Panzer General 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már nyomom is az elsõ pályát. Nem is olyan könnyû lenyomni a szõröstalpúakat😊
Itt:http://www.latingenerals.com/lgequip.htm
Letöltöd az e-file-t, és bemásolod a panzer gyökerébe.
én voltam idióta, nem olvastam el rendesen a fórum elsõ oldalát....
ott tartok, h elindul a játék, de az egységek neveit nem írja ki.
ez vajon mitõl van?
Az extra files között az elsõ, az all the .map files.
Van még vmi plusz .map file ezen kívül esetleg?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
na nee
Szerinted mit kéne csinálnom?Próbáltam ennél is, ugyanaz..
Egyszerûen már nincs több ötletem..
Te próbáltad a magyar kampányt?
Leszedtem amit megadtál, kapásból felrakott 3 shortcutot. Kettõ original efile-os/2006 aug./, a másik Raiders efile..
Kampány valóban nincs benne. Továbbra is a magyar kampányt akarom erõltetni.Akkor fogjam és simán csak másolgassam be a cuccokat a megfelelõ helyekre és hagyjam a francba az 1.02-est?
Tegnap próbaképpen felraktam a Das Reich kampányt. Természetesen az 1.02es patchelesnél hibaüzenet, de csináltam tovább és az a kampány mûködik simán.(?????) Akkor most mi van?
Latin Generals 2.0-ás efile kéne a magyarhoz, de olyat sehol nem találtam, csak 4.3-t(?) asszem.Lehet hogy az a gáz?
Ha elindul a játék, bejönnek a választható hadjáratok és ott van köztük a magyar is.Gyanús, h zászlók nincsenek a kiírások elõtt. Ha ráklikkelek semmi, ha még párszor rányomok a pipára jól szétfagy és ennyi.
Akkor is KI FOGOM PRÓBÁLNI!!!!!!!😊
http://panzergeneral2.generalsguild.com/download/Panzer_General_2_rsf250_ssi_warzone.exe
Délután 4 óta szenvedek az 1.02-es felrakásával.már leszedtem a Latin generals oldaláról mindent ami ide vonatkozik(alapjáték,patchek, kampány...)/egyébként ezek már mind megvoltak, máshonnan/,de nem hajlandó felülírni, az üzenet ugyanaz.Már próbáltam az all-in-one patchet is,de azzal sem sikerült.
Szerintem mindent végig próbáltam már!!!
Valaki írta, h neki sikerült elindítani a magyar hadjáratot.(sajna lassan egy éve)
Ha netán feltévedne ide vki, aki vágja h vajon mit cseszhetek el az írja már meg itt légyszi vagy írjon erre az emil címre: [email protected], vagy akár msn: [email protected].
Nagyon megköszönném!!!!
A magyar kampánnyal szenvedek, sehogyse akar összejönni. A vicc az h már a progi összerakása elején, az 1.02es patchnél gáz van. "Old files not found..." Pedig már raktam össsze elõtte hadjáratot és akkor sikerült.
Valaki, ha tudja írja meg legyen szíves h honnan lehetne leszedni mondjuk olyan pg2-t ami már patchelve van!
Körülbelül már annyira húzott fel ez a sz*rakodás, h mindjárt ki*aszom
az egész gépet az ablakon!!!!
Elõre is köszi
Megnéztem a belinkelt oldalon a találkozóról a képeket. Megdöbbentõ hogy ezt a játékot tényleg mindenki játssza...
A 14 éves (nek kinézõ) kissrác után következett a pipát rágcsálva gondokodó bácsi képe... Komoly.
Íme:
http://www.gilestiel.eu/MapFinder/index.php
Köszi, majd letöltöm.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Persze csont full verzi minden peccsel scenariokkal ,hadjáratokkal. Nem kell semmi csinálni, azaz de azt hiszem nem árt egy asztali parancsikont csinálni, így kényelmesebb inditani.
ez a full verzió, mert elõszedtem a cd-t, s nem olvassa be, pedig szerettem volna nosztalgiázni😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Most raktam újra az XP-t és a Panzer General játékom, nem 1024x768 felbontásban jelenik meg hanem sokkal nagyobba igy nem tudok játszani.😞((...Ha valaki tuddna segíteni, hogy lehet meg vátoztatni a felbontást nagyon megköszönném.😞
Gondoltam szólok, hogy a www.adlerkorps.com oldal "equipment" szekciójából letölthetõ az idei data update (elsõsorban új ikonokat tartalmaz) és a hozzá való graphicswither program.
A linken szereplõ változatú pg2-t nem ismerem, lehet hogy ebbõl sok dolog nem vonatkozik rád, de ezen az oldalon van leírás a küldetések használatáról, meg elérhetõ "pár".
equip editor:
Mit akarsz csinálni vele? Az equip több vonatkozásban is elõfordul, és más editorok vannak különféle alkalmazásokra.
