Panzer Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)
Háát, meg kell hagyni, van egy hangulata ennek a játéknak. :-)))
Háát, meg kell hagyni, van egy hangulata ennek a játéknak. :-)))
Szép yo reggelt!
Gratula ma én is elkezdem újra az egészet mert olyan yol hangzott a beszámolód, hogy mussssza játszanom vele elvileg 3-tól 8-ig lesz is idõm rá. :-))))
Gratula ma én is elkezdem újra az egészet mert olyan yol hangzott a beszámolód, hogy mussssza játszanom vele elvileg 3-tól 8-ig lesz is idõm rá. :-))))
Nakéremszépen..
Megtáltosodtam jelentem...
A kanyont megtisztítottam, igaz az egyik PzIII-asom kilõtték a Shermanok, a lüke kiállt egy dombtetõre.
A hat Lee-t ami eddig gondot okozott, sikerült a hegy tetejérõl kilõnöm. :-)
A következõ küldetésben tovább kell dél felé nyomulni, és három szüvetséges konvojt kipusztítani.
Persze shermanok, és grantok védik.
A kanyonhoz képest ez sétagalopp, nyílt terepek, 1500-1600 m rõl észre lehet venni az ellenséges tankokat, és elég hamar végezni velük.
a küldetést veszteség nélkül sikerült befejezni, a szakaszom 12 teherautót, 4 shermant és 4 grantot lõtt ki, meg némi aprót. A grantok egy mélyútban próbálták hátbatámadni a falut tisztogató többi szakaszt, én okosan oldalba kaptam õket, az egyiket a szakasz, utána a maradék hármat 3 lövéssel, sorban.
Itt is föltûnt, hogy a gépi személyzet közelre nagyon rosszul lõ (500 m alatt), akkor inkább én veszem át az irányítást.
Szóval ihletet kaptam. :-)
Hamar folytatom is tovább. A köv. küldetést már 4 db pz IV F2 és egy E fogja elkezdeni. :-)
Az már így elég ütõképes csapat. :-))
Megtáltosodtam jelentem...
A kanyont megtisztítottam, igaz az egyik PzIII-asom kilõtték a Shermanok, a lüke kiállt egy dombtetõre.
A hat Lee-t ami eddig gondot okozott, sikerült a hegy tetejérõl kilõnöm. :-)
A következõ küldetésben tovább kell dél felé nyomulni, és három szüvetséges konvojt kipusztítani.
Persze shermanok, és grantok védik.
A kanyonhoz képest ez sétagalopp, nyílt terepek, 1500-1600 m rõl észre lehet venni az ellenséges tankokat, és elég hamar végezni velük.
a küldetést veszteség nélkül sikerült befejezni, a szakaszom 12 teherautót, 4 shermant és 4 grantot lõtt ki, meg némi aprót. A grantok egy mélyútban próbálták hátbatámadni a falut tisztogató többi szakaszt, én okosan oldalba kaptam õket, az egyiket a szakasz, utána a maradék hármat 3 lövéssel, sorban.
Itt is föltûnt, hogy a gépi személyzet közelre nagyon rosszul lõ (500 m alatt), akkor inkább én veszem át az irányítást.
Szóval ihletet kaptam. :-)
Hamar folytatom is tovább. A köv. küldetést már 4 db pz IV F2 és egy E fogja elkezdeni. :-)
Az már így elég ütõképes csapat. :-))
Szép yo reggelt :-))))
Remélem sikerült egy kicsit játszani és most írod a hosszú-hosszú beszámolót :-)))))
Remélem sikerült egy kicsit játszani és most írod a hosszú-hosszú beszámolót :-)))))
Jóvanna, akkor ma nekiállok, istenbizony.. :-))
Tegnap éjjel volt egy tankokról szóló film a Discoveryn, persze elõtte elaluttam, bnõm ébresztett mikor kezdõdött, de csak annyi kommentárt tudtam az egészhez fûzni, mikor feltûnt Guderian, hogy HEINZ, aztán aluttam tovább. :-(
Állítólag érdekes volt, így rámparancsolt hogy a videót telepítsem le hozzá, hogy fel tudjuk venni ezeket, és meg tudja nézni... :-)))
Meg persze én is. :-))
Tegnap éjjel volt egy tankokról szóló film a Discoveryn, persze elõtte elaluttam, bnõm ébresztett mikor kezdõdött, de csak annyi kommentárt tudtam az egészhez fûzni, mikor feltûnt Guderian, hogy HEINZ, aztán aluttam tovább. :-(
Állítólag érdekes volt, így rámparancsolt hogy a videót telepítsem le hozzá, hogy fel tudjuk venni ezeket, és meg tudja nézni... :-)))
Meg persze én is. :-))
Nem szeretnék kifogásokat hallani :-))))))))) szükségem van egy kis beszámolóra :-)))))))))))
Én talán vasárnap délelött tudok majd játszani egy kicsit :-((( addig + számítok Rád .-))))))))))
Én talán vasárnap délelött tudok majd játszani egy kicsit :-((( addig + számítok Rád .-))))))))))
Jaja. :-)
Csak péntek éjjelre pakoltam át, és szombaton reggel elhúztam.. Talán ma este sikerül összepakolni a gépet, meg jáccódnimá egyet végre. Az a baj, hogy nagyon foglalkoztat a játék, csak nagyon nem van rá idõm. :-((
Na mindegy, majcsak.. :-))
Csak péntek éjjelre pakoltam át, és szombaton reggel elhúztam.. Talán ma este sikerül összepakolni a gépet, meg jáccódnimá egyet végre. Az a baj, hogy nagyon foglalkoztat a játék, csak nagyon nem van rá idõm. :-((
Na mindegy, majcsak.. :-))
-m +l
ja igen egy emelettem feljebb?
hmmm tessék gyorsan összerakni a gépet és lenyomni a kanyont :-))) ja és persze utána beszámolóóóóóóóóót ide nekem gyorsan :-)))))))))))
Amúgy remélem yol telt a húsvét.
hmmm tessék gyorsan összerakni a gépet és lenyomni a kanyont :-))) ja és persze utána beszámolóóóóóóóóót ide nekem gyorsan :-)))))))))))
Amúgy remélem yol telt a húsvét.
Légy üdvözölve...
Sajna nem tom, én megvettem.. :-)
Sajna nem tom, én megvettem.. :-)
Á, fenét, költöztem, még össze sem raktam a gépem.. :-((
Mindegy, a héten vmelyik nap csak sort kerítek már rá..
Monnyuk kicsit biztató, hogy hamarosan talán kapok notebookot, és akkor aztán ezt kíméletlenül telepítem rá.. :-))
Mindegy, a héten vmelyik nap csak sort kerítek már rá..
Monnyuk kicsit biztató, hogy hamarosan talán kapok notebookot, és akkor aztán ezt kíméletlenül telepítem rá.. :-))
Sziasztok!Honnan lehetne letölteni ezt a játékot kiváncsi vagyok rá én élõben is harckocsi vezetõ vagyok.
Halihóóó
Van vmi új fejlemény? (kanyon)
Van vmi új fejlemény? (kanyon)

Szép yo reggelt!
A költözésen sikeresen tuljutottunk de a Panzeren még nem :-))) most már talán csütörtöktöl lesz egy kis idõm.
A költözésen sikeresen tuljutottunk de a Panzeren még nem :-))) most már talán csütörtöktöl lesz egy kis idõm.
Hopp, errõl az apróságról én is elfeledkeztem.. Holnap jönnek az asztalosok, így ma pakoláski, holnap vissza. :-(
Morr.
Morr.
Na ez nemér :-)))))) én festek mázolok stb.. :-(((
de azért majd elolvasom az élménybeszámolod :-))
de azért majd elolvasom az élménybeszámolod :-))
De jó egyeseknek... :-)))
Na majd este...
Meg holnap, meg hétvégén... :-))
Na majd este...
Meg holnap, meg hétvégén... :-))
Halihóóó
Még 2 óra és vége a hétnek :-))))
Még 2 óra és vége a hétnek :-))))
ma estére yo játékot ill sok skalpot kivánok :-)))
Háát, ahol most lakom, onnan se kutya.. :-)
De fönt sem lesz rossz, meg csak kb. egy hónapról van szó.. :-))
De fönt sem lesz rossz, meg csak kb. egy hónapról van szó.. :-))
persze mert ott szebb a kilátás :-))))))))))
Ja, abba a 48 nmbe... :-)))
Neem, kicsit kavarászás van, cserélek vkivel egy hónapra kb.
de nem mnegyek messze, csak egy emelettel feljebb. :-))
Neem, kicsit kavarászás van, cserélek vkivel egy hónapra kb.
de nem mnegyek messze, csak egy emelettel feljebb. :-))
Csak nem azért mert a medencét épitik be? :-)))
:-))
Hát, nálam is lesz egy kis átalakítás de azt csütörtökön elvileg lezavarják a mesterek, aztán kb. egy hét múlva ki kel cuccolnom egy kis idõre.
Hát, nálam is lesz egy kis átalakítás de azt csütörtökön elvileg lezavarják a mesterek, aztán kb. egy hét múlva ki kel cuccolnom egy kis idõre.
de majd az új helyen lesz idõm játszani sokat mert ott egyenlõre nincs net :-))) tehát marad a gép elleni párbaj :-)))
Hááááááááát én majd csütörtökön megyek festeni-mázolni stb pénteken pakolás szombaton költözés :-)))) szoval játék nuku :-((((((
Szia!
Ja.
Tegnap rájöttem a nyerõ taktikára (mééég mindig aza bizonyos kanyon...), de má annyira álmos voltam, meg késõ volt, hogy elmentem inkább alunni. De most egy-két napig esténként otthon leszek, mosmá biztos hogy szakítok rá idõt.. :-))
Te hogy állsz?
Költözés, miazmás?
Ja.
Tegnap rájöttem a nyerõ taktikára (mééég mindig aza bizonyos kanyon...), de má annyira álmos voltam, meg késõ volt, hogy elmentem inkább alunni. De most egy-két napig esténként otthon leszek, mosmá biztos hogy szakítok rá idõt.. :-))
Te hogy állsz?
Költözés, miazmás?
Szép yo reggelt :-)))
Nyugaton a helyzet változatlan?
Nyugaton a helyzet változatlan?
:-)))
Legalább minden felesleges dolgot kidobhatsz. Énis költöztem párszor az elmúlt években, és jókis selejtezést lehetett tartani.. :-)
Csak akkor ha nem kell menni dolgozni :-))))
Az nem rossz dolog. :-)
nem új lakás. Most albérletbe megyünk :-))) szeretem nézni reggelente az erkélyröl a Budai várat :-))))
Nem mai db de azért nagyon yooo :-))) persze csak akkor ha szereted a harckocsikat :-))))
Hoppá. Új lakás? Nem is rossz az.. :.-)))
Én még nemtom mikor ülök le játszani mert a közeljövöben költözünk otthonról :-)))) inkább most azzal foglalkozom hogy minden +legyen mire indulunk :-))))
Á, nem volt idõm mostanában játszani..:-(
Má tiszta lekiismeretfurdalásom van.. :-))
Tegnap este csak addig jutottam, hogy egy instant actionban kipróbáltam egy tigrincset. Hát, nem semmi egy jószág.. :-)
Meglehetõsen rémültek lehettek az ellenfelei. Elég durván le lehetett vele szedni egész menetoszlopokat.. :-)
Na mndegy..
Szerintem legkorábban holnap jutok hozzá.
Má tiszta lekiismeretfurdalásom van.. :-))
Tegnap este csak addig jutottam, hogy egy instant actionban kipróbáltam egy tigrincset. Hát, nem semmi egy jószág.. :-)
Meglehetõsen rémültek lehettek az ellenfelei. Elég durván le lehetett vele szedni egész menetoszlopokat.. :-)
Na mndegy..
Szerintem legkorábban holnap jutok hozzá.
Szép yo reggelt :-)))))
Sikerült megoldani a "kanyon" problémát?
Sikerült megoldani a "kanyon" problémát?
Kipróbákltam az Ostpak Modot de sajna valami nem stimmolt benne, mert campaign módban nem akart elindulni...
Single scenariot lehetett vele játszani, az nem is volt rossz, csak az az irányító tankalakú izé, ahol a wingmeneknek is lehet utasítást adni, majdnem a képernyõ közepén volt valami miatt.
:-(
Na mindegy.
De azért mentem egyet sárkeresztúrnál.. :-))
Single scenariot lehetett vele játszani, az nem is volt rossz, csak az az irányító tankalakú izé, ahol a wingmeneknek is lehet utasítást adni, majdnem a képernyõ közepén volt valami miatt.
:-(
Na mindegy.
De azért mentem egyet sárkeresztúrnál.. :-))
Tegnap próbálkoztam ismét a kanyon megtisztításával, de jól kilõtték az egyik tankomat a Lee-k, és késõn is volt, így abbahagytam... :-((
Ezeket a Lee tankokat egyre jobban utálom... Morr.
Ezeket a Lee tankokat egyre jobban utálom... Morr.
Köszi, ez nagyon jó oldal, részletes, és szemléletes képek vannak rajta..
