Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leraktam a TNT-t, mindjárt fel is robbantottam, majd elrejtõztem ott, ahol mondtat
aztán jött szembõl az ellen..
köcce a segítséget <#eljen>#eljen>
ja, itt miért nem lehet hsz-t szerkeszteni?
Onnan ki tudsz kúszni hogy letedd a TNT-t, aztán úgy elbújsz oda, hogy ráláss a szemben levõ ajtóra, onnan fog kijönni a szovjet tiszt, és oda jön majd Bormann is, de vigyázz, mert csak pár másodpercig állnak, szóval gyorsan kell lelõnöd õket .
Asszem Bormann idõre jön, tehát várni kell 5-10 percet . Abban pedig nem vagyok biztos, de ha jól emlékszem másodlagos küldetésnek fel vannak ajánlva lõpozíciók, érdemes egyiket meglátogatni, hogy a gép tudja készen állsz lõdõzni . Szintén nemtom ehhez van-e kötve a Bormann-megérkezés trigger, sztem jön anélkül is, de azért érdemes megcsinálni . 😊
http://kepfeltoltes.hu/view/051113/snip.jpg
ha itt várok, nem történik semmi..
vagy sokat kell várni?
http://kepfeltoltes.hu/view/051113/snip_(kepfeltoltes.hu).jpg
vagy mi a trükk?
thx választ
(bocs, ez lemaradt az elõbbirõl)
a Brandenburgi kapunál Bormannt várom, lerakom a TNT-t a teherautóhoz de utána mindíg észrevesznek
Lehet hogy rossz hullát cipelsz ? 😊
Amint bementem a hullával a pincében lévõ faszihoz, "objective completed" volt.
Idõm se volt lerakni a hullát, csak utána.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Nekem akkor írta ki hogy "objective completed", lerámoltam a sarokba a hullát és folytattam a küldetést...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
De jól válaszoltál rá 😊
Már megcsináltam azt a küldetést "gyilkos Iván PPSH-val agyonlõ mindent ami mozog" módszerrel, így a pályán szaladgálva a 3 motoros lemészárlása, majd a tiszt eliminálása nem volt gond .
Tényleg nem azzal van a baj, hogy le kell õket lõni az elején, csak maga az AI csalás elve bosszant .
az extract the agent pályánál járok,ott ahol egy tisztet kell a hátamra venni,s elvinni valahová.van három pince,egyikben egy faszi,aki semmit nem hajlandó csinálni.már mindenhová elvittem a tetemet,de semmi.találtam még térképet,meg a házat,ahol a tányérsapkás ember volt.ez a harmadik küldetés a pályán belül.légyszíves segítsetek!
Gondolom már próbáltad, hogy mission restart.
Ez valami nagyon nagy bugnak tûnik.
Én megpróbálnék szerezni egy mentett játékot, ami a küldetés elején van és akkor tudsz játszani. Talán úgy mûködne.
HELP ! ! !
Agyonscriptelt AI 😞
De azért életszerû is.
Ha bemész egy ellenséges övezetbe, elõfordul, hogy egybõl meglátnak.
Mert az elsõn volt egy nagy tartály a hátulján, azt kellett lõni.
Viszont a második tankon nincs ilyen... <#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
3 golyó, ha kicsit ügyesebb vagy, akkor 2 vagy 1
A repülõtéren végigmegy az intró, megjelenik a karakterem és még a földön lévõ cuccokat sem tudom összeszedni már is mission faild a repülõ megsemmisült!!!!! Ez mitõl van?
Nem bolti.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. Hallás (lövésed) alapján simán megtalálnak keresés nélkül .
2. Ha észrevettek (meglátnak, meghallanak), és te gyorsan pozíciót váltasz, az új helyedre mennek, nem oda, ahol meglátott (ezt tartom a legundorítóbbnak) .
3. Leteszek egy Tripwire grenade-t, majd elbújok egy sarokkal arréb (azaz nem látok rá a gránátra), az esetek 50 % -ban simán átgyalogolnak rajta felrobbanás helyett (ha rálátok, mindig robban) .
4. Zárt terem közepén elbújok, szemben velem 2 bejárat, egyszer csak hátulról lõnek le (mondjuk ez lehet az agyonscripteltség átka is) .
5. "Rádióösszeköttetésben" vannak a katonák egymással, azaz ha egy meglát, a pálya másik végérõl is elindulnak felém .
6. Egyes pályákon nappal(!) 5 méterre az orra alá kúszhatok a katonának, nem vesz észre, máskor meg éjszaka(!) épp csak a hajszálam lóg ki, máris lõnek (pl . Reichstag-os pálya) .
És egy kép, 'Recover V2' misszió elsõ pályája (Cut Communications asszem), küldetés legeleje annyit csináltam, hogy felszedtem a mellettem levõ cuccokat, egy mozdulatot nem tettem, máris 3 orosz fordult be a sarkon és közeledik felém .
Sõt, szerintem nagyon könnyû õket kijátszani. Ha meglátnak elkezdenek lõni, és elbújnak. És jönnek. Vagy már eleve lesbõl lõnek.
De tekintettel rá, hogy létezik radar elég könnyen meg lehet õket találni.
Képzeld mi lenne akkor hogyha nem lenne radar, és nem tudnád melyik irányból lõnek. Azt hiszem akkor egy darabig kereshetnénk az elbújt fritzeket...
Vagy ez is simán betudható az AI sok csalása egyikének ?
az extract the agent pályánál járok,ott ahol egy tisztet kell a hátamra venni,s elvinni valahová.van három pince,egyikben egy faszi,aki semmit nem hajlandó csinálni.már mindenhová elvittem a corpsot,de semmi.találtam még térképet,meg a házat,ahol a tányérsapkás ember volt.ez a harmadik objective a pályán belül.tegnap jobb levelet írtam,de az hamvába holt.légyszíves segítsetek!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Itt mi a fenét kell csinálni ? fél percem ha van cselekedni, jön 3 katona és õket lelõvöm mire végzek ügynöknek vége..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Sorry

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..