829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • moralosan
    végre ma már én is játszhattam vele, nagyon nagyon bejön, multit még nem próbáltam.
    Direkt Sniper Elite fokozaton viszem, lenne egy kérdésem: azt, hogy hogyan fúj a szél meg lehet valahol nézni? Vagy az az a kis biszbasz a távcső felső részénél?
  • nagykispeter
    Nem tudom nekem is AMD van de még egyszer sem lépett ki
  • Matt9HUN
    Nekem a játékból kilépked mindig és nem tudom,hogy miért?(A kék képernyőt előtte berakja.)
    Athlon 64 3000+(s754)procim van,ASUS 6800GT,1 GB ram.Mi lehet a gond?A readme-be is ír valamit az AMD-ről.De a FAR CRY-ból is meg a KING KONG demoból is kilépked.Az Athlon 64 miatt leht vagy a videókártya miatt lehet.
  • svani
    Kösz!
  • ssolitude
    Thx!
  • Thanatos
    ha meg mutliba akarok rmabozni ahoz megvárom q45et vagy mittomén..., bár ez a veszély nem nagyon fenyeget :D
  • Thanatos
    tény, bár nekem a hangulata megvan, elütni az időt jó :)
  • Hmuda
    Nekem néha a szinglitől is herótom van, mert állandóan scriptelt spawnokkal van tele a pálya (lásd tank a tréning pályán).
  • Thanatos
    hát kérlek pedig a sniperkedés erről szol..., ha nem ez a gmae lényege akkor nem tudom miér tnem nevezték el legalább rambo-nak vagy mittomén... :P a single eddig elég jól hozzá amit vártam tőle de a multit már nem merem kipróbálni emrt csak lelombozna :P
  • Thanatos
    hát nem tom de szvsz ha elég sok +pont jár érte akkor oda KELL menned érte hogy emgszerezd mert különben nem leszel seholsem... :) ha emg nem az emg megint elég gáz :/
    tulképp amit eddig itt hallotam róla az alapján asszem ki s eprobálom a multit mert nem sok teteje van :(
  • Hmuda
    Este más programom van (talán sikerül beüzemelnem a City of Villains stress bétát). Mivel csak hétvégén van stress teszt, ezért majd talán hétfőn. :-)
  • Laza
    En igy nyomom, mindig megyek vmerre fedezekrol-fedezekre :) Es csak sniperkedni szoktam.
    Es mindig az elmezonyben vagyok :)))

Nah, majd este osszehozhatunk egy partit, beirom ide a szoba nevet es le pwdzem.
  • Hmuda
    Nem azt várom el, hogy beágyazzák magukat, kell valami motiváció az elmozdulásra, de ne ilyen futkorászós kvéket megszégyenítő lerohanásokkal, hanem valahogy el kellene érni, hogy settenkedve, itt ott kis időre meglapulva kelljen játszani.
  • Laza
    En eleg sokat jatszottam mostanaban multit ezzel a gamevel, es szvsz eleg jo.
    Szvsz te sem orulnel ha pl a varosi palyan mindenki beagyazna magat vemlyk hazteton v utcaban, es csak varakozna addig, amig letelik a jatekido.
    A masiktol meg nem varhatod el joggal, hogy kolbaszoljon, ha te sem tenned azt :)

Ha mar a valosagrol beszelsz, akkor gondolom tudod, hogy a sniperek altalaban nem snipereket lovoldoznek, de itt elvileg csak azok vannak :P

Pl egy nyilt terepen (repuloteres palya) sokkal durvabb a dolog.
  • Laza
    Nem KELL felvenned a dogcedulat, csak + pont jar erte. Es nem cafoltam meg onmagam, mivel azt mondtam, hogy ez egy + dolog ami mozgasra kenyszerit.
    Egyebkent sem erdemes mindig raszaladni a dogcedulara, mert celkeresztbe kerulhet az ember, viszont a masok utan felszedett cedulak extra pontokkal halmoznak el minket.

Ha vki 'magat cafolja' az azt jelenti, hogy allit vmit (piros az alma), majd ugyanabban a mondtatkorben ugyanazt az allitast negalja (nem piros az alma), vagy mast allit (kek az alma) :))))
  • Hmuda
    "I" mint inventory.
    A "." és "," gombokkal kiválasztod.
    X - használod.
  • svani
    Biztos hülye kérdés,de hogy lehet használni a medkit-eket?
    Felszedtem egy párat,de nem nő az életem.
  • Hmuda
    A dögcédulás dolog sokkal jobb lenne egymagában (meg persze az alap iránytűs kijelzés). Meg persze az is alap lenne, hogy a dögcédulákat ne világító keresztek formájában kellene felszedni, hanem oda kellene menni a hullához és szépen letépni a nyakáról...mint a valóságban.

