389
Panzer Elite
-
ottar #229 Na sikerült haladni vmit? :-)
Én ma este szándékozom egy rövidet tankolni.. -))
-
ottar #228 Na, legalább az az egy amihez tartom magam.. :-)
Mindennap 11:45 kor.. :-)
-
Toerpe #227 Remélem azért ebédeltél már :-))) -
ottar #226 Nem, ma nem megyek haza. Mellesleg sok is a meló :-(( -
Toerpe #225 és ma? sok a meló? -
ottar #224 Naja.. :-)))
Ez van..
Azért holnap majd adok az arcuknak..
:-))
-
Toerpe #223 :-)))))))) -
ottar #222 A Sivatagi Róka, Ezerek legyőzője, Tobruk Hőse... Jajj odakapott a rántás.... :-)))))
-
Toerpe #221 Na azért ez sem semmi :-)))) és még mi vagyunk Tankparancsnokok :-))))) nevetek 1000L mert elképzeltelek hogy álsz a toronyban és két tüzparancs között vasalsz én meg megkavarom a levest :-)))))))) -
ottar #220 Szép dolog.. Émmeg vasaltam...
Ennyit az emancipációról.. :-)) -
Toerpe #219 Pálinkás yo reggelt! Nekem sem volt időm tegnap játszani :-((( a párom kitalált vacsiját kellett megcsinálnom 4 órát voltam a konyhában :-(((( -
ottar #218 Hazaértem, de sajna má nem volt energiám nekiállni..
Na, majd holnap..
-
ottar #217 Áh, a munka az sok, este meg meglátom mi lesz..
Hazajutok e egyáltalánnebben az időben.. Egy tankkal talán menne.. :-)))
-
Toerpe #216 További kellemes délutánt (kevés munkát) és estére yo vadászatot -
Toerpe #215 okésos akkor olvasok du egy kicsit :-))) de utána go go go :-))) irány Horány stb... :-))) -
ottar #214 Legalábbis nekem onnan sikerült őket kiszedegetni..
Ja mégegy dolog:
Érdemes megnézni mire milyen lőszert használsz, melyik mennyi páncélt tud átütni...
Elég korrekt info van róluk a feltöltésnél.. -
Toerpe #213 Akkor ma ha hazaérek megkeresem az "oázist" :-))) azt a néhány fát :-))) -
ottar #212 Tényleg, már volt róla szó..
:-)
Van a tetején pár fa, arról megismerni..
-
Toerpe #211 vmi dombos amit írtál? -
ottar #210 Az kellemes küldetés, van egy elég jó hely hozzá.. :-))
-
Toerpe #209 Biztos lesznek Tigrisek? Remélem hamar legyüröd a Lee-ket :-))) yo vadászatot hozzá :-))) én még a "hátbatámadásnál" járok :-(((( remélem ma sikerül megcsinálni és akkor rohamozok tovább. Igyexem majd én is az összes feladatot megcsinálni :-))) -
ottar #208 Igen, én is így gondolom..
Bár már régen túl lennék a kanyonon, ha a végén nem futok bele abba a csapat Lee-be..
:-(
Morr.
Na mindegy, ma legyalulom őket.. :-))
Majdha tigrincseim lesznek, jól megverem őket..
-
Toerpe #207 Akkor érdemes az összes feladatot megcsinálni :-))) -
ottar #206 Hmm. Én a próbálgatásaim során láttam valami olyant, hogy secondary goal volt ezt vagy azt elfoglalni, nem tettem meg, és a köv. küldetés elején el kellett foglalni azt jól..
De lehet hogy véletlen? Jó lenne ha nem.. :-))
-
Toerpe #205 Nemtom mert a harmadik küldetésnél tovább eddig még nem jutottam :-))) rég játszottam vele akkor még a gépem nem bierta és nagyon lassú volt most hogy ez a fórum elindult most jutott csak eszembe hogy ott van a polcon és most már bierná a gépem a játékot. Szoval tipikus kezdő vagyok :-((( -
ottar #204 Van olyan küldetés ahol bemondták.. De nem figyeltem rá túlzottan, asszem volt hogy még utána is kicsit molyoltam.. :-)
Azt nem tudod, mennyire dinamikus a hadjárat? Azaz van valami hatása annak, ha nem sikerül teljesítenem a küldetést?
