Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
hi.
megint csak lenne egy kis gondom az egyik pályán. Ahol a pilótát kell kimenteni, már csak ki kellene mennem elvileg a pályáról, de nem enged ki, mindeki halott (elvileg) a pilóta a kocsin, a testvére a csillagvizsgálóban és egyik sem mozdul. Mi a baj?
jah oks 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tuvok
Nem valószínû, révén, hogy azt se tudom mi az 😊

antiblaxx-al vagy hasonlo szarságokal nem probálkoztál? mert azok pl elkurhatják daemontoolst 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ugy an az csak az uyge cd-t írni is tud, de ugyan ugy van nekije iylen virtual drive-ja

Tuvok
D-tools 3.46-om volt, nem mûködött, az volt az elsõ, hogy felraktam a 3.47-et, de azzal sem . Alcohol-hoz nem értek, de majd mepróbálom .

hm, nemhiszem hogy ygári hibás lenne
daemon tools reinstall-t emg haosnlokat probáltad? msot hirtelen nem jut más eszembe 😞 vagy probáld hogy nem daemonal mountolod hanem valami másal, alcohol vagy hasonlo

Tuvok
Kicsomagolásnál nem írt hibát (2x megcsináltam), ha "gyári hibás" akkor meg sose tudom meg ...

nem lehet rossz az iso file?

Tuvok
Heló

Szeretném mount-olni az ISO-t, de nem jön be az autorun, a lemez tartalma elérhetõ (látható), de róla másolni, vagy onnan futtatni nem lehet: "Setup.exe nem Win32 alkalmazás" .
D-tools 3.46/3.47

Valaki tud valami használható megoldást ?
Köszi

ttibi
kösszönöm szépen sikerült megcsinálni

ne izéjjé gyorsan irtam nem volt idõ átnézni sry <#vigyor5><#nyes>

spyderco

http://www.o-store.hu

szoba neve: az italin belül---> magyarok kód:sajt

max5en lehetünk bent...3hely még van, aki akar jöjjön
ttibi
eskape from berlin:extrat the pilot nevü pályán vok, mit kell csinálni?
jön 2 auto a pilotával ,negölök mindenkit jön a video elmegy a csávo és bekel menni egy házba és ott egy másik emberel-rel beszélek de az megse moccan. oda megyek ahova a térkép muttat és nem történik semmi.
mit csináljak ?

nemsokára csinálok egy szobát...egyik haverommal jáccunk...
ha vkit érdekel majd beírom ide a jelszót meg a szoba nevét és lehet jönni<#violent>
akár már ma este se lenne rossz..
Felõlem lehetne 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

don néven.
lesz esetleg egy ilyen fórumos war mostanában?
Látom Grétsy Úr is figyeli a fórumot :-)

elkezdel 😊)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

milyen néven vagy? (Én Slater néven)

Csuhai G
Valaki megtenné nekem azt a szívességet, (lehetõleg olyan aki már kijátszotta, vagy sokáig eljutott) hogy elküldi nekem a mentéseit ? Legyen szíves írjon nekem egy privit! Elõre is köszönöm!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

császtok!

onlineba h tudok írni a csetbe? és melyik szobában vagytok magyarok? 😄

csatlakoznék én is😄 (illetve má most is nyomom)
van egy könnyeb verzió is annal a lerombolt háznál rögön amikor elkezdel jáccani akkor balra van a haz é sott a lepcsõ már ha azt lehet annak nevezni van ott egy ajtó azon kimesz leszeded a bunkerból az õrt és felmész a toronyba innentõl már 1enesben vagy <én igy csináltam>

MC2\Sniper Elite\Prof
Ezen belül lévõ könyvtárban.
Csuhai G
Valaki megmondaná, hogy hol tárolja a játék a mentéseket ?
Köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

spyderco
úgy kell belopakodnod, hogy ne vegyen észre a bunkerben álló õr, egy odadobott kõvel tereld el a figyelmét és közben kússz oda hozzá majd pisztollyal hedsát 😊

Szasztok!

Most nekem is kellene 1 kis segítség😊 NEMTOM
Ezen a pályán rögtön az elején oda kéne menni a kerítéshez, de bármit csálok megszóllal a riasztó és mission failed😞((

spyderco
options menüben kapcsold ki a tutorial módot

üdv!tudja valaki hogy lehet a játék közben elõugró infó ablakokat kilõni?elõre is köszi!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Bucser
nem lehet hogy elfelejtettél kicsinálkni valakit és ahogy kijössz az átvezetõbõl kinyírnak???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
jézusom :o

elvileg el kéne vinni a sebesültet a társaidhoz... már ha arra a missre gondolok amire te gondolsz de ha egybõl bejön a mission failed szal nincs is lehetöséged rá akkor nem tom... bug?

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Tudnátok segiteni most kezdtem el játszani ezel a játékal és az elsõ pályán elakadtam az elsõ küldetést megcsináltam de a másodiknál amikor meg kell keresnem a sebesült embert miután megtalálom jön a videó és utánna azonal mission failed az üzenet itt mit kell csinálni.
hja, en is megkovetem az elso kep bemutatojat...
akkor hihetetlennek tunt 😊
foleg h neha, mikor ugy gondoltam h pontosan celzok sem talaltam joval kozelebbrol sem.
de van ilyen 😊
remelem csinalnak meg hozza par missiont ;Ð
zsolti001
Igen igen leht ilyen távolságból lõni !
Bár szerintem könyebb mint 200m-rõl lelöni valakit !

Akkor viszont bocsánatot kell kérnünk hihi8-tól, ha valóban lehet ilyen távolságról lõni.<#vigyor3>

teccet az utja is, jo hosszu volt ;Ð
es tenyleg van 1 km-es loves 😊

EmThor
egy golyó élete LOL

zsolti001
Elnézést a sok képért de mielött kitalálná valaki hogy ez nem igazi akkor itt a bizonyiték hogy tényleg lehetséges ekkora távolságról valakit leszedni!

Egyébként kivégeztem a játékot tehát már csak a multi része marad !
Este megint lehtne nyomatni egy partyt!

zsolti001

zsolti001

zsolti001

zsolti001

zsolti001
..... multiban lévõ nevem elég .......

zsolti001
Pontosan!!!! Ha valaki kiváncsi a PS tudásomra az hamar megtalálhatja több száz munkámat a neten.Bár nem ezzel a nickel van de a multiban lévõ netem elég hires bizonyos berkekben <#vigyor2><#vigyor2>

lõt=lõtt

\"We are only slaves to our temptations\"\"

de õ nem ugy értette hogy milyen ügyes photoshopban,hanem hogy tegnap volt vki aki berakott egy olyan képet amin 1000m fölött lõt le vkit.Erre mi mondtuk neki hogy PS-ben simán meglehet csinálni ugyhogy ne fakeljen.Ez csak egy illusztráció volt.😄

\"We are only slaves to our temptations\"\"