829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
Realtibi #509 -
gurgula1 #508 szeva emberek!
sirály a játék....ha vki tudna küldeni egy végigjátszást a [email protected] -ra, azt nagyon megköszönném :)
apropó: tudtok magyarításról vagy magyar szinkronról? -
#507 Urak!
Lenne egy nagy kérdésem ... sikerült már ezt a gamet valakinek rábírnia LAN-os játékra?
Ugyanis próbáltuk, de bármelyik gép is volt a host, a többi sosem látta ...
Gondolom megy, ha a netes műxik ... tudtok erről valamit? -
Gotty #506 Hosszan nyomjad:) -
#505 4. pályán az ellenállók embere adott egy új puskát, na de a régit hogy tudom eldobni, nyomkodom a Z-t de semmi. -
#504 valaki tud servert ahol játszani is lehet? -
#503 na
lőttem egy "kékes tetőt"
-
#502 az action gombbal kell hívni ja!
thx!
(nálam defaulton az " E " bill. az)
3x megcsináltam előről a pályát mire rájöttem! -
#501 SIKERÜLT!!!!!!
Na nem tudom, hogy mi volt a baj, de most hamarabb kinyírtam a konvojt, így a pilóta elment a romos házhoz, nem maradt a kocsin. -
#500 köszi, megpróbálom, de már nyomtam az x-et, ha erre gondolsz -
#499 menj oda hozzá és az action gombbal tudod hívni -
#498 tudom, hogy 429, de a pilóta muksó akkor sem akar megmozdulni ha visszamegyek hozzá. nem tudom, hogy hogy kell megszólítani, mert magátl nem dumál egyik sem -
#497 #429 -
#496 HÁT EZ AZ, MOST CSINÁLTAM VÉGIG EZT A PÁLYÁT EZREDSZER, DE MINDIG UGYAN AZ A VÉGE, AZ A BAMBA ÜL A KOCSIN ÉS BÁMUL MAGA ELÉ, B..SZIK VELEM JÖNNI AKÁRHOVÁ -
#495 gömi
nekem is ez a gond!
ki kell lőni az auto kerekét mire kiszállnak és kiszbadítom a pilótát
ezután nem hajlandó addig velem jönni amíg a tesóját ki nem szabadítom.
ezt megteszem de az közli velem,h marad Berlinben
visszamegyek a pilótához és ennyi.
ott guggol és meg sem mozdul pedig a feladat az,h vele 1ütt hagyjam el a teret....
v.ki help! -
Gotty #494 szerintem ez 1 külön műfaj, akinek tetszenek a R6 sorozatok annak sztem ez is bejön. Nem szabad összehasonlítani a COD-al vagy a CS-vel. Ennek más a lényege, ahogy az 1ik kedvenc filmembe(Lopakodók) is mondják 1ember 1lövés!!! -
#493 sztem is,én is mentem vele,de ennél sokkal többre számítottam -
CyrSyS #492 Ne haragudjatok de akövetkező a véleményem: ez a játék majdnem 4 gb. feltettem. grafika szép. Játékmenet,játék élmény elviselhetetlenül unalmas. Bénaság az egész. -
obe #491 köszi szépen -
#490 menj jobbra a kisutcánál hangtompitossal löddle a 2 katonát, menj vissza, kussz el a keritésen lévő lukig, menj fel a toronyba. Jó vadászatot! -
#489 én egy híd tetején állok és nincs kijárat -
obe #488 srácok french katedrál legelején elakadtam, bármit csinálok riadót fujnak, észrevétlenül meg nem tudok belopozni a nyiláson...tipp?köszi előre is -
#487 kellett fél óra hogy rájöjjek
-
#486 Erről lenne szó
-
#485 felmerült még 1 gond nem mint ha sokan járnának erre de átha..
Kapok egy muksótól snipert, de nem tudom felvenni, gondolom mert másik fegyver is van nálam sniperen kivül.. hogy dobom el a régit és veszem fel a snipert ? -
#484 Köszönöm sikerült
-
#483 srácok elakadtam már az elején.. főtéren áll egy tank.. háztömböt kell megkerülni és valamit a TNTvel csanálni.. társaim addig tartják az ellenséges gyalogságot..
Mit kell pontosan művelni ? -
Boros #482 Üdv. Egy sima windows frissítés után egyszerűen kidob a játék. Nem tudja valaki mitől és hogyan lehet (reinstall nélkül) javítani? -
#481 mivel tudom folyamatosan menteni a képek lövés közben?
(ha volt már kérdezve sorry) -
#480 Én meg dicsekedni akartam milyen "nagyot" lőttem erre látom itt az 1km-es shoot-okat!
LoL vagyok de azért beszúrom:
-
#479 hi.
megint csak lenne egy kis gondom az egyik pályán. Ahol a pilótát kell kimenteni, már csak ki kellene mennem elvileg a pályáról, de nem enged ki, mindeki halott (elvileg) a pilóta a kocsin, a testvére a csillagvizsgálóban és egyik sem mozdul. Mi a baj?
-
Thanatos #478 jah oks :D -
#477 Nem valószínű, révén, hogy azt se tudom mi az :) -
Thanatos #476 antiblaxx-al vagy hasonlo szarságokal nem probálkoztál? mert azok pl elkurhatják daemontoolst :( -
Thanatos #475 ugy an az csak az uyge cd-t írni is tud, de ugyan ugy van nekije iylen virtual drive-ja -
#474 D-tools 3.46-om volt, nem működött, az volt az első, hogy felraktam a 3.47-et, de azzal sem . Alcohol-hoz nem értek, de majd mepróbálom . -
Thanatos #473 hm, nemhiszem hogy ygári hibás lenne
daemon tools reinstall-t emg haosnlokat probáltad? msot hirtelen nem jut más eszembe :( vagy probáld hogy nem daemonal mountolod hanem valami másal, alcohol vagy hasonlo -
#472 Kicsomagolásnál nem írt hibát (2x megcsináltam), ha "gyári hibás" akkor meg sose tudom meg ... -
Thanatos #471 nem lehet rossz az iso file? -
#470 Heló
Szeretném mount-olni az ISO-t, de nem jön be az autorun, a lemez tartalma elérhető (látható), de róla másolni, vagy onnan futtatni nem lehet: "Setup.exe nem Win32 alkalmazás" .
D-tools 3.46/3.47
Valaki tud valami használható megoldást ?
Köszi