Panzer Elite

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én szoktam, de az új Ostpak Redux 2 most a legújabb mod hozzá. Sok újdonság van benne, de sajnos macerás a telepítése. Még nem sikerült működésre bírni, de rajta vagyok a témán. Az 1.2 patch is hibát jelzett, itt kezdődik a probléma... <#csodalk>
Hm senki nem játszik már ezzel a retronak számító játékkal ? 😮 😞

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Üdv mindenkinek 😄
Látszik jó régen járt erre akárki is 😄
Szóval most fekete péntek alkalmával behúztam mindkettőt ,egy kis nosztalgia reményében ,de sajna nem indul el 😮 Win 10 alatt nem fut el ez a játék ? (emlékszem Win 7 alatt nem volt gond ! )
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2019.11.29. 22:20:46

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sziasztok!

Egy kis segítség kellene!
Újra lett húzva a gépem és azóta nem forog a tankomnak a lánca a játékban!
Milyen kiegészítõ progi hiányozhat még a gépembõl!
Panzer Elite Dune of War
Elõre is köszi
Willenbrock
Mára jól felqrt ez a játék-elsõre a pályát majdnem sikerült megcsinálni,2X félig jutottam,most meg kilõtték az elején az egész szakaszt-csal ez a mocsok program<#duhos2>

Willenbrock
Teterevino pályán vagyok a kampányban-rohadt nehéz de valami csalás van itt.A rohadt kis T-34-est máskor 1-2 lövéssel ki lehet lõni itt meg közelrõl 6-7 Pzrg 39-est is elnyel mire hajlandó kinyiffanni-hát ilyen nincs.Ezt így nem lehet végigvinni.Valaki vitte ezt már végig?Minden realisztikusra van véve amúgy.

Szép-szép csak kicsit fura a grafikája már megszoktam azt a nagy részletességet,3D-s cuccukat élethûbb tárgyakat stb :S ez is a korral jár!😄

Willenbrock
Na akkor mégegyszer<#merges3>

Willenbrock
Végre megy a Das Reich kampány.Ha win95 kompatibiltásra állítjuk a progit akkor nem fagy le.A kampány 1943 elején kezdõdik-pár kép:

http://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783451293443781.jpg
http://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783451293443895.jpg
http://www.sg.hu/galeria/1151078345/11510783451293443914.jpg

Willenbrock
A felsõ képen a PE Three mod új textúrája látható a PZ IV-eseken.Alatta a Tiger vezetõállása:

Willenbrock
Ha valakit érdekel a PE moddolás és a komplett Ostpak akkor itt találtam linket:Ostpak

Willenbrock
Ez korai sárvédõ nélküli változat csak a felbontást nem tudtam nagyobbra venni-valamiért a PE3 mod nem engedi.
Most olyan gondom van hogy a Das Reich kampány nem megy mert a Prikolotnoye pálya mindíg lefagy.(Ez az Ostpakban van)Szal ez a hivatalos Ostpak modban levõ kampány rendesen telepítve mégis fagy.Mondjuk mikor 1.2-re patchelem a játékot valami vaw file problémát ír ki de ha ezt ok-zom akkor települ ezután.
Tigrishez is vannak szebb textúrák is amúgy,de ez egy szimulátor történelmi hadjáratokkal,élethû ballisztikával stb. ezért ne hasonlítsuk a PE Actionhöz mert a nevén kívül semmi köze ahoz.
Itt egy PE fórum Tiger textúra moddal

Hát bakker, a macskám jobban hasonlít egy Tigrisre, mint ez. 😄

juj most nézem hogy te másról beszéltél bocsi:S (én meg a Panzer Elite Action :Fields of Gloryról)

Nekem megvan egy Panzer Elite nevû játék csak szebb grafikával mint az itt levõ képek !:S

Willenbrock
Senki?Hát hol vannak a tankosok?

Willenbrock
Új mod készült a Panzer Elithez,egész jó textúrák-ködös idõ és normális égbolt van benne.
Ez a PE3 mod a Scenario 2009-el és 2010-el.Tetszik de egy nagy gondom van vele:hiába állítom a 3d centerben 1280X1024-re a felbontást,a játék mintha 640X480-ban futna-ez fõleg belsõ nézetekben zavaró.
Használja-e valaki ezeket az új modokat-tud-e valaki segíteni?

Willenbrock
Most már remélem jó lesz:

Willenbrock

Willenbrock
Játszik valaki ezzel mostanában?Jó szimulátor,a hosszú hadjáratot tolom a német oldallal.Pár kép mutatóba

Willenbrock
Ismeri valaki a TANK COMBAT c. játékot?Mostanában látni az üzletekben.Mingyárt megyek a Media Marktba ezért infót szeretnék róla hogy szimulátor-e vagy valami hülye árkád?Sajnos screenshotot sem találtam róla.

