537
-
davos80 #217 -
davos80 #216 -
#215 ajánlom a fakkot -
#214 amúgy sztem igaz h illuzió az egész meg stb. viszont annyiban lehet jó, hogy néha olyan merészebb dolgokat is megtehetünk benne amit a valóságban nem mernénk megtenni -
#213 hdc-n fennt van már.. -
#212 Én majd valamikor este kezdem el csak igazán fikázni. -
Coolfire #211 Ez igaz.De azért néha a napi robot,család mellől jó bemenekülni ebbe a virtuális babaházba,ahol minden úgy történik ahogy szeretnénk(vagy nem).:).Nem szabad összekeverni a játékot a valósággal(mint ahogy már történt ilyen is).Na nemsokára lejön,és lehet,hogy utána már együtt fogjuk szídni. -
#210 Én sem vagyok szemellenzős, de ezt a műfajt kb. a Big Brother-rel tartom egyenértékűnek. (lásd: Sims Superstar)
Félreértés ne essék: meg fogom nézni, ez is a valóság egy szelete és kíváncsi vagyok rá, de nem értékelem sokra.
Szinte mindenféle játékkal játszom és el szoktam gondolkodni, mit mondanak a világról, "Mi a tétjük?"
Erről a műfajról az a véleményem, hogy sok tekintetben "károsabb", mint pl. egy FPS. (A káros szó itt nagyon relatív, én most azokról beszélek, aki tudja "hová tegye" az életében a számítógépes játékokat.)
Ezek (Singles, Sims) a játékok ugyanis az életet mutatják be egy teljesen "torz" formában: MINDENKI lehet szupersztár, minden úgy működik, ahogyan TE akarod. Ez nem egészen így van. Egy FPS-ben nyilvánvaló, hogy kitalált hülyeségről van szó, ami ugyanakkor nagyon szórakoztató, ebben a játékban pedig HAMIS ILLÚZIÓKKAL tömik az ember fejét. (a'la Barbie baba: szép vagy, okos vagy, ügyes vagy, stb...) Ez nem tetszik benne.
Véleményem szerint az ilyen "építő" jellegű játékok sokkal inkább jelentik a "menekülést" a realitástól, mint bármilyen más játék.
A játék alanyai, a "szinglik" is tulképp olyan társadalmi jelenségek, akik a fogyasztói kultúra révén jöttek létre: Légy egyedül, fogyassz gazdaságtalanul és alacsony hatásfokkal! (egy család sokkal jobban gazdálkodik a kajával pl, ugye nem kell magyaráznom?) És ez így jó lesz Neked! Az életed csak RÓLAD szól, KÖRÜLÖTTED forog a világ. Az értékeid: jó lakás, pénz, bulik, csajok, fogyasztás? Kell ennél több?
Szerintem kell. És ez a játék így látatlanban és hatalmas előítéletekkel az én szememben erre cáfol rá.
-
Coolfire #209 Mert neked nem tetszik,azért nem kell belebarmolni a topikba.Na ez a 13 éves szint. -
Coolfire #208 Ez igaz.De ott a sims,valós élet is van,mégis több 10millió eladott(doboz)példány.Mindenkinek más az ízlése játékok terén.Én személy szerint ugyanúgy játszom az fps-ekkel mint a sims,simcity sorozattal.Én azért nem vagyok ennyire szemellenzős. -
Vlala #207 Az.... Az IRS (Internet Relay Sex)-et már kitalálták, hardware is van hozzá, amcsi őrület.
Mindenről lehet számgépes játékot írni. -
#206 na bazzeg a sok kis 13 éves német verheti a f*szát a monitor előtt ... LOL az egész -
#205 Az ilyen dolgokat "real" nőkkel szokás intézni. -
Coolfire #204 A vibrátornál? -
Vlala #203 Ebben is lehet 'lövöldözni'... Hölgyeknek ajánlom a Force Feedbackes joystick beszerzését, állítólag támogatni fogja a játék :-) -
Coolfire #202 Jobban tetszene Doom3,Unreal v. crytek engine-vel?:) -
Coolfire #201 Ilyen is kell,egy kis lövöldözés után.:)A Sims2-nek a nyomába sem ér az igaz,de amíg az meg nem jelenik addig jó. -
#200 Persze, mint minden játéknak. Ez a cucc b+ egy szegénységi bizonyítvány. Akinek egy 500 poligonból álló csajszi fürdőzése kell, és a játék célja az, hogy egy 500 poligonból álló fickóval összehozza, annak csak gratulálni tudok... -
Coolfire #199 Meg bazze..örülsz? -
#198 Nahát, megjelent a LOOSERSZIMULÁTOR? -
Coolfire #197 Ja.Marha kíváncsi leszek a játékra.1 cd-s az egész.Ha már csak nyomokban emlékeztet a Simsre akkor rossz már nem is lehet.:) -
#196 megy az, nekem harmadszorra bejött az oldal -
#195 Hát még ha menne az a rohatttt tár.hu... -
#194 bocsi az offért, de cool a logod -
#193 végre :) és milyen jó nekünk magyaroknak, a játék megjelenése előtt már van magyarítás, bárcsak így lenne nagyon sok játéknál még, köszönjük Csete :) -
Beagie #192 sims 18-as karikával a bal alsó sarokban :) -
#191 Miről is szól ez a game? Amolyan Sims? Tudna valaki egy rövid bemutatót írni? -
Coolfire #190 Kijött. -
#189 HI!
Innen letölthető a Singles német és angol verziójának magyarosítása:
Singles magyarosítás -
#188 na látod -
#187 lassan ennek is meg kellene már jelennie. én már ezt is nagyon várom -
BlackWolf #186 na ezzel a gameel mi van mar reg aranylemezre kerult hoghogy meg nincs angol tort verzio??? -
#185 Bocsi én voltam lol lehet pénzt keresni sory hogy ezért ocsároltam a gamet! -
#184 Hi!
Ha valakinek kell a német nyelvü Singleshez magyarosítás (kb.60%-os), dobjon mailt. A játék menetéhez legszükségessebb dolgokat fordítottam le. -
BlackWolf #183 mit -
#182 ide íjjál :) -
#181 heh ?? -
BlackWolf #180 turb -
#179 lehet hogy túlságosan akarják utánozni a simset
majd jönnek ki a kieg-ek.
egyikbe lehet pénzt keresni másikba lesz szomszéd harmadikba kapsz egy pókot a sarokba -
#178 majd kiderül!!! vagy nekem van igazam vagy nem!