Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan tudom a bombát elhelyezni? Megnyomom az i gombot, erre a medkit tûnik fel.
Balra mellette látom a tnt képét, de nem tudom hogyan tudom kiválasztani hogy a tnt legyen a medkit helyett. Mit csináljak?
Hogy csináltad meg? MErt engem az bosszantott fel nagyon,hogy bárhova raktam ki a botlódrótokat a robbanásuktól a rádiós is meghalt,ami furcsa mert egy szintel feljebb volt mint a robbanás.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Shep
Na megcsináltam a titkos küldetést is, elég gyenge volt a többihez képest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ugy hogy a fõmenüben a single playernél a küldetések közül kiválasztod.
Egy nagy kérdõjel van a képen.

spyderco
én már végigvittem, de a secret missiont nem találtam, hogy lehet elõhozni?

http://www.o-store.hu

A pilotás az utolsó küldetéssorozat már.A végén amikor reptérre érsz az az utolsó pálya.Ott lehet majd szépeket lõni.1000 m felett is.
Utánna és most találtam egy secret mission-t de még nem csináltam meg mert elég szivatos.

Shep
Na jó de ilyenkor mindig az jut eszembe, van értelme idegeskednem rajta, jót akarok szórakozni, nem ilyen wallhackes majmok ellen nyomulni, na mindegy ez a hidas pálya jó volt, de lõszerem nem maradt a végére, most jön ez a pilótás móka, innen még mennyi van hátra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igy van tényleg nagyon bedurvul,de túl lehet élni.Max kicsit sokszor lesz "load last save".😊)
Nekem ma estére sikerült végigjátszani.Nagyon nagyon állat ez a game.
Szerintem ha már a végéig elküzdötte magát vki sniper elite-n akkor ne vegye vissza a vége elött.
DE egyébként tényleg nagyon idegesitõ bárhogy bújsz el teljesen céltudatosan rohannak feléd.

kössz!!!!!
Shep
The Scholl vagy mi a pálya neve, azt hiszem vissza veszem a nehézségi szintet Sniper Elitrõl, mert azért az már tulzás, hogy kapásbol tudják hol vagyok, pedig még semmit nem csináltam, meg géppuskával hajszál pontosan lõnek futás közben, eddig jó volt a nehézségi fok, de itt vmi eszméletlen durvulás történt.

Tirex
shep , hol jársz ? télleg durva lett nekenm is....

Tirex
bújj el a bunkerban (a hol a piros kört jelzi a térképen) rejtsd el az áldozatokat, várdmeg mig a vonatról a parncsnok bejön a rádiós szobába, de nevegyen észre. utánna movie

szevasztok!!! segítsetek elakadtam ott ahol egy gyár vagy erõd (éjszaka játszódik)van és oda kell mennyek 2 tnt-t kell leraknom aztán jön egy vonat ... mit kell ezen a pályán csinálni???????? elõre is kössz!!!
Shep
ÁÁÁ mi a fene ez, a V2-es pályától vmi iszonyat durva lett a game, pálya végérõl lövöldöznek futás közben hajszál pontosan géppuskával 2 golyó és kifeküdtem, eddig nem volt ilyen nehéz.

ma nyomunk egy multit?
Tuvok
hi

Második küldetés (Assassinate Bormann ?) betöltésekor 57 % -nál mindig kilép Win-be .
Vmi ötlet, hogy miért ?

Shep
Hány küldetés van a gameban?

DummyBoy
Urak: #504-re valami?

Sikerült már valakinek LAN-ra bírni a gamét?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

hella este lessz egy party ... majd a szoba nevét kiírom kb 23 óra fele
Glpetyus
<#wow2><#wilting>

<#eljen>

szeva emberek!

sirály a játék....ha vki tudna küldeni egy végigjátszást a [email protected] -ra, azt nagyon megköszönném 😊
apropó: tudtok magyarításról vagy magyar szinkronról?
DummyBoy
Urak!

Lenne egy nagy kérdésem ... sikerült már ezt a gamet valakinek rábírnia LAN-os játékra?

Ugyanis próbáltuk, de bármelyik gép is volt a host, a többi sosem látta ...

