Panzer Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
"F" és "G" gombokkal lehet parancsot adni.

nem lesz ez olyan rossz.
a tankcsaták elég jól meg vannak csinálva.
a légicsapás kicsit túl gyorsan jön ,de ez van.

Axon
Akkor én túl rövid ideig játszottam vele. Mondjuk voltak körülöttem más tankok is, de azt hittem, hogy azok csak egy egy helyszín csatározásánál "statisztálnak".

Serpa
van benne jópár bug (pl egy torony nélkül "futkusó" tigris és közben szórja az áldást, azonban jópárat bele kell engedni, hogy elszálljon)

ebben nem egyedül mész.
csatlakozott hozzám +4 sherman.

és sztem vhogy parancsokat is lehet (majd) nekik adni. (képernyõn különbözõ jelek vannak, pl átkarolás)

Axon
Én azt próbáltam. Egy nagy rakás kaka... sajnos. Semmi köze a remek szimulátorhoz. Egy arcade tankos lövöldözõs játék. A Medal of Honorból ismert tankos nézetbõl megyünk a hõs shermanunkkal és ezerszámra lõjük ki az olyan kis pöcsköszörûket, mint a Párduc, Tigris, Király és lehet, hogy még a Maus-t is ki lehet lõni a végén, egyetlen jólirányzit géppuska sorozattal...

Serpa
Hétvégén levezetésként elkezdtem egy amerikai hadjáratot. Igaz csak normandiában, ahol már voltak jobb tankajik is. Az elsõ pálya nem is okozott túl nagy gondot, de a második.... Nem jó leállni nyílt terepen tûzpárbajozni tigrisek és párducok ellen....De megnyugtató, hogy bizonyos keretek között a 76 mm löveggel szerelt sherman már nem teljesen hatástalan a germánokkal szemben...:-)
Nemnem, egy II. Vh-s szimulátor volt, és a képeken shermanokat láttam.
Emlékeim szerint.. :-)
halihóóóó

Azt hiszem erre gondolsz: Tank T72 : Balcans in fire engine
Lehet hogy kipróbálom.

A sörözést nem felejtettem el :-))))))
Légy yo és vigyázz magadra
azaz..
:-)
Most olvastam vmi új tankos játék fejlesztésérõl. Majd elõkotrom a cikket, de elég biztató képek voltak benne.. :-)
Az elite-nek csak a grafikájával nem vagyok igazán kibékülve, de ezt azért nagyban ellensúlyozza a hangulat. :-)
Már alig várom :-))))
Hosszú téli estéken a forralt borral a Panzer tornyában :-))
Ezzel nem vagy egyedül, sajna nem panzer Iv-et irányítok a kasserine hágón, hanem dekopírfûrészt vácon.. :-)
Evvan, majcsak rendbejövünk, és jönnek a hosszú téli esték... :-)
Szép yo reggelt :-)))

Sikerült a költözés?

két hónapja nincs egy napom hogy leüljek jáccani :-(((
kénytelen leszek megint elmenni szabira.
Vácra..
Folyamatban.. Egyelõre költözésszervezés, bútorüzletekbe rohangálás hûtõszekrénykeresés (ócsónjót), meg átpakolás zajlik, de lehet hogy idõszerû lenne má.. :-) Mermá nagyonunom áz állandó esti pakolósprogramot. :-)

Pálinkás yo reggelt :-)))

mennyi? 30? merre költöztél?
Szerintem yo lenne ha már innánk egy sört vhol :-)))
Szia, nem, csak 30 km, az nem olyan vészes.. :-)
Szerintem.
Szabira majd csak augusztusban, addig pár nap, fõleg a berendezkedés miatt. De má örülnék neki ha csak jáccogatni kellene a gépen..:-)
Szia!

Remélem sikerül az összes munkát megcsinálni :-)))
Amúgy mikor mész szabira?
Én most fogok majd menni 31-töl egy hétre. :-))) megnézem a Balcsit. Sajnos nem tudok most több szabit kivenni :-)))
Merre költöztél? remélem nem messze mert akkor lassabban jönnek át az infok :-))) vagy csak most költöztél egy emelettel feljebb? :-)))
További kellemes napot :-)))
dolgozz sokat pihenj keveset vagy fordítva :-))))
Á, fenét, nekem meg bejött közben egy költözés, amit a héten le kellene zavarni, meg mellette nem gyenge mennyiségû munka.. :-(
Napi 10 12 óra az irodában, már pár nap szabadságon gondolkozom... :-)
Szép yo reggelt :-)))

Hogy s mint vagy mostanság?
Remélem sikerült már végigmenni a pályákon és egy kis segítséget összehozni nekem :-))))
Most lett megint gépem mert sajna a vinyó nem bierta tovább :-((( A hétvégén ismét felrakom a játékokat és remélem lesz idõm végre nekikezdeni rendesen egy yo kis partynak :-)))
Na, sikerült játszódni?
Ma lehet hogy menek egyet, mert bnõ dolgozik este.. :-)))
Á, semmit, mindig vcan valami.-....
Már csak a beígért nótbúkban bízom, mert mostanában nem sokat vagyok otthon..
:-(
Szép yo reggelt!

