Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 9.küldetés végén az officért kellene elkapni, de a toronyból lejövet falied! Megoldás?
hol látom a szél irányát és erõsségét?
Nem tudja valaki honnan lehetne letölteni azokat a zenéket amik játék közben vannak?
Miért áll be a kékhalál miután elindítottam a SE-t?
?
Azóta eltelt egy kis idõ, viszont egy régi kedvencet hagy ajánljak nektek, egy kicsit másképp' mint ahogy, megszoktátok.
FAR CRY (az elsõ rész 2004 márciusi megjelenéssel) - sniper módban.
- Ez a játék a kora ellenére tudja az 1920 x 1080 -as HD felbontást.
- 1.4b cumulative patch install
- Fejlesztõi módban megnyitni
- Magas nehézségi szinten kezdeni (a sniper hatótávjának ellensúlyozása érdekében)
- Bekérni rögtön az elején a sniper puskát és a pisztolyt (minden mást eldobni) és "gyííííí"-in-stealth.
Elég sok frissen kiadott játékra ráver és a gépigénye (még fullon sem) ma már nem nagy "wasistdas".
Ha valakit részletesebb info érdekel, pü.
Captain Sonar 2024 Remake
Qwerty4
Mi a CD kulcs
közelrõl kell nagyrészt sniperkedni,alig lehet felmenni valami toronyba..
\"Erről van szó!\"
+
nekem is lenne egy kérdésem.meg szeretném venni a játékot eredetiben.mondjuk egyáltalán nem találom sehol,de most nem ez a lényeg.
mennyiben lesz más nekem,ha azzal játszom?ilyenekre gondolok,hogy azt hallottam,a hivatalos játék elmenti a pontokat,így erõsödik a "karakter".vagy semmiben nem különbözik,és hagyhatom is az egészet?
köszi!
Hogy lehet a játékban visszatartani a levegõt?
Elakadtam a játékban a Schlossnál, amikor az a feladat, hogy a tetõrõl kell leszedni az ellenséget, hogy azok ne foglalhassák vissza a Schlosst. Megindulnak, leszedem az összeset, de egyszer csak hallok egy kiáltást a földszintrõl (olyat, amikor valaki meghal), és kiírja, hogy Mission Failed és kezdhetem elölrõl. Mit kell pontosan csinálni?
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
sniper elite magyarosítást hol leget letölteni
http://images.netbag.hu/20080331/16591285362.jpeg
^^elegem..aki tud segíthetne..thx..->jah és ez után exe hibával tesz ki^^
Az mitõl lehet, hogy akadozik a game?
Nem szaggatásra gondolok, hanem "ugrálva" mozognak a figurák, pedig gépem bõven elbírná😊
Továbbá nem sikerül beállítanom 1280x1024-es felbontást és AA-t sem.
Elõre is köszi😊
Van ehhez a játékhoz valamilyen relizm mod?
Ki nem állhatom mikor német oldalon I. VH-s jeleket használnak, csak mert ugye tabu a horogkereszt, és a történeti hûség le van sz*rva.
Az IL-2-höz például rengetek ilyen skin készült, vagy a Silent Hunter III-hoz.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
az inventoryban hoghy tudom aktivalni amit kivaslztok, mert énminden gombbal probálkozztam és nemm egy..
thx
Hogy lehet a pukákhoz távcsövet késziteni?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Fákjúal!
kösz
szerintem összességében jó játék bár kicsit sok az ellenség az nem volt reális meg érdekesen vettek észre de legalább gyengébb gépen is megy. szerencsére nem vitték bele azt a tényezõt hogy túl sokáig kell várni 1 lövésre az ritkán van. bár jónéven vettem volna egy erdõs beásós város gamet igaz ott jólenne hajtani az idõt mert senki sem azért játszik hogy 1-2 hónapot várjon egy lövésre 😄 szóval olyan idõ gyorsítós lopakodós játékot jólenne összehozni valakinek
Kössz