829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • Realtibi
  • gurgula1
    szeva emberek!

sirály a játék....ha vki tudna küldeni egy végigjátszást a [email protected] -ra, azt nagyon megköszönném :)
    apropó: tudtok magyarításról vagy magyar szinkronról?
  • DummyBoy
    Urak!

Lenne egy nagy kérdésem ... sikerült már ezt a gamet valakinek rábírnia LAN-os játékra?

Ugyanis próbáltuk, de bármelyik gép is volt a host, a többi sosem látta ...

Gondolom megy, ha a netes műxik ... tudtok erről valamit?
  • Gotty
    Hosszan nyomjad:)
  • Shep
    4. pályán az ellenállók embere adott egy új puskát, na de a régit hogy tudom eldobni, nyomkodom a Z-t de semmi.
  • kcsbubi
    valaki tud servert ahol játszani is lehet?
  • ZaJanga
    na
    lőttem egy "kékes tetőt"
  • ZaJanga
    az action gombbal kell hívni ja!
    thx!
    (nálam defaulton az " E " bill. az)
    3x megcsináltam előről a pályát mire rájöttem!
    SIKERÜLT!!!!!!
    Na nem tudom, hogy mi volt a baj, de most hamarabb kinyírtam a konvojt, így a pilóta elment a romos házhoz, nem maradt a kocsin.
    köszi, megpróbálom, de már nyomtam az x-et, ha erre gondolsz
  • spyderco
    menj oda hozzá és az action gombbal tudod hívni
    tudom, hogy 429, de a pilóta muksó akkor sem akar megmozdulni ha visszamegyek hozzá. nem tudom, hogy hogy kell megszólítani, mert magátl nem dumál egyik sem
  • spyderco
    HÁT EZ AZ, MOST CSINÁLTAM VÉGIG EZT A PÁLYÁT EZREDSZER, DE MINDIG UGYAN AZ A VÉGE, AZ A BAMBA ÜL A KOCSIN ÉS BÁMUL MAGA ELÉ, B..SZIK VELEM JÖNNI AKÁRHOVÁ
  • ZaJanga
    gömi
    nekem is ez a gond!
    ki kell lőni az auto kerekét mire kiszállnak és kiszbadítom a pilótát
    ezután nem hajlandó addig velem jönni amíg a tesóját ki nem szabadítom.
    ezt megteszem de az közli velem,h marad Berlinben
    visszamegyek a pilótához és ennyi.
    ott guggol és meg sem mozdul pedig a feladat az,h vele 1ütt hagyjam el a teret....
    v.ki help!
  • Gotty
    szerintem ez 1 külön műfaj, akinek tetszenek a R6 sorozatok annak sztem ez is bejön. Nem szabad összehasonlítani a COD-al vagy a CS-vel. Ennek más a lényege, ahogy az 1ik kedvenc filmembe(Lopakodók) is mondják 1ember 1lövés!!!
  • ThugEdge
    sztem is,én is mentem vele,de ennél sokkal többre számítottam
  • CyrSyS
    Ne haragudjatok de akövetkező a véleményem: ez a játék majdnem 4 gb. feltettem. grafika szép. Játékmenet,játék élmény elviselhetetlenül unalmas. Bénaság az egész.
  • obe
    köszi szépen
  • mohamed
    menj jobbra a kisutcánál hangtompitossal löddle a 2 katonát, menj vissza, kussz el a keritésen lévő lukig, menj fel a toronyba. Jó vadászatot!
  • Holdpro
    én egy híd tetején állok és nincs kijárat
  • obe
    srácok french katedrál legelején elakadtam, bármit csinálok riadót fujnak, észrevétlenül meg nem tudok belopozni a nyiláson...tipp?köszi előre is
  • Holdpro
    kellett fél óra hogy rájöjjek
  • Holdpro
    Erről lenne szó
  • Holdpro
    felmerült még 1 gond nem mint ha sokan járnának erre de átha..
    Kapok egy muksótól snipert, de nem tudom felvenni, gondolom mert másik fegyver is van nálam sniperen kivül.. hogy dobom el a régit és veszem fel a snipert ?
  • Holdpro
    Köszönöm sikerült
  • Holdpro
    srácok elakadtam már az elején.. főtéren áll egy tank.. háztömböt kell megkerülni és valamit a TNTvel csanálni.. társaim addig tartják az ellenséges gyalogságot..
    Mit kell pontosan művelni ?
  • Boros
    Üdv. Egy sima windows frissítés után egyszerűen kidob a játék. Nem tudja valaki mitől és hogyan lehet (reinstall nélkül) javítani?
  • ZaJanga
    mivel tudom folyamatosan menteni a képek lövés közben?
    (ha volt már kérdezve sorry)
  • ZaJanga
    Én meg dicsekedni akartam milyen "nagyot" lőttem erre látom itt az 1km-es shoot-okat!
    LoL vagyok de azért beszúrom:
    hi.
    megint csak lenne egy kis gondom az egyik pályán. Ahol a pilótát kell kimenteni, már csak ki kellene mennem elvileg a pályáról, de nem enged ki, mindeki halott (elvileg) a pilóta a kocsin, a testvére a csillagvizsgálóban és egyik sem mozdul. Mi a baj?
  • Thanatos
    jah oks :D
  • Tuvok #477
    Nem valószínű, révén, hogy azt se tudom mi az :)
  • Thanatos
    antiblaxx-al vagy hasonlo szarságokal nem probálkoztál? mert azok pl elkurhatják daemontoolst :(
  • Thanatos
    ugy an az csak az uyge cd-t írni is tud, de ugyan ugy van nekije iylen virtual drive-ja
  • Tuvok #474
    D-tools 3.46-om volt, nem működött, az volt az első, hogy felraktam a 3.47-et, de azzal sem . Alcohol-hoz nem értek, de majd mepróbálom .
  • Thanatos
    hm, nemhiszem hogy ygári hibás lenne
    daemon tools reinstall-t emg haosnlokat probáltad? msot hirtelen nem jut más eszembe :( vagy probáld hogy nem daemonal mountolod hanem valami másal, alcohol vagy hasonlo
  • Tuvok #472
    Kicsomagolásnál nem írt hibát (2x megcsináltam), ha "gyári hibás" akkor meg sose tudom meg ...
  • Thanatos
    nem lehet rossz az iso file?
  • Tuvok #470
    Heló

Szeretném mount-olni az ISO-t, de nem jön be az autorun, a lemez tartalma elérhető (látható), de róla másolni, vagy onnan futtatni nem lehet: "Setup.exe nem Win32 alkalmazás" .
    D-tools 3.46/3.47

Valaki tud valami használható megoldást ?
    Köszi