Singles: Flirt Up Your Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem kár volt ennyire kiállnom a game mellett,télleg elég trotyi.😊Na majd jön a Sims2 és zúz.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ahhh..nem tudok melcsibe menni.Megtudná vki mondani hogy kell?Meg hogy lehet skilleket szerezni?Pfff...nagyon amatõr vagyok.😊

Háááát...qrva szokatlan a Sims után,az irányítás elég kaka,ráadásul szaggat rendesen.De azért el lehet vele idétlenkedni.Tisztára olyan mint a másik sims-klón a Fame Academy.

insp
Ez nem hír b+, hanem reklám...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zaki
na ne mondd 😄

Már egy ideje fennt van.

Új hír!!!!!!

FELTETTÉK A HDC-RE A GÁMET!!!! KIRÁLY!!!

insp
150 Euro teljesen átlagos. 350 már májer állás.

grebber
Szerintem a pénzkeresés sem valaosághû de ki tudja hogy van külföldön mert az emberünk 150-350 Eurot (és ez még megy fel ahogy fejlödik) keres naponta ami szerintem sok lenne de én nem tudom hogy mennyi a kereset külföldön!

Next PC upgrade: 2022

insp
A valósággal ellentétben.

zaki
na, én is megkezdtem a letöltést

zaki
hát gondoltam, hogy nem egybõl fog menni 😛

grebber
Szenvedni kell sokat hogy szeretkezzenek!!

Next PC upgrade: 2022

Most próbálom "pároztatni" õket...

zaki
köszi

Ahhoz képest elég jól néz ki.Monduk ez nem csak attól függ.

957 mega

zaki
Davos: mennyi helyet foglal el a vincsin a game?

insp
Persze, mégis nem tudom, mi lenne az ebben a játékban, amit nem mernék megtenni a valóságban is.

Már tesztelem.Nem nagy szám.Amit eddig észrevettem az a szar irányítás.Kicsit szaggat is a vidkar miatt.Konfig :cel 1.7,
R9000, 512DDR.

a
ajánlom a fakkot

a
amúgy sztem igaz h illuzió az egész meg stb. viszont annyiban lehet jó, hogy néha olyan merészebb dolgokat is megtehetünk benne amit a valóságban nem mernénk megtenni

a
hdc-n fennt van már..

insp
Én majd valamikor este kezdem el csak igazán fikázni.

Ez igaz.De azért néha a napi robot,család mellõl jó bemenekülni ebbe a virtuális babaházba,ahol minden úgy történik ahogy szeretnénk(vagy nem).😊.Nem szabad összekeverni a játékot a valósággal(mint ahogy már történt ilyen is).Na nemsokára lejön,és lehet,hogy utána már együtt fogjuk szídni.

insp
Én sem vagyok szemellenzõs, de ezt a mûfajt kb. a Big Brother-rel tartom egyenértékûnek. (lásd: Sims Superstar)
Félreértés ne essék: meg fogom nézni, ez is a valóság egy szelete és kíváncsi vagyok rá, de nem értékelem sokra.

Szinte mindenféle játékkal játszom és el szoktam gondolkodni, mit mondanak a világról, "Mi a tétjük?"
Errõl a mûfajról az a véleményem, hogy sok tekintetben "károsabb", mint pl. egy FPS. (A káros szó itt nagyon relatív, én most azokról beszélek, aki tudja "hová tegye" az életében a számítógépes játékokat.)
Ezek (Singles, Sims) a játékok ugyanis az életet mutatják be egy teljesen "torz" formában: MINDENKI lehet szupersztár, minden úgy mûködik, ahogyan TE akarod. Ez nem egészen így van. Egy FPS-ben nyilvánvaló, hogy kitalált hülyeségrõl van szó, ami ugyanakkor nagyon szórakoztató, ebben a játékban pedig HAMIS ILLÚZIÓKKAL tömik az ember fejét. (a'la Barbie baba: szép vagy, okos vagy, ügyes vagy, stb...) Ez nem tetszik benne.

Véleményem szerint az ilyen "építõ" jellegû játékok sokkal inkább jelentik a "menekülést" a realitástól, mint bármilyen más játék.

A játék alanyai, a "szinglik" is tulképp olyan társadalmi jelenségek, akik a fogyasztói kultúra révén jöttek létre: Légy egyedül, fogyassz gazdaságtalanul és alacsony hatásfokkal! (egy család sokkal jobban gazdálkodik a kajával pl, ugye nem kell magyaráznom?) És ez így jó lesz Neked! Az életed csak RÓLAD szól, KÖRÜLÖTTED forog a világ. Az értékeid: jó lakás, pénz, bulik, csajok, fogyasztás? Kell ennél több?

Szerintem kell. És ez a játék így látatlanban és hatalmas elõítéletekkel az én szememben erre cáfol rá.

Mert neked nem tetszik,azért nem kell belebarmolni a topikba.Na ez a 13 éves szint.

Ez igaz.De ott a sims,valós élet is van,mégis több 10millió eladott(doboz)példány.Mindenkinek más az ízlése játékok terén.Én személy szerint ugyanúgy játszom az fps-ekkel mint a sims,simcity sorozattal.Én azért nem vagyok ennyire szemellenzõs.

Az.... Az IRS (Internet Relay Sex)-et már kitalálták, hardware is van hozzá, amcsi õrület.
Mindenrõl lehet számgépes játékot írni.

And5
na bazzeg a sok kis 13 éves német verheti a f*szát a monitor elõtt ... LOL az egész

insp
Az ilyen dolgokat "real" nõkkel szokás intézni.

A vibrátornál?

Ebben is lehet 'lövöldözni'... Hölgyeknek ajánlom a Force Feedbackes joystick beszerzését, állítólag támogatni fogja a játék :-)

Jobban tetszene Doom3,Unreal v. crytek engine-vel?😊

Ilyen is kell,egy kis lövöldözés után.😊A Sims2-nek a nyomába sem ér az igaz,de amíg az meg nem jelenik addig jó.

insp
Persze, mint minden játéknak. Ez a cucc b+ egy szegénységi bizonyítvány. Akinek egy 500 poligonból álló csajszi fürdõzése kell, és a játék célja az, hogy egy 500 poligonból álló fickóval összehozza, annak csak gratulálni tudok...

Meg bazze..örülsz?

insp
Nahát, megjelent a LOOSERSZIMULÁTOR?

Ja.Marha kíváncsi leszek a játékra.1 cd-s az egész.Ha már csak nyomokban emlékeztet a Simsre akkor rossz már nem is lehet.😊

zaki
megy az, nekem harmadszorra bejött az oldal

Törölt felhasználó
Hát még ha menne az a rohatttt tár.hu...
zaki
bocsi az offért, de cool a logod

zaki
végre 😊 és milyen jó nekünk magyaroknak, a játék megjelenése elõtt már van magyarítás, bárcsak így lenne nagyon sok játéknál még, köszönjük Csete 😊

Beagie
sims 18-as karikával a bal alsó sarokban 😊

www.gtr-masters.hu

PREMIERE1
Mirõl is szól ez a game? Amolyan Sims? Tudna valaki egy rövid bemutatót írni?

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Kijött.

Csete
HI!
Innen letölthetõ a Singles német és angol verziójának magyarosítása:
Singles magyarosítás

zaki
na látod