Mintha láttam volna már ilyen dolgot..
-
Toerpe #203 egyáltalán időre megy? mert ezt még nem is figyeltem :-))) -
ottar #202 Télleg azt nem tudom van e valami hatása annak ha letelik a játékidő...
-
ottar #201 :-))
Jaja.
Csak éppeg akkor ne akarj sokplecsnis veteránokkal operálni..:-))
Monnyuk a sherman is eléggé fogyósezköz ebben a játékban..
Bár asszem a valóságban is az volt..
Főleg a végefelé...
-
Toerpe #200 akkor letelik a játékidő :-)))) úgy kéne mint az oroszok yoo sok tankot azt rohaaaaaaaaaaaaam vki csak átér a másik oldalra :-)))))) -
ottar #199 Na ezen gondolkodtam.. Azokat még sosem használtam... :-)))
Vagy: nem kell eennyire rohanni, hanem fedezékben megvárni míg nyílt terepre érnek... -
Toerpe #198 Nincs füstgránátod? yo nagy füstöt kell csinálni és elszaladni onnan az ellenkező irányba :-))))) -
ottar #197 :-))
Ja. LEhet sunnyogni, meg bújócskázni..
Namost, egy olyan küldetéssel szívtam, ahol nekem egy kanyon alján kell osonkodni, ami ugye nem ideális terep..
És van egy hely ahol egy csomó Lee van, de sajna olyan szituban, hogy eddig csak olyan pozíciót találtam ahol 6-700 m közelről láttam meg őket..
Az meg túl közel van, lőnek mint a bolond, és sorban kilövik a wingmeneket.. -
Toerpe #196 okésos akkor majd igyexem messziröl löni :-))) majd azt csinálom hogy menet közben amikor még semmit se látni, már akkor elkezdek löni hátha ott az ellen :-)))))) -
ottar #195 Szóval nem árt kellő távolságot tartani az ellenségtől jól. :-)
-
ottar #194 Kipróbáltam tegnap a Britpak 44 et.. Nem rossz, Normandiában lehet vele nyomulni.. :-)
-
Toerpe #193 gratula a személyzetedhez is :-))) én még nagyon az elején járok, mert hiába vettem ki szabit péntekre hogy játszom de sajna péntek reggel a 8 órási vonattal utaztunk vidékre és csak tegnap este értünk haza :-(((( na de ezen a héten max 2-ig vagyok bent szoval lesz időm játszani :-)))) -
ottar #192 Nekem is a hülye wingmenjeim nekirohantak vagy hat Lee-nek. Persze ledarálták őket. És ez természetesen a legeslegvégén volt, amikor má elvileg ki is léphettem volna..
MA azé újrapróbálom..
Te ezek a Lee-k közelről nagyon durvák.. Olyan 700 m körül már nem árt vigyázkodni, könnyen kilőnek. És elég erős páncélzatuk van.
1000 m fölött viszont a PzIV F2 elég hatékony.. Elég ügyes személyzetem van, volt hogy egy haladó shermant 1600 m-ről egy lövésből kiszedett..:-)
-
Toerpe #191 Szép yo reggelt A háborut elvesztettük de a csatát megnyertük. Sajna majna a csapatom fele odaveszett, 1 percig nem figyeltem rájuk és ők rohantak ki úgy mint Zrinyi :-)))) 2 tankot vesztettem :-((((( de a bosszúm nem maradt el :-)) az uccsó gyalogos ellent is szétlöttem de nem a laza géppuskával hanem az ágyuval :-))))))) -
ottar #190 Na, hogy sikerült?
Én tegnap mentem egyet, Tigrisekkel kellett kooperálni, mondjuk kicsit gyík voltam, elkóboroltam és nem nagyon volt dolgom, mert a Tigrincsek szétmarták a célpontokat jól. Igaz a Bonus goalt nem csináltam meg, lehet hogy ma újraszáguldok a pályán..
Ja és küldetés után lett egy új emberem, akinek má eleve volt vaskeresztje, meg mindenféle plecsnije, és excellent több dolgoból is..:-))
Új tankom viszont nem lett..
PÁRDUCOKAT AKAROK!! :-))