Sippie
oké, közben megtaláltam 😄
Sippie
Üdv!
Valaki meg tudná mondani hogy hogy az istenbe lehet megállni a tankkal? Úgyértem tényleg megállni, kéziféket behúzni, nem gurulni még 0,02 km/h-val sem. Valahogy mindig megy valamennyivel, akármit nyomkodok, teljesen megállni nem tudok, és elég idegesítõ így lõni mert ugrál összevissza a célzóberendezés.
Panzer.Elite.Action.Fields.Of.Glory-iTWINS

Csak halkan, mert ez illegális...

f2d
Ez van!
Egyébként készül egy, remélhetõleg azért sokkal jobb színvonalon mint a T-72 BiF, bár a fejlesztõk ugyanazok.
Itt és itt olvashatsz róla.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Willenbrock
Nagyon bosszantó hogy olyan népszerû témából mint a 2.világháborús harckocsik nem tudnak manapság egy normális,minimum T-72 színvonalú szimulátort csinálni.
A Panzer Elitre is volt elég nagy érdeklõdés anno csak mára kissé elavult.Erre most kiadtak egy "Actiont" ami megfelel egy óvodás gyermeknek,de köze sincs egy szimulátorhoz.
A repülõszimek ugyanebbe az irányba tendálnak.Megérdemelnék az ilyen fejlesztõk meg kiadók hogy tönkremenjenek! Dühös vagyok és elégedetlen!

f2d
Nem hiszem, hogy vissza tértek a szimulátor kategóriához, ugyanis akkor az egész progit az elejétõl a végéig újra kellett volna írniuk. Sajnos a Jowood ezt a nevet feláldozta az fps-ek oltárán. Én maradok az eredetinél, meg persze a Steel Beasts sorozatnál ami verhetetlen harckocsi szimuláció és taktika terén.

Serpa
elõzõt én is probáltam, hátha ebben újítottak vmit.

f2d
A dunes of wart nem próbáltam, de a Panzer Elite Action elõzõ demóját kipróbáltam hát az valami siralmas. Semmiben sem közelíti meg az eredeti Panzer Elitet.

Serpa
demo alapján írod?

f2d
A képeken tök jól nézki a game, de ez egy fps igazából, sajnos semmi köze a játéknak a harckocsi szimekhez, taktikákhoz.<#szomoru1>

Serpa
ha neked teccik, én is meglesem.

Axon
A képeket megnézve úgy látom, hogy itt már német tankokkal is lehet lenni.
Na talán mégis csak kipróbálom.

Axon
Ennek egyszer már volt demoja. Vagy ez egy kiegészítõ lenne?
Sima arcade külsõ nézetes tankterelgetés volt, ahol csak úgy pukkantak szét a tigrisek a sherman vizipisztolyától.

Serpa
Panzer Elite Action - Dunes of War Demo

kiprobáljam, ne probáljam ??
<#nemtudom>

Haj!
Van valakinek ötlete, hogy a töréshezhonnan lehet szerezni exe fáljT??
Vagy valami más kell hozzá???
köszi
f2d
A Panzer Elite Action pc-re megjelent verziójának az xbox-ra, ps2-re kiadott változata. Nem kiegészítõlemez, hanem egy teljesen új játék, ami 2006-ban jelent meg. Külsõnézetes fps jellegû zártpályás lövöldözõs játék. Viszont elég jó grafikával.

Panzer Elite Action Fields Of Glory

ez valyon új játék vagy egy kieglemez ?

f2d
Panzer Elite Patch 1.2 Ez jó az SE és a normal verzióhoz is.

f2d
Az utolsó kiadott patch 1.2, ha gondolod hétvégén feldobhatom vlahova. Azt, hogy miért gyors nálad a játék nem tudom, nálam minden rendbe van a texta villogást/hibákat leszámítva.

Charly
Senkinek nincs tipje?😊

Charly
Sziasztok az én gépemen élvezhetetlenül gyors a játék van valakinek ötlete mit lehetne csinálni?Ill ha valaki a 1.3 pach et feltudná tölteni valahova meg köszöném.

f2d
Nagy árúházakban (Osan&Tacskó) legutoljára 950 Ft-ért láttam a Panzer Elite Gold-ot.<#guluszem1>

f2d
A Jowood tulajdonában van a Panzer Elite név. A játék eléggé sikeres volt, és úgy döntöttek, hogy ezzel a névvel ellehet adni egy kevésbé színvonalas játékot is. Így el is érték, hogy ez a név már egy harmadik kiadást nem fog megérni.<#hehe>

Próbáld ki. :-)
Ócsóért lehet kapni több helyen, ha érdekel a téma, nagyon megéri az árát. A kissé idejétmúlt grafikát kb. az elsõ küldetés végére megszokod, ez egy igazi szimulátor!
Serpa
nekem nincs viszonyítási alapom, nem játszottam vele.

Axon
Csak ne egy nagyhírû elõd nevével fémjelezve...
A Panzer Elit a legjobb II. vh-s tankszimulátor PC-n. Na most ezzel a névvel kiadni egy arcade fps-t, finoman szólva is pofátlanság.
Miért nem lett a címe mondjuk dzsiájdzsó?

Serpa
ilyenek is kellenek néha 😉

f2d
Ez a játék egy zárt pályás FPS, csak tankokkal.<#zavart1> Szerintem nagyon gagyi.

én kiprobáltam ezt a demot, valami borzalom elédszaladgálnak a német tankok, és mit egy kacsavadászat egy panzer egy lövés és készz!!
Nekem is meg van a Panzer elit speciál vagymi ,ami nagyon tetszett!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Oldal 1 / 8Következő →