Gondolom megy, ha a netes mûxik ... tudtok errõl valamit?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Hosszan nyomjad😊

Shep
4. pályán az ellenállók embere adott egy új puskát, na de a régit hogy tudom eldobni, nyomkodom a Z-t de semmi.

kcsbubi
valaki tud servert ahol játszani is lehet?

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

ZaJanga
na
lõttem egy "kékes tetõt"

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
az action gombbal kell hívni ja!
thx!
(nálam defaulton az " E " bill. az)
3x megcsináltam elõrõl a pályát mire rájöttem!<#idiota>

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Törölt felhasználó
SIKERÜLT!!!!!!<#mf1><#mf1>
Na nem tudom, hogy mi volt a baj, de most hamarabb kinyírtam a konvojt, így a pilóta elment a romos házhoz, nem maradt a kocsin.
Törölt felhasználó
köszi, megpróbálom, de már nyomtam az x-et, ha erre gondolsz
spyderco
menj oda hozzá és az action gombbal tudod hívni

Törölt felhasználó
tudom, hogy 429, de a pilóta muksó akkor sem akar megmozdulni ha visszamegyek hozzá. nem tudom, hogy hogy kell megszólítani, mert magátl nem dumál egyik sem
spyderco

Törölt felhasználó
HÁT EZ AZ, MOST CSINÁLTAM VÉGIG EZT A PÁLYÁT EZREDSZER, DE MINDIG UGYAN AZ A VÉGE, AZ A BAMBA ÜL A KOCSIN ÉS BÁMUL MAGA ELÉ, B..SZIK VELEM JÖNNI AKÁRHOVÁ<#falbav><#falbav><#falbav>
ZaJanga
gömi
nekem is ez a gond!
ki kell lõni az auto kerekét mire kiszállnak és kiszbadítom a pilótát
ezután nem hajlandó addig velem jönni amíg a tesóját ki nem szabadítom.
ezt megteszem de az közli velem,h marad Berlinben
visszamegyek a pilótához és ennyi.
ott guggol és meg sem mozdul pedig a feladat az,h vele 1ütt hagyjam el a teret....
v.ki help!

szerintem ez 1 külön mûfaj, akinek tetszenek a R6 sorozatok annak sztem ez is bejön. Nem szabad összehasonlítani a COD-al vagy a CS-vel. Ennek más a lényege, ahogy az 1ik kedvenc filmembe(Lopakodók) is mondják 1ember 1lövés!!!<#violent><#ravasz1>

ThugEdge
sztem is,én is mentem vele,de ennél sokkal többre számítottam

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ne haragudjatok de akövetkezõ a véleményem: ez a játék majdnem 4 gb. feltettem. grafika szép. Játékmenet,játék élmény elviselhetetlenül unalmas. Bénaság az egész.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

köszi szépen<#wave>
mohamed
menj jobbra a kisutcánál hangtompitossal löddle a 2 katonát, menj vissza, kussz el a keritésen lévõ lukig, menj fel a toronyba. Jó vadászatot!

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Holdpro
én egy híd tetején állok és nincs kijárat

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

srácok french katedrál legelején elakadtam, bármit csinálok riadót fujnak, észrevétlenül meg nem tudok belopozni a nyiláson...tipp?köszi elõre is
Holdpro
kellett fél óra hogy rájöjjek

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Errõl lenne szó

Holdpro
felmerült még 1 gond nem mint ha sokan járnának erre de átha..
Kapok egy muksótól snipert, de nem tudom felvenni, gondolom mert másik fegyver is van nálam sniperen kivül.. hogy dobom el a régit és veszem fel a snipert ?

Holdpro
Köszönöm sikerült

Holdpro
srácok elakadtam már az elején.. fõtéren áll egy tank.. háztömböt kell megkerülni és valamit a TNTvel csanálni.. társaim addig tartják az ellenséges gyalogságot..
Mit kell pontosan mûvelni ?

Üdv. Egy sima windows frissítés után egyszerûen kidob a játék. Nem tudja valaki mitõl és hogyan lehet (reinstall nélkül) javítani?

\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"

ZaJanga
mivel tudom folyamatosan menteni a képek lövés közben?
(ha volt már kérdezve sorry)

ZaJanga
Én meg dicsekedni akartam milyen "nagyot" lõttem erre látom itt az 1km-es shoot-okat!
LoL vagyok de azért beszúrom: