829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
atwe #269 Most telepitem kell valami hozá hogy tugyak törtel játszani? -
#268 Na meg a nyugodt szivverésen és azért kell hozzá némi szerencse is!
Ez melyik pálya? -
Curtis #267 Ja, bocs :)
Kedvenc pályám a Fuel dump, ott lehet 200 méteres shotokat eregetni. Amúgy egy FEAR, vagy SS2 találkához képest 180 fokos fordulatot kell venni, mert ez a játék teljesen másról szól, több múlik az ügyességen szerintem. -
#266 Én ma leszek ha nem akkor törjön le a puskám vége! -
atwe #265 Ma lesz multi találkozo? :) jönék ha lehet -
#264 ne arról az ikonról indítsd el amit kitesz az asztalra, hanem a feltelepített gém mappájából az exe-vel -
obe #263 oké köszi szép -
V Carter #262 Hali!
Nem tudja valaki,hogy az mitől van,hogy elindítom a játékot,fekete lesz a képernyő mintha töltene,de aztán a kilép egy windowsos hibaüzenettel.Ezen mi segítehet? -
Gotty #261 helo megy azval is és nem kell hozzá semmi csak net meg a game:)))
a többit majd 9 körül -
obe #260 hi srácok én is szertném multiba tolni veletek, mi kell hozzá?(tört verziom van de pssszt) -
#259 Remélem ma már összejön a dolog! -
Gotty #258 Curtis Te multiban játszottál és nem szóltál nekünk??? -
#257 -
Curtis #256 Hi,
Nekem is (multiban)
-
#255 Na sikerült uj távolsági rekordot löni.
-
#254 Na sikerült továbbjutnom!!! -
#253 Köszönöm a forditást kiprobálom ,hogy müködik e. -
Gotty #252 na asszem én is lefexem akkor majd 1szer összeszedjük a csapatot:)) -
Gotty #251 ma is csak 1edül vagyok, nem nagyon akar ez összejönni -
atwe #250 Holnaptol jönék énis szerver mert most jön le :) -
Gotty #249 Na indítottam 1et Italiba Gotty a szerver neve és sg.hu a jelszó Csak puska és pisztoly!!! -
Gotty #248 na de ketten kevesek vagyunk
-
#247 ja én menék ha lehet
-
#246 Lesznek ennél milliószor durvább helyzetek, ez még bemelegítésnek is kevés. :-) -
Gotty #245 Viszont valaki multi? 21:45-től? -
Gotty #244 persze hogy nem csak ez volt az első igazán szép lövés, sajnálom hogy nem rögzítettem fraps-al. -
#243 Elég méretes lőrés. Nem egy nehéz dolog belőni rajta, még sniper-elite fokozaton se. -
Gotty #242 na megcsáltam itt a kép A A lőrésen ment át:) 21:07 -
Flashman #241 Melyik drivert használod? Lehet, hogy driver is számit. -
#240 Hmm, pedig nekem így tök jól meg, bár mondjuk nekem audigy 4nek ismeri fel a gép a módosított meghajtóprogik miatt -
Flashman #239 Sorry, de ezt elfelejtettem írni, hogy próbáltam. Sajna ha kikapcsolom, akkor el sem indul a játék. Basic-re rakva, meg ugyanúgy kifagy. -
#238 "Be kell jutnia a nehéz víz(?) vezérlőtermébe és tárolóihoz. Nehéz acél ajtókkal van a terület lezárva, így időzített bombákat kell majd használnia ahhoz hogy bejusson. Az időzítést állítsa legalább 4 percre, hogy minden civilnek, de mégfontosabb hogy az informátorainknak legyen ideje..." -
#237 De elötte segitsetek ezt megoldani , még mindig nem jutok tovább ,ugyan ott állok ahol eddig!!!
-
Gotty #236 Akkor ma este 9 körül felnézek, és eldöntjük kinek sikerül 1 jó szobát összehoznia aztán -
#235 akadt -
#234 Simán ment és senki sem panaszkodott hogy akadott volna a játék , de az igazsághoz az is hozzázartozik hogy max 10 percig ment igy a játék aztán lekapcsoltam. -
Curtis #233 Hi,
A "simán ment" alatt mit kell érteni? Hogy csak elindult, vagy azt, hogy akadásmentesen futott mindenkinek? -
#232 Én tegnap probaképpen 7kb/s nyitottam szobát 6 főre és simán ment! -
Curtis #231 Hi,
Mi lehet az a minimális feltöltési seb., amivel szobát lehet indítani kb. 6 főre? Nekem 2MBit van, (25KB/s feltöltés) gondolom ez túró. -
#230 Sorry mindenkitől de tegnap el kelett mennem dolgozni igy nem jött össze a multi játék :-(
Na majd remélem ma este már haladunk valamit.
------------------------------------------------------
Egyébként senki sem tudja hogy mit kell csinálni #202 képeken ,mert már ujrakezdtem a pályát de egyszerüen nem jutok tovább ,jobra balra van 1-1 vaskapu azokat ha felrobbantom akkor kiirja hogy tul sok civil áldozat vagy valami hasonlót és vége a játéknak ! :-(
------------------------------------------------------
Gotty ,ITT tegyél fel képeket aztán linkeld be ide.