Na úgy néz ki a dolog hogy az asszonyt elpasszoltam a hétvégére :-))) szoval lesz 2 napom játszani :-))))
szombat reggelt felrakom a vonatra aztán irány a bolt egy-két-három sör és mehet a menet :-)))))

Amúgy Te jutottál vmire?
Na, sikerült valamit fakítani?
Én is elutaztam hétvégére (meg most is el fogok), így sajna kicsit pihen a game.. :-(((
Sajnos semmit sem haladtam :-(((
Talán majd most vasárnap lesz egy kis idõm.
Mióta elköltöztünk mindig van mit csinálni :-(((
Nah, nem haladtál semmit mostanában?
:-))
Sajna én sem.. :-(
kötyike
Gratula!!!
yovanna :-))))
csak reménykedem :-)))
ha már szülinapom van ma :-))))
????
Ugyanmá...
Remélem a héten kint lesz a játék :-))))
Igen, és a megjelenés is volt már 2004 tavasz, aztán nyár, majd õsz.... :-(
PREMIERE1
Már egy ideje Wartime ... 😞

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Erre gondoltál?
:-)))
Már hónapok óta lesem..
Ma talán tudok kicsit tankolni.. Ha sikerül normálisan hazaérnem...
http://www.codemasters.co.uk/wartimecommand/
Szép yo reggelt!!!

Kitartás. Remélem már sikerült megoldani a próblémákat.
Amúgy ezt olvasd el:
A Codemasters ma bejelentette, hogy megváltoztatják az orosz 1C Company Második Világháborús stratégiájának a Battlefield Command-nak a címét. Mostantól Wartime Command: Battle for Europe 1939 - 1945 lesz a neve a stratégiának, mely 2004 tavaszán kerül majd a boltokba. Több mint háromszáz jármû kap helyet benne, mind az eredeti tervek alapján lesz megalkotva. Minden részletes és valósághû lesz a programban, így a tigris tank is a megfelelõ páncélértékekkel rendelkezik az elején, a hátulján, az oldalain és a tornyán is. Nem csak a jármûvek lesznek ilyen részletesen kidolgozva, hanem a helyszínek is. Ahol lehetõsége adódott ott mindenhol az eredeti tervek szerint építették fel a pályákat, így a városokban is a megfelelõ sorrendben és távolságra követik majd egymást az utcák.

Kiváncsi leszek rá :-)))))
Nagy a csend..
:-)
nah, újabb tapasztalatok a kasserine hágó környékérõl:
Sokan vannak... :-(
Rengeteg sherman, Lee, Priest.. :-(
És nagy tömegben eccerre jelentkeznek, hiába lövi ki sorban a szakaszom õket, a végén mindig õk járnak jobban.
Gondolom a valóságban is így lehetett..
Ez fõleg akkor gáz, ha közel vannak.
Nagy távolságból a Pz IV sokkal jobb mint a sherman vagy a lee.
De néha érthetetlen a többi egység viselkedése (mármint a gép szakaszaié), pl. el kell foglalni egy hidat, és továbbnyomulni, akkor persze a tigrisek elõrerohannak, a hidat védõ tankokat szétlövik sitty sutty, aztán megállnak, és nem mozdulnak, a faluban ahol meg igazán kellene a tûzerõ próbálkozhatok a gyík pz Iv eseimmel...:-(
Morr.
Szia!
Kiderült, nem 80, csak 40 körül.
Tegnap kettõt csináltam meg, de sajna a tigrincsek majdnem mindent szétszedtek, nekem alig maradt valami. Ez a két pálya sétagalopp volt.
Egyiken pár sherman erõsködött, a másikon meg könnyû tankok. Szóval nem volt benne semmi izgi..
CSak az amerikai tüzérség, idõnként megszórták az útkeresztezõdéseket.:-(
De szerencsére sikerült megúszni. :-))
Megint kaptam ey über fiút, mindenféle plecsnivel, egyre jobbak az embereim. :-))
Már csak négy küldetés van vissza az Afrika Korps színeiben, aztán megyünk szicíliába!! :-))
Szép yo reggelt :-))))

Amint ma lesz egy kis idõd és a munkád is engedi kérlek írd le mind a 80 pályát és a megoldását is.
Kösziiiii :-))))
Illetve az ellenfél pontos helyét idejét és hogy mit ebédelnek :-)))
Amúgy remélem tegnap sikerült egy két yo csatát nyerned.
Ha minden igaz akkor nyolcvan..
Hmm.
sokáig elleszek ezzel a játékkal.. :-)))
Kiváncsian várom a küldetések számát és leirását :-)))
yo játékot estére
Hümm.
Én ma akarok vmennyit haladni a kampánnyal.
Jó lenne tunni, hány küldetés van összesen..
Most talán a hetediknél tartok.. :-))
Nekem sajna nem lesz ma sem :-((( tegnap is összejöttek a dolgok :-((( lehet hogy el kell mennem szabira hogy tudjak egy yoooot játszani?
Na, ma este végre lesz idõm kicsit nyomulni.. :-)))
Hmm.
Majd jóóóól kilövöm õket.:-)))
Monnyuk kipróbáltam a Britpak 44-et, ami normandiával kezdõdik. Ott már választható a Sherman Firefly is, nemmondom, az elég combos páncéltörõvel van felszerelve. :-)
Igen Õk is a tömeget fogják választani :-))) sok lúd disznót gyöz :-)))
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, az amik milyen tankokkal rukkolnak elõ késõbb. A sherman nem igazán meggyõzõ, még a Pz IV is könnyen kilövi, mit fognak ezek tenni a párduc és a tigrincs ellen?
Igaz ugyan hogy sokan vannak, az meg okozhat gondot... :-(
ááá, ezek nem olyanok.. :-))
Mindenesetre egy vicces hibát észrevettem:
Beállítottam az eredeti nyelvet, azaz a szakaszom tagjai németül beszélnek. Node: az összes egyéb rádiózás ízes jenki nyelven folyik.. :-))
Szerintem ha meglátják a tigriseket akkor inkább elszaladnak. Neked is csak annyi szerep jut majd hogy üldözd öket :-))))))
Most a Kasserine hágón kell majd átverekednem magam, elég izginek ígérkezik, tigrincseket kell majd támogatnom..
Kíváncsi vagyok milyen ellenállás lesz.. :-))