Panzer Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, nem rosszak..
A desert rats baromi jónak tûnik, gondban is leszek, ezt evgyem meg, vagy a codename panzerst... :-))
A másik sem rossz, csak az a baj ezekkel a gazdálkodós játékokkal, hogy baromi sok idõ kell rájuk, az meg nekem nincs. :-(
Igaz a Railroad Pioneer nem tankos és nem is lövöldözös de nekem tetszik :-))) most ezt a két játékot játszom felváltva. Egyik a Panzer Elite a másik a vonatos :-)))
Nézem köszi, közben azért munka is..
:.-)
Na a kollegám közben kinyomtatta a bill kiosztást :-))))
http://www.railroad-pioneer.com a másik pedig http://www.digitalreality.hu/index_ongoing4_hu.html
A desert rats-ot eddig csak elõzetesben láttam, meg kellene néznem..
a másikról még nem is hallottam..
Be tudnád linkelni a honlapjaikat?
ottar szerinted milyen játék a Desert Rats? ill mi a véleményed a Railroad Pioneer cimû játékról?
Dejóneked..
Most gondolkodom, melyik melónak álljak neki..
:-(
ottar Te most hol tartasz a játékban?
máris landolt a kedvencek között :-)))
Király lesz mit olvasnom 4-ig :-)))))
http://www.shift.sk/military/sifoner/mil/milit2.html
Itt meg a tankokról vannak infók..
Igen, onnan ki lehet indulni, meg asszem a derkampfpanzer.de -n is van némi info...
http://www.panzerelite.com/panzerelite.html itt néztem
A fórumukban elég jó dolgok vannak, meg a linkek között is van pár igényes fansite..
Hopp, ezt enm is figyeltem..
most néztem az oldalukat nem semmi hogy a harmadik helyen voltak "Thanx to our fans we have been elected 3rd place Top Simulation of the Year 2001"
Aham..
Nekem mondjuk az Operation Flashpointban a tankos küldetések teccettek, ott is a toronyban állva célpontkijelölni, meg irányítgatni a népet.. :-))
én magam szoktam löni de ha heves a csata akkor csak az ágyút használom én a gyalogságot a gép irtja géppuskával :-))))
Háát, így talán egyszerûbb lesz..
A célpont kijelölõseket jól jegyezd meg, hasznosak...:-)
Te magad szoktál lõni, vagy rábízod a személyzetre?
Én csak parancsnokolni szoktam...
nos úgy néz ki megoldottam a nyomtatást házon belül :-))) Este reszkessen az ellen :-)))) most hogy már tudom melyik bill mit takar :-)))))
várjál felírom :-)))) hmmmm nem láttad a tollam vhol?
:-))))))))))))
Ugyehogyhasznos? :-))
Mámint az F5.. És ha valami gyanús, akkor az f8 az ágyú optikája, azon még a Z betûvel nagyítani is lehet...
ja igen mielött elfelejtem köszi az f5 bill-t sokat segített :-))) klassz hogy végre láttam az ellent fõleg amikor becsapodott a lövedék. Nem mondom szép látvány volt :-)))) ja és csak a játék után ittam egy sört :-)))) ezért nem rohantam annyira ki :-))))
Én sem elsõre csináltammeg.. :-))
igen igen ez a második küldi és itt estem csapdába :-(((
Asszem a második küldetés..
Amikor dél felé vonul a fõsereged, neked meg a jobb szárnyon érkezõ shermanokat kell kilõni..
HA ez az, akkor azt úgy csináltam meg, hogy van egy dombos rész, és ott elbújok a tankokkal, asszem Shermanok és talán Lee-k jönnek, azokat a dombról szépen ki lehet szedegetni..
Mert egy viszonylag nyílt terep van elõtted.
De ha túlságosan elmégy a jobb szárnyra akkor ezek között a dombok között közel tudnak lopózni...
