Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Balra mellette látom a tnt képét, de nem tudom hogyan tudom kiválasztani hogy a tnt legyen a medkit helyett. Mit csináljak?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy nagy kérdõjel van a képen.
http://www.o-store.hu
Utánna és most találtam egy secret mission-t de még nem csináltam meg mert elég szivatos.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem ma estére sikerült végigjátszani.Nagyon nagyon állat ez a game.
Szerintem ha már a végéig elküzdötte magát vki sniper elite-n akkor ne vegye vissza a vége elött.
DE egyébként tényleg nagyon idegesitõ bárhogy bújsz el teljesen céltudatosan rohannak feléd.
Második küldetés (Assassinate Bormann ?) betöltésekor 57 % -nál mindig kilép Win-be .
Vmi ötlet, hogy miért ?
Sikerült már valakinek LAN-ra bírni a gamét?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
sirály a játék....ha vki tudna küldeni egy végigjátszást a [email protected] -ra, azt nagyon megköszönném 😊
apropó: tudtok magyarításról vagy magyar szinkronról?
Lenne egy nagy kérdésem ... sikerült már ezt a gamet valakinek rábírnia LAN-os játékra?
Ugyanis próbáltuk, de bármelyik gép is volt a host, a többi sosem látta ...
Gondolom megy, ha a netes mûxik ... tudtok errõl valamit?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
lõttem egy "kékes tetõt"
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
thx!
(nálam defaulton az " E " bill. az)
3x megcsináltam elõrõl a pályát mire rájöttem!<#idiota>#idiota>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Na nem tudom, hogy mi volt a baj, de most hamarabb kinyírtam a konvojt, így a pilóta elment a romos házhoz, nem maradt a kocsin.
nekem is ez a gond!
ki kell lõni az auto kerekét mire kiszállnak és kiszbadítom a pilótát
ezután nem hajlandó addig velem jönni amíg a tesóját ki nem szabadítom.
ezt megteszem de az közli velem,h marad Berlinben
visszamegyek a pilótához és ennyi.
ott guggol és meg sem mozdul pedig a feladat az,h vele 1ütt hagyjam el a teret....
v.ki help!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Kapok egy muksótól snipert, de nem tudom felvenni, gondolom mert másik fegyver is van nálam sniperen kivül.. hogy dobom el a régit és veszem fel a snipert ?
Mit kell pontosan mûvelni ?
\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"
(ha volt már kérdezve sorry)
LoL vagyok de azért beszúrom: