829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • Axl Rose
  • Tuvok #588
    Tényleg, ilyen hamis előnyt is adtak nekünk a készítők
  • Bruni
    Na meg is csináltam!!! Igazából a tank hátulján lévő hordóba kellett lőni!!!!!És attól robbant fel!!!
  • Tuvok #586
    Nm, hajrá :)
  • Bruni
    erre én mért nem jöttem rá.......
    azért kösz!!!!
  • Tuvok #584
    Leteszel 2 TNT-t és lehasalsz jó messze, mikor a tank a TNT-k mellé ér, belelősz .
    Asszem egy nem volt neki elég, valami nehéztank, tán IS2-es, vagy nemtom már .
  • Bruni
    Az megvolt, hogy lelőttem minden ruszkit de a tankot nem tudtam felrobbantani!!!! vagy nem is lehet??? csak azért mert ha a gyártetőn állok szembe a várossal, tőlem balra van a "küldetés" !!!!!!!!!! és ha odamegyek nem történik semmi !
  • Tuvok #582
    Egyszerű, legyalulsz minden ruszkit a környéken, elsőnek az utcán balra, hogy ne szedjék le a társaid, aztán a tetőről a mesterlövészeket, bár ez nem létfontosságú . Ha végeztél lemászol, leteszel 1-2 TNT a kapuhoz ahol a tank császkál, megvárod míg közel ér és belelősz a TNT-be .
    Arra figyelj, hogy a gyárudvaron levő kétszintes házban lesznek egy páran, a gyár lépcsőjéről az ablakon át le tudod őket lődözni, de érdemes bemenni, lesz egy kis utánpótlás .
  • Bruni
    Csátok!!! azon a pályán vagyok ahol egy gyár van. Én fent vagyok a tetőn.onnan kell lelőnöm az oroszokat. és van egy tank amit le kell lőjek?!?!?! mit kell csinálni????
  • Funk
    ténylegrossz hullát cipeltem,mert kettő van.csak a másikat úgy lőttem ki,hogy a feje a falban volt,s így nem látszott a kalapja.

köszi:Funk
  • gerro
    végre sikerült..
    leraktam a TNT-t, mindjárt fel is robbantottam, majd elrejtőztem ott, ahol mondtat
    aztán jött szemből az ellen..
    köcce a segítséget

ja, itt miért nem lehet hsz-t szerkeszteni?
  • Tuvok #578
    Így van, ez az !
    Onnan ki tudsz kúszni hogy letedd a TNT-t, aztán úgy elbújsz oda, hogy ráláss a szemben levő ajtóra, onnan fog kijönni a szovjet tiszt, és oda jön majd Bormann is, de vigyázz, mert csak pár másodpercig állnak, szóval gyorsan kell lelőnöd őket .
    Asszem Bormann időre jön, tehát várni kell 5-10 percet . Abban pedig nem vagyok biztos, de ha jól emlékszem másodlagos küldetésnek fel vannak ajánlva lőpozíciók, érdemes egyiket meglátogatni, hogy a gép tudja készen állsz lődőzni . Szintén nemtom ehhez van-e kötve a Bormann-megérkezés trigger, sztem jön anélkül is, de azért érdemes megcsinálni . :)
  • gerro
    na ez jó?
    kép
  • gerro
    bocs, nem jó a beillesztés
    http://kepfeltoltes.hu/view/051113/snip.jpg
  • gerro
    itt valahol?
    ha itt várok, nem történik semmi..
    vagy sokat kell várni?
    http://kepfeltoltes.hu/view/051113/snip_(kepfeltoltes.hu).jpg
  • Tuvok #574
    A hátsó utcában (a járműtől visszább egy sarokkal) vagy egy rés ahová be tudsz bújni, a másik kijárata pont ahhoz a járműhöz vezet ahová a TNT-t kell rakni, ill . pontosan arra néz a kijárat, ahol Bormann-t és a másik tisztet le kell lőni .
  • gerro
    hova kell/lehet elbújni, hogy ne lássanak meg?
    vagy mi a trükk?

thx választ
    (bocs, ez lemaradt az előbbiről)
  • gerro
    hello all!

a Brandenburgi kapunál Bormannt várom, lerakom a TNT-t a teherautóhoz de utána mindíg észrevesznek
  • Axl Rose
    Emlékeim szerint a tiszt a földszinten egy házban kuksol és a ház oldalfala nincs meg, mert ki van robbanva. Ott mentem be és mészároltam le. Utána visszamentem a pincében lévő emberhez, de rájöttem, hogy hozni kell a tiszt hulláját is.

Lehet hogy rossz hullát cipelsz ? :)

Amint bementem a hullával a pincében lévő faszihoz, "objective completed" volt.
    Időm se volt lerakni a hullát, csak utána.
  • Funk
    szia,köszi.ott a pincében hiába rakom a hullát bármerre semmi.a tiszt az aki fennt volt a ház legmagasabb emeletén,melette egy rádióval,tányérsapkában? igaz,szürke a parolija,mint egy altisztnek.
  • Axl Rose
    Pedig a tiszt hulláját, a pincében lévő faszihoz kell vinni.
    Nekem akkor írta ki hogy "objective completed", lerámoltam a sarokba a hullát és folytattam a küldetést...
  • Axl Rose
    Az #565 az nem Neked ment, hanem peetee-nek :)
    De jól válaszoltál rá :)
  • Tuvok #567
    Hát a Restart Mission opciót relatíve sűrűn használom :)
    Már megcsináltam azt a küldetést "gyilkos Iván PPSH-val agyonlő mindent ami mozog" módszerrel, így a pályán szaladgálva a 3 motoros lemészárlása, majd a tiszt eliminálása nem volt gond .

