Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyha elérsz addig, amikor egy nagy repülõtéren kell lövöldözni...na az az utolsó...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Raid Of Nordsig, valami rakétagyárban vagyok...<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Azt gondoltam mikor megszereztem, végre egy reális háborus fps.
Hát nagyon nem az, és pont azokat a dolgokat rontották el amivel különb lehetett volna mindnél. Hallani lehetett hogy milyen életszerû lessz a sníperkedés.
Nekem az egyáltalán nem életszerû, hogy egy 50-60 m-re lévõ ruszkira 20-30-vagy több cm-ert fölé kell célozni. Én vadászom golyósfegyverrel, és az én puskám( mint általában mind) 100 m-re van pontbalõve. 150 m-ig nem kell különösebben föléfogni.
A másik dühítõ dolog az hogy az elöbb említett gondosan becélzott ruszki, miután persze nem találtam fejbe mert alálõttem, a buzi dobtáras géppisztolyával, a fedezékem húsz centis nyílásán keresztül szitává lõ.
Nem az ilyen dolgokkal kellett volna kiegyenlíteni a játékmenetet, hanem egy korrekt AI programozással (észlel-bekerít-megsemmisít).
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
nekem most a kedvenc
Tegnap fejeztem be
<#worship>#worship>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Hello
NEm TUDNÁ valaki odaadni a SNIPER ELTIE-t??<#vigyor5>#vigyor5><#email>#email>
Olvass vissza...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A francia katedrális nevû pályán mit kell csinálni? Már rögtön az elején amikor átmászok a kerítés alatt és megjelenik az ügynök mindig megölik. Ha valaki tud légyszives segítsen.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Tört verzióval is lehet neten nyomni?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Többen megszóltak hogy reklámüzeneteket küldök... Szeretnék elnézést kérni azoktól akiket ez az üzenet amit küldtem ennyire felháborított... Én nem reklámnak hanem egy beszélgetés elindításának, egy csapatba egy Sniper Elites funclubba akartam meghívni az embereket. Ha valaki ezt spamnak véli az szerintem nem tudja mi az a spam. A spam nem válaszol... De hagyjuk!
Ezennel ezektõl az emberektõl is elnézést kérek.
Ha valakit érdekel a Sniper Elite, valaki szeret neten játszani, és szívesen csatlakozna a bandához, vagy csak játszana velünk egy jót az keressen meg!
Üdv mindenkinek!
ui.: Köszönet azoknak akik nem bunkók,hanem értelmes, normális hangvételû üzeneteket tudnak írni!
Gyere! Csatlakozz és játsz!!!! Akár a bajnokságben is...
Hali
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A következõ lenne a problémám: feltelepítettem a játékot és indításkor a következõ hibaüzenetet kaptam:
Unable to launch Direct3D-a compatible graphics card or driver was not detected
A vidkari: 6600 gt, legujabb driverrel és a directx is a legujabb. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
A választ elõre is köszönöm.
azért kösz!!!!
Asszem egy nem volt neki elég, valami nehéztank, tán IS2-es, vagy nemtom már .
Arra figyelj, hogy a gyárudvaron levõ kétszintes házban lesznek egy páran, a gyár lépcsõjérõl az ablakon át le tudod õket lõdözni, de érdemes bemenni, lesz egy kis utánpótlás .
köszi:Funk