Na most néztem hogy yol kiszúrtam magammal :-((( elküldtem e-mailbe pdf formátumban a bill kiosztást és nem tudom megnyitni mert ezen a gépen nincs Acrobat r. hmmmm most "sikitani" tudnék :-(((( na mind1 akkor majd ma hazamegyek kinyitom kimásolom word-be és ismét elküldöm :-))))))
hááááát ha ez az volt amikor az amik a hátunkba kerülnek akkor azt kell hogy mondjam hogy csunyán kibaltáztak velem :-(((((
Melyik küldetés volt ez?
Az elsõ párat elég jól ismerem...Azokon gyakorolgattam..
Nem véletlenül az amikor a hátatokba kerülõ amikat kell kiiktatni?

Más: tetszett a film, elég jó ötletek voltak benne, igaz itt-ott kissé erõltetett volt.
Köszi, este igyexemmajd.. :-))
Szép yo reggelt!!! Tegnap sajnos vereséget szenvedtem és onnan ahonnan nem vártam ez egyik pályán a jobbszárnyon nyomultam tehát balra csak saját "csapatom" szemböl jöttek az amcsik semmi gond nem volt mert hullottak mint a legyek Egyszercsak azt veszem észre hogy találat érte a tankom. Nézek jobbra semmi nézek elöre semmi balra elnézve csak annyit láttam hogy kb 600 méterre egy amcsi tank (aki nemtom hogy került oda) lött egy nagyott a következõ kép annyi volt hogy lerepült a tornyom és vele együtt én is Azt nem értem hogy lehet ez? hiszen a mi egységünktöl balra harckocsik voltak mellettük még balrább :-))) gyalogság. Teljesen kikészültem és mondtam hogy menjen a játék a p...ba nem hiszem el hogy a többiek nem tudták kilöni ezt a genyót. Na mind1 majd ma este ismét elindulok :-)))))

más: ottar!!! remélem tetszett a film tegnap :-)))
illetve ne felejtsd el hogy ma indulnak a tankjaid Medjez-el-Beyböl sok sikert és sok "skalpot" kivánok
Neked is.. :-))
További kellemes délutánt
Rendben majd holnap leirom hogy mit sikerült összehoznom de lehet hogy még ma este :-)))))
Na neidegejjémá!
:-)
beszámolót kérek... :-))
Majd holnap kinyomtatom a bill kiosztást mert sajna otthon nincs nyomtatom. :-(((( de nem baj addig kibirom vhogy az f5-t nyomom majd folyamatosan :-)))))
Az enyémek max 1 óra múlva indulnak.
Köszi..
A tankjaim meg addig Medjez-el-Bey mellett pihennek.. :-))
Érdemes!!!! A tesómék szombaton a kolleganöm pénteken nézte meg azt mondják supi. Yo szórakozást hozzá
Magyar Vándor..
Bár olvastam róla sok rosszat, azért csak megtekintem.. :-)
Mit néztek meg?
Szerencsés ember, ma nekem mozi szervezõdött be.. :-)
áááááááá dehogy (csak egy picit) na meg azért is mert ma a nejem suliban van és este 8-9-ig van idõm
NA ez már függõség.. :-))))
na még 1,5 óra :-)))) azt hiszem teljesen kész vagyok :-))) lehet hogy haza kellene csörögnöm hogy izzitsák a gépet mikor indulok innen hogy ne kelljen várnom
Bizony...
Nekem teccenek a fejlesztési lehetõségek, a hangulat, a hangok, az életszagúság, a táborszerûen elkészített menü..
És mellesleg a játék maga..
Grafika csak másodlagos :-))))
Ugyemilyen hangulata van? Még az ósdi grafika ellenére is.. :-)))
Jajjjj de nehezen megy az idõ. Még 3 óra és sipirc :-)))) Már a lelki szemeim elött látom a sivatag homokját :-)))) és hallom a páncélos dübörgést.
Akkor majd szépen lassan megyegetek és lövöm az ellent. Esetleg ha sokan vannak akkor elszaladok