420
Dangerous Waters by Sonalysts
  • kiskorúbézoltán #100
    Milyen van még ?
  • Petko
    aha, pontosan... de nem csak aktív/passzív szonárvezérlés létezik
  • Petko
    ugy hogy aki hostolja a multiplayre játékot, beXeli a multi-station részt
  • neuro

Remélem meg is érkezik majd. Több cuccom is elveszett már a posta titkos raktáraiban, amit az USA-ból küldtek...
  • kiskorúbézoltán #96
    Aktív vagy passzív csali ---> ha egyre sűrűsödő piggel jön aktív , ha sumák passzív ...ízi , nem ?
  • Lupis
    Hogy lehet multistationolni?
  • kiskorúbézoltán #94
    Csííííteeeer !!! Én akartam megnyerni !

Remélem legalább a megrendelt pld-om megérkezik a jövő héten , a demót már végignyomtam oda-vissza de sajnos nagyon rövid volt .

Grat a nyereményhez !
  • Petko
    az SH2 ben volt... közös megegyezésen alapult, tehát ha mindenki benyomta 2x-re akkor gyorsult az egész
  • neuro
    hátja :)
  • AnuluWork #91
    Multiban kissé röhejes lenne az időgyorsítás! :)
  • Petko
    küldtem priv üzenetet
  • Negwar
    Szasztok! látom nem én vagyok az egyedüli vörös oktober (tengeralatjáró) fan :D
    Kérdés: hogy lehet multi missönt szerkeszteni?
  • ChevyG #88
    látom birod a haditechnikát
  • Petko
    sajnos nem, ez az egyetlen hiba amit felfedeztem
    majd talán patchelik
  • Thanatos
    tény hogy monumentálisabb de viszont nekem valamiért a hangulata sokkal kevésbé jön be mint sh1 vagy sh2-nek, én se tudom megmondani miért de nekem azok jobban bejöttek
  • Thanatos
    :/
  • a.carkey
    Nem lehet azt hiszem. Az elmúlt két részben sem lehetett. :(
  • neuro
    Hmm multiban lehet időt gyorsítani? Elég uncsi lehet órákon keresztül egy Orion radarképernyőjét bámulni :)
  • Petko
    szerintem a silent hunter nem lesz ilyen király mint a DW... ne essék félreértés, az SH2 vel sokat játszottam, és ténleg az egyetlen jó szimulator volt hosszú ideje ebben a témában a DW előtt, de ez sokkal monumentálisabb szerintem a sima tengeralattjáró szimulátornál. (meg ugye ez más korszakbeli is). Most jött le, azonnal haverokkal kipróbáljuk multiba multi-station módban.
  • neuro
    Nem tölthetem fel, mert hivatalos úton kerül hozzám, meg különben sem szeretem a warezolást. De az érdekesebb dolgokat majd bemutatom a bop-os fórumon.
  • Thanatos
    hm, ez nekem új (láccik nem ovlastam még eleget manualt :P)
    amugy már elég rég kiadták :)
  • Thanatos
    igen? hogyhogy honnan? feltöltöd majd? :DD
  • Petko
    ahogy elnéztem lehet manualisan is iranyítani, joystickal stb. csak autopilotat ki kell kapcsolni
    egyébként meg most vettem eszre hogy ez mar kinn van:) nem is figyeltem rá hogy egy ilyen atomkemény cuccot mostanában kiadtak... annyira felspannoltam magam, hogy ha eljut ide kishazánkba simán megveszem, mert ez a cég megérdemli
  • neuro
    Jövő héten kapok egy preview verziót a Silent Hunter 3-ból :) Kíváncsi leszek rá milyen...
  • Thanatos
    amugy a full-t már csak azért is érdemes beszerezni mert ahoz vannak tutorvideok, emg egy manual ami nélkül szvsz elég elveszett egy dolog :)
  • Thanatos
    hát az hogy szimulátor e nézőpont kérdése, inkáb jármű managernek lehetne nevezni :P 8legalábbis az én szóhazsnálatomban pl a repülégőp és a heli irányitása tutira nem manager, mert max parnacsokat makogsz a pilotának de nem te irányitod közvetlen :P)
    ettől még tény hogy elég komoly a game, már szükség volt valami ilyesmire hogy kihuzzuk sh3ig :)
  • Petko
    na néztem a demot és ez kibaszott komoly lesz
    végre valami igazi szimulátor
    bár igaz még elejétől végéig nem néztem át, de már akkor leesett az állam amikor benyomtam a spech controlt, és reagált az összes parancsomra
  • csaneszman
    Jól látom , hogy megdöglött ez a fórum?
  • Thanatos
    lol, ezek szerint jó mákos vagy ilyesmiben :P
  • neuro
    ez már a második játék, amit így nyertem :)
  • Thanatos
    loál :D
  • neuro
    csak annyit kellet csinálni, hogy egy fórumba beírni, hogy szetretnél egyet. aztán akik oda írtak azok között kisorsoltak 5 darabot...

www.subsim.com
  • Thanatos
    wow, hogy sikerült? miben vettél részt? :D
    mert akkor énis jelentkezek hátha silent hunter 3 sorsolás is lessz valamikor :D
  • neuro
    ja, ráadásul a készítők aláírásával :)
  • neuro
    A subsim.com-on nyertem egy eredeti Dangerous Waters példányt jeeee :))
  • Titan
    Thanatos-nak igaza van....sajnos...de aki tud jól angolúl és olvasta a manuált, vagy tapasztalattal rendelkezik a játék terén, az szerintem szivesen megosztja az infókat...szal érdemes olvasgatni a fórumot!
  • Thanatos
    manual angolul.... szvsz magyart ne várj a közeljövőben
  • csaneszman
    Gyerekek! Ha tudtok valami részletest leírást a gameról magyarul osszátok majd meg velünk is.....nagyon ránkférne....
  • ChevyG #62
    1az1ben Fleet Command! Még a menü is maraTT!!!
  • Titan
    Nekem is az van és nem villog!