Panzer General 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, végigjátszottam a kampányt. Nagyon király volt!! Az utolsó pályára már volt 4 tigrisem:).Jól mutattak...
köszi, sikerült!
Már nyomom is az elsõ pályát. Nem is olyan könnyû lenyomni a szõröstalpúakat:)
Már nyomom is az elsõ pályát. Nem is olyan könnyû lenyomni a szõröstalpúakat:)
A latin generalost játszod? E-file a gyökérben van?
Itt:http://www.latingenerals.com/lgequip.htm
Letöltöd az e-file-t, és bemásolod a panzer gyökerébe.
Itt:http://www.latingenerals.com/lgequip.htm
Letöltöd az e-file-t, és bemásolod a panzer gyökerébe.
köszi
én voltam idióta, nem olvastam el rendesen a fórum elsõ oldalát....
ott tartok, h elindul a játék, de az egységek neveit nem írja ki.
ez vajon mitõl van?
én voltam idióta, nem olvastam el rendesen a fórum elsõ oldalát....
ott tartok, h elindul a játék, de az egységek neveit nem írja ki.
ez vajon mitõl van?
Minden térképnek van map kiterjesztésû file-ja, amit a scenario alkönyvtárba kell bemásolni. Itt:http://www.wargamer.com/pg2campaigns/steve/pg2.htm
Az extra files között az elsõ, az all the .map files.
Az extra files között az elsõ, az all the .map files.
igen, felraktam. a map könyvtárba csomagoltam ki õket, a kampány zipjét meg a scenarioba.
Van még vmi plusz .map file ezen kívül esetleg?
Van még vmi plusz .map file ezen kívül esetleg?
A Dukla, meg a Hana térképet felraktad? Ha igen, akkor a .map file-t is? A lefagyásos történet a térkép hiányából adódik. Általában.
nem és az lssah kampányt próbáltam ami az adlerkorpsról szedtem le
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
:)
na nee
Szerinted mit kéne csinálnom?Próbáltam ennél is, ugyanaz..
Egyszerûen már nincs több ötletem..
Te próbáltad a magyar kampányt?
na nee
Szerinted mit kéne csinálnom?Próbáltam ennél is, ugyanaz..
Egyszerûen már nincs több ötletem..
Te próbáltad a magyar kampányt?
amit leszedtél az biztosan minimum 1.02 peccselt, a baj az hogy lehet ezmár MÁR nem jó :)
Köszi szépen!
Leszedtem amit megadtál, kapásból felrakott 3 shortcutot. Kettõ original efile-os/2006 aug./, a másik Raiders efile..
Kampány valóban nincs benne. Továbbra is a magyar kampányt akarom erõltetni.Akkor fogjam és simán csak másolgassam be a cuccokat a megfelelõ helyekre és hagyjam a francba az 1.02-est?
Tegnap próbaképpen felraktam a Das Reich kampányt. Természetesen az 1.02es patchelesnél hibaüzenet, de csináltam tovább és az a kampány mûködik simán.(?????) Akkor most mi van?
Latin Generals 2.0-ás efile kéne a magyarhoz, de olyat sehol nem találtam, csak 4.3-t(?) asszem.Lehet hogy az a gáz?
Ha elindul a játék, bejönnek a választható hadjáratok és ott van köztük a magyar is.Gyanús, h zászlók nincsenek a kiírások elõtt. Ha ráklikkelek semmi, ha még párszor rányomok a pipára jól szétfagy és ennyi.
Akkor is KI FOGOM PRÓBÁLNI!!!!!!!:)
Leszedtem amit megadtál, kapásból felrakott 3 shortcutot. Kettõ original efile-os/2006 aug./, a másik Raiders efile..
Kampány valóban nincs benne. Továbbra is a magyar kampányt akarom erõltetni.Akkor fogjam és simán csak másolgassam be a cuccokat a megfelelõ helyekre és hagyjam a francba az 1.02-est?
