777
Panzer General 2
  • kerla
    H ajól emlékszem korábbi HSZ-ekben Te említetted, hogy 1-2 nehét kampányban megajándékozatd magad plussz prestige-el. Még nem tetem ilyet, de egy igen nehézre sikerült kampányt szeretnék végignézni, ehhez pedig én is igénybe venném a prestige plussz szolgáltatást :) Hogyan tudom ezt megtenni? köszi!

Illetve ha bárki ismeri a cheat-ek, köszönettel fogadom!
  • kerla
    Kipróbáltad? Hogy tetszik? Én a Millerblitz kampányba kezdtem bele, hát nem könnyű, nagyon drágák az egységek, ráadásul az overstrenght-re midnig elmegy a prestige-em... Azért így is csak 2 normál victory csúszott be az eddig lenyomott 17 pályából, a többit sikerült Brilliant-ra megnyernem.
    Persze sokkal reálisabb így az alaphoz képest.
  • faqutya
    a massive assaultot en is probaltam. nekem tetszett, csak unalmas volt...
    a korokre osztott strategia a kedvencem.
    a PG2 meg a PG3, azert elegge mas. ezt a kuldetes csomagot kiprobalom majd. koszonom megegyszer a segitseget!
  • faqutya
    koszonom!
  • LSSAHPAUL
    Nincs jobb játék a pg1,2,3 nál. Próbáltam a Massive Assaultot de röhely.. mint ahogy a többi utánzat is.
    Pedig azért a pg2 nagyon kula :D és nem bírnak ilyen progit csinálni.. az idióta SSI zsebelhetne egy raklap pénzt ha csinálna egy 4. részt
  • Axon
    2006-os játék, tehát viszonylag újnak mondható.
  • Axon
    Ajánlom figyelmedbe a Strategic Command 2: Blitzkrieg és a kiegészítőjét a Strategic Command 2: Weapons and Warfare nevű játékokat. Hasonlítanak a Panzer General sorozat részeihez.

• kerla
    Hali!

Újat nem tudok, még a People's General ugyanolyan mitn a panzer 2, szintén SSI játék, csak a 2. vh után jáétszódik. Még nem játszottam vele, csak kipróbáltam, de egy az egyben PG 2, kis grafikai újítással. egyébként még a panzer 1-hez van Alied Assult, Pacific General. Továbbá a Fantasy General, ami PG1 alapon, de fantasy környezetben.

Másrészt ha visszáb olvasol és letöltöd "midnite" kis csomagját, a PG 2-hüz kb 50 új küldetést találsz benne!!! Én most kezdtem bele 10 év után, de jópár évre el vagyok látva kampányokkal!!
  • faqutya
    haliho!

tudnatok esetleg ajanlani egy panzer generalhoz hasonlo jatekot?
    nem talalok semmi ehhez hasonlot, ami korokre osztott strategia lenne...valami mostani jatek, mivel a regieket mar vegig nyomtam...

koszonom!
  • kerla
    Hatalmas köszönet Midnite-nak a csomagért!!!!

