420
Dangerous Waters by Sonalysts
  • [NST]Cifu
    Yepp, milyen poén lenne, ha ezzel kergetném a Seawolfokat...
  • Petko
    ja tököm kivan már a grafikamániás dumával, amikor mondják,- hogy ilyen meg olyan rossz a grafika, és ezerszer jobb ennek meg annak... (és általában az ennek meg annak, az valami gagyi üres játékot fed amiben csak látvány van)
    Nekem a DW grafikája tökéletesen megteszi azt ami a funkciójához kell, és elég látványos is... a belső nézetről meg ugyanazt tudom mondani, amit már írtam egyszer az sh3 al kapcsolatban, hogy amikor megnéztem sh3 ban, nagyon szép volt meg hangulatos, de aztán rájöttem hogy egy szaros műszerre se lehet onnan kattintani, pedig örömest elkezdtem volna összevissza huzogatni a karokat meg forgatni a szelepeket hogy felfedezzem a működésüket... szóval látványos volt, de 5 perc után ugyis mindenki rájön hogy csak egyszeri élvezet aztán annyi, mint mondjuk egy játéknak az introja, amit ugyis csak egyszer néz meg az ember
  • kiskorúbézoltán #218
    Kinek , hogy . Nekem a graf bőven megteszi (99%-ban vagy valamelyik műszert bámulom vagy a térképet) így nem hiányoznak az emberek sem . Ami nekem nem tetszik az apró kis baromságok pl. az .50-es gpu-k csak manuális vzérléssel mennek , a heló tényleg lehetne egy kicsit kezelhetőbb is az OHP-ről és igen egy dinamikus tényleg jó lett volna . A repcsik egyébként nekem nagyon bejönnek , jó lenne ha később bedobnák az orosz oldalt is .
  • kiskorúbézoltán #217
    Közvetlenül csak útvonalra , bólya ill. támadásra (torpedó ledobásra) tudod utasítani , elvileg magától is keresgélne , de nekem még soha semmit nem talált meg magától .
  • viktor2
    Hello!

Meg tudná valaki mondani, hogyan lehet a hajóról felsuálló helikoptert arra utasitani, hogy viszgáljon át egy adott területet persze ha van ilyen funkcó a játékban????
  • Gundark
    Igazából a DWvel is lehetett volna kaszálni sok pénzet, de ehhez kellett volna pár dolog. Például szebb grafika. Mert az sc ápdétolása már kicsit kevés. Lehettek volna emberek benne mint az SH3ban. No meg dinamikus hadjárat, úgy bele a közepébe mondjuk a hidegháború, vagy egy 3. világháború. Igy viszon csak egy kicsi rétegnek nyújt örömet, ami viszont egyenlő a pénzügyi bukással. Kétségtelen hogy van annak is egy hangulata, mikor a farkassal cserkészem a csávókat. De lenne benne még bőven hangulati elem. Pl a repcsiket nem kellett volna belekeverni. Ami meg az SH3at illeti tetszik az is, de igazából az embereken kivül minden mást már megkaptam anno az aces of the deep ben :) Az mekkor game volt akkor! hullámzó viz, lefolyó viz a periszkópról... asszem ezt még a dinamix csinálta nem? Vagy keverem a vörös báróval :) Kéne egy igazi első vhs repcsi szim is
  • kiskorúbézoltán #214
    :DDD = = "nem komoly"
  • Zogu
    Bántott valaki? Szentemlelkem?
  • kiskorúbézoltán #212
    Én meg is húzom most magam ... :DDD
  • Zogu
    Köszi. Megfogadom a tanácsot.
  • Razgon
    Mindenesetre szívesen segítünk ha elakadsz valahol.
    A manualról csak annyit: a legjobb, ha megszerzed és elolvasod Tom Clancy-től a Vörös Vihar című könyvet. Az alapok benne vannak.

Így mindenki jól jár, fordítani sem kell, Te pedig megtanulod az alapokat, és közben még jól is szórakozol (feltéve, hogy szeretsz olvasni).
  • neuro
    uhh kiskorú, lelettünk oltva :)
  • Lupis
    Ügye te sem gondolod komolyan,hogy bárkinek is megérné lefordítania?
  • Zogu
    Ez már bizony így van. Nagy igazságokat mondtok. Főleg kiskorúbéz.. Neki biztosan lesz még rá ideje. Annak, akinek nincs annyi hátra, mint amennyi kiskorúbéz...nak eltelt, annak akkor marad a tapasztalati út. Rögös, de járható (még). Na meg itt vagytok ti is, akik biztosan segítenek, ha elakadok itt-ott.
    Persze azért volt már rá példa a történelemben, hogy valaki (többek) lefordította a "Háború és békét" is, pedig az többezer oldal volt.
    Egy kis anyagi biztatás biztosan hozna eredményt, nem gondoljátok? Mondjuk egy kiadó, vagy egy viszonteladó, hogy adjon egy kis pluszt is.
  • kiskorúbézoltán #206
    ... és hasznosabb is szvsz .
  • neuro
    egyszerűbb megtanulni angolul, mint megvárni hogy valaki lefordítson egy 600 oldalas manuált :)
  • Petko
    ja meg egyébként ilyen jellegű szimulátor magyarására nem igen volt példa valaha a történelemben, és nem is lesz... mert mi a francnak lefordítani a szakszó angol szavakat amikor magyarul is szakkifejezés lesz belőle... amit lehetne csinálni hogy magyar nyelvű manulat ír valaki hozzá, de 5-6 embernek megint nem érdemes
  • Razgon
    Szvsz nincs magyarítás a játékhoz. Valszeg nem is lesz, elég kevesen nyomjuk ahhoz..
  • Zogu
    Sziasztok!
    Tud valaki magyarítást a prg-hoz? Mert azért itt az internetes és egyéb játékos angolom már kevéske lesz,
  • neuro
  • Petko
    jaja ez kurva jó, be is nyaltam:)
  • neuro
    http://www.subsim.com/cnn_story_040105_bush.html

