Singles: Flirt Up Your Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
feleslegesen erõlködsz, mert fake. azzal hogy újraindítottad a géped, valószinûleg rögtön be is tett automatikus indításba néhány vírust. nem szívesen mondom ezt, de megmondtam!
Na nekem is kérte hogy inditsam újra a gépem én inkább keresek crack-et hátha az segít!!
Next PC upgrade: 2022
ez fakegyanus
hát, felraktam, mondja inditsam ujra. jo ujrainditom, aztan mikor toltene be a windows ujraindult. ezt eljatszotta 2x, aztan volt ott egy olyan opcio, hogy elozo mukodo beallitasok hasznalata. arra raboktem es visszahozott. sztem ne szedjetek le.
mint már kérdeztem pár sorral lejebb, hogy mivel lehet bemountolni, megvan. De már elég régóta csak nem csomagoltam ki. Szerintem tuti német, mert ilyen rarban van: SinglesbySchramundAlion.rar
SINGLESBlind.B5I
SINGLESBlind.B5T
és ez a kettõ van benne, de nem mountolja be a daemon. bar lehet regi a daemon es azert.
SINGLESBlind.B5I
SINGLESBlind.B5T
és ez a kettõ van benne, de nem mountolja be a daemon. bar lehet regi a daemon es azert.
amugy ennyi erovel mar gyorsabb ha en tolom fel vhova siman az en uploadommal az legalabbb fix 12k hamar megvan...
Komolyan mondom kezd megszünni a sebesség!!!!
Nem tudom miért van hogy már nincs fenn emberkéknek vagy nem tudom!!!!
Már csak 0-2kb között szenved és még 18 és fél óra!! 😞
Nem tudom miért van hogy már nincs fenn emberkéknek vagy nem tudom!!!!
Már csak 0-2kb között szenved és még 18 és fél óra!! 😞
Sajnos még nem ez a bittorent szorakozik velem most 2-4kb és még 12 és fél óra!!!!
85% 579.99MB!
85% 579.99MB!
nos lejott mar?
Sajnos nem mehet nálunk éjjel nappal a gép mert akkor már rég lenlenne!!!Csak akkor megy a gép ha hazaérek a suliból!! 2-3óra körül!!
Most 7-10kb-az szedi és már csak de ennek nem nagyon lehet hinni mert gondol egyet az felmegy(lelassul)nagyon!!
még 9óra 30pec
Most 7-10kb-az szedi és már csak de ennek nem nagyon lehet hinni mert gondol egyet az felmegy(lelassul)nagyon!!
még 9óra 30pec
bitorrent prgit honnan lehet leszedni?
lécci egy címet!
és az hol van?
honnan lehet letölteni?
A fórumból következtetek hogy még senki nem szedte le!!
Hát még nekem sem jött le mert mindig lelassul!!
Hát még nekem sem jött le mert mindig lelassul!!
Na ebbõl sem lesz ma játék 16órára felment és nem akar csökkenni!
Komolyan mondom mire letöltöm innen addigra fen lesz minden nagyobb oldalon angolul!
Komolyan mondom mire letöltöm innen addigra fen lesz minden nagyobb oldalon angolul!
a bittorrenttõl ne is várj csodát. Sokal kell várni hogy elinduljon, aztán meg lassan jön...
shit happens