112
Ez ütni fog..
-
#72 Megcsináltam a játékot VERY HARD-on összesített MASTER NINJA rangra!
/ büszkén kihúzza magát -
#71 USA-ban élő koreai. De nem ő nyerte a MNT-t. -
#70 "Ez a barom damage nélkül alázza le Alma-t, VERY HARD-on, pár perc alatt!"
Csak valami japcsi lehet az illető. :)) -
#69 Vaze', VERY HARD-on koptatom a kontrollert és már egy hete nem jutok túl Alma-n.
Erre megnéztem pár video-t itt: http://www.master-ninja.com/ng/
Ez a barom damage nélkül alázza le Alma-t, VERY HARD-on, pár perc alatt!
Chapter 7-B v1.wmv
Chapter 7-B v2.wmv -
KopaX #68 Jah, ebben az alázás témában van amúgy valami:)))
Killzone nekem még nem eredetiben van meg, de éppen minap döntöttem melette az SW trilógia helyett, annyira jó, és annyira nem bírom letenni:) -
#67 > este munka után, hogy pihenjek a játékkal
Idézek Cheap-től: "jó, mer' lehet benne ALÁZNI"
Én a DMC-ben is nagyon bírtam ezt: este, meló után leülsz és sz*rrá gyalázod az első ellenfelet, aki eléd kerül. Valahogy felszabadít... :DDD
> Killzone isteni, próbáld ki
Majd ha megjön végre az OPS2M, akkor kipróbálom a demo-t - hülye, részeg postások!. >:( -
KopaX #66 Én valahogy úgy vagyok vele, este munka után, hogy pihenjek a játékkal, már nagyon nem mennek az odakoncentrálós cuccok, öregszem:)))
Killzone isteni, próbáld ki, akkora hangulata van!
-
#65 > az ennyire "komoly" harcművészetes gamma
LOL
Az csak az elején tűnik annak. Nem feudális Japán környezetben játszódik a játék. Modern Egyiptom(!) jellegű beállítása van, csak egy kicsit japánosan.
És igazán...
...stílusos! ;)
> meg nincs is idegrendszerem hozzá
Hát, arra már azér' szükség van egy kicsit. Meg mega-reflexekre is. :D -
KopaX #64 Tuti, nekem megvolt az a demo, de magát a játékot már nem szereztem be, amennyire bejött a DMC stílusa, anyira távol esik tőlem az ennyire "komoly" harcművészetes gamma, meg nincs is idegrendszerem hozzá, a demo alatt szétvertem a fél lakást -
#63 Ja. Télleg', az lehet. -
KopaX #62 Hali!
Valószínűleg az NG demo változata lehetett, ami csak az eslő pályát tartalmazza, mert ott kedvcsinálónak mindent beletettek maxolva.
-
#61 NORMAL nehézségen megcsináltam összesített MASTER NINJA rangra. Nem volt túl nehéz. Egész végigjátszás alatt egyszer sem haltam meg - de azért pár rebirth talisman-t sajnos ellőttem.
Most VERY HARD-on viszem. Na, itt már nehéz rendesen! Ugyan meg sem közelíti azt a vért izzadó kínlódást, amit a Dante Must Die! mód okozott, de itt már én is beszívom, mint az állat.
Brutálisan jó a játék! ;) -
#60 Hát, elsőre nagyon sokszor meghaltam - amúgy a DMC1-hez tudom csak hasonlítani újra és újra. Volt amúgy amikor anyáztam is rendesen.
De mire a végére érsz megtanulod az irányítást, az ellenfelek viselkedését és a gyenge pontjukat.
Most éppen azon vagyok, hogy normal-on úgy vigyem végig, hogy nem halok meg egyszer sem. A DMC1-ben ez már rutin - mióta megcsináltam Dante Must Die! módban is. ;)
Tehát én inkább azt mondanám rá, hogy tökéletesen jól játszható, ha fordítasz rá időt és belejössz. Amíg gyakorlat nélkül szenvedsz, addig lehet, hogy egy kicsit idegesítő, de ha már profi vagy, akkor nagyon élvezetes.
BTW el tudom képzelni, hogy a kocajátékosok hamar az elején feladják.
-
#59 Tényleg annyira piszok nehéz ez a NG? -
#58 Láttam egy felvételt valamelyik angol verzióról. Azonnal a kezdésnél (new game/normal) a játékos tulajdonában volt a Vigoorian Flail maxolva, a True Dragon Sword maxolva, a pallos maxolva és íj. Volt rögtön kettő KI kijelzője is Inazuma ninpo-val!
Hogy a túróba lehet?
BTW játszik/játszott valaki NG-el? -
#57 Na találtam ezen a gyémánton egy (és valószínűleg egyetlen) csúnya karcolást:
Ha már az egész a DMC1 séma tökéletes koppintása, akkor a folytatásos újrakezdés is adhatna több lehetőséget.
