Dangerous Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Az egy rejtély hogy miért nem tettek bele dinamikus hadjáratot. Mert ez igy eléggé snassz. Már a red storm rising-ben is vót még a múlt században <#vigyor3>Ezzel lehetne teljes. No meg azzal hogy emberek lennének a hajón mint az sh3ban<#eplus2>

Már megjött a full változat reggel óta azt próbálgatom úgyhogy a demós heloból mára OHP lett (nem egyszerû eset<#wow1>) . A SC-ban mindíg azt hittem , hogy "bezzeg a felszíni hajók, semmi bújkálás , infó hegyek 1000 km-en belül mindenrõl , tatásan legyalázok minden tengót" de nem ... nemcsak "nem tatásan" de sokszor a fregattommal mélyebbre merülök mint anno az Akulával bármikor ... <#duma>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Gundark
Egész nap helikopterezel mi , Árulókám <#nevetes1><#nevetes1> Nem baj nemsokára itt az SH3<#taps>Addig meg még seawolfozhatok egy kicsit<#vigyor3>

Nem kerül boltba csak online rendelhetõ .

még nem árulják szerintem, mert külföldre is csak nemrég kezdték szállítani... én is figyelem a boltokat, mert én is meg akarom venni
A demóval szórakozok, már nagyon vágom a Victor kinyírását. Ledobálok pár DIFAR-bólyát, azok bizonyultak a legjobbnak. Ha a három DIFAR fogja a Victort, akkor a feltételezett helyére egy DICASS-t, ami tud pengetni, és többé nem lóg meg a Victor.
Árulja ezt a gammát valamelyik magyar forgalmazó? Én megvenném szívesen, mert az ilyen játékokat támogatni kell, de egyik magyar boltban sem láttam.
- egy "arcába" , sry ...<#miaz>

A változatban ...
B változatban : sub kiemelkedik a vízbõl azt kap az arcába egy Pingvint (nem a Linux-ost!) az arcába ... <#vigyor1>

sub kiemelkedik a vízbõl azt SAMmal lekap😄
Nah , végignyomtam a helos demoküldit x-edszerre (a Kilo nem fogott meg annyira (de jó , hogy Gundark nem szokott erre járni <#vigyor5> még leárulózna megint <#vigyor>) és egyszerûen imádom ezt a gammát . <#worship>

Már rutinból gyártom a bólyákból a hibaháromszögeket és lógatom a közepébe a kanócot , nagggyon kellemes látni az aktív szonáron ahogy a halacska megy a tengó felé aztán BUMMM !

Ha nem jön meg jövõ héten a kardomba dõlök ... <#buck>

VAn vkinek kedve multizni?
Kb milyen távolról lehet subot hatásosan kilõni másik subbal? mert ahogy tapasztaltam 5km felett simán elmanõvereznek
akkor az subok ellen tuti nem jó 😞
az is akusztikus elvû de nem a hajó zaját, hanem ahol fodrozódik a víz a hajó elején, illetve a nyomvonal amit ez létrehoz megváltoztatja a hang terjedését, és valahogy ezt észleli. de én se vagyok hozzáértõ, csak így olvastam valahol
nyomvonalat követi? hát ezt nehezen tudom elképzelni
Wh-st lõttem már szebõl is (SC) nem egyszer és szinte mindíg sikerült , szóval ezt a nyomvonalas témát nem vágom (amúgy sem vagyok túlságosan hozzáértõ személy 😄) , a kanócosat meg csak vezérlik valami alapján , ami viszont megintcsak akusztikus , nem ? Mágneses rávezetésrõl meg éppúgy nincs lövésem mint a nyomvonalas dologról ... Gyujtó az ok , de rávezetés ... ? <#nemtudom>

nem teljesen, mind2 már kilõtt torpedók megzavarására van
wake homing, ami a hajó után húzott nyomvonalat (áramlásváltozást) követi, aztán vezeték vezetés (de ezek egyben szonárvezérlésûek is általában), meg talán van a játékban MAD (mágneses anomalitás) alapján mûködõ is de ebben nem vagyok biztos
Sztem a passive akkor kell amikor tudod hogy közelben van egy ellenség és az megzavarja az érzékelõit aktív meg torpedók ellen mert akkor már úgyis tudja ,hogy hol vagy.
Milyen van még ?

aha, pontosan... de nem csak aktív/passzív szonárvezérlés létezik
ugy hogy aki hostolja a multiplayre játékot, beXeli a multi-station részt
<#bee1>

Remélem meg is érkezik majd. Több cuccom is elveszett már a posta titkos raktáraiban, amit az USA-ból küldtek...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Aktív vagy passzív csali ---> ha egyre sûrûsödõ piggel jön aktív , ha sumák passzív ...ízi , nem ?