Napokat toltam el, hogy vmi új kampányt illesszek be a 7-8 éve nem játszott panzerembe, mert anno az alap küldetéseket "rongyosra" játszottam...
    Durva, hogy a mai grafikai gyönyör és hatalmas választék mellett még mindig megállja játszhatóságban a helyét a PG sorozat. Nem bánnám ha a játékmenet változatlanul hagyása mellett, grafikai felturbózással és új küldetésekkel kihoznának egy új részt.
  • Malarki
    Oké, látam lenetebb a linket, le is töltöttem, de a menü mindíg kifagy. Ez miért van?
  • Malarki
    Nem tudna valaki segíteni hogyb honnan tudnám beszerezni a játékot? Nagyon megköszönném.
  • exTrem
  • exTrem
  • klezzz
    Hi
    Nekem is lefagy minden verzió, miután bejön a főképernyő és rámegyek az egyik ikon főlé még kattintani se kell.
  • Jeffjohnson
    ha látlak fent majd msn-en rádírok mert 1942m nincs unokatesómnak adtam még annó
  • Jeffjohnson
    ha visszamennék akkor csakis hozzátok mennékén meg a Fow második részét várom ill annak a bétatesztjét meg kostolgatom a world in conflictet de az nagyon nem nekemvaló szal nem lehetetlen ,hogy beugrom hozzátok még gondolkodom rajta
  • LSSAHPAUL
    Dehogynem! 2 alternativát is kínálok :) Van még egy magyar klán a Warhog. Ott százados vagyok, ez sokkal gyengébb klán, de ha jönnél te lennél az egyik legjobb játékos.. illetve a lasának meg létszám gondjai vannak ráadásul itt vannak a régi haverjaid..
    Én a civ4 colonizationt várom, bf-et csak klánszinten játszom, publikon 2 hónapja nem voltam :p
  • Jeffjohnson
    nem biztos ,hogy sok hasznomat vennétek mostanában max csak BF:Heroes bétában fogtam fegyvert BF2-t sem tolom már több mint 1,5éve
  • LSSAHPAUL
    Azta betyár hétszentségit észre se vettem hogy te vagy az Jeff!!!
    Gyere vissza bf1942-ni!!!! Új pályák vannak, sok új liga,kupa.. Nemsokára sajnos selejtezőt kell játszunk a ligában.. 4 éve hogy 1. osztályban vagyunk és most csak hátulról a 3. lettünk így szégyen szemre selejtezőt kell játszunk :)
    Én mostanában elővettem az 1848 játékot.. egész jó! Pláne max fokozaton amikor bejönnek a ruszkik..
  • Jeffjohnson
    Köszi Paul!
    Mostanában sajnos semmi jó stratégia nincs ezért keresgéltem a polcon és a pg3-at találtam :D
  • LSSAHPAUL
    Én anno kerestem, de csak ezt vettem fel a kedvencekbe:
    http://www.peachmountain.com/5star/PG3_Index.asp
    Mintha az SSI nem támogatta volna eléggé a játékot.. ugye ők nem csináltak semmit új pályát vagy kampányt, a fun embereknek meg valamiért nehezükre esik! Mert pg2-re megállás nélkül még most is készülnek a pályák,hadjáratok..
  • Jeffjohnson
    nem tudtok valami jó PG3 portált?
  • PetruZ
    PG3-mal csak egyszer és utoljára játszottam, nem tudok választ. :)
  • Jeffjohnson
    PG3 Scorched Earth-t akartam írni és az a gondom vele ,hogy kampányban az egyes pályákon több lépés jól jönne mert mindíg nagy csak rohanás az egész
    kár ,hogy e miatt nehéz a játék
  • PetruZ
    Most látom csak, midnite rosszul írta: a térképek közül a *.shp kiterjesztésű fájlok mennek a "map" könyvtárba (ez lesz a jó nagy), viszont a *.map fájlokat a "scenario" könyvtárba kell tenni.
    Ha valami még mindig elmászik, akkor a PG2Suite-tal meg kell nyitni a campaign fájlt, az majd kiírja, mely map-ok hiányoznak még.
  • Jeffjohnson
    más kérdés p3 scirched earthben ,hogyan tudnám megváltoztatni a körök max számát mert nekem az a bajom vele ,hogy az egész egy nagy rohanás
  • Jeffjohnson
    304 es hszben linkelt mapokat bemásoltam és az eredmény ugyanaz
  • PetruZ
    Hiányoznak a megfelelő map és shp fájlok -> irány a topik első oldala.
  • Jeffjohnson
    nálam is lefagy ill. nem látszik a térkép
  • PetruZ
    Olvasd át a topik első oldalát, sok hasznos infót leírtunk.
  • Molnibalage
    Skacok segítség kéne. Régi nagy PG motoros vagyok. Kedvet kaptam újra elővenni, azt látom hogy kismilló MOD van hozzá. Ti melyiket ajánlanátok? Hogyan kell felrakni. Találtam pát oldalt, de hirtelen nincs kedvem 20 oldalnyi angol szöveget olvasi és kihámozni a lényeget. Milyen új jó hadjáratok vannak? Szokott itt valaki multizni? Jó lenne végre egyszer emberi ellenfél ellen tolni.
  • tagga
    ha rámegyek akármelyik ikonra pl scenarios a játékmenübe nekem lefagy a cuccos
  • midnite

Régen tévedtem erre.
    Van egyébként 'egyben letöltős' (igazából 3 rész) változat PG2höz.

A játék (27 mega):

http://www.sko.miun.se/vonadler/pg2updated/panzer2_2008-03-08_lite.exe

A térképek (248 mega! 7z csomagolóprogram kell)

http://www.sko.miun.se/vonadler/pg2updated/maps1.7z

A térképek másik fele (2 mega):

http://www.sko.miun.se/vonadler/pg2updated/maps2.7z

Hangok (61 mega):

http://www.sko.miun.se/vonadler/pg2updated/sfx1.7z

1. Letöltöd a játékot, elindítod az exe-t

2. Ha van MAP könyvtár, bemásolod a "térképek" letöltésben lévő file-okat oda (kicsomagolva), ha nincs, csinálsz egy MAP könyvtárat és bemásolod.

3. a "térképek másik fele" letöltés tartalmát bemásolod (kicsomagolva) a MAP könyvtárba

4. a "hangok" könyvtár tartalmát bemásolod az SFX könyvtárba.

Ennyi.

