829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • atwe
    Most telepitem kell valami hozá hogy tugyak törtel játszani?
  • zsolti001
    Na meg a nyugodt szivverésen és azért kell hozzá némi szerencse is!
    Ez melyik pálya?
  • Curtis
    Ja, bocs :)

Kedvenc pályám a Fuel dump, ott lehet 200 méteres shotokat eregetni. Amúgy egy FEAR, vagy SS2 találkához képest 180 fokos fordulatot kell venni, mert ez a játék teljesen másról szól, több múlik az ügyességen szerintem.
  • zsolti001
    Én ma leszek ha nem akkor törjön le a puskám vége!
  • atwe
    Ma lesz multi találkozo? :) jönék ha lehet
  • McFrost
    ne arról az ikonról indítsd el amit kitesz az asztalra, hanem a feltelepített gém mappájából az exe-vel
  • obe
    oké köszi szép
  • V Carter
    Hali!

Nem tudja valaki,hogy az mitől van,hogy elindítom a játékot,fekete lesz a képernyő mintha töltene,de aztán a kilép egy windowsos hibaüzenettel.Ezen mi segítehet?
  • Gotty
    helo megy azval is és nem kell hozzá semmi csak net meg a game:)))
    a többit majd 9 körül
  • obe
    hi srácok én is szertném multiba tolni veletek, mi kell hozzá?(tört verziom van de pssszt)
  • zsolti001
    Remélem ma már összejön a dolog!
  • Gotty
    Curtis Te multiban játszottál és nem szóltál nekünk???
  • zsolti001
  • Curtis
    Hi,

Nekem is (multiban)

• zsolti001
    Na sikerült uj távolsági rekordot löni.

• zsolti001
    Na sikerült továbbjutnom!!!
  • zsolti001
    Köszönöm a forditást kiprobálom ,hogy müködik e.
  • Gotty
    na asszem én is lefexem akkor majd 1szer összeszedjük a csapatot:))
  • Gotty
    ma is csak 1edül vagyok, nem nagyon akar ez összejönni
  • atwe
    Holnaptol jönék énis szerver mert most jön le :)
  • Gotty
    Na indítottam 1et Italiba Gotty a szerver neve és sg.hu a jelszó Csak puska és pisztoly!!!
  • Gotty
    na de ketten kevesek vagyunk
  • drop
    ja én menék ha lehet

• Hmuda
    Lesznek ennél milliószor durvább helyzetek, ez még bemelegítésnek is kevés. :-)
  • Gotty
    Viszont valaki multi? 21:45-től?
  • Gotty
    persze hogy nem csak ez volt az első igazán szép lövés, sajnálom hogy nem rögzítettem fraps-al.
  • Hmuda
    Elég méretes lőrés. Nem egy nehéz dolog belőni rajta, még sniper-elite fokozaton se.
  • Gotty
    na megcsáltam itt a kép A A lőrésen ment át:) 21:07
  • Flashman
    Melyik drivert használod? Lehet, hogy driver is számit.
  • Piedon
    Hmm, pedig nekem így tök jól meg, bár mondjuk nekem audigy 4nek ismeri fel a gép a módosított meghajtóprogik miatt
  • Flashman
    Sorry, de ezt elfelejtettem írni, hogy próbáltam. Sajna ha kikapcsolom, akkor el sem indul a játék. Basic-re rakva, meg ugyanúgy kifagy.
  • Piedon
    "Be kell jutnia a nehéz víz(?) vezérlőtermébe és tárolóihoz. Nehéz acél ajtókkal van a terület lezárva, így időzített bombákat kell majd használnia ahhoz hogy bejusson. Az időzítést állítsa legalább 4 percre, hogy minden civilnek, de mégfontosabb hogy az informátorainknak legyen ideje..."
  • zsolti001
    De elötte segitsetek ezt megoldani , még mindig nem jutok tovább ,ugyan ott állok ahol eddig!!!

• Gotty
    Akkor ma este 9 körül felnézek, és eldöntjük kinek sikerül 1 jó szobát összehoznia aztán
  • zsolti001
    akadt
  • zsolti001
    Simán ment és senki sem panaszkodott hogy akadott volna a játék , de az igazsághoz az is hozzázartozik hogy max 10 percig ment igy a játék aztán lekapcsoltam.
  • Curtis
    Hi,

A "simán ment" alatt mit kell érteni? Hogy csak elindult, vagy azt, hogy akadásmentesen futott mindenkinek?
  • zsolti001
    Én tegnap probaképpen 7kb/s nyitottam szobát 6 főre és simán ment!
  • Curtis
    Hi,

Mi lehet az a minimális feltöltési seb., amivel szobát lehet indítani kb. 6 főre? Nekem 2MBit van, (25KB/s feltöltés) gondolom ez túró.
  • zsolti001
    Sorry mindenkitől de tegnap el kelett mennem dolgozni igy nem jött össze a multi játék :-(
    Na majd remélem ma este már haladunk valamit.

------------------------------------------------------

Egyébként senki sem tudja hogy mit kell csinálni #202 képeken ,mert már ujrakezdtem a pályát de egyszerüen nem jutok tovább ,jobra balra van 1-1 vaskapu azokat ha felrobbantom akkor kiirja hogy tul sok civil áldozat vagy valami hasonlót és vége a játéknak ! :-(

------------------------------------------------------

Gotty ,ITT tegyél fel képeket aztán linkeld be ide.