420
Dangerous Waters by Sonalysts
-
kiskorúbézoltán #100 Milyen van még ? -
Petko #99 aha, pontosan... de nem csak aktív/passzív szonárvezérlés létezik -
Petko #98 ugy hogy aki hostolja a multiplayre játékot, beXeli a multi-station részt -
neuro #97
Remélem meg is érkezik majd. Több cuccom is elveszett már a posta titkos raktáraiban, amit az USA-ból küldtek... -
kiskorúbézoltán #96 Aktív vagy passzív csali ---> ha egyre sűrűsödő piggel jön aktív , ha sumák passzív ...ízi , nem ? -
Lupis #95 Hogy lehet multistationolni? -
kiskorúbézoltán #94 Csííííteeeer !!! Én akartam megnyerni !
Remélem legalább a megrendelt pld-om megérkezik a jövő héten , a demót már végignyomtam oda-vissza de sajnos nagyon rövid volt .
Grat a nyereményhez ! -
Petko #93 az SH2 ben volt... közös megegyezésen alapult, tehát ha mindenki benyomta 2x-re akkor gyorsult az egész -
neuro #92 hátja :) -
#91 Multiban kissé röhejes lenne az időgyorsítás! :) -
Petko #90 küldtem priv üzenetet -
#89 Szasztok! látom nem én vagyok az egyedüli vörös oktober (tengeralatjáró) fan :D
Kérdés: hogy lehet multi missönt szerkeszteni? -
#88 látom birod a haditechnikát -
Petko #87 sajnos nem, ez az egyetlen hiba amit felfedeztem
majd talán patchelik -
Thanatos #86 tény hogy monumentálisabb de viszont nekem valamiért a hangulata sokkal kevésbé jön be mint sh1 vagy sh2-nek, én se tudom megmondani miért de nekem azok jobban bejöttek -
Thanatos #85 :/ -
#84 Nem lehet azt hiszem. Az elmúlt két részben sem lehetett. :( -
neuro #83 Hmm multiban lehet időt gyorsítani? Elég uncsi lehet órákon keresztül egy Orion radarképernyőjét bámulni :) -
Petko #82 szerintem a silent hunter nem lesz ilyen király mint a DW... ne essék félreértés, az SH2 vel sokat játszottam, és ténleg az egyetlen jó szimulator volt hosszú ideje ebben a témában a DW előtt, de ez sokkal monumentálisabb szerintem a sima tengeralattjáró szimulátornál. (meg ugye ez más korszakbeli is). Most jött le, azonnal haverokkal kipróbáljuk multiba multi-station módban. -
neuro #81 Nem tölthetem fel, mert hivatalos úton kerül hozzám, meg különben sem szeretem a warezolást. De az érdekesebb dolgokat majd bemutatom a bop-os fórumon. -
Thanatos #80 hm, ez nekem új (láccik nem ovlastam még eleget manualt :P)
amugy már elég rég kiadták :) -
Thanatos #79 igen? hogyhogy honnan? feltöltöd majd? :DD -
Petko #78 ahogy elnéztem lehet manualisan is iranyítani, joystickal stb. csak autopilotat ki kell kapcsolni
egyébként meg most vettem eszre hogy ez mar kinn van:) nem is figyeltem rá hogy egy ilyen atomkemény cuccot mostanában kiadtak... annyira felspannoltam magam, hogy ha eljut ide kishazánkba simán megveszem, mert ez a cég megérdemli -
neuro #77 Jövő héten kapok egy preview verziót a Silent Hunter 3-ból :) Kíváncsi leszek rá milyen... -
Thanatos #76 amugy a full-t már csak azért is érdemes beszerezni mert ahoz vannak tutorvideok, emg egy manual ami nélkül szvsz elég elveszett egy dolog :) -
Thanatos #75 hát az hogy szimulátor e nézőpont kérdése, inkáb jármű managernek lehetne nevezni :P 8legalábbis az én szóhazsnálatomban pl a repülégőp és a heli irányitása tutira nem manager, mert max parnacsokat makogsz a pilotának de nem te irányitod közvetlen :P)
ettől még tény hogy elég komoly a game, már szükség volt valami ilyesmire hogy kihuzzuk sh3ig :) -
Petko #74 na néztem a demot és ez kibaszott komoly lesz
végre valami igazi szimulátor
bár igaz még elejétől végéig nem néztem át, de már akkor leesett az állam amikor benyomtam a spech controlt, és reagált az összes parancsomra -
csaneszman #73 Jól látom , hogy megdöglött ez a fórum? -
Thanatos #72 lol, ezek szerint jó mákos vagy ilyesmiben :P -
neuro #71 ez már a második játék, amit így nyertem :) -
Thanatos #70 loál :D -
neuro #69 csak annyit kellet csinálni, hogy egy fórumba beírni, hogy szetretnél egyet. aztán akik oda írtak azok között kisorsoltak 5 darabot...
www.subsim.com -
Thanatos #68 wow, hogy sikerült? miben vettél részt? :D
mert akkor énis jelentkezek hátha silent hunter 3 sorsolás is lessz valamikor :D -
neuro #67 ja, ráadásul a készítők aláírásával :) -
neuro #66 A subsim.com-on nyertem egy eredeti Dangerous Waters példányt jeeee :)) -
#65 Thanatos-nak igaza van....sajnos...de aki tud jól angolúl és olvasta a manuált, vagy tapasztalattal rendelkezik a játék terén, az szerintem szivesen megosztja az infókat...szal érdemes olvasgatni a fórumot!
-
Thanatos #64 manual angolul.... szvsz magyart ne várj a közeljövőben -
csaneszman #63 Gyerekek! Ha tudtok valami részletest leírást a gameról magyarul osszátok majd meg velünk is.....nagyon ránkférne.... -
#62 1az1ben Fleet Command! Még a menü is maraTT!!! -
#61 Nekem is az van és nem villog!