Így jelen esetben csak egy natúr 2.VH-s multi shut'em'up, nincs az a jó kis sniper feeling. Mindenki össze vissza kolbászol és két méteres távolságokból lövik egymást puskákkal.
  • Thanatos
    msot magadat cáfoltad meg, ha fel kell venned a dögcédulát akkor miért ne mozgnál hogyha nem mutatná meg (mint a valóságban...) ? :)
  • Laza
    Szvsz igy jo, hogy megmutatja, mert akkor mindenki beagyazna magat egy helyre, es kezdodne a hatalmas unalomjatek. Egyebkent meg + hozzajon, hogy ha lelotted az ellent fel kell vedd a dogcedulajat plusz pontokert, ez is kenyszerit a mozgasra. Azert egy multijatek hamar unalmassa valhat ha senkisem mozog.
  • zsolti001
    Köszi ,meglátom sikerül e.
  • GrimReaper78
    Ja, ez lemaradt:

• GrimReaper78
    Hmm...

"lalakov", jövök neked egy sörrel! Az általad leírt módszerrel átkonvertáltam a tartalék vinyó egyik partícióját, és már telepítem is a játékot! Ezer köszönet a tippért!
  • ZaJanga
    yoo a multi!
    nekem bejött
    csináltam Hun host-ot és páran jót nyomtuk
    Érdekes,h a külföldi hostok szinte mind dm tdm alig van
  • Hmuda
    A hülye bedőlt a régi kődobálós trükknek...

Jutalmul kap egy ilyet...

...a fejébe.

Végülis nem egy húdenagy lövés...

...de a célnak megfelel.
  • ZaJanga
    leölsz mindenkit
    Ldugod a hullákat
    telepíted a bombát a tartályhoz majd a panelhez
    L bújsz
    megjön a parancsnok
    leül előveszi a kód könyvet leölöd könyv felvesz és tünsz
  • GrimReaper78
    Aha, köszi a tippet. Időközben előhalásztam a másik vinyómat, azon az egyik partíciót megcsinálom az általad írt módszerrel NTFS-re, de előtte azért biztos, ami biztos, amit csak lehet, lementek róla.

Ami a "mentsd el máshová" dolgot illeti, szívesen megtettem volna, de ez minden előzmény nélkül történt, mint derült égből villámcsapás, úgy jött. Nem vírus volt (tudtommal), egyszerűen elszállt az egész FAT-tábla...

• zsolti001
    Esetleg tudja valaki mit is kell csinálni ezen a pályán???
    Egy pontos leirást kérnék!!!

• Guri
    Ez így van, de manapság már sok olyan van ami NTFS-ről is visszaállít adatokat.
    Ha meg nagyon fontos mentsd le máshová is!
  • Thanatos
    nem si tudtam iylenről , mindig tanul valamit az ember :)
    mongyuk az alapján amit leirt igy se lesz neki jó :)
  • SASboy
    Így van.
  • lalakov
    Nem kell leformáznod! Adat vesztés nélkül át lehet alakítani.
    "A konvertáláshoz kell a Start/Futtatás és: convert c: /fs:ntfs
    Ez a parancs átkonvertálja."
  • Thanatos
    háttetudod, akkor ez most kimarad, ez van, jobb 5letem nincs..., max még imádkozol hogy legyen cd-s verzió is de nem tartom túl valószinűnek :/
  • GrimReaper78
    Azért van még mindig FAT32, mert a jómúltkor elszállt róla az összes adat. Gondolhatod, mennyire örültem neki. Viszont a FAT32-nek hála, vissza tudtuk hozni a 80 gigát az utolsó byte-ig. Hát ezért nem NTFS, mert a legtöbb data recovery progi, ami igazán hatásos, az DOS alatt fut, és azok nem "látják" az NTFS-t.
  • Thanatos
    jah..., mongyuk nemtom eddig hol éltél, nem ez az első game aminek nagyobb 4 gigánál az iso-ja...
  • GrimReaper78
    Azt vágom, hogy NTFS-t "KÉNE" használni, de ha nem az van, akkor nem az van. Akkor most baxhatom, aztán kuka az egész? Marha jó....
  • Thanatos
    honnét tudjam te mit gondolsz :) én csak egy toppet adtam :P
  • GrimReaper78
    Tényleg? Ki gondolta volna? Csak nem gondolod, hogy leformázom a 95 gigás partíciót egy játék miatt?!
  • Thanatos
    használj ntfs filerendszert...
  • GrimReaper78
    Valaki fogjon le.

Nagy nehezen lerimánkodtam a netről a maradék pár .rar fájlt is, elkezdem tömöríteni, erre azt a hibaüzit kapom, hogy 4 gigánál nagoybb fájlt csak NTFS fájlrendszer képes kezelni.

Most mi a jó #>%=/+!%"!%"+%"!/%= csináljak???