Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
azok a 2 betûsek barátok többi mindenki lõ 😄
Hello mindenki az lenne a problémám hogy single player-ben állitolag németnek vagyok álcázva .Igaz?
De számit ez valamit?Rámlönek a németek?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Balumann
:||| Ja hogy ebbe ilyen komplikált feladatok is vannak.
A küldetés leírását legalább 20x elolvastam (tudom naggyából angolul), de nem értettem meg. Megpróbáltam 5x kb., de hát nyílván ezért sikertelenül. Köszi a segítséget, megpróbálom!

Természetesen téged se vegyen észre...

A lényeg, hogy a vonattal érkezõ parancsnok ne lássa meg a hullákat, mert visszaszáll a vonatra és elmegy vele...

Tehát: bemész, lelövöd, akit muszáj, és behordod a tartályok mögé. Felrobbantod amit kell, majd megvárod, míg a tiszt leszáll, bemegy a szobájába és kinyitja a páncélszekrényt. Ez után lõdd le, mert a páncélban lévõ könyvet kell megszerezni.

Balumann
Hellosztok!
Segítségre lenne szükségem, elakadtam egy nem nehéznek tûnõ helyen. A helyzet egy ilyen katonai bázis, ahol egy üzemanyag bigyóhoz lekellett rakni a bombát, majd egy control-hoz (ilyen hordókhoz). Majd kiírja, hogy várjak meg valakit aki a vonattal fog érkezni, és a térkép szerint be kell menni a házba, egy ilyen szobába ahol térképek vannak, rádió, meg ilyesmi.
Nah most várok, majd jött vki akit kinyírtam 2.-jára, elsõre kint vártam, és utána jött az intro, hogy felrobban. Majd pedig kiírja, hogy vesztettem.
Nem értem mit kellene csinálni :S

Shield
Srácok, át lehet váltani belsõ nézetbe? Ha igen, akkor hogy?

Prince23
Megjelent a magyarítás!
<#eljen>

Neten , hogy tudok játszani? Csatlakozok egy szerverre és kilép..:S
THX de már megtaláltam a fórum elején
hali a Destroy Fuel Dump pályán ha letettem a két idõzített bombát mit kell csinálni mert állandóan mission failed az officer nem jön ki a vonatból!
Hello!

Tudna nekem mondani valaki egy ugyanilyen jó mesterlövészes játékot?

Talán itt nézd meg.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Nagybátyám megszerezte a SniperElitet,de amikor be akarok lépni a játékba kéri a CD kulcsot,ami nincs meg <#schmoll2>.Be tudná írni valaki?

A magyarosÍtás még készül!Nemtom mikor lessz kész,de nekem is kéne!<#gun>

Ha vkinek van kedve klánba jönni akkor kéremszépen ide írjon, ne privátban hanem ide, thx
ByE
Hali. Valaki tud hozzá valahol MAGYAROSÍTÁST? Köszi
???

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Hali! A French catedral pályán vagyok. Hason kúszva kéne menni, de csak állva vagy guggolva hajlandó menni. Valamit el állítottam, mert nem hajlandó hasra feküdni? Köszi.
vagy lan játéknál nem számít, hogy single player módban meddig jut el az ember? mindíg csak 8 pálya közül lehet választani?

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

!!!

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy LAN game módban hogy lehet az összes pálya közül választani?

köszi

Sziasztok,

Ismét hatalmas (4 napos NON-STOP) LAN partit szervezünk Szigetszentmiklóson április 4-7-ig! A belépés ingyenes, feltétel, hogy ismerd a Sniper Elitet 😊. Játszani amúgy bármilyen gémmel lehet majd. Részletek a weboldalon!

www.sniperelite.hu

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Hi,

Single-ben sokak szerint nem nagy szám. Mi sem ezért, hanem az Online részért nyomjuk. (100-an vagyunk kb, és 900 fórumtagunk van).

www.sniperelite.hu
www.sniperelite.hu

Sziasztok!
Tud valaki a sniper elite-hez magyarosítást?
Ha valaki tud akkor írja már meg az elérhetõséget. Elõre is köszi.
Na most szedtem le végre.
Gyanítom nem sajnos.
DeathJr
Sziasztok!
Nem tudjátok lehet nyomni a sniper elite-et Hamachival nyomni???

Gyerekek MAYDAY van! Leszedtem 3, valahány gigát, de a cab2-es file sérült. Plíííz, egy linket, ha van valakinek, mert boltban már nincs a gamma.
THX.
Ahonnan én szedtem le, ott nem kért cd keyt.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hy
nem tudtok cd-keyt mondani? köszi
Hm? :S Ezt nem értem...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Gondolom azt kizártad, hogy az már foglalt nick.
Hajrá, megérni várni a játékra. A multi azonban felejtve: beírtam gamespy accountom és mindig azt írta ki, hogy helytelen nick név.... pedig jót írtam, ehh...

