537
-
#257 köszi a felvilágosítást :P -
#256 Szexuális érzékenységi szint :) -
#255 #185-ben azt írta grebber, hogy lehet pénzt keresni -
#254 Ne kelljen már levenni a detailt ennél a gépnél... Ennek el kellene mennie rajta. A Farcry kicsit durvább, mint ez a minimáltextúrás kaka. A modellek is kb Max Payne2 szintűek és az 60 frame és felette futott... A környezet kidolgozására nem érdemes szót fecsérelni... -
#253 libidó? az mi? :) -
#252 Nálam egy-két dolgot le kellett venni médiumra a GeForce III / 1 GHZ P III gépemen.
Végül is szép, meg fut is elég jól.
A mozdulatokat szépen kidolgozták.
Csak mintha a lehetőségek lennének elég korlátozottak.
Készítünk vacsorát, eszünk, beszélgetés, viccelődés, nézzük a TV-t, aztán alszunk
Nyilván, ha lehet jó sok mindent kapni, akkor még érdekesebb lesz, de még csak egy 45 percet játszottam vele
Az biztos, hogy a zene hosszútávon az őrületbe kerget.
Ha nem lehet pénzt keresni, akkor honnan lesz pénz a sok extra cuccra?
Ja, meg elég sokat töltöget is
Nem lesz a Sims konkurenciája, biztos -
davos80 #251 Szerintem amúgy jó kis gém. -
davos80 #250 Na ennyire uncensored... -
davos80 #249 ehhh
-
davos80 #248 Vagy nem optimalizálták rendesen, vagy nagyon tuti a graf.Inkább az első... -
#247 Le kell venni egy-két detailt, s megy jól
Ott írja is, hogy mindegyiknél, hogy pl 64 mega video ram alatt ez meg ez legyen médium, stb -
davos80 #246 Én mit szóljak a Radeon 9000-hez? -
#245 S.Z.Á.N.A.L.M.A.S. Egy 3200+/1GB Ram/9500Pro tuning gépen, amin a FarCry csodaszépen megy, ez úgy akad, hogy öröm nézni. kb 10 frame... -
#244 Bocsi pont fordítva:
Singleshun Tárról
vagy
SinglesHun ingyenweb -
#243 Hi!
Ha nem megy a magyarosítás letöltése a Tár.hu-ról
SinglesHun
akkor próbáld innen:
SinglesHun tárról
Jó játékot! -
#242 kira, leért a gém, majd este kipróbálom :) -
BlackWolf #241 hat ha nezted volna az eddigi kepeket lathatnad hogy igen -
Skyline #240 Uncensored amúgy a cucc? mert nagyon zengenek mindenütt hogy hűha denagyon durva...:) -
BlackWolf #239 játékok csa ratyik nem csaj -
BlackWolf #238 loál csak 1cd kellemes meglepetés a far cry után bár egyre inkább az a tévhit terjeng hogy a ma megjelenö 1cd-s játékok csaj ratyik lehetnek majd meglájuk... -
Coolfire #237 Asszem kár volt ennyire kiállnom a game mellett,télleg elég trotyi.:)Na majd jön a Sims2 és zúz.:) -
Coolfire #236 Ahhh..nem tudok melcsibe menni.Megtudná vki mondani hogy kell?Meg hogy lehet skilleket szerezni?Pfff...nagyon amatőr vagyok.:) -
Coolfire #235 Háááát...qrva szokatlan a Sims után,az irányítás elég kaka,ráadásul szaggat rendesen.De azért el lehet vele idétlenkedni.Tisztára olyan mint a másik sims-klón a Fame Academy. -
#234 Ez nem hír b+, hanem reklám... -
#233 na ne mondd :D -
davos80 #232 Már egy ideje fennt van. -
Darkboy #231 Új hír!!!!!!
FELTETTÉK A HDC-RE A GÁMET!!!! KIRÁLY!!! -
#230 150 Euro teljesen átlagos. 350 már májer állás. -
#229 Szerintem a pénzkeresés sem valaosághű de ki tudja hogy van külföldön mert az emberünk 150-350 Eurot (és ez még megy fel ahogy fejlödik) keres naponta ami szerintem sok lenne de én nem tudom hogy mennyi a kereset külföldön! -
#228 A valósággal ellentétben. -
#227 na, én is megkezdtem a letöltést -
#226 hát gondoltam, hogy nem egyből fog menni :P -
#225 Szenvedni kell sokat hogy szeretkezzenek!! -
davos80 #224 Most próbálom "pároztatni" őket... -
#223 köszi -
davos80 #222 Ahhoz képest elég jól néz ki.Monduk ez nem csak attól függ. -
davos80 #221 957 mega -
#220 Davos: mennyi helyet foglal el a vincsin a game? -
#219 Persze, mégis nem tudom, mi lenne az ebben a játékban, amit nem mernék megtenni a valóságban is. -
davos80 #218 Már tesztelem.Nem nagy szám.Amit eddig észrevettem az a szar irányítás.Kicsit szaggat is a vidkar miatt.Konfig :cel 1.7,
R9000, 512DDR.