Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megint csak lenne egy kis gondom az egyik pályán. Ahol a pilótát kell kimenteni, már csak ki kellene mennem elvileg a pályáról, de nem enged ki, mindeki halott (elvileg) a pilóta a kocsin, a testvére a csillagvizsgálóban és egyik sem mozdul. Mi a baj?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
daemon tools reinstall-t emg haosnlokat probáltad? msot hirtelen nem jut más eszembe 😞 vagy probáld hogy nem daemonal mountolod hanem valami másal, alcohol vagy hasonlo
Szeretném mount-olni az ISO-t, de nem jön be az autorun, a lemez tartalma elérhetõ (látható), de róla másolni, vagy onnan futtatni nem lehet: "Setup.exe nem Win32 alkalmazás" .
D-tools 3.46/3.47
Valaki tud valami használható megoldást ?
Köszi
max5en lehetünk bent...3hely még van, aki akar jöjjön
jön 2 auto a pilotával ,negölök mindenkit jön a video elmegy a csávo és bekel menni egy házba és ott egy másik emberel-rel beszélek de az megse moccan. oda megyek ahova a térkép muttat és nem történik semmi.
mit csináljak ?
ha vkit érdekel majd beírom ide a jelszót meg a szoba nevét és lehet jönni<#violent>#violent>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
lesz esetleg egy ilyen fórumos war mostanában?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
onlineba h tudok írni a csetbe? és melyik szobában vagytok magyarok? 😄
csatlakoznék én is😄 (illetve má most is nyomom)
Ezen belül lévõ könyvtárban.
Köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
http://www.o-store.hu
Most nekem is kellene 1 kis segítség😊 NEMTOM
Ezen a pályán rögtön az elején oda kéne menni a kerítéshez, de bármit csálok megszóllal a riasztó és mission failed😞((
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
akkor hihetetlennek tunt 😊
foleg h neha, mikor ugy gondoltam h pontosan celzok sem talaltam joval kozelebbrol sem.
de van ilyen 😊
remelem csinalnak meg hozza par missiont ;Ð

Egyébként kivégeztem a játékot tehát már csak a multi része marad !
Este megint lehtne nyomatni egy partyt!
\"We are only slaves to our temptations\"\"
\"We are only slaves to our temptations\"\"