Tegnap próbaképpen felraktam a Das Reich kampányt. Természetesen az 1.02es patchelesnél hibaüzenet, de csináltam tovább és az a kampány mûködik simán.(?????) Akkor most mi van?
Latin Generals 2.0-ás efile kéne a magyarhoz, de olyat sehol nem találtam, csak 4.3-t(?) asszem.Lehet hogy az a gáz?
Ha elindul a játék, bejönnek a választható hadjáratok és ott van köztük a magyar is.Gyanús, h zászlók nincsenek a kiírások elõtt. Ha ráklikkelek semmi, ha még párszor rányomok a pipára jól szétfagy és ennyi.
Akkor is KI FOGOM PRÓBÁLNI!!!!!!!:)
Régebben tudtam egyet de sajnos tovább "fejlesztették", már nincsenek benne az alap hadjáratok :p Ráadásul most már abban sem vagyok biztos hogy SSI 1.02 kompatibilis. Régen direkt 2db exe volt és minden könyvtárból kettõ volt. Az egyik a sima 1.02-vel felpeccselt alapjáték a másik az RSF móddolt. Ez a legujjabb fejlesztés, napjainkban is fejlesztik folyamatosan, valszeg mert belevannak õrülve a multiplayerbe, nemsokára indul egy olyan bajnokság ahol szimetrikus pályán kell úgy játszani hogy csak x összeg áll rendelkezésedre és abból neked kell bevásárolnod hogy milyen egységeid lesznek.
http://panzergeneral2.generalsguild.com/download/Panzer_General_2_rsf250_ssi_warzone.exe
http://panzergeneral2.generalsguild.com/download/Panzer_General_2_rsf250_ssi_warzone.exe
megint én vagyok
Délután 4 óta szenvedek az 1.02-es felrakásával.már leszedtem a Latin generals oldaláról mindent ami ide vonatkozik(alapjáték,patchek, kampány...)/egyébként ezek már mind megvoltak, máshonnan/,de nem hajlandó felülírni, az üzenet ugyanaz.Már próbáltam az all-in-one patchet is,de azzal sem sikerült.
Szerintem mindent végig próbáltam már!!!
Valaki írta, h neki sikerült elindítani a magyar hadjáratot.(sajna lassan egy éve)
Ha netán feltévedne ide vki, aki vágja h vajon mit cseszhetek el az írja már meg itt légyszi vagy írjon erre az emil címre: [email protected], vagy akár msn: [email protected].
Nagyon megköszönném!!!!
Délután 4 óta szenvedek az 1.02-es felrakásával.már leszedtem a Latin generals oldaláról mindent ami ide vonatkozik(alapjáték,patchek, kampány...)/egyébként ezek már mind megvoltak, máshonnan/,de nem hajlandó felülírni, az üzenet ugyanaz.Már próbáltam az all-in-one patchet is,de azzal sem sikerült.
Szerintem mindent végig próbáltam már!!!
Valaki írta, h neki sikerült elindítani a magyar hadjáratot.(sajna lassan egy éve)
Ha netán feltévedne ide vki, aki vágja h vajon mit cseszhetek el az írja már meg itt légyszi vagy írjon erre az emil címre: [email protected], vagy akár msn: [email protected].
Nagyon megköszönném!!!!
Sziasztok!
A magyar kampánnyal szenvedek, sehogyse akar összejönni. A vicc az h már a progi összerakása elején, az 1.02es patchnél gáz van. "Old files not found..." Pedig már raktam össsze elõtte hadjáratot és akkor sikerült.
Valaki, ha tudja írja meg legyen szíves h honnan lehetne leszedni mondjuk olyan pg2-t ami már patchelve van!
Körülbelül már annyira húzott fel ez a sz*rakodás, h mindjárt ki*aszom
az egész gépet az ablakon!!!!
Elõre is köszi
A magyar kampánnyal szenvedek, sehogyse akar összejönni. A vicc az h már a progi összerakása elején, az 1.02es patchnél gáz van. "Old files not found..." Pedig már raktam össsze elõtte hadjáratot és akkor sikerült.
Valaki, ha tudja írja meg legyen szíves h honnan lehetne leszedni mondjuk olyan pg2-t ami már patchelve van!
Körülbelül már annyira húzott fel ez a sz*rakodás, h mindjárt ki*aszom
az egész gépet az ablakon!!!!
Elõre is köszi
Szia!Letöltöttem a fájlt, de mikor rákattintok azt írja ki, hogy nem win32 alkalmazás. Tudnál segíteni ebben?Elõre is köszi.
Megnéztem a belinkelt oldalon a találkozóról a képeket. Megdöbbentõ hogy ezt a játékot tényleg mindenki játssza...
A 14 éves (nek kinézõ) kissrác után következett a pipát rágcsálva gondokodó bácsi képe... Komoly.
Most indul egy tournament 3 divizióra van osztva a játékosok tudása alapján, nagyon komolyan ajánlom hogy csak a leggyengébb divizióban próbálkozzatok akármilyen jó playernek gondoljátok magatok.
Találtam egy PG2 térkép keresõ programot, jelentõsen lerövidíti a szükséges file-ok összeszedéséhez szükséges idõt.
Íme:
http://www.gilestiel.eu/MapFinder/index.php
Íme:
http://www.gilestiel.eu/MapFinder/index.php
Miután személyesen is ismerjük egymást, igen:)
Köszi, majd letöltöm.
Köszi, majd letöltöm.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Csak nem a nagy heroes mester vagy ???
Persze csont full verzi minden peccsel scenariokkal ,hadjáratokkal. Nem kell semmi csinálni, azaz de azt hiszem nem árt egy asztali parancsikont csinálni, így kényelmesebb inditani.
Persze csont full verzi minden peccsel scenariokkal ,hadjáratokkal. Nem kell semmi csinálni, azaz de azt hiszem nem árt egy asztali parancsikont csinálni, így kényelmesebb inditani.
hello Paul!
ez a full verzió, mert elõszedtem a cd-t, s nem olvassa be, pedig szerettem volna nosztalgiázni:)
ez a full verzió, mert elõszedtem a cd-t, s nem olvassa be, pedig szerettem volna nosztalgiázni:)
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Sziasztok!!!
Most raktam újra az XP-t és a Panzer General játékom, nem 1024x768 felbontásban jelenik meg hanem sokkal nagyobba igy nem tudok játszani.:(((...Ha valaki tuddna segíteni, hogy lehet meg vátoztatni a felbontást nagyon megköszönném.:(
Most raktam újra az XP-t és a Panzer General játékom, nem 1024x768 felbontásban jelenik meg hanem sokkal nagyobba igy nem tudok játszani.:(((...Ha valaki tuddna segíteni, hogy lehet meg vátoztatni a felbontást nagyon megköszönném.:(
Gondoltam szólok, hogy a www.adlerkorps.com oldal "equipment" szekciójából letölthetõ az idei data update (elsõsorban új ikonokat tartalmaz) és a hozzá való graphicswither program.
A beépített kampányok benne vannak, az újjakat beletenni meg egy külön szakma.
Köszönöm,próbálkozom vele,bár öreg fejemnek elég nehezen megy. De egyszerûen imádom ezt a játékot.
Én ezt javaslom tanulmányozásra: http://www.wargamer.com/pg2campaigns/steve/pg2.htm
A linken szereplõ változatú pg2-t nem ismerem, lehet hogy ebbõl sok dolog nem vonatkozik rád, de ezen az oldalon van leírás a küldetések használatáról, meg elérhetõ "pár".
A linken szereplõ változatú pg2-t nem ismerem, lehet hogy ebbõl sok dolog nem vonatkozik rád, de ezen az oldalon van leírás a küldetések használatáról, meg elérhetõ "pár".
