Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most kezdtem hozzá a játéknak,és egy lehet h hülye kérdés,de pl. mikor lelövök vkit akkor mért van az,hogy egyik módban ilyen bullet time módban követi a golyót,még a célponthoz el nem ér 😊 Másik esetben pedig nem.
Pedig ugyan úgy lövöm le,pl. egy lövés a fejbe... és egyszer követi a golyót,máskor nem :S Nem vágom ezt.
Glory, Glory Man. United!
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Nem indul a Sniper Elite!
Crackeltem, de kért cd kulcsot.
Beírtam, kiírta hogy nem jó, és hogy rakjam be a lemezt.
Mit tegyek?
Ismét 3 napos LAN parti (aug.25-27) és Paintball parti (szept.16) veszi kezdetét a Sniper Elite Online szervezésében. Mindkét rendezvényre van még hely, jelentkezhet bárki, aki szereti a Sniper Elite játékot. A feltételek és bõvebb információk a honlapunkon:
www.sniperelite.hu
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Én ma kezdtem el játszani vele így asszem ez a 91m (headshot) nem volt rosz. Kissé én is meglepõdtem rajta az eddigi 38 m-ekhez képest.
(úgy értem pl.:starforce,securom,stb.)
2. Kérdés: van benne co-operative mod? Mármint nem osztott képernyõs marhaság...
Köszi!
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
www.sniperelite.hu
www.sniperelite.hu
A játékban a szerverkeresõ elég gagyi, nemtudja valaki nincs ehez valami szerverkeresõ progi ( az All-seeing eye-ban mért nincs benne<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>)?
segitség kellene!
tudjátok mit kell csinálni singlébe az 1 pályán miután felrobbantottam a tankokat odamegyek a 3. küldetéshez és ott áll 2 GB-s katona de nem csinálnak semmit!
Át kell engedni az UDP 21540 és 54468 portokat.
Akinek nem tetszik a Single Player az jöjjön, próbálja ki Online. Garantáltan addiktív 😊 Most hétvégén bajnokság! 😊
www.sniperelite.hu
Fákjúal!
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Az úgy nagyon szívás.
Fákjúal!
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A lövedéknek van esése (hat rá a gravitáció)?
A szél módosítja a röppályát?
A lövedékek "oldalaznak" (a huzagoláson áthaladva felvett hossztengely menti forgásból ered ha nem tévedek)?
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
nemtudjátok miért? aztmondták lehet törtel
nincsenek magyar szerverek, ha már magyar bajnokság van?
Egyébként crackelt a game, de aztmondták lehet vele.
Eredetiben hol lehet kapni és mennyiért? 😊
TommoT
TommoT
Sajnos ennél nem lehet nagyobbat a játékban, mert a célpontunk eltûnik amint kilépsz a toronyból!

Secure U-Bahn station:

Valaki kérdezte, hogy a tört verzsön megy-e neten. Én úgy tudom (<#crazya>#crazya>) megy. <#nevetes1>#nevetes1>
ok esetleg küldhetsz egy kisebb szöveget, csak azért, hogyha hagynám ne legyen olyan nagy károd belõle
és köszi
TommoT