Ninja Gaiden
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ninja Gaident adtak ki PS2-re?
Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.
http://www.cheatcc.com/xbox360/ninjagaiden2cheatscodes.html
ez csak leirja mi hol van.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
vki nyomja már ezzel?:)
de hanyadikán???mert már eléggé a hónap vége felé járunk és még sehol semmi:(:(:(
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
olvastam,hogy tán pc-re jön ki a 2 júniusban!benne volt a PC Guruban is tehát valószínûleg kijön legalább is reménykedek benne<#nyes>#nyes>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.youtube.com/aabyssx
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.youtube.com/aabyssx
Military Base-en voltál már?
www.youtube.com/aabyssx
A probléma a következõ: Játszom a játékkal egy ideje, de elakadtam egy helyen. DE nagyon! :o)
Kérnék egy kis segítséget:
- Clock tover pályán nem találom a koponyát, tehát a drót kerítést azt nem tudom kinyitni. A térkép szerinti folyosón nincs jelezve akadály, de mégis van egy. Ott ahol felugranék, ott van egy láda, de van egy korlát is, és nem bírok felugrani. Ha lenézek van egy rács a talajban.
Nah, gyerekek remélem érthetõen magyaráztam el, és érthetõ a problémám.
Nagyon szépen kérem a segítségeteket.
Ha valami nem egyértelmû, akkor légyszíves szóljatok, és akkor pontosítom a problémát.
Elõre is köszönöm a segítséget!
A legmélyebb Tisztelettel:
John Ross Ewing
De én több, mint 100 órát raktam már bele.
www.youtube.com/aabyssx
A Devil May Cry-ra inkább hasonlít, ha azt ismered.
BTW én nagyon várom a Black-et.
www.youtube.com/aabyssx
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hard - master ninja, 50 scarab
very hard - master ninja, 50 scarab
www.youtube.com/aabyssx
Mert erõsen úgy tûnik, hogy monológot folytatok.
www.youtube.com/aabyssx
/ büszkén kihúzza magát
www.youtube.com/aabyssx
Csak valami japcsi lehet az illetõ. :))
Erre megnéztem pár video-t itt: http://www.master-ninja.com/ng/
Ez a barom damage nélkül alázza le Alma-t, VERY HARD-on, pár perc alatt!
Chapter 7-B v1.wmv
Chapter 7-B v2.wmv
www.youtube.com/aabyssx
Killzone nekem még nem eredetiben van meg, de éppen minap döntöttem melette az SW trilógia helyett, annyira jó, és annyira nem bírom letenni:)
Idézek Cheap-tõl: "jó, mer' lehet benne ALÁZNI"
Én a DMC-ben is nagyon bírtam ezt: este, meló után leülsz és sz*rrá gyalázod az elsõ ellenfelet, aki eléd kerül. Valahogy felszabadít... :DDD
> Killzone isteni, próbáld ki
Majd ha megjön végre az OPS2M, akkor kipróbálom a demo-t - hülye, részeg postások!. >:(
www.youtube.com/aabyssx
Killzone isteni, próbáld ki, akkora hangulata van!
LOL
Az csak az elején tûnik annak. Nem feudális Japán környezetben játszódik a játék. Modern Egyiptom(!) jellegû beállítása van, csak egy kicsit japánosan.
És igazán...
...stílusos! ;)
> meg nincs is idegrendszerem hozzá
Hát, arra már azér' szükség van egy kicsit. Meg mega-reflexekre is. :D
www.youtube.com/aabyssx