777
Panzer General 2
  • AdamFTC
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan lehet plusz prestige-t adni magamnak Open General-ban?
    Előre is köszönet.
  • kerla
    Én is itt próbáltam a 22-est először (Adlersben), de sajnos semmi :(
    Viszont a Guderian kampányt örömmel ajánlom, nekem nagyon bejön, kiegyensúlyózott küldetések, érdekes egységek, térképek, nálam top 1 jelenleg.

Az open-ben is nagyrászt a régi kampányok vannak, legalábbis én nem találtam sok újat, igaz csak végignéztem és egyet próbáltam ki...
  • Redpaladin
    Létezik e játék Android-os változatban? Király lenne egy tablet PC-n nyomatni.. :)
  • szascoli
    Na végre sikerült felrakni az adleres komplett editiont,de érdekes módon
    itt sem müködik rendesen a 22.hadosztály kampány.Az Adler fórumban olvastam,hogy az ss egységek is változtak (évek szerint) mint a Wechrmachtnál, de nálam a frissitések után is a régi ss egységek vannak, nincs pl. 40 ss infanterie. Valaki tud erről valamit mondani ?
    Az Openpg2 -ben is a régi Pg 2 kampányok vannak ?
  • szascoli
    A 22.infanterie játékkal én is úgy jártam,hogy akárhányszor töltöttem le, sose tudtam vele játszani mert nálam sem mozogtak a jobb sarokban lévő egységek.Nem tudom mi a probléma.A mostani Adleres komplett verziót a nloz.to.net oldalról nem tudom letölteni mert eljutok az utolsó másodpercig és onnan egyszerüen nem fejezi be a letöltést, aztán pedig megszakad. Járt más is igy ? A 2011.évi Datup frissitést érdemes letölteni ?
  • kerla
    melyik kampányban van?
  • farferi
    ha még játszik valaki ezzel a gyöngyszemmel némi segítséget tudna adni a novgorodi pályához?Eddig minden pálya brilliant volt szinte de itt még a győzelmet sem nagyon látom súlyos veszteség nélkül.Rengeteg orosz gyalogos, ágyú meg gondolom tank is van jócskán.A csapatokat nem tudom normálisan lerakni, szanaszét vannak, a folyók miatt meg le is lassulok.Elég elkeserítő.
  • kerla
    Senki sem????
  • kerla
    A 22th hadosztály küldetéssel játszot már valaki? Ha nem, rá tudtok pillantani? Mert nálam nem tudom mozgatni az egységeimet, csak amit plusszba kapok illetve az első pályán 3 sajátot is, de másodiktól senkit, kizárólag a nem továbbvihető egységeket.... BUG vagy direkt? de ha direkt, akkor minek az egység??
  • Viko79
    Köszi!
    Közben megoldódott a probléma, vélhetően a nettel(proxy miatt) volt baj és a map-eket onnan akarta leszedni.
    üdv, V
  • kerla
    Nem emlékszem pontosan mert csak kipróbáltam nemrég, de nálam működött, miuátn leszedtem egy kampányokat tartalmazó tömörített fájlt, amit be kell másolni a főkönyvtárba vagy a leíráés szerintti helyre és amikor megnyitsz eg yküldetést a megfelelő fájlt onnan megnyitod, szerintem elég egyértelmű volt.
  • Viko79
    Hali!
    Nálam is hasonló az eset mint kborzy-nál.
    Feltettem az opengen-t, majd a CCPACK-ot is de amikor elindítom a Blitz2008-at, nem találja a térképeket.
    pls, help....
  • kborzy
    plíz valaki... érdekelne nagyon a játék...
  • kborzy
    Sziasztok letöltöttem az Open Generalt meg a ccpack-ot viszont amikor elndítom a játékot az nem hozza be a terepet (vásárolni stb tudok de nem látszik semmi) a settingsben azt írja, hogy map 0/0 (ez a kiterjedése.. mi lehet a hiba?
  • farferi
    Dankörkhöz valami tanács?Most sikerlut elöször eljutni ide, elég érdekesnek tnik elsőre.
  • farferi
    Jól értelmezem, hogy az open general Blitzkrieg kampányában ha a csapataim értéke elér egy összeget akkor nem kapok több presztizst a brillian victoryért?
  • farferi
    Ugyanazon az oldalon van egy ccpack azt leszedtem és felraktam utánna egyből megvolt a Blitzkrieg kampány.
  • Sippie
    Üdv!
    Felraktam az open generalst, de amikor kapmányt szeretnék elindítani egy fájlbetöltő képernyő jön be. Alaphelyzetben nincs benne semmi, külön külön kell letölteni hozzá? Leszedtem egyet, és megpróbáltam elindítani de akkor egy tankkal se tudtam mozogni. Valaki meg tudná mondani pontosan hogyan üzemeljem be?
  • farferi
    Ja, most a p38 at használom mert két mezőre lát, magasabb a ranged defence meg az initative is mint a most elérhető pIVc nek.Holnap irány Finnország addig is jó éjt.
  • farferi
    Amúgy én voltam a béna,most már minden tiszta, van upgrade, a deploy helyek is megvannak mint régen.Én úgy emlékeztem messzebb lát a pIII de biztos ti tudjátok jobban.