Tényleg nem azzal van a baj, hogy le kell őket lőni az elején, csak maga az AI csalás elve bosszant .
  • Funk
    sziasztok!

az extract the agent pályánál járok,ott ahol egy tisztet kell a hátamra venni,s elvinni valahová.van három pince,egyikben egy faszi,aki semmit nem hajlandó csinálni.már mindenhová elvittem a tetemet,de semmi.találtam még térképet,meg a házat,ahol a tányérsapkás ember volt.ez a harmadik küldetés a pályán belül.légyszíves segítsetek!

• Axl Rose
    Jó kérdés.
    Gondolom már próbáltad, hogy mission restart.
    Ez valami nagyon nagy bugnak tűnik.
    Én megpróbálnék szerezni egy mentett játékot, ami a küldetés elején van és akkor tudsz játszani. Talán úgy működne.
  • peetee76
    556 -ra vélemény?
    HELP ! ! !
  • Tuvok #563
    Hát csak az nem életszerű, hogy az oroszokat lényegében madzagon húzom magam felé, és bárhová bújok el előlük, nyílegyenesen hozzám jönnek .
    Agyonscriptelt AI :(
  • Axl Rose
    Mondjuk ez igaz.
    De azért életszerű is.
    Ha bemész egy ellenséges övezetbe, előfordul, hogy egyből meglátnak.
  • Tuvok #561
    Nem az a gond, hogy le kell őket lőni, azzal nincs gond, csak hülyeségnek tartom, hogy kezdéskor rögtön "látnak" .
  • Axl Rose
    B@sszus, kiszúrja a szemem a TNT
  • Axl Rose
    Azt nem tudja vki, hogy azon a pályán amikor 2 tankot kell "eliminálni", akkor a másodikat hogyan intézzem el ?
    Mert az elsőn volt egy nagy tartály a hátulján, azt kellett lőni.
    Viszont a második tankon nincs ilyen...
  • Axl Rose
    Igen, ezt a pályát nem rég csináltam meg. Hát mit mondjak nem nehéz leszedni őket, mert csak jönnek mint a birkák.
    3 golyó, ha kicsit ügyesebb vagy, akkor 2 vagy 1
  • Tuvok #557
    De ez nem kifogás a csalásra .
  • peetee76
    H.E.L.P.
    A repülőtéren végigmegy az intró, megjelenik a karakterem és még a földön lévő cuccokat sem tudom összeszedni már is mission faild a repülő megsemmisült!!!!! Ez mitől van?
    Nem bolti.
  • Shep
    Ez más kategória, onnantol durvul be a játék, a hátralévő pár pályán ugynerre számíthatsz.
  • Tuvok #554
    Akkor említek pár esetet :

1. Hallás (lövésed) alapján simán megtalálnak keresés nélkül .
    2. Ha észrevettek (meglátnak, meghallanak), és te gyorsan pozíciót váltasz, az új helyedre mennek, nem oda, ahol meglátott (ezt tartom a legundorítóbbnak) .
    3. Leteszek egy Tripwire grenade-t, majd elbújok egy sarokkal arréb (azaz nem látok rá a gránátra), az esetek 50 % -ban simán átgyalogolnak rajta felrobbanás helyett (ha rálátok, mindig robban) .
    4. Zárt terem közepén elbújok, szemben velem 2 bejárat, egyszer csak hátulról lőnek le (mondjuk ez lehet az agyonscripteltség átka is) .
    5. "Rádióösszeköttetésben" vannak a katonák egymással, azaz ha egy meglát, a pálya másik végéről is elindulnak felém .
    6. Egyes pályákon nappal(!) 5 méterre az orra alá kúszhatok a katonának, nem vesz észre, máskor meg éjszaka(!) épp csak a hajszálam lóg ki, máris lőnek (pl . Reichstag-os pálya) .

És egy kép, 'Recover V2' misszió első pályája (Cut Communications asszem), küldetés legeleje annyit csináltam, hogy felszedtem a mellettem levő cuccokat, egy mozdulatot nem tettem, máris 3 orosz fordult be a sarkon és közeledik felém .
  • Axl Rose
    Én nem vettem észre, hogy az AI "sokat csal"
    Sőt, szerintem nagyon könnyű őket kijátszani. Ha meglátnak elkezdenek lőni, és elbújnak. És jönnek. Vagy már eleve lesből lőnek.
    De tekintettel rá, hogy létezik radar elég könnyen meg lehet őket találni.

Képzeld mi lenne akkor hogyha nem lenne radar, és nem tudnád melyik irányból lőnek. Azt hiszem akkor egy darabig kereshetnénk az elbújt fritzeket...
  • Tuvok #552
    Az miért van, hogy mikor elkezdek egy küldetést, több katona már felém jön és támad ?
    Vagy ez is simán betudható az AI sok csalása egyikének ?
  • Funk
    sziasztok!

az extract the agent pályánál járok,ott ahol egy tisztet kell a hátamra venni,s elvinni valahová.van három pince,egyikben egy faszi,aki semmit nem hajlandó csinálni.már mindenhová elvittem a corpsot,de semmi.találtam még térképet,meg a házat,ahol a tányérsapkás ember volt.ez a harmadik objective a pályán belül.tegnap jobb levelet írtam,de az hamvába holt.légyszíves segítsetek!
  • Funk
    kjgl