537
-
#177 nforce-on láttad? na látod -
#176 nem tudom de elvileg ez az ami a németeknél hivatalosan megjelent! -
#175 ne is csodálkozz, nem kell minden szart leszedni a bittorent-ről, gondolom vmi béta verziót szedtél le -
#174 Arról hogy éld az életed de semmi értelme mert én még nem találkoztam szomszéddal sem senki mással elfogy a pénzed azt kezdhetsz is egy új gamet! -
#173 mert ez nem Sims -
#172 te tudod miről szól ez a játék? -
#171 Ez aranyon nem annyira lol de nem lehet benne pénzt keresni mit akarnak akkor ezzel? -
#170 aranyon van a game -
#169 Ja csajjal összejövés is kész görcsölés én már régota szenvedek ismétlem lehet hogy én vagyok béna de nekem még csok sem volt!!! -
#168 Pénz majd keresek élőben, nem egy virtuális emberszimulátorban itt a csajjal kell összejönni és nem pézt keresni=)))) -
#167 Na szip.... -
#166 áprilisban angolul. de grebber már leszedte a bittorent-tel a gamet német nyelven -
#165 Csak a német verzió jelent meg de szar az egész nem lehet benne pénzt keresni!! -
#164 Ize? Ez a jatek mikor jelent meg? Vagy meg nem jelent meg? -
#163 Na azóta keresem probálom de sehol sem találom!!
Mondom lehet áén vagyok a vak vagy tényleg ennyire elkurták ezt a gamet!!
Nyalják meg a készitök a bal herémet úgy hogy a jobb ne mozduljon!!!!
A Sims-el hogy akarja felvenni a versenyt igy ,sehogy!!
-
BlackWolf #162 azer koszi zaki rad mindig lehet szamitan :D -
#161 én szívesen segítenék, de sajnos nem tudok :( -
BlackWolf #160 latom senkit nem erdekel -
BlackWolf #159 mar torenttrol se tom szedni megadna valaki a torrentt fajlt? -
BlackWolf #158 egyebkent ha tudtok valami helyet a nemethez akkor letoltenem csak ne torentes legyen mer nincs ra 1hetem
-
BlackWolf #157 az meg jo messze van :(
-
#156 április -
BlackWolf #155 erdekes kepek englishbe mikorra varhato? -
#154 Az a farka! Ember! -
#153 Hát nem tudom lehet hogy én vagyok béna de szerintem elkurták ezt a gamet!!!
Nem lehet benne pénzt keresni!
Nincs szomszéd legalábbis én nem találkoztam vele!
Nem értem ennyire szar lenne? -
#152 azért a lógó heréért nem vagyok azért oda :) -
#151 jó kis képek, ilyeneket bezzeg nem mutattak -
#150 angol nyelvű verzió megjelenés: április 4 -
#149 amúgy kurva jó a konyha közepén fürdőkád :-) -
#148 ez nekem túl német :) -
#147 És ezzel a nővel:
-
#146 Most ezzel a sráccal vagyok!!
-
Prowler001 #145 Dehát német... így meg nem igazán jó -
#144 hurrá :) -
#143 NA VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a kép már az én áttalan feltett német nyelvű Singles gaméből van!!
-
#142 mé nem várjátok meg tényleg a hivatalos megjelenést?:) itt görcsöltök össze-vissza ezzel a ki tudja honnan előkerült akármivel. mint anno a francia trackmania..:DD mindenki szedte, de nem volt hozzá semmi serial, aztán végül a hivatalosan megjenttel nyomakodott mindenki. hülyeség sztem ezekkel foglalkozni -
#141 Na találtam serialt de angolhoz elvileg beirtam aztán nem jó na várok akkor crack-re hogy legyen! -
#140 A hivatalos megjelenés 2004 április. Szóval ez valami alpha lehet még csak. -
#139 hát akkor próbállj meg találni hozzá, sok sikert :) -
#138 mit modtál meg azt hogy vissza kell állitani a rendszert nem tettem mert nem is baszakodott hanem elinditom az exe fájl és kéri a serialt!!