Dangerous Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
www.subsim.com
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
mert akkor énis jelentkezek hátha silent hunter 3 sorsolás is lessz valamikor 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
War. War never changes.
Szal szerintem jöhetne valami pecs...
A többi problémámra nem tudod a megoldást?? Már ez a 4. napja, hogy ezt az 1 missiot csinálom és még mindig nincs vége...😞
Továbbá azt is észrevettem, hogy a kilõtt hajót megduplázta a progi és az elsûlyedt hajó mellett generált még 1 hajót, amit nem is lehet kilõni! A radaron is megjelenik! Továbbá a kilõtt célpontokat miért nem tõrli autómatikas a taktikai térképrõl?? Én állítottam el valamit? Haha de észrevettem, hogy a kilõtt 48-as torpit lehet manuálisan is irányítani, és ki lehet kapcsolni, hogy pecsapodjon és robbanjon! Így ki lehet kerûlni az aktív és passzív eltérítõket és a célpont közelében bekapcsolni és BUMMM! MUHAHAHA
SPOILER
Odáig eljutottam,hogy lenyomtam az öböl elõtti egységeket, lecsúzliztam a helikoptereket, behajóztam az öbölbe és kilõttem ott 2 hajót. Sajnos a 3. hajó valahogy összeragadt a ronccsal és azt nem tudom kilõni (BUG??) és 3 parti célpontot se. Hiába lõttem rájuk TLAM rakétát, az be is csapódott, de nem robbant fel! Most ott tartok, hogy mindenem elfogyott és csunya szavakkal dobálózok...
Valami ötlet? A show truth-ot kikapcsoltam...
War. War never changes.
Tehát:
1. leraksz pl. tengeralattjárót (side0, típust, nevet, waypointot, taktikát stb. adsz neki - értelem szerûen olyat válassz ami játszható 688i, Akula...)
2. a következõ oldalra lépsz a kis nyíllal és ott lesz egy checkbox, valami olyan szöveggel, hogy Selectable vagy Controllable by player, ezt jelöld ki, utánna ha jól emlékszem a következõ oldalon is van egy olyan checkbox, hogy platforms playable, azt is jelöld ki. De ha odaviszed az egeret a szöveg fölé kiírja, hogy melyik kapcsoló mire szolgál
3. tegyél ki egy hajót, ami side1 stb.
4. mentsd el és próbáld ki
Radarral, szonárral és távcsõvel
Pl. Próba képpen kikapcsoltam a "show truth"-ot és felfedezett
Kikapcsoltad? Alapból a Show Truth nélkül kell játszani, csak úgy érdekes 😊
objektumok nem fedték egymást...az ID számok se egyeztek meg (bár lehet, hogy csak Én vagyok a ) Olyan is elõfordúlt, hogy fantomokat kergettem és fantomok csapódtak a tengeralattjárómba ???!!! Miért??
Ha valamit felderítesz radarral, majd szonárral két különbözõ ID-t kap ugyan az a célpont. A kapitány dolga eldönteni, hogy melyik jelforrás a biztosabb 😊
A "valóságban" is így mûködik: ha a radar fog egy jelet az ad egy irányt és egy távolságot, de a hajó vagy repülõgép attól még mozog, így a célpont az eredeti jelforrástól akár több száz kilométerre is lehet mire odaérsz. Van egy olyan poszt, hogy TMA (target Motion Analysis) ahol a célok mozgását lehet megsaccolni.
Felmentem a felszinre és minden fütyit bekapcsoltam, radar, ESM...stb. Továbbá mitõl függ, hogy a kilõtt rakéták becsapódnak-e a célpontba vagy nem (Leszámítva azt, ha kilõvik)???
Ez rakétától függ. A Harpoon-okat és a SLAM-eket például be kell programozni kilövés elõtt. A Penguin-nek pedig csak ki kell jelölni a célt. De itt újra elõjön az elõzõ probléma: ha olyan célpontra lõsz rakétát, ami már kilométerekre van az utolsó érzékelési ponttól, akkor a rakéta csak a hült helyét találja majd. A Tomahawk-nál és a Harpoon-ál ezért meglehet adni egy keresési zónát, ahol a robotrepülõgép aktív radarral kezdi keresni a célt.
A tórpedókat hogyan lehet elhárítani? Itt értem azt, hogy mi alapján döntöm el, hogy Aktív vagy Passzív elhárítót pottyantsak ki???
Jó kérdés... mind a kettõt 😊
Az FMB-ben miután kiraktál egy egységet, alul az egyik lapon (ha jól emlékszem a másodikon) be lehet állítani, hogy Controllable by player vagy valami hasonló.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Pl. Próba képpen kikapcsoltam a "show truth"-ot és felfedezett objektumok nem fedték egymást...az ID számok se egyeztek meg (bár lehet, hogy csak Én vagyok a <#lama>#lama>) Olyan is elõfordúlt, hogy fantomokat kergettem és fantomok csapódtak a tengeralattjárómba ???!!! Miért?? Felmentem a felszinre és minden fütyit bekapcsoltam, radar, ESM...stb. Továbbá mitõl függ, hogy a kilõtt rakéták becsapódnak-e a célpontba vagy nem (Leszámítva azt, ha kilõvik)???
A tórpedókat hogyan lehet elhárítani? Itt értem azt, hogy mi alapján döntöm el, hogy Aktív vagy Passzív elhárítót pottyantsak ki???
Valakinek valami tapasztalat??<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Kicist zavar, hogy nem lehet (tudok) joy nélkül repkedni, de az is irtó komplikált. De egyre többet fogok fel a dologból. Bár még mindig a Fleet Command (az ue, mint ezek, ue készítette, csak az egy RTS) a csúcs. Azt hittem, ezt is lehet úgy vinni, mint azt, de nem ... 😞
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tegnap sikerûlt kilõnöm 1 hajót!!! JUHÉ! Valami radarokat(raise)és a célra kattintva kiköptem 1 torpedót, ami be is csapópott!!!!<#gonosz1>#gonosz1>
amúgy már most látom hogy még dolgozhattak volna pár hónapot a játékon... pár grafikai hiba, meg létezik hogy csak orosz kampány van?
War. War never changes.
Ha tudtok majd esetleg valami olyan magyar oldalt ahol a játékot elmagyarázzák részletesen , annak nagyon örülnék...a fasz attack-al nagyon sokat játszottam még régesrég.Multiban is bennelennék majd , ha megtanúltam játszani evvel a progival<#nyes>#nyes>
viszont eszméletlenül ratyi az intrója, meg nem hiszem el hogy nem lehet normálisan megcsinálni a sérülésmodelleket... szinte semmit sem változott ez a rész a SC óta...
na mind1 majd meglátom milyen
War. War never changes.
War. War never changes.