777
Panzer General 2
-
#377 Hááát, ha a Millerblitz-et 75-ön vagy egyáltalán csalás nélkül végigtolod, a vendégem vagy egy sörre, najó 75-nél kettőre! :)
Viszont a Wermachts G. war kampányra tényleg mondjon vki vmi okosat, mert tanácstalan vagyok. Megcsináltam a Finn kampányt nagynehezen, de vesztesnek vett, hiába védekezés volt a feladat, én visszavertem a ruszkikat, de mégis vereség.. ráadásul - gyanakszom, hogy ez vmi bug lesz - mindezt 12 egységgel plussz a kevéske légierőmmel, mert többet nem engedett lerakni. A következő, Dán pályán pedig csak 5 egységet enged lerakni...nagyon nem stimmel ez így...
Senkinek nincs tapasztalata ezzel a kampánnyal? -
#376 Bakker épp a Millermódot nyomom.. 75-ön.. akkor azt mondod spóroljak? :p -
#375 Hello!
Hu, én a Millerblitzel kezdtem még tavaly ilyentájt, de úgy a 20. pálya (Afrika) környéken teljesen becsődöltem, pedig régóta tolom a játékot és értek hozzá, de az sok volt nekem is.. Teljesen a valósághoz hasonlóan szétnyírták a seregem, csakugye úgy meg hiába nyerek, 1-2 pálya, annyi és game over...
Ezért kezdtem félve a W.G.War kampányt, de itt is kezdem hasonlóan érezni magam, bár pénzem ippeg van kevés fejlesztésre (mondjuk tőlem szokatlan módon 200-as szinten kezdtem, de még így is gáz), annyi az ellen, hogy mindig vesztek egységet, pedig sűrűn használom már sajnos a LOAD opciót.. :)
Per pillanat a Suomi pályán szívok, de ez kegyetlen, nem is nagyon vágom mit kellene tennem... -
spanish #374 Ráadásul alig van pénze az embernek. eddig nem sikerült vennem illetve újítanom semmit. -
spanish #373 Szia Kerla!
Köszi, azzal játszom én is, az elsővel kezdtem a sorban. Belgium. nem könnyű...:) -
#372 Spanish: a korábbi HSZ-ben hivatkozott komplett pakott próbáltad? gyakorlatilag +50 küldetéssel összerakott telepítés nélküli csomagot találsz, én azzal tolom egy ideje! és erről jut eszembe:
Senki nem tolta a Wermacht genereals war-t??? Érdkeelne 1-2 fogás, ez a Suomi pálya, több mint stresszes!! Annyian jönnek a ruszkik, mint az oroszok! :) -
spanish #371 Köszi szépen!
Kipróbálom, de csak jövő héten tudom, most költözök hétvégén! nagy vagy!
Majd jelzek, hogy mit sikerült alkotnom...:) -
#370 Pár észrevétel még:
- A suite progi nem különbözteti meg a kis és nagybetüt szal valójában megvan a pálya :p csak nem látja, illetve a campány tesztél nem tölti le a pályákat csak a scenario tesztnél.. de legalább ad linket hogy miket töltsél le :p
- Javasoltam hogy töröld ki a scenario mappa tartalmát, hát inkább ne! Vagy legalább is mentsd el a benne lévő fileokat pl egy origi mappába. -
#369 Na utána néztem a dolgoknak :) feltettem a gamét.. hát szinte mindent updatolni kell. Szal mielőtt bárminek is nekikezdel telepítsd ezeket:
legújabb panzer2.dat - a panzer2\könyvtárba másold és inditsd
legújabb hang fileok - futtatod majd megadod a panzer2\SFX\ könyvtáradat
UK220 nem hivatalos peccs - csak az exe filet másold a Panzer2\ mappába
--------------
És most kinézhetsz egy kampányt, van pár választék :
adlerkorps
Builder Paradise
Rayder
Steve
Ha kiválasztottad a kampányt, nézd meg hogy mik kellenek neki ( rsf vagy uk210 vagy uk220, equipment adler vagy más? )
Másold be a kampány fileokat oda ahova mondja :) asszem \scenario
Utána inditsd el a suite progit és töltsd be neki a kampányt.
Engedd hogy letöltse azokat a pályákat amiket nem talál, ( tűzfal pofázni fog ). Ha lesz olyan pálya még mindig amit nem talál akkor azt manuálisan töltsd le. Linkek - ha kérdésed van :D -
#368 Hadjáratok nincsenek benne. A régebbi verzióban még volt,de kiszedték.
Azt utáltam a pg2 kampányokban hogy a készítők basztak összerakni kompletten egy zipbe az equipment fileokat, neked kell külön letölteni sőt nem árt panzer2.dat,sound fileokra is ránézni sőt még a pályákat is neked kell letölteni :)
Van egy progi a suite amivel kilehet bogarászni hogy mi kell az adott kampányak, sőt még magától leis tölti ftp csatlakozással a pályát. A többi file-t a a kampány készítő által mellékelt readme ből lehet kikövetkeztetni.. pl adlerkorps 4000 eq, stb.
