829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
#469 kösszönöm szépen sikerült megcsinálni -
Realtibi #468 ne izéjjé gyorsan irtam nem volt idő átnézni sry -
#467 #429 -
CHT414 #466 szoba neve: az italin belül---> magyarok kód:sajt
max5en lehetünk bent...3hely még van, aki akar jöjjön
-
#465 eskape from berlin:extrat the pilot nevü pályán vok, mit kell csinálni?
jön 2 auto a pilotával ,negölök mindenkit jön a video elmegy a csávo és bekel menni egy házba és ott egy másik emberel-rel beszélek de az megse moccan. oda megyek ahova a térkép muttat és nem történik semmi.
mit csináljak ? -
CHT414 #464 nemsokára csinálok egy szobát...egyik haverommal jáccunk...
ha vkit érdekel majd beírom ide a jelszót meg a szoba nevét és lehet jönni -
CHT414 #463 akár már ma este se lenne rossz..
-
Curtis #462 Felőlem lehetne :) -
CHT414 #461 don néven.
lesz esetleg egy ilyen fórumos war mostanában? -
Curtis #460 Látom Grétsy Úr is figyeli a fórumot :-) -
moralosan #459 elkezdel :)) -
Curtis #458 milyen néven vagy? (Én Slater néven)
-
#457 Valaki megtenné nekem azt a szívességet, (lehetőleg olyan aki már kijátszotta, vagy sokáig eljutott) hogy elküldi nekem a mentéseit ? Legyen szíves írjon nekem egy privit! Előre is köszönöm! -
CHT414 #456 császtok!
onlineba h tudok írni a csetbe? és melyik szobában vagytok magyarok? :D
csatlakoznék én is:D (illetve má most is nyomom) -
Realtibi #455 van egy könnyeb verzió is annal a lerombolt háznál rögön amikor elkezdel jáccani akkor balra van a haz é sott a lepcső már ha azt lehet annak nevezni van ott egy ajtó azon kimesz leszeded a bunkerból az őrt és felmész a toronyba innentől már 1enesben vagy [én igy csináltam] -
Orias #454 MC2\Sniper Elite\Prof
Ezen belül lévő könyvtárban. -
#453 Valaki megmondaná, hogy hol tárolja a játék a mentéseket ?
Köszi! -
#452 úgy kell belopakodnod, hogy ne vegyen észre a bunkerben álló őr, egy odadobott kővel tereld el a figyelmét és közben kússz oda hozzá majd pisztollyal hedsát :)
-
Gotty #451 Szasztok!
Most nekem is kellene 1 kis segítség:) NEMTOM
Ezen a pályán rögtön az elején oda kéne menni a kerítéshez, de bármit csálok megszóllal a riasztó és mission failed:((( -
#450 options menüben kapcsold ki a tutorial módot -
gsg16 #449 üdv!tudja valaki hogy lehet a játék közben előugró infó ablakokat kilőni?előre is köszi! -
#448 nem lehet hogy elfelejtettél kicsinálkni valakit és ahogy kijössz az átvezetőből kinyírnak??? -
#447 jézusom :o -
Sith #446 elvileg el kéne vinni a sebesültet a társaidhoz... már ha arra a missre gondolok amire te gondolsz de ha egyből bejön a mission failed szal nincs is lehetöséged rá akkor nem tom... bug? -
mixk #445 Tudnátok segiteni most kezdtem el játszani ezel a játékal és az első pályán elakadtam az első küldetést megcsináltam de a másodiknál amikor meg kell keresnem a sebesült embert miután megtalálom jön a videó és utánna azonal mission failed az üzenet itt mit kell csinálni. -
CYbErX #444 hja, en is megkovetem az elso kep bemutatojat...
akkor hihetetlennek tunt :)
foleg h neha, mikor ugy gondoltam h pontosan celzok sem talaltam joval kozelebbrol sem.
de van ilyen :)
remelem csinalnak meg hozza par missiont ;Ð
-
#443 Igen igen leht ilyen távolságból lőni !
Bár szerintem könyebb mint 200m-ről lelöni valakit ! -
Curtis #442 Akkor viszont bocsánatot kell kérnünk hihi8-tól, ha valóban lehet ilyen távolságról lőni. -
CYbErX #441 teccet az utja is, jo hosszu volt ;Ð -
CYbErX #440 es tenyleg van 1 km-es loves :)
-
#439 egy golyó élete LOL -
#438 Elnézést a sok képért de mielött kitalálná valaki hogy ez nem igazi akkor itt a bizonyiték hogy tényleg lehetséges ekkora távolságról valakit leszedni!
Egyébként kivégeztem a játékot tehát már csak a multi része marad !
Este megint lehtne nyomatni egy partyt! -
-
-
-
-
#433 ..... multiban lévő nevem elég ....... -
#432 Pontosan!!!! Ha valaki kiváncsi a PS tudásomra az hamar megtalálhatja több száz munkámat a neten.Bár nem ezzel a nickel van de a multiban lévő netem elég hires bizonyos berkekben
-
Action #431 lőt=lőtt -
Action #430 de ő nem ugy értette hogy milyen ügyes photoshopban,hanem hogy tegnap volt vki aki berakott egy olyan képet amin 1000m fölött lőt le vkit.Erre mi mondtuk neki hogy PS-ben simán meglehet csinálni ugyhogy ne fakeljen.Ez csak egy illusztráció volt.:D