Nekem konkrétan equip váltó kellene, ha van olyan. Tehát ne kelljen minden küldetés után felülírkálni az equip-et, ha másikat akarok használni, hanem átváltom úgy, ahogy pl. a zászlót, dossziét ezzel: Graphics Switcher v1.0d.
Letöltöttem a játékot,mert régi-régi kedvencem.Viszont csak scenariókat tartalmaz,a kampányokat hogyan tudom közbeiktatni?
Én anno az 1.0 verziót próbáltam, végülis felment (kellett hozzá az SDL library Windows-os változata), de a játék problémás volt, az egységek vibráltak, a scroll szaggatott, stb., nem is foglalkoztam vele sokat.
equip editor:
Mit akarsz csinálni vele? Az equip több vonatkozásban is elõfordul, és más editorok vannak különféle alkalmazásokra.
Ha equip-et cserélni akarsz (mert pl. kampányhoz kell), akkor ebben a topikban a #13-15 hsz-eket ajánlom. Meg ha valamicskét visszaolvasol, van itt valakinek egy linkje egy magyar nyelvû faq-val.
equip editor:
Mit akarsz csinálni vele? Az equip több vonatkozásban is elõfordul, és más editorok vannak különféle alkalmazásokra.
Ha equip-et cserélni akarsz (mert pl. kampányhoz kell), akkor ebben a topikban a #13-15 hsz-eket ajánlom. Meg ha valamicskét visszaolvasol, van itt valakinek egy linkje egy magyar nyelvû faq-val.
Tud-e valaki olyan kütyüt, amivel a játék equip file-ját lehet megváltoztatni? Úgy, ahogy a flag-et!
Lgeneral telepítésében tud segíteni valaki? Ez a Panzer General1 linuxosított változata. Konkrétan a feltelepítés érdekelne!
Gondoltam érdekli a multiplayer részt nem szeretõ embereket, hogy az õszre elkészülõ 2.11-es patch elsõsorban a multiplayer bugok kigyomlálását tûzte ki célul. Szóval még idén lehet majd normálisan játszani :D
Nem. Körökre osztott stratégia, 2D, rajzolt térkép. Mint egy színes sakk :D
MillerBlitz+, East Leningrad pálya: az eddigi legkegyetlenebb, amivel valaha is találkoztam. :) Minden orosz nyakig beásva, kéttucatnyi löveg a városban, nagyon széles térkép, állandó hóesés (induláskor nincs is reptér, foglalni kell). Délrõl indulnak a németek, északon a finnek segítenek (nekik kell elfoglalni egy repteret is), de szegények pont telibekapják az orosz páncélosok zömét (bár végül sikerült kínkeservesen megállítanom a támadásukat). Mire idáig jutottam, már nagyrészt Panther D-k és A-k voltak a seregben, de egyszerûen elvástak a városban, ide sok nagyhatótávolságú löveg és erõs gyalogság (minimum sturmpionere-ek és SS panzergrenadier-ek) kell. A hajóknak (ha van) és az ejtõernyõsöknek nem lehet hasznát venni (német supply pont csak délen van, és mire az FJ-k felsétálnak a legközelebbi reptérhez, vége a pályának :) ). Sok beásott oroszt hátra is kell hagyni, lekötve õket, különben nem lehet idõben elérni a térkép jobb oldalára, az utolsó elfoglalandó pontra.
A core egységekbõl végül négy Panther-t (ebbõl kettõ leader-t...), egy Pz IVG-t, egy felderítõt, meg két gyalogságot vesztettem, de utolsó körben összejött a brilliant (igaz, az is kellett hozzá, hogy az utolsó 6-7 körre kijavuljon az idõ, és hogy az orosz légierõ itt már nem erõs, 1-2 kör alatt letakarítható). :)
A következõ pálya a moszkvai, már elõre rettegek, mi lesz itt. :) A térképet már megnéztem, a Kreml is rajta van (természetesen über-fortification-ként), plusz a fél város szögesdróttal körbekerítve, szóval ez is egy jó kis vakond-kifüstölésnek néz ki. :)
A core egységekbõl végül négy Panther-t (ebbõl kettõ leader-t...), egy Pz IVG-t, egy felderítõt, meg két gyalogságot vesztettem, de utolsó körben összejött a brilliant (igaz, az is kellett hozzá, hogy az utolsó 6-7 körre kijavuljon az idõ, és hogy az orosz légierõ itt már nem erõs, 1-2 kör alatt letakarítható). :)
A következõ pálya a moszkvai, már elõre rettegek, mi lesz itt. :) A térképet már megnéztem, a Kreml is rajta van (természetesen über-fortification-ként), plusz a fél város szögesdróttal körbekerítve, szóval ez is egy jó kis vakond-kifüstölésnek néz ki. :)
Király!
