829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • mohamed
    Köszönöm
  • klampfer
    Valaki most Online jaték?
  • Shep
    Hát mondhatni, egyébként nekem is meghalt fent az ürge miután vagy 3 gránátot bevágtam az ajtóba, hogy hagy haljon egyszerre több is.
  • Glpetyus

4 percre állitsd az időzitőt !
  • mohamed
    HELP!!! Nordsig HW Plant pályán hogy tudom a vasajtót kinyitni? TNT, idözitett bomba haszbálata esetén meghalnak a civilek. Mi a rákot kell csinálni?
  • mohamed
    nem muszály kinyirni a bunkerost, csak a 2 járört, utánna a keritésen átkuszol és ......
  • Gotty
    nekem is ez volt a problemám. röviden annyi, hogy csendbe ki kell nyírni a 2 járőrt és a bódéban álló ember figyelmét elterelni a kővel mögé kúszni kinyírni, nekem eddig sikerült aztán valahogy fel kell menni a toronyba, de azóta nem jáccottam. Amúgy meg ne a járőrök felé indulj hanem a másik irányba ott lessz 1 sikátor valahol ahova be lehet csalogatni őket.
  • Realtibi
    annal a lerombolt háznál rögön amikor elkezdesz jáccani akkor balra van a haz é sott a lepcső már ha azt lehet annak nevezni van ott egy ajtó azon kimesz leszeded a bunkerból az őrt és felmész a toronyba innentől már 1enesben vagy [én igy csináltam]
  • Holdpro
    Srácok odáig jutok el hogy katedrálist betölti
    Itt mi a fenét kell csinálni ? fél percem ha van cselekedni, jön 3 katona és őket lelővöm mire végzek ügynöknek vége..

• Action
    lehet hogy az a baj hogy nem csak onnan jönnek a németek hanem az épület mellett két oldalról is,meg néha elbúknak és nem látod őket,ők meg lelövik az ügynököt.Szóval esetleg néz körül jobban.De többet nem tudok.Kérem kapcsolja ki.:))
  • obe
    három német mielőtt kijön a főbejárattól, onnan tüzelnek , erre ügynök kampó, utána kijönnek de akkorra már késő..nah mindegy csak azt hittem valamit eltotam, de azér köszi, nyüstölöm tovább
  • Action
    Akkor tök fölöslegesen szórakoztam a botlódrótokkal.Na mind1!azért köszi
  • Action
    Pedig azokat is lelehet szedni simán.Akárhányszor próbáltam olyan nem volt hogy ne jöttek volna annyira előre hogy ne tudjak rájuk lőni.Nem tudom nálad mi lehet a gond.
    Sorry
  • obe
    srácok a francia katedrális tornyban vagyok, hiába szedek le mindenkit, akatedrális bejáratábol(ahova nem tudok belőni) 3 német mindig leszedi az ügynököt. van tippetek? köszönöm
  • Tuvok #535
    Vidd oda a lelőtt tiszt holttestét .
  • Shep
    lementem az ajtóhoz, aztán aki bejött lelőttem, ennyi.
  • Holdpro
    Na én itt elakadtam, beszéltem vele elküldött 2 embert meölni aztán jövök vissza és nem történik semmi, mi lehet itt ?

• Bruni
    Hali srácok!!! THE SCIENTISTS Prevent Reinfercement.Ennél a pályánál tartok! kb hol vgyok a gamebe????
  • Barthez
    Köszi a segítséget!
  • banános joe
    tarsd lenyomva az I-t majd ez a három billentyű közöl az egyikkel lehet pörgetni(, . - )
  • Barthez
    Hogyan tudom a bombát elhelyezni? Megnyomom az i gombot, erre a medkit tűnik fel.
    Balra mellette látom a tnt képét, de nem tudom hogyan tudom kiválasztani hogy a tnt legyen a medkit helyett. Mit csináljak?
  • Action
    Hogy csináltad meg? MErt engem az bosszantott fel nagyon,hogy bárhova raktam ki a botlódrótokat a robbanásuktól a rádiós is meghalt,ami furcsa mert egy szintel feljebb volt mint a robbanás.
  • Shep
    Na megcsináltam a titkos küldetést is, elég gyenge volt a többihez képest.
  • Action
    Ugy hogy a főmenüben a single playernél a küldetések közül kiválasztod.
    Egy nagy kérdőjel van a képen.
  • spyderco
    én már végigvittem, de a secret missiont nem találtam, hogy lehet előhozni?
  • Action
    A pilotás az utolsó küldetéssorozat már.A végén amikor reptérre érsz az az utolsó pálya.Ott lehet majd szépeket lőni.1000 m felett is.
    Utánna és most találtam egy secret mission-t de még nem csináltam meg mert elég szivatos.
  • Shep
    Na jó de ilyenkor mindig az jut eszembe, van értelme idegeskednem rajta, jót akarok szórakozni, nem ilyen wallhackes majmok ellen nyomulni, na mindegy ez a hidas pálya jó volt, de lőszerem nem maradt a végére, most jön ez a pilótás móka, innen még mennyi van hátra?
  • Action
    Igy van tényleg nagyon bedurvul,de túl lehet élni.Max kicsit sokszor lesz "load last save".:))
    Nekem ma estére sikerült végigjátszani.Nagyon nagyon állat ez a game.
    Szerintem ha már a végéig elküzdötte magát vki sniper elite-n akkor ne vegye vissza a vége elött.
    DE egyébként tényleg nagyon idegesitő bárhogy bújsz el teljesen céltudatosan rohannak feléd.
  • Bruni
    kössz!!!!!
  • Shep
    The Scholl vagy mi a pálya neve, azt hiszem vissza veszem a nehézségi szintet Sniper Elitről, mert azért az már tulzás, hogy kapásbol tudják hol vagyok, pedig még semmit nem csináltam, meg géppuskával hajszál pontosan lőnek futás közben, eddig jó volt a nehézségi fok, de itt vmi eszméletlen durvulás történt.
  • Tirex
    shep , hol jársz ? télleg durva lett nekenm is....
  • Tirex
    bújj el a bunkerban (a hol a piros kört jelzi a térképen) rejtsd el az áldozatokat, várdmeg mig a vonatról a parncsnok bejön a rádiós szobába, de nevegyen észre. utánna movie
  • Bruni
    szevasztok!!! segítsetek elakadtam ott ahol egy gyár vagy erőd (éjszaka játszódik)van és oda kell mennyek 2 tnt-t kell leraknom aztán jön egy vonat ... mit kell ezen a pályán csinálni???????? előre is kössz!!!
  • Shep
    ÁÁÁ mi a fene ez, a V2-es pályától vmi iszonyat durva lett a game, pálya végéről lövöldöznek futás közben hajszál pontosan géppuskával 2 golyó és kifeküdtem, eddig nem volt ilyen nehéz.
  • Pritchard
    ma nyomunk egy multit?
  • Tuvok #514
    hi

Második küldetés (Assassinate Bormann ?) betöltésekor 57 % -nál mindig kilép Win-be .
    Vmi ötlet, hogy miért ?
  • Shep
    Hány küldetés van a gameban?
  • DummyBoy
    Urak: #504-re valami?

Sikerült már valakinek LAN-ra bírni a gamét?
  • Pritchard
    hella este lessz egy party ... majd a szoba nevét kiírom kb 23 óra fele
  • Glpetyus