Javaslom hogy 1 kampányt nézzél ki, törölj ki mindent a scenario mappából és próbálgasd :p a másik nem túl jó dolog az hogy a kampány akkor is működni fog ha rossz felszerelés file.okat használsz.. a suite progival lehet tesztelni, és talán kiirja egy log file.ba ha valami kínja van.
gl! -
#367 Sajnos kb 1 éve nincs fennt, nem emléxem a részletekre.. de sikerült a modolás. A PBEM az emailes multiplayer röviditése, az rsf pedig egy népszerű jármű-felszerelés készlet- ezt nagyons sok kampány használja.. -
spanish #366 Köszi!:)
Nehezebb lesz így modolni? Neked sikerült?
Hadjáratok is találhatóak benne? Újak is?
A PBEM és az RSF minek a rövidítése?
Bocs a sok kérdésért, csak biztosra akarok menni.:)) Érdemes feltelepíteni ezt? Bevált neked? Ha igen, mire kell még figyelni?
KÖSZI!!!! -
#365 Szerintem amit találtál az olyasmi mint amivel én szoktam tolni..:
Panzer_General_2_rsf260_ssi_warzone_v1.4RIP
Szal ehez nem kell peccs. Viszont nagyon kell vigyázni a mod-feltevésekkel!! Mert : 3 különböző pg2 van benne.. asszem külön exékkel indithatóak de a könyvtárak össze vissza vannak, legalábbis első ránézésre.
Description: Version of league game with 3 gamesets (e-file SSI, RSF & on-line) and completely compatible in ladder games. In league version you will find:
All original scenarios assigned on e-file SSI,
Almost 80 new scenarios assigned on specially prepared for PBEM games e-file RSF,
Option multiplayer (on-line) game in special WARZONE Client program,
Many tutorials & manuals,
Smacks, new files of music & sounds
...and many more. League version is one, compact compilation all additions - only one installation enough !
Date of update: 2007-06-20
Természetesen ha modolod akkor az SSI-it módosítsd ( szép feladat lesz :) ) -
spanish #364 Pontosabban: Panzer_General_2_rsf260_ssi_warzone_v14FULL.exe
Ez ugye nem csak az online verzió? -
spanish #363 Köszi szépen! Az exe.t elindítom és kitömöríti a játékot? Este megpróbálom!:)
Találtam egy panzer2 fájlt, aminek a neve: panzer2_warzone_full_1.4.exe
vagy valami ilyesmi. ismered? Ezt lehet modolni? Kell hozzá patch?
-
#362 Ajánlom a #304-es beírást. Ott mindent megtudsz mit kell letölteni és honnan. -
spanish #361 Sziasztok! Nagy kedvencem a PG2 és ráleltem a fórumra, valamint hogy akár új pályákon játszhassak. A PG2 játékom egy fájlból áll, egy exe kiterjesztésu. Fut az XP alatt, de kidob idonként, vagyis használhatatlan.
Az elso kérdésem az lenne, honnan szerezhetek egy normális verziót, amit a késobbiekben modolhatok. Eredeti példányt is megvennék, de nem tudom hol lehet venni. Ha valakinek van, ellenérték fejében is átveszek másolatot!
Köszönöm a segítséget előre is!
Spa
-
#360 Sziasztok!
Ismeri vki a Wehrmacht Generals war kampányt? Ebbe kezdtem bele, de bevallom töredelmesen, már az első pálya megizzaszt rendesen. Mi várható itt a későbbiekben? Mert a millers kampányban is a 20. küldetés körül akadtam meg végleg és sajnáltam eltolni az időt olyan pályákra, ahol esélyem sincsen. Vagy érdemes a prestige-t feljebb venni? Mert alapban 100-125-on tolom, csak ha meg felteszem 300-ra, hátha túl könnyű lesz.
Szóval esetleg vki vmit a Werhmacht Genereals war kampányról? Vagy esetleg ajánlat vmi kiegyensúlyozott kampányra?
köszöntem! -
#359 Én is leszedtem a #304-es beírásban szereplő fileokat. Remek, csak a magyar kampányt hiányoltam belőle.
Letöltöttem a magyar kampányt ami elvileg a Latin General EQUIP97 állományt igényli, de szerencsére ennek a feltuningolt verziónak az EQUIP97-es állományával is tökéletesen működik (mindkettővel kipróbáltam).
Annyi a gond, hogy hiányzik egy térkép állomány a hana nevű (száma 252).
Ezt kell letölteni erről az oldalról. és már működik is a magyar kampányt, ahol a szőröstalpú oláhjokat kell visszazavarnunk a kárpátokon túlra. -
masiktibor #358 Üdv mindenkinek!
