829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • Piedon
    Szintúgy ilyen(Audigy 2) hangkártyám van. Vedd vissza a dxdiagban a hangkártya hardveres gyorsítását "None" vagy "Nincs"-re. Egyébként ez a játék readme-jében benne is van.
  • Gotty
    Nemtudom mert még csak a második pályán járok, de nekem nem lényeg mert megtanultam már ezzel is fejest lőni és célozni. Érdemes amúgy a statot megnézni ott le van írva miért kapod a legtöbb pontot. Pl.: 4on1 4000
  • lalakov
    A játék közben egyre jobb snipert kapsz??
  • Flashman
    És hogy sikerült megoldani? Sajna nekem is resetel a kék képernyő után. 3 percnél többet nem tudok vele játszani. Valamiért az audigy 2-es kártyákkal nem nagyon jön ki a játék.
    Külföldi fórumokon is sokan vannak, akiknek nem megy, de megoldás eddig nem nagyon van. Ami érdekes, hogy nem mindenkinek csinálja, akinek ilyen kártyája van. Drivert már cseréltem, ami csak van, de az sem segített.
  • Gotty
    nemtok képet betenni de volt 1 111méteres lövésem amit 1 résen keresztül tettem:D
  • Gotty
    Na ha valaki van itt az jelezze mert akkor csinálok én 1 szobát
  • Gotty
    Na jó akkor most menek nyomatom kicsit szinglibe, aztán ha nem jön Zsolti akkor csinálok én :D
  • McFrost
    Elég jó ez a gém!
  • Gotty
    A következő? Még ez se van Akkor 9re itt vok!!! Lehet hogy negyed 10 de igyexem! Amúgy ha visszaolvasol kicsit akkor arról beszéltünk, hogy mindenki beírja mikor ér rá és mikor lessz!
  • atwe
    Szeretnék én is nyomni muti ba de még nem jött le a játék mikor lesz a következö multi party?
  • zsolti001
    Na akkor este 9 re legyen itt mindenki és csinálunk egy szobát ahol lehet nyomulni.
  • Curtis
    Hi,

Én a Marksman fokozaton nyomom és így is k*rva nehéz, állandóan kiszúrnak. Nekem eddig 161 méteres headshot - moving target volt a max. (Azóta még csak megközelíteni sem tudtam ezt a mázlit)
  • spyderco
    Nekem ez volt az egyik legjobb lövésem (guggolásból)
  • Gotty
    Szerintem beszéljük meg hogy ha valaki multizni akar akkor beírja ide az időpontot amikor indítja a szobát, meg a szerver nevét és a jelszót akkor mindenki akit érdekel tudni fog rólla:)
  • obe
    nos az mégiscsak feind = ellenség, mivel ha egy őr elkiáltja magát mellettem kétlem hogy azt ordibálná: barát, barát...és tüzet nyit:)
    (német tolmács vagyok, pár éve)
  • Thanatos
    én meg 9+ évig tanultam és 3 szónál tuti nem tudok többet :)
  • moralosan
    amúgy németül nem feind az, hanem freund :D (7 és fél éve németet tanulok :D)
    kicsit sitti lengvizs, mindenesetre akármit tanul az ember életében, hasznára válik :)
  • obe
    tudom ,csak német egyenruha van rajtam, ennek ellenére egyből feind-nek neveznek a kollegák..pisztolyal meg azért nem lőttem rá ugye mert németet irt ha rátartottam meg zöld lett a célkereszt, de igy már világos ok, köszi
  • obe
    jah én eddig nem cipelgettem senki hulláját, ok igy már boldogulok, köszi szépen
  • Jissi
    Az első őrt le birod lőni pisztollyal ha közel mész hozzá, amikor jobbra indul. Vidd el balra a hulláját az autóroncs mögé, feküdj le oda, amíg a második őr el nem indul a faltól az utca felé, ekkor pont be tudsz kúszni a lyukig.
  • Csuhai G
    Valaki lécci! #194 !
  • Hmuda
    1: nem vagy német, hanem egy "beépített ügynök".
    2: hangtompítóssal lazán le lehet lőni, csak közel kell kerülni hozzá és akkor a sziréna se szólal meg.
  • obe
    ja azt észrevettem hogy lőni itt nem nagyon szabad, de a résen beosonni se könnyü mert az ott posztolo őr sose hagy annyi helyet hogy észrevétlenül beosonhatnék, szal mindenképpen brudergyilok lesz..de azért köszönöm
  • drop
    csá
    énis menék a multira ha lehet szoljatok légyszi
  • Piedon
    Osonj el mellettük, mert ha lelövöd akkor megszólal a riasztó és tele lesz katonával a környék...bár akkor meg van a falon egy hasadék...
  • obe
    hi
    a reichstagnál tartok, a külső örök németek ugye(én is), amikor pisztolyal rácélzok irja is hogy :ger, plusz nem lesz a célkesreszt piros...tehát kérdésem az hogy őket nem lenne szabad kinyirni, csak lopakodjak el mellettük? de ha odamegyek hozzájuk akkor meg lelőne...pedig én is német ruhába vagyok
  • zsolti001
    Na hát megint elkadtam ott vagyok a kijelölt helyen de nem történik semmi :-(
    Mit is kéne akkor itt csinálni?