Verzió legyen pl a PGUK210. Elõbbit nem javaslok mert még több multiplayer bug lehet benne... Átírjuk az equipment file-t és kész.
(De persze lehetne bonyolítani hogy a legujjabb pg2.dat,stb fejlesztéseket is alkalmazunk.. szvsz engem nem érdekel a grafika,se a hang, de ha összerakunk valami durvát akkor feltehetjük valahova és kompletten lehet majd tölteni.)
Verzió legyen pl a PGUK210. Elõbbit nem javaslok mert még több multiplayer bug lehet benne... Átírjuk az equipment file-t és kész.
(De persze lehetne bonyolítani hogy a legujjabb pg2.dat,stb fejlesztéseket is alkalmazunk.. szvsz engem nem érdekel a grafika,se a hang, de ha összerakunk valami durvát akkor feltehetjük valahova és kompletten lehet majd tölteni.)
az alap térképek közül:
Málta, Tobruk, Metz, Ciechanow, Novgorod, Konrad.
Ezek nagyjából egységes térképek.
Mondjuk a Konradnál nyugat-kelet irányba kell akciózni, mert északon a hegyek sokat segíthetnek a védelemben.
BTW szerintem ilyen szempontból málta a legjobb!
Málta, Tobruk, Metz, Ciechanow, Novgorod, Konrad.
Ezek nagyjából egységes térképek.
Mondjuk a Konradnál nyugat-kelet irányba kell akciózni, mert északon a hegyek sokat segíthetnek a védelemben.
BTW szerintem ilyen szempontból málta a legjobb!
Én meg a PG1 multiban Tobrukon kb 15db Pz1-el ( 15 körüli volt az ára ) szétszedtem a haver elit páncélos hadtestét, kb 5 Matilda :) ,szerencsétlenekben nagyon kevés lõszer lehetett, vagy a zord sivatagi körülmény is közrejátszott de tény hogy 2 kör és már nem volt több lõszere sohatöbbet :)
Akkor a pálya.. nehéz lenne egy új pályát rajzolni tehát keresni kellene egy nagyából szimetrikusat.. A várost bárhova letehetjük, csak a pálya domborzata ne legyen nagyon asszimetrikus, és túl nagy se legyen.. pl én személyszerint nagyságra az elsõ német kampánypálya ( spanyol polg. háború) méretüt gondoltam.
Akkor a pálya.. nehéz lenne egy új pályát rajzolni tehát keresni kellene egy nagyából szimetrikusat.. A várost bárhova letehetjük, csak a pálya domborzata ne legyen nagyon asszimetrikus, és túl nagy se legyen.. pl én személyszerint nagyságra az elsõ német kampánypálya ( spanyol polg. háború) méretüt gondoltam.
Hát így elsõ blikkre amit mindenképpen ki kell venni, azok a nagyon olcsó milícia egységek. Olyan 80 prestige körül már okés a gyalogos, de egy 40-50 árú gagyi gyalogos tönkreteszi a mulitplayert.
