389
Panzer Elite
-
Toerpe #149 holnap du 2-kor végzek és igyexem haza mert az asszony holnap is suliba lesz és estig tudok nyugodtan játszani :-)) csak annyi lesz a meló otthon hogy csinálok vmi vacsit :-)) -
ottar #148 Gratula! :-)))
-
Toerpe #147 Nekem nem maradt tavalyi szabim mert elment az esküvőre :-)) -
ottar #146 Én a jövő héten veszek ki egy napot, mer már kicsit kezdek amortizálódni.. Munkailag.. :-(
-
Toerpe #145 Én most pénteken leszek szabin mert kevés az a napi 1-2 max 4 óra játék :-)))) -
ottar #144 Lehet hogy ki kellene venni az tavalyról bentrekedt, és az idei szabimat egyben, az 40 munkanap.. azaz 2 hónap.. Hmm az alatt be lehetne hozni a lemaradásaimat.. :-)))
-
Toerpe #143 Kitartás :-)))) -
ottar #142 Pedig jó darab.... Érdemes megvenni, elég igényes játék..
A port Royalban asszem még csak gyík matróz vagyok... :-))
-
Toerpe #141 Port Royalban tengerek ura vagyok :-))) sajnos a Blitzkrieg nincs meg :-((( -
ottar #140 Nekem még van egy félbehagyott Blitzkriegem, és a Port Royale-ban is útban van a flottám.. :-))
-
ottar #139 Nah, nem rosszak..
A desert rats baromi jónak tűnik, gondban is leszek, ezt evgyem meg, vagy a codename panzerst... :-))
A másik sem rossz, csak az a baj ezekkel a gazdálkodós játékokkal, hogy baromi sok idő kell rájuk, az meg nekem nincs. :-(
-
Toerpe #138 Igaz a Railroad Pioneer nem tankos és nem is lövöldözös de nekem tetszik :-))) most ezt a két játékot játszom felváltva. Egyik a Panzer Elite a másik a vonatos :-))) -
ottar #137 Nézem köszi, közben azért munka is..
:.-)
-
Toerpe #136 Na a kollegám közben kinyomtatta a bill kiosztást :-)))) -
Toerpe #135 http://www.railroad-pioneer.com a másik pedig http://www.digitalreality.hu/index_ongoing4_hu.html -
ottar #134 A desert rats-ot eddig csak előzetesben láttam, meg kellene néznem..
a másikról még nem is hallottam..
Be tudnád linkelni a honlapjaikat?
-
Toerpe #133 ottar szerinted milyen játék a Desert Rats? ill mi a véleményed a Railroad Pioneer cimű játékról? -
ottar #132 Dejóneked..
Most gondolkodom, melyik melónak álljak neki..
:-(
-
Toerpe #131 ottar Te most hol tartasz a játékban? -
Toerpe #130 máris landolt a kedvencek között :-))) -
Toerpe #129 Király lesz mit olvasnom 4-ig :-))))) -
ottar #128 http://www.shift.sk/military/sifoner/mil/milit2.html
Itt meg a tankokról vannak infók.. -
ottar #127 Igen, onnan ki lehet indulni, meg asszem a derkampfpanzer.de -n is van némi info...
-
Toerpe #126 http://www.panzerelite.com/panzerelite.html itt néztem -
ottar #125 A fórumukban elég jó dolgok vannak, meg a linkek között is van pár igényes fansite.. -
ottar #124 Hopp, ezt enm is figyeltem..
-
Toerpe #123 most néztem az oldalukat nem semmi hogy a harmadik helyen voltak "Thanx to our fans we have been elected 3rd place Top Simulation of the Year 2001" -
ottar #122 Aham..
Nekem mondjuk az Operation Flashpointban a tankos küldetések teccettek, ott is a toronyban állva célpontkijelölni, meg irányítgatni a népet.. :-))
-
Toerpe #121 én magam szoktam löni de ha heves a csata akkor csak az ágyút használom én a gyalogságot a gép irtja géppuskával :-)))) -
ottar #120 Háát, így talán egyszerűbb lesz..
A célpont kijelölőseket jól jegyezd meg, hasznosak...:-)
Te magad szoktál lőni, vagy rábízod a személyzetre?
Én csak parancsnokolni szoktam...
-
Toerpe #119 nos úgy néz ki megoldottam a nyomtatást házon belül :-))) Este reszkessen az ellen :-)))) most hogy már tudom melyik bill mit takar :-))))) -
Toerpe #118 várjál felírom :-)))) hmmmm nem láttad a tollam vhol? -
ottar #117 :-))))))))))))
Ugyehogyhasznos? :-))
Mámint az F5.. És ha valami gyanús, akkor az f8 az ágyú optikája, azon még a Z betűvel nagyítani is lehet...
-
Toerpe #116 ja igen mielött elfelejtem köszi az f5 bill-t sokat segített :-))) klassz hogy végre láttam az ellent főleg amikor becsapodott a lövedék. Nem mondom szép látvány volt :-)))) ja és csak a játék után ittam egy sört :-)))) ezért nem rohantam annyira ki :-)))) -
ottar #115 Én sem elsőre csináltammeg.. :-))
-
Toerpe #114 igen igen ez a második küldi és itt estem csapdába :-((( -
ottar #113 Asszem a második küldetés..
Amikor dél felé vonul a fősereged, neked meg a jobb szárnyon érkező shermanokat kell kilőni..
HA ez az, akkor azt úgy csináltam meg, hogy van egy dombos rész, és ott elbújok a tankokkal, asszem Shermanok és talán Lee-k jönnek, azokat a dombról szépen ki lehet szedegetni..
Mert egy viszonylag nyílt terep van előtted.
De ha túlságosan elmégy a jobb szárnyra akkor ezek között a dombok között közel tudnak lopózni... -
Toerpe #112 Na most néztem hogy yol kiszúrtam magammal :-((( elküldtem e-mailbe pdf formátumban a bill kiosztást és nem tudom megnyitni mert ezen a gépen nincs Acrobat r. hmmmm most "sikitani" tudnék :-(((( na mind1 akkor majd ma hazamegyek kinyitom kimásolom word-be és ismét elküldöm :-)))))) -
Toerpe #111 hááááát ha ez az volt amikor az amik a hátunkba kerülnek akkor azt kell hogy mondjam hogy csunyán kibaltáztak velem :-((((( -
ottar #110 Melyik küldetés volt ez?
Az első párat elég jól ismerem...Azokon gyakorolgattam..
Nem véletlenül az amikor a hátatokba kerülő amikat kell kiiktatni?
Más: tetszett a film, elég jó ötletek voltak benne, igaz itt-ott kissé erőltetett volt.
Köszi, este igyexemmajd.. :-))