Ez így 50 hadjárat, 950 valamennyi scenario, és a - szerintem - legjobb felszerelés lista (mondjuk japán nincs benne sajnos :( )

Hadjárat ajánlat:

Ostfront, British Western Desert and Italy campaign, Das Reich, For our freedom and yours (lengyel), Soviet Black Sea Campaign, 22. infanterie division campaign, Division Azul (spanyol), US North Africa and Sicily campaign, Spanish People's army (spanyol polgárháború)

(jelenleg készül két magyar hadjárat is :D, nyárra kész lesznek)

Új hír még (olyanok számára akik tudják modolni a játékot, az all-in-one csomagban ez nincs benne) hogy kijött a Cold War e-file!
    latingenerals.com oldalról lehúzható, már van hozzá pár hadjárat is.

1. a Peoples General amerikai hadjárata PG2ben
    2. Yom Kippur (izraellel egyiptom ellen)
    3. Iraki hadjárat (irán és a koalíció ellen)

Készül egy szovjet ejtőernyősök afganisztánban, és egy amerikai (sivatagi vihar) hadjárat.
  • kaspar

Sziasztok!Panzer general kedvelő gamereket keresek,főleg a pg2 érdekel,de szinte minden rész megvan,némelyik eredetiben.Szívesen segítek,amiben tudok,pl.új kampányok telepítése,megváltoztatása meg ilyenek.Sajna sok dolog nem világos nekem sem,tehát bármilyen a játékkal kapcsolatos kérdést szívesen megbeszélnék bárkivel,remélem hasznos dolgokat oszthatunk meg egymással.E-mail címem:[email protected] vagy msn:[email protected].

• LSSAHPAUL
    Figyu, bárki tudna csinálni egy pg2 supet telepítőt, mint ahogy a pollákok félévente adnak ki egyet.. pl a legújjabb
    Viszont annyira beleőrültek a multizásba hogy azt hiszem már nincs benne az eredeti kampány. De nekem még megvan egy régebbi verziójuk ami tökéletes! Mindenből 2 van! Szó szerint minden file,könyvtárból van egy origin ssiUK210 és van a saját fejlesztésü verzio.
    Itt magyarországon teljesen kihalt a game, de pollák földön meg belevannak őrülve. Állandóan kapom az emailt hogy nevezzek ebbe,abba, az idén biztosan indítottak 3 különböző tornát :p
    És beszélnek angolul, segítőkészek, szal próbáld felvenni a kapcsoltatot velük.
  • szascoli
    Üdv PetruZ !Sejtettem,hogy ez lesz a válaszod , semmi gond.Már tapasztaltam ,hogy aki jól ismeri a számitógépet azt idegesitik az amatőrök.Csak gondoltam ,hogy esetleg letöltöd egy lemezre,mondasz egy árat , azt kifizetem ,aztán elküldöd. Szerintem ha igy a "vaterán" is kinálná valaki biztos lenne egypár éreklődés.Csak egy kérdés még, ugy kell elindulni,hogy fenn van már a gépen a játék, és utána kell az általad leirtakat megtenni ?Valaki egyszer már kiegészitette az enyémet a 7.panzerarmee hadjárattal/ az eredeti PG2 CD-ről felrakottat /. Ha brillant győzelmek vannak 21 pályát kapok, a Steve oldalon ennél a hadjáratnál mintha 33 pályát láttam volna ,nálad hány pálya volt ? Na ennyi, mégegyszer üdv !
  • PetruZ
    Nem tudom és nem fogom elküldeni őket, egyrészt mert a térképekkel és miegyebekkel együtt több száz megát nyomnak, másrészt meg fent van minden a weben, a #13-15-ös hsz.-ekben részletesen leírtam mit kell csinálni, ennyi. Talán majd valaki más felveszi veled a kapcsolatot, akinek több ideje és türelme van erre, sorry.
  • szascoli
    Kedves Petruz !Amikor Én elkezdtem játszani a PG2-vel már akkor sem voltam tizenéves,sajnos a számitógépet csak minimumom tudom használni.
    A PG2 viszont azóta is kedvencem ás számtalanszor végigjátszottam már , mindenféle saját kitalálásu megkötéseket alkalmazva.Olvasom itt,hogyan kell uj hadjáratokat letölteni meg kiegésziteni, de sajnos ez nem az én müfajom.Gondolom meg lehetne oldani,hogy megfelelő ellenszolgáltatás fejében esetleg el tudnád küldeni nekem az uj hadjáratokat. Nagyon örülnék és szivesen venném ha megkeresnél az alábbi e-mailon: [email protected]
    Remélem nem okoztam felháborodást e megkereséssel látom ,hogy ki van irva "privát üzit nem olvasok ".Reménykedve és üdvözlettel !
  • pepe88
    kösz szépen