829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
#549 Köszönöm -
klampfer #548 Valaki most Online jaték?
-
#547 Hát mondhatni, egyébként nekem is meghalt fent az ürge miután vagy 3 gránátot bevágtam az ajtóba, hogy hagy haljon egyszerre több is. -
4 percre állitsd az időzitőt !
-
#545 HELP!!! Nordsig HW Plant pályán hogy tudom a vasajtót kinyitni? TNT, idözitett bomba haszbálata esetén meghalnak a civilek. Mi a rákot kell csinálni? -
#544 nem muszály kinyirni a bunkerost, csak a 2 járört, utánna a keritésen átkuszol és ...... -
Gotty #543 nekem is ez volt a problemám. röviden annyi, hogy csendbe ki kell nyírni a 2 járőrt és a bódéban álló ember figyelmét elterelni a kővel mögé kúszni kinyírni, nekem eddig sikerült aztán valahogy fel kell menni a toronyba, de azóta nem jáccottam. Amúgy meg ne a járőrök felé indulj hanem a másik irányba ott lessz 1 sikátor valahol ahova be lehet csalogatni őket. -
Realtibi #542 annal a lerombolt háznál rögön amikor elkezdesz jáccani akkor balra van a haz é sott a lepcső már ha azt lehet annak nevezni van ott egy ajtó azon kimesz leszeded a bunkerból az őrt és felmész a toronyba innentől már 1enesben vagy [én igy csináltam] -
#541 Srácok odáig jutok el hogy katedrálist betölti
Itt mi a fenét kell csinálni ? fél percem ha van cselekedni, jön 3 katona és őket lelővöm mire végzek ügynöknek vége..
-
Action #540 lehet hogy az a baj hogy nem csak onnan jönnek a németek hanem az épület mellett két oldalról is,meg néha elbúknak és nem látod őket,ők meg lelövik az ügynököt.Szóval esetleg néz körül jobban.De többet nem tudok.Kérem kapcsolja ki.:)) -
obe #539 három német mielőtt kijön a főbejárattól, onnan tüzelnek , erre ügynök kampó, utána kijönnek de akkorra már késő..nah mindegy csak azt hittem valamit eltotam, de azér köszi, nyüstölöm tovább -
Action #538 Akkor tök fölöslegesen szórakoztam a botlódrótokkal.Na mind1!azért köszi -
Action #537 Pedig azokat is lelehet szedni simán.Akárhányszor próbáltam olyan nem volt hogy ne jöttek volna annyira előre hogy ne tudjak rájuk lőni.Nem tudom nálad mi lehet a gond.
Sorry -
obe #536 srácok a francia katedrális tornyban vagyok, hiába szedek le mindenkit, akatedrális bejáratábol(ahova nem tudok belőni) 3 német mindig leszedi az ügynököt. van tippetek? köszönöm -
#535 Vidd oda a lelőtt tiszt holttestét . -
#534 lementem az ajtóhoz, aztán aki bejött lelőttem, ennyi. -
#533 Na én itt elakadtam, beszéltem vele elküldött 2 embert meölni aztán jövök vissza és nem történik semmi, mi lehet itt ?
-
Bruni #532 Hali srácok!!! THE SCIENTISTS Prevent Reinfercement.Ennél a pályánál tartok! kb hol vgyok a gamebe???? -
Barthez #531 Köszi a segítséget! -
banános joe #530 tarsd lenyomva az I-t majd ez a három billentyű közöl az egyikkel lehet pörgetni(, . - ) -
Barthez #529 Hogyan tudom a bombát elhelyezni? Megnyomom az i gombot, erre a medkit tűnik fel.
Balra mellette látom a tnt képét, de nem tudom hogyan tudom kiválasztani hogy a tnt legyen a medkit helyett. Mit csináljak? -
Action #528 Hogy csináltad meg? MErt engem az bosszantott fel nagyon,hogy bárhova raktam ki a botlódrótokat a robbanásuktól a rádiós is meghalt,ami furcsa mert egy szintel feljebb volt mint a robbanás. -
#527 Na megcsináltam a titkos küldetést is, elég gyenge volt a többihez képest. -
Action #526 Ugy hogy a főmenüben a single playernél a küldetések közül kiválasztod.
Egy nagy kérdőjel van a képen. -
#525 én már végigvittem, de a secret missiont nem találtam, hogy lehet előhozni? -
Action #524 A pilotás az utolsó küldetéssorozat már.A végén amikor reptérre érsz az az utolsó pálya.Ott lehet majd szépeket lőni.1000 m felett is.
Utánna és most találtam egy secret mission-t de még nem csináltam meg mert elég szivatos. -
#523 Na jó de ilyenkor mindig az jut eszembe, van értelme idegeskednem rajta, jót akarok szórakozni, nem ilyen wallhackes majmok ellen nyomulni, na mindegy ez a hidas pálya jó volt, de lőszerem nem maradt a végére, most jön ez a pilótás móka, innen még mennyi van hátra? -
Action #522 Igy van tényleg nagyon bedurvul,de túl lehet élni.Max kicsit sokszor lesz "load last save".:))
Nekem ma estére sikerült végigjátszani.Nagyon nagyon állat ez a game.
Szerintem ha már a végéig elküzdötte magát vki sniper elite-n akkor ne vegye vissza a vége elött.
DE egyébként tényleg nagyon idegesitő bárhogy bújsz el teljesen céltudatosan rohannak feléd. -
Bruni #521 kössz!!!!! -
#520 The Scholl vagy mi a pálya neve, azt hiszem vissza veszem a nehézségi szintet Sniper Elitről, mert azért az már tulzás, hogy kapásbol tudják hol vagyok, pedig még semmit nem csináltam, meg géppuskával hajszál pontosan lőnek futás közben, eddig jó volt a nehézségi fok, de itt vmi eszméletlen durvulás történt. -
#519 shep , hol jársz ? télleg durva lett nekenm is.... -
#518 bújj el a bunkerban (a hol a piros kört jelzi a térképen) rejtsd el az áldozatokat, várdmeg mig a vonatról a parncsnok bejön a rádiós szobába, de nevegyen észre. utánna movie -
Bruni #517 szevasztok!!! segítsetek elakadtam ott ahol egy gyár vagy erőd (éjszaka játszódik)van és oda kell mennyek 2 tnt-t kell leraknom aztán jön egy vonat ... mit kell ezen a pályán csinálni???????? előre is kössz!!!
-
#516 ÁÁÁ mi a fene ez, a V2-es pályától vmi iszonyat durva lett a game, pálya végéről lövöldöznek futás közben hajszál pontosan géppuskával 2 golyó és kifeküdtem, eddig nem volt ilyen nehéz. -
Pritchard #515 ma nyomunk egy multit? -
#514 hi
Második küldetés (Assassinate Bormann ?) betöltésekor 57 % -nál mindig kilép Win-be .
Vmi ötlet, hogy miért ? -
#513 Hány küldetés van a gameban? -
#512 Urak: #504-re valami?
Sikerült már valakinek LAN-ra bírni a gamét? -
Pritchard #511 hella este lessz egy party ... majd a szoba nevét kiírom kb 23 óra fele -