Nagyon tetszik az, ahol a tankok méretét szemléltetik.. :-)
Szuper..
Nagyon tetszik az, ahol a tankok méretét szemléltetik.. :-)
Szuper..
Persze hogy visszaköszön, részben lopták 😊))))
A Párduc prototípusa majdnem ugyanolyan volt mint a T34 😊
A Párduc prototípusa majdnem ugyanolyan volt mint a T34 😊
Félre ne értsetek , nem akarok kritizálni semmilyen játékot.
Fõleg azért nem mert a Panzer Elite játékkal még nem játszottam.
A Combat Mission pedig nem tetszik.
Inkább az Africa Corprs vs Desert Rats.
Ottar , ha a második világháborús német harckocsik története, illetve leírása érdekel ,merem ajánlani a http://www.extra.hu/panzerkeil/ honlapot.
Itt a honlap szerkeztõi valóban szakértelemmel és mély irodalomkutatással állnak hozzá a dolgokhoz.
És speciál makettezéssel foglalkozom , legalábbis 25 éves fejjel most kezdtem hozzá és õk ebben is igen hasznos tanácsokkal tudnak ellátni.
Órákat lehetne beszélni a II.vh-s német gépesített egységekrõl, de röviden csak annyit ( félre ne értse senki nem támogatok semmilyen rasszista irányzatot , de mivel BME-s vagyok így kizárólag a kor mûszaki megoldásai érdekelnek), hogy azon idõszak legjobb egységei a németeké voltak. Nem véletlen. Olyan tervezõk akadtak köztük, mit Ferdinand Porshce ( akinek köszönhetjük részben a Tigris és királytigris tankot ) és még sokan mások.
Na ennyi ismét 😊
Fõleg azért nem mert a Panzer Elite játékkal még nem játszottam.
A Combat Mission pedig nem tetszik.
Inkább az Africa Corprs vs Desert Rats.
Ottar , ha a második világháborús német harckocsik története, illetve leírása érdekel ,merem ajánlani a http://www.extra.hu/panzerkeil/ honlapot.
Itt a honlap szerkeztõi valóban szakértelemmel és mély irodalomkutatással állnak hozzá a dolgokhoz.
És speciál makettezéssel foglalkozom , legalábbis 25 éves fejjel most kezdtem hozzá és õk ebben is igen hasznos tanácsokkal tudnak ellátni.
Órákat lehetne beszélni a II.vh-s német gépesített egységekrõl, de röviden csak annyit ( félre ne értse senki nem támogatok semmilyen rasszista irányzatot , de mivel BME-s vagyok így kizárólag a kor mûszaki megoldásai érdekelnek), hogy azon idõszak legjobb egységei a németeké voltak. Nem véletlen. Olyan tervezõk akadtak köztük, mit Ferdinand Porshce ( akinek köszönhetjük részben a Tigris és királytigris tankot ) és még sokan mások.
Na ennyi ismét 😊
Köszi, megnézem majd jól. Sajnos a germán nyelv nem az erõsségem, de majdcsak boldogulok vele.
Én az achtungpazert szoktam nézegetni ha infóra van szükségem, de amit írtál, egy nagyon ígényes oldal.. :-)
Én az achtungpazert szoktam nézegetni ha infóra van szükségem, de amit írtál, egy nagyon ígényes oldal.. :-)
colby: Tudom ajánlani a Combat Mission szériát, ha realisztikusságra vágysz. Afrikakorps vagy Barbarossa to Berlin (a Beyond Overlord egy kicsit már régi). Ennél részletesebb taktikai szimuláció jelenleg nincs a piacon.
www.battlefront.com
www.battlefront.com
http://www.panzerlexikon.de/
Apropó, vannak ötleteid, hol találok a neten jókis II vh-s tankos oldalakat?
Mondjuk valóban érdemes a T34est és a Párducot összehasonlítani, a T34 sok megoldása visszaköszön pl. döntött páncélzat, a testen elöl elhelyezett torony...
Szia!
Hmm. Ezt most kicsit nem értem. Itt és most a Panzer Elite címû játékról van szó.
Senki nem állította, hogy a pzIV jobb volt mint a T34.
Battlefield c. játékot még nem próbáltam.
Bár hasznos észrevételek. :-)
Hmm. Ezt most kicsit nem értem. Itt és most a Panzer Elite címû játékról van szó.
Senki nem állította, hogy a pzIV jobb volt mint a T34.
Battlefield c. játékot még nem próbáltam.
Bár hasznos észrevételek. :-)