"Colin Powell tells me this is the most realistic game you can get." He pauses the game to take a call from the Estonian President Arnold Ruutel.
  • Razgon
    Naná!

Sőt, nagy kedvencem volt a Fast Attack, a 486-os időkből.
  • Zogu
    Nem is volt az rossz. Csak egy jobb volt a Spectrum 48k. De azért nem haragudtam az Amigásokra sem.
  • neuro
    Nekem abban az időben még szerintem Amigám volt :)
  • Zogu
    Emlékszik még valaki itt a 688-ra? Ti sem lehettek mai csirkék. Nekem az még azon a gépemen volt aminek a winchestere 10 Mb-os volt. Az akkor hatalmasnak számított!! Maga a gép 120.000.- forintba került. Az átlag fizetés meg 3500 forint volt.
  • Petko
    jobb alsó sarokban a taskbaron nyomogatod azt a skálát, amibe eleinte csak egy zöld négyzet van azthiszem
  • Lupis
    Hogy kell?
  • Petko
    akkor miert nem nyomod be az időgyorsítást?
  • Lupis
    Multit kipróbáltátok?nekem az nem tetszett hogy az alapküldiknél legalább fél órát kell utazgatni mire találsz ellent
  • Petko
    jaja
  • Thanatos
    SC az 688(i) utodja? mert 688(i) nekem emgvotl de sc valahogy kiamaradt :/
  • [NST]Cifu
    Nem tudom hol olvastál ilyet, de a játék alapból tengó-szimulátornak indult, tehát a 688(i) ill. a SC utódja ilyen téren, az FC folytatásáról szó sem volt. Az, hogy a küldetésszerkesztő az FC-hez hasonlít nem jelent sokat - az SC-ben is ezt láthattuk viszont...
  • Thanatos
    én nem modntam hogy sh3 realisztikusabb de azt se hogy ekvésbé azt, mind a két game a maga korszakába illően realisztikus..., unrealisztikuságnak sh3ban amx anyi van amit emlitetek hogy tul pontosak a megfigyelők de ez simán javitható..., ezen kivül szerintem mind a két game realisztikuss (realisztikus nem egyenlő a bonyolultságal, mielött megint közli valako hogy dw bonyolultabb)
  • [NST]Cifu
    Mit nevezel realisztikusnak? Azt, hogy bedöglenek mondjuk a torpedók? Hogy a személyzet elnéz olykor egy-két dolgot? Hogy a tengódon olykor meghibásodnak fontos gépek? Hogy a fegyverek, a hajók, a berendezések szimulált működése megfelel a valóságnak? Vagy hogy a tenger, a környezet, a hajók, a sérülések, stb. ábrázolása realisztikusabb?
  • szemlits
    Jó nagyot!

Azért bátorkodtam a DW és az FC között "párhuzamos" felfedezni,mert korábban egy megjelenés előtti cikkben olyat olvastam,hogy a DW az FC utódja lesz. Mivel,mint később kiderült inkább szimulátort csináltak,így ténylegesen "elcseszték" azt a stratégiai játékot,amiröl ovastam!
    A másik dolog,hogy a "mission editor" egy az egyben a FC-böl lett valahogy átvéve,teljesen ugyanaz!
    Na mindegy,tehát akkor tovább kell várnom a Fleet Command újabb változatára!
  • Braveheart
    Egyetértek... aki a gyors akcióra vágyik annak jó a SH3, akinek meg sok ideje és türelme van annak ott a DW meg az elődei. A Sub Commandot én is az Enigma Risding Tide-al játszottam párhuzamosan, így nem untam meg a harcot és a pepecselést sem.
  • Thanatos
  • Thanatos
    erről beszéltünk idáig de mindegy, a dw NEM realisztikusabb mint az sh3 max bonyolultabb a korszak miatt, szerintem..., a kettő emg nem ugyan az... :)
  • neuro
    egyébként meg inkább örüljünk, hogy két ilyen nagyszerű játék is kijött egymás után, van amikor éveket kell várni, hogy valami értelmes hajós/tengeralattjárós program megjelenljen