Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rash87
Császtok.

Én most kezdtem hozzá a játéknak,és egy lehet h hülye kérdés,de pl. mikor lelövök vkit akkor mért van az,hogy egyik módban ilyen bullet time módban követi a golyót,még a célponthoz el nem ér 😊 Másik esetben pedig nem.
Pedig ugyan úgy lövöm le,pl. egy lövés a fejbe... és egyszer követi a golyót,máskor nem :S Nem vágom ezt.

Glory, Glory Man. United!

Szerintem nem jól törted.

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Helo!
Nem indul a Sniper Elite!
Crackeltem, de kért cd kulcsot.
Beírtam, kiírta hogy nem jó, és hogy rakjam be a lemezt.
Mit tegyek?
Sziasztok,

Ismét 3 napos LAN parti (aug.25-27) és Paintball parti (szept.16) veszi kezdetét a Sniper Elite Online szervezésében. Mindkét rendezvényre van még hely, jelentkezhet bárki, aki szereti a Sniper Elite játékot. A feltételek és bõvebb információk a honlapunkon:

www.sniperelite.hu

Indíts a játékot a programfiles könyvtár / sniper elite mappájából
Hello!Egy kis segítség kellene:állandóan kilépked a játék ilyen hibaüzenettel:a sniper elite hibát észlelt ezért leáll.....Ha valaki tud valamit írjon
Dragonlords
mikori a game emberek?

Piedon
Itt azt hiszem valaki már lõtt egy Kékestetõt...olvass vissza.<#hehe>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

mascarun
Hello! Nektek mennyi volt a legnagyobb táv amirõl leszedtétek az ellent?
Én ma kezdtem el játszani vele így asszem ez a 91m (headshot) nem volt rosz. Kissé én is meglepõdtem rajta az eddigi 38 m-ekhez képest.

Tibor45
sziasztok valaki segitsen hogy kell szavazni ha pl kirugni vagy mappot váltani,vagy tudtok-e admin parancsokat vagy 1 részletes leirást az admin-ságról.
Tuvok
StarForce v3.5

jointeer
crack van, nincsmit :|

köcsög

jointeer
nem
nem

nincsmit :|

köcsög

hello, az lenne a kérdésem, hogy a játékon milyen másolásvédelem van?
(úgy értem pl.:starforce,securom,stb.)

1. Kérdés: van a játékban normális FPS nézet? (a távcsöveken kívül) Csak azért kérdezem, mert a TPS-eket ki nem állhatom

2. Kérdés: van benne co-operative mod? Mármint nem osztott képernyõs marhaság...

Köszi!

ja

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Hogyan kell vele neten játszani??Mármint hol és hogyan kell csatlakozni egy szerverhez?Másolt játékkal is lehet játszani?<#help><#help>

Single-ben nem túl nagy ász, de Online nagyon addiktív. Kár, hogy még nincs hozzá patch, pedig ráférne 😞

www.sniperelite.hu

Isten ez a game.....<#taps><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

😊

ffxi
Aligvárom már hogy bekössék az ADSL-t.

Fákjúal!

A szerverkeresõ nem gagyi, hanem katasztrofális és bugos 😊 Csak a nyilakkal lehet lemenni a listában, de nem gördül. Ettõl függetlenül látni lehet az összes szervert, ha egyszer a JOIN-ra kattintasz és úgy lépkedsz végig a szervereken. Klánba lehet jelentkezni!

www.sniperelite.hu

Hi

A játékban a szerverkeresõ elég gagyi, nemtudja valaki nincs ehez valami szerverkeresõ progi ( az All-seeing eye-ban mért nincs benne<#szomoru1><#szomoru1>)?
ffxi
www.sniperelite.hu

Fákjúal!

Hali
segitség kellene!
tudjátok mit kell csinálni singlébe az 1 pályán miután felrobbantottam a tankokat odamegyek a 3. küldetéshez és ott áll 2 GB-s katona de nem csinálnak semmit!