Ja egyébként én is benne lennék a multiba csak szoljatok hogy mikor!

• Gotty
    Szasztok!

Na sikerült szobát csinálni multiba 3an kaszaboltuk 1mást, naggyon fasza volt:)! Érdemes lenne szervezni mondjuk 4-4es wart:D!Persze csak ha mindenki betartja a sniper+silent pistol kombinációt. Na ennyit akartam hozzá tenni. Nekem a dvd-s van meg nagyon fasza minden. Remélem lessz még ilyen game, mondjuk valami SWAT-os :)))

Gotty
  • 0ppika
    Köszi
  • Thanatos
    amelyik szimpatikusabb...
  • stefan
    Én a DVD-t és mindem frankó
  • 0ppika
    Hi!
    Melyiket érdemes leszedni?
    A 4 CD-t vagy a DVD-t?
    Ti melyiekt használjátok?
  • ZaJanga
    183 m :-D
  • lalakov
    Hány pálya van?
  • Csuhai G
    Legyen szíves írjon nekem egy privit az, aki el tudja küldeni nekem a mentéseit! Köszi! :)
  • GameCNN
    Ja, hogy a sebesült bajtársat is oda kell vinni, szóval sikerült megoldanom, köszi.
  • GameCNN
    Sziasztok! Nálam az első pályánál megállt a tudomány. Az összes ellen le van szedve, a tank felrobbantva, alküldik teljesítve, amikor meg odamegyek a két pasashoz, akik elvileg rám várnak, nem történik semmi. Nézem a térképet, utca közepén egy nagy x, de ha odakolbászolok, akkor sem történik semmi. Bejártam már az egész pályát, és már csak két feladatom van, 1. talizni ezzel a két fogyatékossal, 2. elsöpörni a helyszinről.
    No de hiába megyek az orra elé, le se szar, vagy ha mégis, akkor ott hold on-ozik, meg watch out-ozik jobbra-balra... Tudna valaki segíteni?
  • Piedon
    Milyen hangkártyád van? Mert nekem az volt a gubanc. Nem az A64-es proci a bűnös.
  • Gotty
    Sziasztok!

Én ma reggel próbáltam, nekem bejött bár el kellet jönnöm dolgozni és ezért tényleg csak belenéztem. 1 kérdésem azért már van:) Méghozzá a multi részhez. Hogyan tudok én lenni a szerver, vagy hogyan tudok csinálni 1 baráti zárt wart? Mert a multiba is belenéztem és nekem nem a szokványos host/join felület tünt fel, de mondom be kellet jönnöm melóba és ezért nem is próbálkoztam, csak láttam, hogy van néhány szerver. A game nem eredeti, de azt olvastam itt avalahol, hogy az nem számít.
    Köszi
    Gotty
  • zsolti001
    Nekem nem ez volt a legnagyobb lövésem de sajna csak ezt sikerült lekapni!
    Egyébként meglehet nézni valahol a játékban a legnagyobb távolságból leszedett ipsét??