Én normal módon első végigjátszásra agyonmaxoltam mindent, amit csak tudtam - az életerő csíkom tovább ért, mint a fél képernyő, minden fegyver maxon és minden vehető áruból max volt, valamin 99999 essence. 25 órát beleölve.
Erre a végigvitel utáni mentést betöltve egyedül a scarab-okat hozta át. Nudli energia, ninpo, fegyver, fegyver-fejlesztés és zsé. Még csak nehezebb fokozatra sem lehetett állítani. Így aztán sajnos nem sok értelme volt maxolni. Ezt a DMC-ben annyira jól megoldották (ott megmarad a tápolás és más nehézséget is lehet változtatni utána)! Itt is úgy kellett volna - ha már az egész azt a sémát használja.
Másnak van tapasztalata ezzel? -
#56 Na, nem kerül át a konzolosok részlegbe? -
#55 De ez nem PoP.
Nem értem a (régebbi) hasonlítgatásokat. -
#54 Kár pedig jó game ez na mindegy itt lesz majd a PoP 2. -
#53 Vaze'! 40e egy Xbox! Vegyél egyet videokártya helyett!
Én alapvetően ezért a játékért vettem.
BTW nyugodtan letehetsz a PC változatról. Tecmo fejlesztés... -
#52 Bárcsak bejelentenék hogy lesz PC-re is met nagyon jó sok pontot is kapott szóval kéne a népnek. -
#51 > amolyan nyomod a sok gombot ész nélkül és bízol benne, hogy te nyered a csatát
Nem! Hihetetlenül jól játszható és meglepően jól kidolgozott kombó- és védekezésrendszere van.
A kidolgozott és finomracsiszolt játszhatósága - nem a nehézsége - nagyon-nagyon megközelíti a Devil May Cry 1 szintjét (ami nálam a tökéletes akciójáték).
Egyetlen-egy téren marad el a DMC1-től: Ryu-nak nincs meg az a karaktere, mint Dante-nek és a sztori is általánosabb egy hangyányit, de a helyszínek nagyon színesek és történetbe illeszkedésük is jól kidolgozott.
Ha a DMC1 100, akkor ez 99. ;)
:
:
...BTW talán át kellene tenni ezt a topikot a konzolosok közé. -
#50 Ja én is kicsit Pop szerű szerintem! -
#49 Én megnéztem a 100 megás 15 perces videót, de a grafika nem volt olyan mint a képeken, szép volt de annyira nem, viszont ami nem tetszett, hogy nagyon ugyanazokat a kombókat használta állandóan, és a sok effektől nem igazán lehetett látni mi is történik, amolyan nyomod a sok gombot ész nélkül és bízol benne, hogy te nyered a csatát, de azért ha lenne pc-n biztos végigvinném. -
antijedi #48 azért mert nem fogják kiadni... -
#47 Nincs semmi hír afelöl hogy kiadnák PC-re is. :( -
#46 Xbox-ra kijött a demó a bittorentről le lehet tölteni 285MB!Én letöltöm azt megprobálkozok az emulátorokkal bár nem hiszem hogy sikerrel járok 0.5% esélyt adok neki hogy sikerül! -
Caponee #45 Box emu se mostanába lesz -
#44 Hiába nyígsz max akkor fogsz ezzel játszani ha lesz Xbox emu. Addig meg vegyél boxot vagy bánom is én. -
antijedi #43 akkor kijön csak hagyd már abba azt a rinyálást azért hogy kijöjön pls..., szerinted a készitők nem szarják le hogy te mit akarsz meg akár itt az sg-n mindenki mit akar hogy kijöjön vagy nem?... :P -
#42 NAGYON REMÉLEM HOGY NINCS IGAZAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
antijedi #41 nem...
magyarul hogy értsd:
NEM jön ki pc-re... :) -
#40 Jaja szerintem is hasonló!!!!!!!!!!
De kurva jó és szép is csak még egy kérdés van kijön vajon PC-re? -
#39 Érdekes game lehet. Olyan mint a PoP. -
#38 Nézzétek meg a TRAILER-t és nyilatkozzatok én már a korházban tértem magamhoz mert leborultam a székről és enyhe agyrázkodást szenvedtem!ENYHÉN ODABASZ!!!!!!!!!!! -
#37 :)TRAILER (14.5MB) -
#36 Már csak ezért is adják ki! -
#35 GIMME NIDZSAGÉJDEN NÁÓ! -
#34 HAHA ÉN VAGYOK A FASZ:D
"Már csak azoknak az embereknek a kedvéért jöjjön ki PC-re akik leírják ezt a gamet!"
Ugy értelmeztem hogy azok kedvéért jöjjön ki akik majd ki irják a gémet cd-re miutén letöltötték -
#33 Minden hozzászólásod annyi, hogy Adjákmárkipécére, Mikoradjákmárkipécére meg bárcsakkiadnákpécére.
Találj ki valami újat is!