Na igen, nekem torrentrõl csordogál naggyon lassan.
Remélem a hétvégéig lejön.
A multi szerintem érdekes lehet benne.
#745-ez szerintem elég random benne, ill, gyanítom telitalálatnál, esetleg bizonyos távolságnál írja ki.
Letöltöttem, csak fél1körül tudtam elkezdeni játszani és ez em sok, de amit láttam, az alapján nagyon jó<#eljen>. Amikor lelõttem egy NKVD-s katonát, akkor nem írta ki, hogy log range distance x méter.... pedig sok képen látható, vagy nem is tudom... csak ezt nem értem.

Játszik még valaki multiba?

Ha olcsó, én is megveszem, mert Ryan közlegényt néztem meg ma nosztalgiából és volt ott egy csávó a csipájával.... úgyhogy kedvet kaptam egy mesterlövészes játékhoz<#eljen>.
.
Köztünk legyen mondva: azért warez inkább elõször<#ravasz1>

Hi mindenki.
Így a téli estékre jól jöhet a gamma a leírások alapján.
Árulják még valahol pl. mediamarkt, stb?
THX
Sziasztok,

Ismét nagy LAN-party Nagykõrösön! Sniper Elite és Battlefield 2 (2142) õrület 3 napon át! 😊 Az idõpont december 27, 28, 29. Jelentkezni a www.sniperelite.hu oldalon a fórumban lehet. (az elmúlt partiról videó részlet is van a kezdõlapon elrettentésül) 😄

Sniper Elite Online

revizor
200 és valahány méter kb. Itt van<#pias>

Én is ugy tudtam megcsinálni, hogy összeszedtem a hullákat jó eldugot helyre vittem õket. Aztán letettem a két bombát 10 percre állítva, utánna jött a vonat, én elbujva figyeltem a kiszálló tisztet. A tiszt bement 1 helységbe, ott kinyit valami páncélszekrényt, és utánna megõltem stb

Odakel vinni a sebesûlt katonát

Ha tört verziod van, és meg krekkelted utánnaa mielõtt elindítod a játékot tilst le a netet.

Hellltok! nekem az lenne a gondom hogy elindítom a játékot bejön az intró nyomok egy entert és utánna semmi. Nem jelenik megsemmi a monitoron de a menüzene megy meg ha nyomok entert hallani hogy váltogat a menüpontok között. Ez mitõl lehet? Drivert már frissitettem. Vagy estleg visszafele kéne? Bár ezt nem hiszem.

Piedon
De...csak nincs még kész és nem tudom mikorra lesz kész.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

sziasztok nem tud valaki magyarosítást a sniperhez?
Rash87
Már semmi ... 😄

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Kössz 😊
Most megint felidegesítettem magamat ezen a játékon.Pedig tetszik!
Szóval ma kezdtem el játszani vele,végigvittem az elsõ pályát,oké,semmi gond vele,aztán végigvittem a 2.at,jött a 3.,ott kiléptem belõle. Késõbb játszani akartam megint vele,mikor rámentem a Single playerre,csak az elsõ 2 pályát mutatta... pedig már végig vittem a 2. pályát... nem értem miért csinálja ezt,s nem adja meg a 3. pályát.<#boxer>
Végülis,nem votl 1 nagy pálya,ezért véggivittem még egyszer,jött ismét a 3.,azért ott elõtte elmentettem egyet,és ki léptem. Megint rámentem a Single playerra,és ismét csak az elsõ 2 mapot mutatta 😞
Most én baszok el valamit,vagy ez egy bug? Még szerencsére megvan a mentés a 3. pálya elejérõl,szóval be tudom tölteni,de pl. ha egy pályát késõbb újra akarok játszani,azt nem fogom tudni :S mert nem adja be a többit.

Most ez miért van????Vki árulja el.

Úgy van ahogy mondod... random.

Ha elmentesz egy állást mielõtt lelõsz egy távoli muksót, elsõre nem követi a golyót, de lehet hogy igen.

Ha betöltöd tízszer, akkor valamikor követi vmikor nem. Ezt nem lehet megmondani, random nyomja a golyókövetõs effektet.

Amikor vmi távoli faszit lövök le, illetve a játékban elõrehaladva egyre távolabb lesznek az emberek és egyre jobb csúzlid lesz. Ha gyönyörködni szeretnél az effektben majd valamikor akkor, ha meglátsz egy célpontot -mielõtt levadászod- mensd el a gamet és töltögesd vissza.
Jó gamet, érdemes végignyomni... <#smile> (magánvélemény)

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Ahogy haladsz elõre a játékban úgy "dobálják el" az ellenfelek, illetve "bukkansz rá" a jobb csúzlikra...

A game elején rövig hatósugarú csúzli van, de ahogy haladsz a gameban, szerzel majd jobbat.

A Quakeban sem rakétavetõvel kezded a játékot <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Rash87
Jah,és még annyi,hogy más fegyvert nem lehet választani? Másik snipert? Mert ami most nálam van,elég gyengécske sztem,mert láttam itt-ott screenshotokat,és ott sokkal jobb volt a zoom,ami nálam van,annál pl. elõbb löttem egy 98 m-eset,de a max zoomból csak a csávó fejébõl pár mm látszódott.