Nem

ffxi
Origi gém kell az onlinejátékhoz?

Fákjúal!

Hi,

Át kell engedni az UDP 21540 és 54468 portokat.

Akinek nem tetszik a Single Player az jöjjön, próbálja ki Online. Garantáltan addiktív 😊 Most hétvégén bajnokság! 😊

www.sniperelite.hu

ffxi
Hogy lehet f5-tel menteni és utána kilépni. És újra jáccani és nem a pálya legelejérõl?

Fákjúal!

Piedon
Botlódrótos gránát. Megfog, karó lerak, kábel kihúz, gránát lerak, ellenség belegyalogol, bumm, örülsz...<#vigyor>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Mi a Tripwire Grenade?Hogyan kell használni?

ffxi
Nálatok is úgy van az F5 mentés? Azaz ha kiléptek és load-doztok, akkor nem az utoljára leütött F5, hanem a pálya elején kell kezdeni?

Az úgy nagyon szívás.

Fákjúal!

Nincs
Van még ilyen játék de jobb?

de legalább látványos, ahogy szétrobban az orosz katona feje a lassított felvételen 😛

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

jointeer
nem. a játékban a földi gravitáció tízszeresével kell számolni :|

köcsög

Bucser
Van benne gravitáció de eléggé irreális lövéseket lehet benne elérni... És sokszor nem túl értelemszerû, hogy merre is ment az a lövedék...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A fegyver távcsövébe nézve megbecsülhetõ a célszemély távolsága a pontos célzás végett?Olyanra gondolok mint az SVD-nél.

jointeer
a gravitáció szar

köcsög

Nem ismerem a játékot.
A lövedéknek van esése (hat rá a gravitáció)?
A szél módosítja a röppályát?
A lövedékek "oldalaznak" (a huzagoláson áthaladva felvett hossztengely menti forgásból ered ha nem tévedek)?

Risu Führer
szevasztok.van egy kis problémám.szóval az hogy amikor elindítom a játékot kiír egy windózos hibaüzentet hogy valami hibát talált ezért bezárja és tudjátok a szokásos hogy küldjön-e üzenetet a windózosoknak.nah szóval ez a probon.talán egy crack vagy egy patch megoldaná???légyszi segítsetek!!!<#help><#help><#help><#help>

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

"Host did not respond" <-- minden szerverre (amit látok) ezt írja ki, miután betöltötte a mapot
nemtudjátok miért? aztmondták lehet törtel
nincsenek magyar szerverek, ha már magyar bajnokság van?
Egyébként crackelt a game, de aztmondták lehet vele.
Eredetiben hol lehet kapni és mennyiért? 😊

TommoT

még csak 1.0-ás verzió van? mert akkor megpróbálom neten

TommoT

Hi!

Sajnos ennél nem lehet nagyobbat a játékban, mert a célpontunk eltûnik amint kilépsz a toronyból!
Tuom hogy lehet 1000 méterest is lõni, de addig a pályáig még nem jutottam el(de ami késik nem múlik 😊 )Viszont ezen a pályán ez a max.
jointeer
ez semmy -.-

köcsög

Hi

Secure U-Bahn station:
Hi,

Valaki kérdezte, hogy a tört verzsön megy-e neten. Én úgy tudom (<#crazya>) megy. <#nevetes1>

a zaklatásra számítok 😊
ok esetleg küldhetsz egy kisebb szöveget, csak azért, hogyha hagynám ne legyen olyan nagy károd belõle
és köszi

TommoT

Piedon
Akkor küldenék próbaszöveget neked a játékból, ha gondolod. De vigyázz mert fordításhoz kicsit a játék megszállottjának kell lenned és nagyon sok idõt és türelmet igényel, plusz az állandó zaklatások hadát is állnod kell, hogy "mikor lesz már kész???". Ha ezek után is úgy gondolod, hogy van kedved belevágni akkor küldök szöveget. Amúgy a itt megnézheted, hogy talán már nem vagyok kezdõnek nevezhetõ a játékfordítások terén.