Singles: Flirt Up Your Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx. már megvan, rájöttem én is, csak azt em vágom, hogy miért nem indul el. ha meg elindul, akkor 5k-nál nem megy a sebesség magasabbra, én meg nem fogok napokat várni, hogy lejönnön 1 cd. lehet, hogy a progival van gond, mert a 3.3-ast szedtem le
Amit letöltöttél a www.suprnovárol torrent fájlt inditsd el miután feltelepitetted a bittorent prigit és már tölti is.
De a 3.3-as bittorentet nem tudom használni én régebbit használok!
De a 3.3-as bittorentet nem tudom használni én régebbit használok!
Next PC upgrade: 2022
Na ezt haggyuk, mert nyitok egy új topicot van amelyik teccik van amelyik nem de legalább tudnak róla a fórumozok hogy lesz olyan game!!
Törölt felhasználó
Te mondod? Aki leborul minden C kategóriás ismeretlen szarkupac elõtt? Topicot nyitsz minden ilyen gánynak.
Azért ne legyünk annyira elszálva a game-tõl mert néztem trailert és sok mindent figyelmen kivül hagytak mert rengeteg a hiba de maodjuk ez betudható annak hogy itt nem ezeken lesz a hangsúly.
- a emberünk üti a boxzsákot de az meg sem moccan
- a nõ amikor eszik a szája mellé teszi a kaját 😄
DE NE ÉRTSETEK FÉRE nem fikázni akarok mert marhára várom már hogy kiprobálhassam de ilyenkor amikor új játékot nézek idegesítenek a hibák!
- a emberünk üti a boxzsákot de az meg sem moccan
- a nõ amikor eszik a szája mellé teszi a kaját 😄
DE NE ÉRTSETEK FÉRE nem fikázni akarok mert marhára várom már hogy kiprobálhassam de ilyenkor amikor új játékot nézek idegesítenek a hibák!
a DC-n biztos megvan valakinek én is onnan szedtem le!
és bocs hogy csak most értem haza! 😄
és bocs hogy csak most értem haza! 😄
Ja de azt is tudd hogy angolul nem tudok és németet is csak kicsit!!
De rájövök és kész ennyi!
De rájövök és kész ennyi!
honnan lehet letölteni ez a bittorent nevû progit? és hol van a játék linkje? mert van 1 5letem, hogy hogy lehetne a letöltési sebességet kicsit szabályozni 

mivel nincs fenn az nforce-n arra következtetek hogy német!
De engem nem érdekel milyen nyelvû!
De engem nem érdekel milyen nyelvû!
Még 20óra van hátra a letöltésbõl ami nálam azt jelenti hogy hétfõn ér a gépemre!!!
hat nemtom de kivancsi lennek mar erre a gamere mert ahogy elnezem egy sims klon ami ugy akarja idecsabitani a sims raongokat hogy tele van pikans jelenetekkel
akkor grebber hogy tolti?
nforceon hogyhpgy meg nincs kint?
lol
jap remelem angol lesz mert egy kukot nemertek nemetul
VALAKINEK JÓ valakinek kevésbé jó hír mivel csak bittorenttel lehet letölteni!!!!!!!!
www.suprnova.org!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.suprnova.org!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szvsz majd kint lesz ha irjak nforceon
bazze!
óóóóóóó csessze meg én meg mindenhol kerestem! akkor szar ügy! akkor márciusban jelenik meg?
de nincs leírva, hogy honnan lehet letölteni!
kössz
hello!
jónak tûnik a játék, honnan lehetne letölteni? elõre is köszi!!!
Darkboy
jónak tûnik a játék, honnan lehetne letölteni? elõre is köszi!!!
Darkboy
np 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
akkó lehet, hogy én tévedtem, de én mintha úgy emlékeznék, hogy megjelent... na mind1, akkor én tudtam rosszul, sorry
ajajj... most olvastam, hogy csak németországban van aranylemezen a áték, az angol verzióra márciusig vrni kell... 😞
Desert Rats vs. Afrika Korps hol jelent meg?? nforcon meg nem láttam..., szl nem tom hogy jelent kao meg neten
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)