Ha equip-et cserélni akarsz (mert pl. kampányhoz kell), akkor ebben a topikban a #13-15 hsz-eket ajánlom. Meg ha valamicskét visszaolvasol, van itt valakinek egy linkje egy magyar nyelvû faq-val.
Gondoltam érdekli a multiplayer részt nem szeretõ embereket, hogy az õszre elkészülõ 2.11-es patch elsõsorban a multiplayer bugok kigyomlálását tûzte ki célul. Szóval még idén lehet majd normálisan játszani 😄
Nem. Körökre osztott stratégia, 2D, rajzolt térkép. Mint egy színes sakk 😄
A core egységekbõl végül négy Panther-t (ebbõl kettõ leader-t...), egy Pz IVG-t, egy felderítõt, meg két gyalogságot vesztettem, de utolsó körben összejött a brilliant (igaz, az is kellett hozzá, hogy az utolsó 6-7 körre kijavuljon az idõ, és hogy az orosz légierõ itt már nem erõs, 1-2 kör alatt letakarítható). 😊
A következõ pálya a moszkvai, már elõre rettegek, mi lesz itt. 😊 A térképet már megnéztem, a Kreml is rajta van (természetesen über-fortification-ként), plusz a fél város szögesdróttal körbekerítve, szóval ez is egy jó kis vakond-kifüstölésnek néz ki. 😊
Verzió legyen pl a PGUK210. Elõbbit nem javaslok mert még több multiplayer bug lehet benne... Átírjuk az equipment file-t és kész.
(De persze lehetne bonyolítani hogy a legujjabb pg2.dat,stb fejlesztéseket is alkalmazunk.. szvsz engem nem érdekel a grafika,se a hang, de ha összerakunk valami durvát akkor feltehetjük valahova és kompletten lehet majd tölteni.)
Málta, Tobruk, Metz, Ciechanow, Novgorod, Konrad.
Ezek nagyjából egységes térképek.
Mondjuk a Konradnál nyugat-kelet irányba kell akciózni, mert északon a hegyek sokat segíthetnek a védelemben.
BTW szerintem ilyen szempontból málta a legjobb!
Akkor a pálya.. nehéz lenne egy új pályát rajzolni tehát keresni kellene egy nagyából szimetrikusat.. A várost bárhova letehetjük, csak a pálya domborzata ne legyen nagyon asszimetrikus, és túl nagy se legyen.. pl én személyszerint nagyságra az elsõ német kampánypálya ( spanyol polg. háború) méretüt gondoltam.
Hát így elsõ blikkre amit mindenképpen ki kell venni, azok a nagyon olcsó milícia egységek. Olyan 80 prestige körül már okés a gyalogos, de egy 40-50 árú gagyi gyalogos tönkreteszi a mulitplayert.
Volt olyan - szlovák hadjárat - hogy 14 milicistával megállítottam egy páncéloshadosztályt (2 ágyú, 2 tank, 1 AT, 3 gyalogos, 1 recon)
Mint ahogy heroes3 támadás verseny is van,ami szinte tökéletes és ott kb ennyi lény van mint itt egység, és nagyon változatos seregek csapnak össze. Amit meg nem tudunk normálisan balanszolni azt kivesszük.
Mire gondolsz?
Mert ha a gyalogosokat drágítod, akkor meg az van, hogy mindenki tankot-ágyút fog venni, mást nem... Pláne 42 utáni pályákon.
Ilyen kísérletünk hot-seat játékmódban volt, de nem mûködik. A PG2-ben olyan nagy a hatása egy egység többszöri megtámadásának (támadásonként -2 initiative és -2 defense), hogy a horda taktika ellen nincs ellenszer*.
Így csak olyan játéknak van értelme, ahol adott csapat van, VAGY meg tudsz egyezni a másikkal, hogy nem fog "legion of the damned" csapatot csinálni.
Pl. az egyik játékos vesz a pénzébõl 1 tigrist, 1 recont, 3 gyalogost páncélautóval, 3 ágyút meg 1 légvédelmit.
A másik 100 (az a maximum) arab legion gyalogost. (az a legolcsóbb, 24be kerül), aztán minden körben tud venni annyit, hogy mindig 100 legyen. Az ellenfélnek egy percig sincs esélye.
Hiába Tigris, a 8. támadás után már nincs fedezõtûz, a tizenvalahanyadik után már nincs lõszer, és kb. egy kör alatt annyi neki... Innentõl kezdve csak az a kérdés, hogy mennyi idõ alatt ér oda a másik játékos célmezõjéhez 😞
Ide küldheted a cumót:
[email protected]