Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolti001
Csak sima duola sikerült valahol van is egy képem rola.

Nekem még csak Double sikerült egyszer, az is 40-50 méterrõl 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Köszi szépen! Pedig nincs gondom az angollal de erre nem jöttem rá.😊)Sikerült már triple vkinek?

\"We are only slaves to our temptations\"\"

zsolti001
Szerintem mindegy hogy játszunk ,de nekem nagyon bejött a repteres meg a sima terepes pálya.

Este 10 körül itt vagyok!

Bucser
fedezékben áll 2 ember és egy lövéssel leszeded mindkettõt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ja egy kérdés:a double és triple covert shot-ot hogy lehet elõidézni? Mert nekem még csak sima sikerült.

Nekem mindegy én benne vagyok bármiben.Remélem más is tud jönni,és nem quakel mindenki.😊

oké. mit szólnátok a Team módhoz (persze, ha 3-nál többen leszünk) <#vigyor3>

Én is benne vagyok egy esti multiban!Majd irjátok meg mikor hol,és megyek!!!

zsolti001
Na akkor este egy multiparty? 10 körül itt vagyok!!!!!

Oké, akkor kérjük a fórumnak a címét, ahol megdöntöttek 1014-gyel

De a gyengébbek kedvéért!!!

Tehát, ha a kezünkben egy távcsövest kivéve bármilyen fegyó van és közben nyomunk egy space ill. jobb egér gombot akkor a célkereszt jelenik, meg és nem a ppsh távcsõje, hanem a távcsövesé ami éppen nálunk van (hátunkon látható)!!!!

Valamint, ha már valakinek sikerült végig vinni és az uccsó pályán, már bevédte a repcsit és csak oda kell mennie akkor nem lárható semilyen ábra az iránytûn, mert annyira nyomorék nincs aki oda ne találna!!

Most pedig majd mindjár megpróbálom a G43-mal meglõni a távot, mert ez nagyon izgat!!! Remélem sokkal nehezebb lesz!!! A szél eddig is zavart, de így remélhetõleg jobban fog!!!

Jah és amúgy meg már megdöntöttek egy 1014 es lövéssel és ezt is megpróbálom überelni!!

puy
Nagyon vártam már, hogy meglegyen!Nagyon bejön, hogy nem kell benne kapkodni és az enemy is ügyes.A Fuel Dumpot fejeztem be tegnap és itt összejött egy 196m-es headshoot mozgó célpontra,igaz nem elsõre.A szélirányall még vannak gondjaim,jó lenne egy kis mûszer,ami mutatná,de talán így a jó.Remélem a témát még tovább fogják vinni a jövõben <#taps>

Egyébként pedig bucser rögtön jobb gombot nyomtam, és így lépett át ppsh-ra...

Bucser mennyi a long shot rekordod eddig? 😊

Multiban, az English részben volt egy MAGYAROK nevû szoba, tele volt! Érdemes este ránézni. (Az Italy részben nem érdemes szobát indítani szerintem)

Bucser
6-szoros nagyítású M91-el nem kaland😊 ugyanezt egy G43-al csináld aminek van kemény 2-szeres nagyítása😊 Vele a rekord egy Double covert headshot😊 160 méterrõl😊 képem nincs de asszem a második pályán cisnáltam mikor a német ellenállóknak kellett segíteni az Ammo dump elfoglalásánál.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Curtis te ezt végig vitted már?

Bucser
Ahha és miért a ppsh van a kezedben áruld el nekem pls😊

Aha. Szóval ez a kép Single Player-bõl van? Akkor hol vannak a nyilak az iránytûrõl, amik mutatják a feladatot, okoska? Amúgy:

végigvitte - egybe kell írni
játsszatok - két s

Gondolom akkor mindenki végig vitte már a játékot, és ismeritek jól az utolsó pályát is! Bár ez nekem nem úgy tûnik... 😊 Ha jól szétnéztetek volna, a messze távolban akadnak bõven célpontok! 😊 Jól nézzetek szét! 😊 Vagy ne játszatok többet ilyen játékkal!!! 😊

ez akkora fake bazzer mint a ház

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Jó trükk. A gond az, hogy maga a játszható pálya nincs 400 méternél több. Legközelebb menj a render.hu-ra, ott díjazzák a Photoshopos alkotásokat.

zsolti001
Hát ha igau akkor szép lövés volt ha nem akkor meg .....

Én maradok a saját lövéseim növelésénél.

Az ember sajna elég hangyaszerû volt!! A célkereszt szélénél volt a feje asszem!!! 😄

És most már 3-4 szer sikerült!!! Egynél több lövés kellett a bemérés miatt!!! 😄

Dehát meglett és most keresem a távolabbi célpontot!!! 😄

LOL
mennyit lattal az emberbol?
1 km-s loves, biztos h nem fék ez? 😊
zsolti001
Vazze odáig el se lehet látni !<#merges2><#merges2>

Ez eddig a rekordom! 😊
Valaki megdöntené nekem, hogy legyen miért küzdenem? 😊

Blacious

Az inventoryba van idõzített bomba meg tnt is. asszem😊)

jó sokáig nézhetted hogy repöl a golyó<#nyes><#nyes>

na kinyirtam mind a 4tankot de valami bombat kell rakni a 2 teherautóhoz hol talalok bombat?

azon a palyan mit kell csinalni amikor berontanak a Reichtag(asszem igy irják sry ha nem) házához a tankok (3) hogy nyirjam ki öket mindig lelonek<#help>

zsolti001
Az esti Multi játék néhány pillanata!

Na, jó volt így hárman is. Én tovább folytatom valamelyik angol szobában Slater néven 😊 (most pl.: a Salahurmaaja szobában)

zsolti001
Ja és az a repcsis pálya az jo volt

addig nem enged ujat írni amíg a másik ott van, tehát ha eltünt amit írtál megen írhatsz😊

zsolti001
Na kérdésem hogy tudok irni?
Mert nem mindig irja be amit akarok!!!

zsolti001
Na itt vagyok !
Megyek a szobába!
Manoo néven lövök !<#violent>

Itali szoba:Gotty pass: sg.hu

Na emberek mehet?

Na asszem ennek megint lõttek. Én nem tudok szobát nyitni, mert a 192 kbit/s feltöltés ehhez szerintem kevés. mindenesetre még visszanézek.

zsolti001
Na akkor melyik szobában?

zsolti001
Én is itt vagyok!

Na urak én kb fél óra múlva itt vok és aztán tõllem mehet reggelig😊)))<#violent>

zsolti001
Most itt vagyok és várom valami idõpontot hogy mikor mehet a játék és hol ??!!!

Na 4-en már vagyunk <#vigyor3>

zsolti001
Szerintem 21:00 kor mehet a dolog.

Hánykor lene nekem a 22 késö mert 5:30 kell kelnem de hétvégén lehet 😊

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

zsolti001
Én benne vagyok a multiba !

-----------------------------------------------------

A motoros pálya engem is érdekelne!
Leszedek egy motorost és utána vége a játéknak <#sir><#sir>

Há remélem ma má leszünk elegen😄