Volt olyan - szlovák hadjárat - hogy 14 milicistával megállítottam egy páncéloshadosztályt (2 ágyú, 2 tank, 1 AT, 3 gyalogos, 1 recon)
Ha komolyan megcsináljuk akkor csináljuk, biztos vagyok benne hogy meglehet teremteni a stratégia gyöngyszemét :)
Mint ahogy heroes3 támadás verseny is van,ami szinte tökéletes és ott kb ennyi lény van mint itt egység, és nagyon változatos seregek csapnak össze. Amit meg nem tudunk normálisan balanszolni azt kivesszük.
Mint ahogy heroes3 támadás verseny is van,ami szinte tökéletes és ott kb ennyi lény van mint itt egység, és nagyon változatos seregek csapnak össze. Amit meg nem tudunk normálisan balanszolni azt kivesszük.
jaja ezért kell belepiszkálni az egységárakba.
Mire gondolsz?
Mert ha a gyalogosokat drágítod, akkor meg az van, hogy mindenki tankot-ágyút fog venni, mást nem... Pláne 42 utáni pályákon.
Mire gondolsz?
Mert ha a gyalogosokat drágítod, akkor meg az van, hogy mindenki tankot-ágyút fog venni, mást nem... Pláne 42 utáni pályákon.
Kösz, és kösz :) ...
jaja ezért kell belepiszkálni az egységárakba.
Az lenne a jó ha csinálna valaki egy teljesen szimetrikus pályát és semmi egység, de van sok pénz amibõl vehetsz amit akarsz
Ilyen kísérletünk hot-seat játékmódban volt, de nem mûködik. A PG2-ben olyan nagy a hatása egy egység többszöri megtámadásának (támadásonként -2 initiative és -2 defense), hogy a horda taktika ellen nincs ellenszer*.
Így csak olyan játéknak van értelme, ahol adott csapat van, VAGY meg tudsz egyezni a másikkal, hogy nem fog "legion of the damned" csapatot csinálni.
Pl. az egyik játékos vesz a pénzébõl 1 tigrist, 1 recont, 3 gyalogost páncélautóval, 3 ágyút meg 1 légvédelmit.
A másik 100 (az a maximum) arab legion gyalogost. (az a legolcsóbb, 24be kerül), aztán minden körben tud venni annyit, hogy mindig 100 legyen. Az ellenfélnek egy percig sincs esélye.
Hiába Tigris, a 8. támadás után már nincs fedezõtûz, a tizenvalahanyadik után már nincs lõszer, és kb. egy kör alatt annyi neki... Innentõl kezdve csak az a kérdés, hogy mennyi idõ alatt ér oda a másik játékos célmezõjéhez :(
Ilyen kísérletünk hot-seat játékmódban volt, de nem mûködik. A PG2-ben olyan nagy a hatása egy egység többszöri megtámadásának (támadásonként -2 initiative és -2 defense), hogy a horda taktika ellen nincs ellenszer*.
Így csak olyan játéknak van értelme, ahol adott csapat van, VAGY meg tudsz egyezni a másikkal, hogy nem fog "legion of the damned" csapatot csinálni.
Pl. az egyik játékos vesz a pénzébõl 1 tigrist, 1 recont, 3 gyalogost páncélautóval, 3 ágyút meg 1 légvédelmit.
A másik 100 (az a maximum) arab legion gyalogost. (az a legolcsóbb, 24be kerül), aztán minden körben tud venni annyit, hogy mindig 100 legyen. Az ellenfélnek egy percig sincs esélye.
Hiába Tigris, a 8. támadás után már nincs fedezõtûz, a tizenvalahanyadik után már nincs lõszer, és kb. egy kör alatt annyi neki... Innentõl kezdve csak az a kérdés, hogy mennyi idõ alatt ér oda a másik játékos célmezõjéhez :(
Hát ha elküldöd nékem, én szívesen gatyába rázom és felrakom a készülõ panzergeneral.hu oldalamra... (ha a többiek is beleegyeznek)... Sajnos nem haladok túl gyorsan mert kevés a szabadidõm mostanság, de azért április elejére legkésõbb fel akarom lõni...
Ide küldheted a cumót:
[email protected]
Ide küldheted a cumót:
[email protected]