Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

végre sikerült..<#mf1>
leraktam a TNT-t, mindjárt fel is robbantottam, majd elrejtõztem ott, ahol mondtat
aztán jött szembõl az ellen..
köcce a segítséget <#eljen>

ja, itt miért nem lehet hsz-t szerkeszteni?
Tuvok
Így van, ez az !
Onnan ki tudsz kúszni hogy letedd a TNT-t, aztán úgy elbújsz oda, hogy ráláss a szemben levõ ajtóra, onnan fog kijönni a szovjet tiszt, és oda jön majd Bormann is, de vigyázz, mert csak pár másodpercig állnak, szóval gyorsan kell lelõnöd õket .
Asszem Bormann idõre jön, tehát várni kell 5-10 percet . Abban pedig nem vagyok biztos, de ha jól emlékszem másodlagos küldetésnek fel vannak ajánlva lõpozíciók, érdemes egyiket meglátogatni, hogy a gép tudja készen állsz lõdõzni . Szintén nemtom ehhez van-e kötve a Bormann-megérkezés trigger, sztem jön anélkül is, de azért érdemes megcsinálni . 😊

na ez jó?
kép
bocs, nem jó a beillesztés
http://kepfeltoltes.hu/view/051113/snip.jpg
itt valahol?
ha itt várok, nem történik semmi..
vagy sokat kell várni?
http://kepfeltoltes.hu/view/051113/snip_(kepfeltoltes.hu).jpg
Tuvok
A hátsó utcában (a jármûtõl visszább egy sarokkal) vagy egy rés ahová be tudsz bújni, a másik kijárata pont ahhoz a jármûhöz vezet ahová a TNT-t kell rakni, ill . pontosan arra néz a kijárat, ahol Bormann-t és a másik tisztet le kell lõni .

hova kell/lehet elbújni, hogy ne lássanak meg?
vagy mi a trükk?

thx választ
(bocs, ez lemaradt az elõbbirõl)
hello all!

a Brandenburgi kapunál Bormannt várom, lerakom a TNT-t a teherautóhoz de utána mindíg észrevesznek
Emlékeim szerint a tiszt a földszinten egy házban kuksol és a ház oldalfala nincs meg, mert ki van robbanva. Ott mentem be és mészároltam le. Utána visszamentem a pincében lévõ emberhez, de rájöttem, hogy hozni kell a tiszt hulláját is.

Lehet hogy rossz hullát cipelsz ? 😊

Amint bementem a hullával a pincében lévõ faszihoz, "objective completed" volt.
Idõm se volt lerakni a hullát, csak utána.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

szia,köszi.ott a pincében hiába rakom a hullát bármerre semmi.a tiszt az aki fennt volt a ház legmagasabb emeletén,melette egy rádióval,tányérsapkában? igaz,szürke a parolija,mint egy altisztnek.
Pedig a tiszt hulláját, a pincében lévõ faszihoz kell vinni.
Nekem akkor írta ki hogy "objective completed", lerámoltam a sarokba a hullát és folytattam a küldetést...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Az #565 az nem Neked ment, hanem peetee-nek 😊
De jól válaszoltál rá 😊

Tuvok
Hát a Restart Mission opciót relatíve sûrûn használom 😊
Már megcsináltam azt a küldetést "gyilkos Iván PPSH-val agyonlõ mindent ami mozog" módszerrel, így a pályán szaladgálva a 3 motoros lemészárlása, majd a tiszt eliminálása nem volt gond .

Tényleg nem azzal van a baj, hogy le kell õket lõni az elején, csak maga az AI csalás elve bosszant .

sziasztok!

az extract the agent pályánál járok,ott ahol egy tisztet kell a hátamra venni,s elvinni valahová.van három pince,egyikben egy faszi,aki semmit nem hajlandó csinálni.már mindenhová elvittem a tetemet,de semmi.találtam még térképet,meg a házat,ahol a tányérsapkás ember volt.ez a harmadik küldetés a pályán belül.légyszíves segítsetek!

Jó kérdés.
Gondolom már próbáltad, hogy mission restart.
Ez valami nagyon nagy bugnak tûnik.
Én megpróbálnék szerezni egy mentett játékot, ami a küldetés elején van és akkor tudsz játszani. Talán úgy mûködne.

556 -ra vélemény?
HELP ! ! !

Tuvok
Hát csak az nem életszerû, hogy az oroszokat lényegében madzagon húzom magam felé, és bárhová bújok el elõlük, nyílegyenesen hozzám jönnek .
Agyonscriptelt AI 😞

Mondjuk ez igaz.
De azért életszerû is.
Ha bemész egy ellenséges övezetbe, elõfordul, hogy egybõl meglátnak.

Tuvok
Nem az a gond, hogy le kell õket lõni, azzal nincs gond, csak hülyeségnek tartom, hogy kezdéskor rögtön "látnak" .

B@sszus, kiszúrja a szemem a TNT <#guluszem1>

Azt nem tudja vki, hogy azon a pályán amikor 2 tankot kell "eliminálni", akkor a másodikat hogyan intézzem el ?
Mert az elsõn volt egy nagy tartály a hátulján, azt kellett lõni.
Viszont a második tankon nincs ilyen... <#conf><#nemtudom>

Igen, ezt a pályát nem rég csináltam meg. Hát mit mondjak nem nehéz leszedni õket, mert csak jönnek mint a birkák.
3 golyó, ha kicsit ügyesebb vagy, akkor 2 vagy 1

Tuvok
De ez nem kifogás a csalásra .

H.E.L.P.
A repülõtéren végigmegy az intró, megjelenik a karakterem és még a földön lévõ cuccokat sem tudom összeszedni már is mission faild a repülõ megsemmisült!!!!! Ez mitõl van?
Nem bolti.

Shep
Ez más kategória, onnantol durvul be a játék, a hátralévõ pár pályán ugynerre számíthatsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tuvok
Akkor említek pár esetet :

1. Hallás (lövésed) alapján simán megtalálnak keresés nélkül .
2. Ha észrevettek (meglátnak, meghallanak), és te gyorsan pozíciót váltasz, az új helyedre mennek, nem oda, ahol meglátott (ezt tartom a legundorítóbbnak) .
3. Leteszek egy Tripwire grenade-t, majd elbújok egy sarokkal arréb (azaz nem látok rá a gránátra), az esetek 50 % -ban simán átgyalogolnak rajta felrobbanás helyett (ha rálátok, mindig robban) .
4. Zárt terem közepén elbújok, szemben velem 2 bejárat, egyszer csak hátulról lõnek le (mondjuk ez lehet az agyonscripteltség átka is) .
5. "Rádióösszeköttetésben" vannak a katonák egymással, azaz ha egy meglát, a pálya másik végérõl is elindulnak felém .
6. Egyes pályákon nappal(!) 5 méterre az orra alá kúszhatok a katonának, nem vesz észre, máskor meg éjszaka(!) épp csak a hajszálam lóg ki, máris lõnek (pl . Reichstag-os pálya) .

És egy kép, 'Recover V2' misszió elsõ pályája (Cut Communications asszem), küldetés legeleje annyit csináltam, hogy felszedtem a mellettem levõ cuccokat, egy mozdulatot nem tettem, máris 3 orosz fordult be a sarkon és közeledik felém .

Én nem vettem észre, hogy az AI "sokat csal"
Sõt, szerintem nagyon könnyû õket kijátszani. Ha meglátnak elkezdenek lõni, és elbújnak. És jönnek. Vagy már eleve lesbõl lõnek.
De tekintettel rá, hogy létezik radar elég könnyen meg lehet õket találni.

Képzeld mi lenne akkor hogyha nem lenne radar, és nem tudnád melyik irányból lõnek. Azt hiszem akkor egy darabig kereshetnénk az elbújt fritzeket...

Tuvok
Az miért van, hogy mikor elkezdek egy küldetést, több katona már felém jön és támad ?
Vagy ez is simán betudható az AI sok csalása egyikének ?

sziasztok!

az extract the agent pályánál járok,ott ahol egy tisztet kell a hátamra venni,s elvinni valahová.van három pince,egyikben egy faszi,aki semmit nem hajlandó csinálni.már mindenhová elvittem a corpsot,de semmi.találtam még térképet,meg a házat,ahol a tányérsapkás ember volt.ez a harmadik objective a pályán belül.tegnap jobb levelet írtam,de az hamvába holt.légyszíves segítsetek!
kjgl
mohamed
Köszönöm

Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...

Valaki most Online jaték?
Shep
Hát mondhatni, egyébként nekem is meghalt fent az ürge miután vagy 3 gránátot bevágtam az ajtóba, hogy hagy haljon egyszerre több is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Glpetyus

4 percre állitsd az idõzitõt !

mohamed
HELP!!! Nordsig HW Plant pályán hogy tudom a vasajtót kinyitni? TNT, idözitett bomba haszbálata esetén meghalnak a civilek. Mi a rákot kell csinálni?

mohamed
nem muszály kinyirni a bunkerost, csak a 2 járört, utánna a keritésen átkuszol és ......

nekem is ez volt a problemám. röviden annyi, hogy csendbe ki kell nyírni a 2 járõrt és a bódéban álló ember figyelmét elterelni a kõvel mögé kúszni kinyírni, nekem eddig sikerült aztán valahogy fel kell menni a toronyba, de azóta nem jáccottam. Amúgy meg ne a járõrök felé indulj hanem a másik irányba ott lessz 1 sikátor valahol ahova be lehet csalogatni õket.

annal a lerombolt háznál rögön amikor elkezdesz jáccani akkor balra van a haz é sott a lepcsõ már ha azt lehet annak nevezni van ott egy ajtó azon kimesz leszeded a bunkerból az õrt és felmész a toronyba innentõl már 1enesben vagy <én igy csináltam>

Holdpro
Srácok odáig jutok el hogy katedrálist betölti
Itt mi a fenét kell csinálni ? fél percem ha van cselekedni, jön 3 katona és õket lelõvöm mire végzek ügynöknek vége..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

lehet hogy az a baj hogy nem csak onnan jönnek a németek hanem az épület mellett két oldalról is,meg néha elbúknak és nem látod õket,õk meg lelövik az ügynököt.Szóval esetleg néz körül jobban.De többet nem tudok.Kérem kapcsolja ki.😊)

\"We are only slaves to our temptations\"\"

három német mielõtt kijön a fõbejárattól, onnan tüzelnek , erre ügynök kampó, utána kijönnek de akkorra már késõ..nah mindegy csak azt hittem valamit eltotam, de azér köszi, nyüstölöm tovább
Akkor tök fölöslegesen szórakoztam a botlódrótokkal.Na mind1!azért köszi

Pedig azokat is lelehet szedni simán.Akárhányszor próbáltam olyan nem volt hogy ne jöttek volna annyira elõre hogy ne tudjak rájuk lõni.Nem tudom nálad mi lehet a gond.
Sorry

srácok a francia katedrális tornyban vagyok, hiába szedek le mindenkit, akatedrális bejáratábol(ahova nem tudok belõni) 3 német mindig leszedi az ügynököt. van tippetek? köszönöm
Tuvok
Vidd oda a lelõtt tiszt holttestét .

Shep
lementem az ajtóhoz, aztán aki bejött lelõttem, ennyi.

Holdpro
Na én itt elakadtam, beszéltem vele elküldött 2 embert meölni aztán jövök vissza és nem történik semmi, mi lehet itt ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Hali srácok!!! THE SCIENTISTS Prevent Reinfercement.Ennél a pályánál tartok! kb hol vgyok a gamebe????
Köszi a segítséget!
tarsd lenyomva az I-t majd ez a három billentyû közöl az egyikkel lehet pörgetni(, . - )