Én is eme játékot és a műfajt kedvelők közé tartozom köszönhetően az első résznek, ezért is jelentkeztem be a fórumra teljesen zöldfülű fórumozóként. Letöltöttem midnite által közkinccsé tett helyekről az egybenletöltős változatot, etióp hadjárattal próbálkozom 50-es fokozaton, örömködöm az újdonságokon és a klasszul kiegyensúlyozott meglehetősen nehéz pályákon, köszönet érte.
Egy furcsaságot tapasztaltam a játékban, a recon lépéstulajdonságot kapott -szállítójárművel ellátott- gyalogságom nem tudja használni a szállítójárművét egyetlen lépésre sem, így mindíg lemarad a többiektől. Ezzel már az alapjátékban is találkoztam, így talán nem hibáról van szó. Tudja valaki az okát?
-
#357 annak örülök. mostanában én is abbahagytam. valahogy nem siekrült megtalálni a normál fokozaton (100-as) végigvihető pályát. ha meg könynebb fokozatra vettem, dedó-egyszerű lett. csalással nem élvezet, úgyhogy pihi van... :( -
sir Hunnish #356 Egy ideje nem írtam, de megoldódott a probléma magától. Nem tudom, hogy hogyan. -
sir Hunnish #355 Nem tudom, hogyan lehetne megoldani, már az nvidia-nak is írtam, remélem mondanak valamit. -
sir Hunnish #354 Using AK 4000 Beta 0.62 pontosan ez a verzió száma a bal felső sarokban. Nem tudom, hogy ez e az, de ebben is van vagy 50 küldetés. -
#353 Hali!
Melyik verzióval próbálkozol? Visszáb május körüli HSZ-ben linnkelt egy kibővített, rip verziót vki, nálam az szépen fut, azt próbáltad? van benne kb 50 küldetés. -
sir Hunnish #352 Sziasztok! Ha valaki tudna segíteni... -
sir Hunnish #351 Bocsi! Most olvastam a régebbi hozzászólásokat és már elkezdtem foglalkozni vele. Viszont a saját gépemen továbbra sem tudok játszani vele. Ugyanaz... belépek, ikon, kilép! Kezdem a saját gépemmel feladni. Végigfutottam a fórumot, de erre a problémára nem találtam semmi megoldást. Ha valaki segíteni tudna, azt előre is köszönöm! -
sir Hunnish #350 Sziasztok! Nagyon jó kis játék ez, és az is marad! Nem tudjátok, hogy az eredeti kampányokon kívül készült később valamilyen kiegészítés? -
sir Hunnish #349 Köszönöm! Működik, csak nem a saját gépemen. Sajnos az enyimen mindig bezárja, amikor rá akarok klikkelni a kámpány gombra. Valami hibát jelez és bezár. Ha valakinek volt hasonló problémája, legyen szíves válaszolni. Előre is köszönöm! -
#348 Próbáld meg itt:thor -
sir Hunnish #347 Tegnap ott már megnézettem, de sajnos semmi. -
#346 Talán "Ezt vedd meg" akció 576 boltokban,de nem biztos. -
sir Hunnish #345 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnám beszerezni ezt a játékot? Régen meg volt, aztán kölcsönadtam és...Csak azért kérdezem, hogy meg lehet-e még venni valahol, mert én nem akarom leszedni sehonnan. Válaszotokat előre is köszönöm! -
#344 Topik eleje, #13-#15.
-
#343 Már nincs fent nekem a game így nem akarok hülyeséget mondani, viszont én külföldi pg2 site-okon lépten nyomon belebukkantam mindenféle leírásba hogy mit hova miért kell másolni.. szal google és kitartás. -
caree #342 Segítsetek lécci! Hogyan és hova kell kicsomagolni ajátékban a letöltött küldetéseket? Csak az eredeti 5 küldetés megy csak! Teljesen meg vagxok őrölve! -
#341 Ezt biztos nem én említettem. A legritkább esetekben használtam életem folyamán csalásokat játékokban. Többnyire akkor is egyszerűbb csalást, pl. fog of war kikapcsolása egy rts-ben, hogy ne keljen órákig keresgetnem valamit a térképen. -
#340 Köszi szépen! Hogy mik vannak, behalok! Na, majd jól kitanulmányozom, hogy hogyan tudom felupgradálni az unit-jaimat okosan! :) -
#339 Szedd le a PG2 Suite nevű cuccot innen, az egész játékot szétszadizhatod vele. :)
-
#338 Valaki plíz mondja meg hogyan tudok pár ezer prestige pontot adni magamnak??? Nincs kedvem új kampányt kezdeni, ezért első alkalommal ehhez az eszközhö nyúlnék, hogy bár elavult PIII és PIV-est Tigrissé változtassak, mielőtt az amcsik bedarálnak a Millerblitz Tunis pályán..
kösz előre is!