Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De számit ez valamit?Rámlönek a németek?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
A küldetés leírását legalább 20x elolvastam (tudom naggyából angolul), de nem értettem meg. Megpróbáltam 5x kb., de hát nyílván ezért sikertelenül. Köszi a segítséget, megpróbálom!
Tehát: bemész, lelövöd, akit muszáj, és behordod a tartályok mögé. Felrobbantod amit kell, majd megvárod, míg a tiszt leszáll, bemegy a szobájába és kinyitja a páncélszekrényt. Ez után lõdd le, mert a páncélban lévõ könyvet kell megszerezni.
Segítségre lenne szükségem, elakadtam egy nem nehéznek tûnõ helyen. A helyzet egy ilyen katonai bázis, ahol egy üzemanyag bigyóhoz lekellett rakni a bombát, majd egy control-hoz (ilyen hordókhoz). Majd kiírja, hogy várjak meg valakit aki a vonattal fog érkezni, és a térkép szerint be kell menni a házba, egy ilyen szobába ahol térképek vannak, rádió, meg ilyesmi.
Nah most várok, majd jött vki akit kinyírtam 2.-jára, elsõre kint vártam, és utána jött az intro, hogy felrobban. Majd pedig kiírja, hogy vesztettem.
Nem értem mit kellene csinálni :S
Tudna nekem mondani valaki egy ugyanilyen jó mesterlövészes játékot?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
ByE
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Nem tudja valaki hogy LAN game módban hogy lehet az összes pálya közül választani?
köszi
Ismét hatalmas (4 napos NON-STOP) LAN partit szervezünk Szigetszentmiklóson április 4-7-ig! A belépés ingyenes, feltétel, hogy ismerd a Sniper Elitet 😊. Játszani amúgy bármilyen gémmel lehet majd. Részletek a weboldalon!
www.sniperelite.hu
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Single-ben sokak szerint nem nagy szám. Mi sem ezért, hanem az Online részért nyomjuk. (100-an vagyunk kb, és 900 fórumtagunk van).
www.sniperelite.hu
www.sniperelite.hu
Tud valaki a sniper elite-hez magyarosítást?
Ha valaki tud akkor írja már meg az elérhetõséget. Elõre is köszi.
Gyanítom nem sajnos.
THX.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nem tudtok cd-keyt mondani? köszi
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Remélem a hétvégéig lejön.
A multi szerintem érdekes lehet benne.
#745-ez szerintem elég random benne, ill, gyanítom telitalálatnál, esetleg bizonyos távolságnál írja ki.
Játszik még valaki multiba?
.
Köztünk legyen mondva: azért warez inkább elõször<#ravasz1>#ravasz1>
Így a téli estékre jól jöhet a gamma a leírások alapján.
Árulják még valahol pl. mediamarkt, stb?
THX
Ismét nagy LAN-party Nagykõrösön! Sniper Elite és Battlefield 2 (2142) õrület 3 napon át! 😊 Az idõpont december 27, 28, 29. Jelentkezni a www.sniperelite.hu oldalon a fórumban lehet. (az elmúlt partiról videó részlet is van a kezdõlapon elrettentésül) 😄
Sniper Elite Online
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Most megint felidegesítettem magamat ezen a játékon.Pedig tetszik!
Szóval ma kezdtem el játszani vele,végigvittem az elsõ pályát,oké,semmi gond vele,aztán végigvittem a 2.at,jött a 3.,ott kiléptem belõle. Késõbb játszani akartam megint vele,mikor rámentem a Single playerre,csak az elsõ 2 pályát mutatta... pedig már végig vittem a 2. pályát... nem értem miért csinálja ezt,s nem adja meg a 3. pályát.<#boxer>#boxer>
Végülis,nem votl 1 nagy pálya,ezért véggivittem még egyszer,jött ismét a 3.,azért ott elõtte elmentettem egyet,és ki léptem. Megint rámentem a Single playerra,és ismét csak az elsõ 2 mapot mutatta 😞
Most én baszok el valamit,vagy ez egy bug? Még szerencsére megvan a mentés a 3. pálya elejérõl,szóval be tudom tölteni,de pl. ha egy pályát késõbb újra akarok játszani,azt nem fogom tudni :S mert nem adja be a többit.
Most ez miért van????Vki árulja el.
Glory, Glory Man. United!
Ha elmentesz egy állást mielõtt lelõsz egy távoli muksót, elsõre nem követi a golyót, de lehet hogy igen.
Ha betöltöd tízszer, akkor valamikor követi vmikor nem. Ezt nem lehet megmondani, random nyomja a golyókövetõs effektet.
Amikor vmi távoli faszit lövök le, illetve a játékban elõrehaladva egyre távolabb lesznek az emberek és egyre jobb csúzlid lesz. Ha gyönyörködni szeretnél az effektben majd valamikor akkor, ha meglátsz egy célpontot -mielõtt levadászod- mensd el a gamet és töltögesd vissza.
Jó gamet, érdemes végignyomni... <#smile>#smile> (magánvélemény)
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A game elején rövig hatósugarú csúzli van, de ahogy haladsz a gameban, szerzel majd jobbat.
A Quakeban sem rakétavetõvel kezded a játékot <#smile>#smile>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Glory, Glory Man. United!