829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
Curtis #309 Na mi van? Mindenki kvékel? -
#308 bocsi és köszi -
#307 Na igen egyszer már leirtad és meg is kaptad rá a választ akkor !
De egyébként itt a válasz : #163 -
obe #306 nah kérem ma viszont én és egy haver is vagyunk a játékra..ha indit vki szervert legyen olyan jo és irja le a paramétereket: hol, mikor, stb...köszike -
#305 hello!
már kérdeztem, de nem kaptam választ. Azon a pályán vagyok, ahol a tartályokat kell felrobbantani. Leraktam a dinamitot a nagy tartályoknál és a vezérlőpanelnál is, majd bementem a rádiós szobába, de egy idő után mindig kiírja, hogy mission failed. Mit kell it csinálni.
Megköszönném a segítséget. -
Action #304 Hát ez a game sztem is istencsászár lett! Végre egy játék ahol nem a henten van a hangsúly,hanem a taktikán.Sniper Elite fokozaton nyomom,sztem csak igy élvezhető vagyis csak igy van értelme.Igy az igazi.Az AI elött meg le a kalappal,nemtudom hol találkoztam utoljára ilyen inteligens ellefelekkel.Amikor rálősz és nem találod el elbújik a hátadba kerül,kivár,sohasem tudod honnan jön... hatalmas.
Kérdés: ellehet bújni úgy hogy 100% legyen a mutató,ami a láthatóságot mutatja?Nekem max 75% volt eddig.Bár még nem játszottam végig.
Valamikor én is benne lennék egy jó kis multiban.Ma hajnalban kipróbáltam,és nagyon király az is.Bár egy kicsit zavar hogy mutatja az ellenfeleket,de sebaj.
Na peace -
Árnyvadász #303 :))) Sajna én fanatikus vagyok! :))) Jaja, valamikor biztos. -
Gotty #302 Szerintem meg tudnád állni hogy otthon csak kicsit néha!
Akkor azt az assasination módot is ki fogjuk próbálni valamikor:))) Azt kőt vóna tennap:))) -
Árnyvadász #301 Melóhelyen van csak netem... Otthon nincsen. Emiatt van ez. Mifelénk meg drága mulatság a net. Meg az az igazság ha be is vezettetném, akkor végem lenne :)) Így is a gép előtt ülök, mi lenne akkor? :D Kész halál az tuti, főállású zombi lennék... -
Curtis #300 Hi,
Közben kiderítettem: Az Asassination módban adott egy VIP személy (egy helyben áll valahol), akit le kell lőni, odamenni és felvenni a céduláját, utána kivonulni a pályáról a megadott útvonalon át. Az ellenfél dolga pedig ezt megakadályozni, bármi módon. -
húúúúbaaaazz+ :)) -
Gotty #298 Miért nincs lehetőséged multira??? Tegnap este ketten nyomtuk Slater-el alig találtuk meg 1mást, de 1szerűen zseniális volt:)))) Aztán bementem 1 angol szerverre és amit ott átéltem:)))))) -
Árnyvadász #297 Ennek a játéknak az AI-ja egyszerűen zseniális! :) Már a negyedik pályánál tartok, de amiket eddig átéltem az igen komoly. Asszem az újrajátszásra is bőven beérett nálam a progi. Kár, hogy multira nincs lehetőségem, az lenne csak hab a tortán, de hát egyenlőre ez van. -
V Carter #296 Köszönöm a segítséget -
Curtis #295 Hát emberek a mai nap sem jött össze a sniper dolog, kénytelen vagyok a külföldi kollégákkal vigasztalódni. Holnap újból megpróbálhatjuk :) Remélem nem veszi el az eszeteket a QUAKE 4 -
Curtis #294 Csak baromi lassú :( -
Curtis #293 ja :) SNIPER HEAVEN a szoba -
Gotty #292 hát ez jó móka volt még ketten is:D -
Gotty #291 Na csináltam Itali megint szoba Gotty pass sg.hu -
Gotty #290 Ja bots a gépem még dolgozik már csak 15perc ÁLLÍTÓLAG -
Curtis #289 Melyik szobában vagy?
-
#288 Mi 25 perc????
Egyébként Manoo néven futok ! -
Curtis #287 Hi,
Hogyan lehet üzenetet küldeni csak az egyik játékosnak?
Amúgy 'Slater' néven vagyok valamelyik English szobában (ha esetleg összefutnánk) Még visszanézek, hátha csinál valaki egy szervert. :) -
Gotty #286 Sajnos azt írja hogy még 25 perc széjjel ver az ideg:) -
#285 Na én még mindig itt vagyok és várom a szobát hogy hová kusszak be! -
Gotty #284 Na én nemtuom! Mihez ehez van ilyen mód? Asszem én mint HOMOKZSÁK fogok szerepelni -
Curtis #283 Én is vagyok. Új rekord (de nem headshot)
Amúgy milyen ez a mód: Assassination? (mit kell csinálni?)
-
Gotty #282 Nekem még van pici dolgom de félre itt vagyok!:)) -
#281 Na én már itt vagyok ! -
#280 REndben ,megprobálok én is itt lenni 1/2 10 re. -
#279 #163 -
Gotty #278 Akkor ma este fél 10kor aki akar 1 sgmultit:) legyen itt! -
#277 Hi!
Azon a pályán vagyok, ahol fel kell robbantani a nagy tartájokat. Leraktam a dinamitot a két tartáj közé, majd a vezérlő panel elé is, majd bementem a rádiós szobába, de itt mindig kiírja, hogy elrontottam, vége a játéknak. Mi a megoldás? -
Curtis #276 Hi,
Én 'Slater' néven vagyok fent mindig (ha nem találsz, csak keresd mindig az első helyezettet )
Amúgy Slater, mint Jack Slater az utolsó akcióhős -
#275 akkor lehet beszerzem,mert viszonylag sokat lógtam 1-2 only rifle szerveren,meg hiányoltam is néha a snipert,mikor letiltották 1-2 szerveren!:DD -
Gotty #274 Curtis KABBEEEEE!!!!! Én most 12 órázom és már alig várom hogy hazaérjek és toljam, de csak 9 fél 10 felé tudok hozzálátni és akkor is mindig kijövök a fórumba, hátha vannak 5-en 6-an akikkel a multit tesztelhetnénk!:) -
Gotty #273 Ez alapjába véve nem fps. Hibái vannak mint mindennek(ez a saját véleményem)! De aki szereti pl. a CODban az only rifle szervereket annak kötelező!!! Ami nekem nagyon negatívum, hogy nem tudtam leesni a szétbombázott ház szobájából, mert megakad a szélén. A hangulata nagyon király és remélem ma este a multit is teszteljük:)))) -
#272 szevasztok!
lenne egy kérdésem a játékkal kapcs...
nagyon rambózós a játék?tehát csak egyedül vadászunk,vagy csapatban vagyunk mint pl a Brothers in Armsban...
mik a negatívumai ha vannak,és miben jobb mint a többi FPS szerintetek!?
azért kérdem,mert nem szeretnék potyára leszedni közel 4GB-t!:D
thx! -
#271 menj má -
Curtis #270 Nem kell telepíteni hozzá semmit.
A Fuel Dump van a címében. Hatalmas nyílt terület (mező).
Új rekord.