292
Fel lehet sorolni, mit kapunk ma még 80Ft-ért
-
#49 meg:) -
#48 hát nem vagy valami válogatós -
#47 Megszámoltad? -
Borg #46 Azt mondják, váltogatni kell őket, ha nem akarod hogy bajod legyen tőlük. Sok ember nem is tudja mire allergiás.
Én óbudait,margitszigetit,pannonaquát(interfruct),santét meg minden félét szoktam venni. -
#45 187 szem borsot! -
#44 amugy ha itt tartunk a nagyobb logot megertem.. de hogy az valami luxuscikk legyen hogy sajat hozzaszolasomat torolni tudjam.. aze lol:) legalabbis szerintem...
ha mar VIP akkor legyen a nagy logo meg mas szin..legyenek extra fontok meg szinek meg tudjak siman a sajat topikomban a fejlecre tenni egy kepet vagy valami.. ezek luxusdolgok..de a sajat szoveg torlese..:) hat nemtom.. mindegy nem is az a lenyeg.. mondjuk azt sem ertem mire jo a csillagozas... -
#43 szerintem a kalcium és a magnézium fontos -
#42 akkor melyik a jó víz? -
Penta #41 Egy csomó zsemlét. -
Borg #40 Najo inkább hagyjuk:)
Majd egyszer hasonlitsd össze más vizek ásványi anyag tartalmával.
Egyébként, tévhit, miszerint minél több szirszar van benne, annál jobb. Épp ellenkezőleg, ugyanis bizonyos mennyiség felett a kutyának sincs szüksége rá. Ráadásul sok ember még allergiás is némelyik fémre, amit egyes vizekbe pozitivumként hagynak benne (Ni,Co,Cr stb.)... -
#39 nekem meg az hogy nemtok sms-t kuldeni se telefonalni...ehhhe -
#38 hat mit mondjak??nem akarok senkit fikazni.. szar az egesz orszag. egy szaros 80 ft -t dragalnak...nem is az emberekkel van a baj..egyszeruen csak nincs ertelmes kereset magyarorszagon...:( -
#37 tudod ám mi a büdös...
a PannonAqua (Tesco)-ban kevés az ásvány -
Borg #36 Miben kevés az ásványi anyag?
Amúgy nincs bajom a Balfival, cask nem veszek olyan vizet, ami büdös. -
#35 kevés benne az ásványianyag
...
mi bajod a balfival, haver???? -
Borg #34 Egyébként a Tesco víz olcsóbb, valami 45Ft 2 liter.
És azt mondják, összetételét illetően jobb mint az összes többi magyar víz. Csak nincs flancos címkéje. -
#33 hát amikor a SPAR is azt csomagolta igen büdös volt -
Cat #32 én azért veszem mert az messze a legolcsóbb :D
a forrásvizeknek természetesen van némi illata, engem nem zavar
de hogy romlott lenne... nehezen hiszem, egy viz ugyanis max. poshad, de nem romlik meg, főleg ha telenyomják szén dioxiddal
-
#31 0,03 gramm arany -
#30 miért milyen?
én is mindig Balfit iszok, abban van a legtöbb kalcium -
#29 egy szendvics a sulim büféjében !!!!!! -
Borg #28 Én a helyedben leszoknék róla;)
Nem egyszer volt már romlott... bár alapból sem egy kellemes szagú víz, voltál már a forrásánál? -
#27 öööö egy kókuszos roládot... az amugyis 50 ft !!! -
Cat #26 amugy balfit szoktam venni, az 65 ft másfél liter, de ez a visszaváltható palack miatt ilyen sok -
#25 pénzet! -
Borg #24 Most az óbudai 2 literes akciós, 84Ft. :) -
Cat #23 most jöttem haza edzésről, bementem éjjel-nappaliba, 139ért vettem másfél liter ásványvizet, 179ért meg egy félliteres meggyes joghurtot -
#22 Bulgáriában, meg 5-öt :) -
#21 ja még keletebbre még többet :) -
#20 nem teszek rá kísérletet :) -
#19 egy felest jobb helyen!!
romániában meg 2 őt.
-
#18 Ennyi pénzért, szerényen semmit. 3 zacskó szotyit, vagy 1 kávét 2 cukkorral és 1 tejszínnel a kökin... -
[Walaki]D`Lair #17 Citromos BAN? :D -
#16 VIP TAGSÁGOT! -
Cat #15 64 ft + afa, nem 80 -
Borg #14 Ne húzd a szád, tudod mi jár az elsőpost vadásznak?:))
Majd ST elmagyarázza neked:)) -
[Walaki]D`Lair #13 Amúgy nekem speciel nem a 80Ft bassza a csőröm, hanem maga az elv...de mind1, nekem nem sokat ér itt a szavam, csak közöltem a véleményem...:D -
Borg #12 Ukránból több mint fél liter is kijön:)
De én mondjuk nem tudnék felsorolni ilyen dolgokat, ha a saját vásárlásaimból kéne kiindulni.
Max 7 zsemle, vagy 1 sajtos kifli (tesco:). -
[Walaki]D`Lair #11 FAGYIT BAZEG! :DDDD -
Roll #10 papírtasakos - akart lenni