Hogy lehet multistationolni?
Csííííteeeer !!! Én akartam megnyerni ! <#rinya>

Remélem legalább a megrendelt pld-om megérkezik a jövõ héten , a demót már végignyomtam oda-vissza de sajnos nagyon rövid volt .

Grat a nyereményhez ! <#eljen>

az SH2 ben volt... közös megegyezésen alapult, tehát ha mindenki benyomta 2x-re akkor gyorsult az egész
hátja 😊

AnuluWork
Multiban kissé röhejes lenne az idõgyorsítás! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

küldtem priv üzenetet
Negwar
Szasztok! látom nem én vagyok az egyedüli vörös oktober (tengeralatjáró) fan 😄
Kérdés: hogy lehet multi missönt szerkeszteni?

\"This is a good day to die!\"

ChevyG
látom birod a haditechnikát<#smile><#wink><#smile>
sajnos nem, ez az egyetlen hiba amit felfedeztem
majd talán patchelik
tény hogy monumentálisabb de viszont nekem valamiért a hangulata sokkal kevésbé jön be mint sh1 vagy sh2-nek, én se tudom megmondani miért de nekem azok jobban bejöttek

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

:/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

a.carkey
Nem lehet azt hiszem. Az elmúlt két részben sem lehetett. 😞

A medve nem játék.

Hmm multiban lehet idõt gyorsítani? Elég uncsi lehet órákon keresztül egy Orion radarképernyõjét bámulni 😊

szerintem a silent hunter nem lesz ilyen király mint a DW... ne essék félreértés, az SH2 vel sokat játszottam, és ténleg az egyetlen jó szimulator volt hosszú ideje ebben a témában a DW elõtt, de ez sokkal monumentálisabb szerintem a sima tengeralattjáró szimulátornál. (meg ugye ez más korszakbeli is). Most jött le, azonnal haverokkal kipróbáljuk multiba multi-station módban.
Nem tölthetem fel, mert hivatalos úton kerül hozzám, meg különben sem szeretem a warezolást. De az érdekesebb dolgokat majd bemutatom a bop-os fórumon.

hm, ez nekem új (láccik nem ovlastam még eleget manualt 😛)
amugy már elég rég kiadták 😊

igen? hogyhogy honnan? feltöltöd majd? 😄D

ahogy elnéztem lehet manualisan is iranyítani, joystickal stb. csak autopilotat ki kell kapcsolni
egyébként meg most vettem eszre hogy ez mar kinn van😊 nem is figyeltem rá hogy egy ilyen atomkemény cuccot mostanában kiadtak... annyira felspannoltam magam, hogy ha eljut ide kishazánkba simán megveszem, mert ez a cég megérdemli
Jövõ héten kapok egy preview verziót a Silent Hunter 3-ból 😊 Kíváncsi leszek rá milyen...

amugy a full-t már csak azért is érdemes beszerezni mert ahoz vannak tutorvideok, emg egy manual ami nélkül szvsz elég elveszett egy dolog 😊

hát az hogy szimulátor e nézõpont kérdése, inkáb jármû managernek lehetne nevezni 😛 8legalábbis az én szóhazsnálatomban pl a repülégõp és a heli irányitása tutira nem manager, mert max parnacsokat makogsz a pilotának de nem te irányitod közvetlen 😛)
ettõl még tény hogy elég komoly a game, már szükség volt valami ilyesmire hogy kihuzzuk sh3ig 😊

na néztem a demot és ez kibaszott komoly lesz
végre valami igazi szimulátor
bár igaz még elejétõl végéig nem néztem át, de már akkor leesett az állam amikor benyomtam a spech controlt, és reagált az összes parancsomra
Jól látom , hogy megdöglött ez a fórum?<#szomoru1>
lol, ezek szerint jó mákos vagy ilyesmiben 😛

ez már a második játék, amit így nyertem 😊