  • kerla
    Inkább lerepcsizem a tüzérséget. Képzeld, a társast megtaláltam egy helyen USA-ban, ahol feb 1-ig akciósan rendelhető a kettő együtt 60 dolcsiért pk-val együtt!!! ez majdnem harmadár a hazai árhoz képest!!
  • LSSAHPAUL
    Általában a gép is így áll fel, szal érdemes több kemény páncélzatu tankkal támadni olyan helyen ahol arti véd azért hogy a lőszerét kipocsékold :) aztán jöhet a gyalogság.
  • kerla
    értem. hát, a PIII az alapban sem lát messzebb, majd a PIVF2 az első tank, ami két mezőt tud lőni. előre előbb felderítővel menj, vagy röpcsi, vagy óvatosan, tüzérséggel a hátad mögött védelemként. tehát: felderít, bombáz, tüzérkedik, támad (ha szabad mező: tank, ha beásott, város akkor gyalogos)
  • farferi
    Mivel én kezdő vagyok az alapból ismert Blitzkrieget indítottam el.Na a lengyel pályán pl. nem lehet az erdő mellé csapatokat tenni csak a térkép szélére.A tankok is mások és nekem gyengébbnek tunnek.Pl a pIIIE csak 1 mezőre lát.Az ellenfél is okosabbnak tűnik, én a megszokott módon az első körben amennyire lehet előrekuldtem a csapataimat erre az ő körében olyat csapott a tankomra tuzérséggel, tankkal meg ágyúval hogy csak lestem.A mentés meg olyan...izé nem tudom leírni majd látod.
  • kerla
    sebaj, majd állítgatok. :-) újítások? új kampányok?
  • farferi
    Megnéztem, nálam nem az egész képernyő látszik, 1024 ben nyomja 4:3 a képarány.Nem az egész képernyő van, szépen látszik minden.Nem tudom mi lehet a gond a tieddel.
  • kerla
    csak elindítottam, belelestem, de nem játszottam vele. arra gondolok, hogy az egész térkép látszik a képernyőn és így iszonyatosan mütyűr, nem tudom ki kivel kicsoda...
  • farferi
    Nem tudom mire gondolsz pontosan, nálam szép a grafika.Nem néztem meg de szerintem 1024 ben megy.Vagy mire gondolsz pontosan?Én alapból hozzá sem nyúltam semmilyen beállításhoz.
  • kerla
    egyéb tapasztalat? felbontást sikerült átállítani?
  • farferi
    Megvan a hqban csak épp szurke így nem tudom használni.Klassz.
  • farferi
    Jól látom hogy az open generalban nincs upgrade lehetőség?Most kezdeném a lengyel pályát, gondoltam feljavítom a pIIesem de sehol nem találom a lehetőséget.
  • kerla
    Köszi Pali! jövő héten tesztelem!! Most az eastern front kampányt tolom, nem piskóta, bár kicsit csaltam :-)

Figyi, wot klánba hogyan csatlakozhatnék?
  • LSSAHPAUL
    Mert érdekes módon a forumjába van betéve, a balfasz kitehette volna valahova.. :) na itt van a topik, pár szó hogy milyen kampányok(63db) stb szal fontos azért adom meg :) és majd megtalálod a letöltést is itt.
  • PetruZ
    Az OG-t legutóbb vagy két hónapja akartam kipróbálni, de nem sikerült igazán életet lehelni bele, nem is nagyon forszíroztam. A saját kis mindenféle jóval teletolt "adleres" PG2-m teljesen jól megy, bár ritkán játszom vele, akkor is csak a GWC kampányt, amit már vagy negyedjére kezdtem el (bár a legfrissebb változattal). :) Tervezem, hogy majd egyszer az RWO-t is elkezdem, az még ilyen hasonló méretű és hosszúságú.
  • kerla
    Mátészalka? Ejejj, az sincs közel. Kárpátia? azt meg szeretjük! Pali, ez az ADler komplett pakk, amit most tolunk vagy ez még azóta készült? Mindjárt rápillantok... nem találom, melyik az pontosan?
  • kerla
    Palikám, hát egy panzer general meccs miatt én még Kisvárdára is leugrok, csak elég pia legyen és legyen hol aludnom :-) de jöhetsz Te is Pestre. Memoir44-et ismered????
  • LSSAHPAUL
    Nem mondom :),szalkai vagyok csak ma lesz ott kárpátia koncert!
    Rég nem írtál ide, neked mi a véleményed az open generallal érdemes már foglalkozni?
    Ellenben, Adler nemrég csinált egy komplett(gondolom a saját kampányaival) pg2 install verziót, lelehet töltetni a weboldaljáról, állítólag nem kell vele csinálni semmit csak indítani és játszani.. Steve is aktív még de tuti háttérbe fog szorulni ha nem ad ki ő is egy komplett pg2-őt :)
  • PetruZ
    Nem mondod, hogy 'várdi vagy! Én is. :) (Bár már nem ott élek.)
  • LSSAHPAUL
    oké, de hol és mikor? pl ma Kisvárdán valami kocsmában? :D
  • kerla
    saját, saját