Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Este más programom van (talán sikerül beüzemelnem a City of Villains stress bétát). Mivel csak hétvégén van stress teszt, ezért majd talán hétfõn. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Laza
En igy nyomom, mindig megyek vmerre fedezekrol-fedezekre 😊 Es csak sniperkedni szoktam.
Es mindig az elmezonyben vagyok 😊))

Nah, majd este osszehozhatunk egy partit, beirom ide a szoba nevet es le pwdzem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hmuda
Nem azt várom el, hogy beágyazzák magukat, kell valami motiváció az elmozdulásra, de ne ilyen futkorászós kvéket megszégyenítõ lerohanásokkal, hanem valahogy el kellene érni, hogy settenkedve, itt ott kis idõre meglapulva kelljen játszani.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Laza
En eleg sokat jatszottam mostanaban multit ezzel a gamevel, es szvsz eleg jo.
Szvsz te sem orulnel ha pl a varosi palyan mindenki beagyazna magat vemlyk hazteton v utcaban, es csak varakozna addig, amig letelik a jatekido.
A masiktol meg nem varhatod el joggal, hogy kolbaszoljon, ha te sem tenned azt 😊

Ha mar a valosagrol beszelsz, akkor gondolom tudod, hogy a sniperek altalaban nem snipereket lovoldoznek, de itt elvileg csak azok vannak 😛

Pl egy nyilt terepen (repuloteres palya) sokkal durvabb a dolog.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nem KELL felvenned a dogcedulat, csak + pont jar erte. Es nem cafoltam meg onmagam, mivel azt mondtam, hogy ez egy + dolog ami mozgasra kenyszerit.
Egyebkent sem erdemes mindig raszaladni a dogcedulara, mert celkeresztbe kerulhet az ember, viszont a masok utan felszedett cedulak extra pontokkal halmoznak el minket.

Ha vki 'magat cafolja' az azt jelenti, hogy allit vmit (piros az alma), majd ugyanabban a mondtatkorben ugyanazt az allitast negalja (nem piros az alma), vagy mast allit (kek az alma) 😊)))

Hmuda
"I" mint inventory.
A "." és "," gombokkal kiválasztod.
X - használod.

svani
Biztos hülye kérdés,de hogy lehet használni a medkit-eket?
Felszedtem egy párat,de nem nõ az életem.

Hmuda
A dögcédulás dolog sokkal jobb lenne egymagában (meg persze az alap iránytûs kijelzés). Meg persze az is alap lenne, hogy a dögcédulákat ne világító keresztek formájában kellene felszedni, hanem oda kellene menni a hullához és szépen letépni a nyakáról...mint a valóságban.

Így jelen esetben csak egy natúr 2.VH-s multi shut'em'up, nincs az a jó kis sniper feeling. Mindenki össze vissza kolbászol és két méteres távolságokból lövik egymást puskákkal.

msot magadat cáfoltad meg, ha fel kell venned a dögcédulát akkor miért ne mozgnál hogyha nem mutatná meg (mint a valóságban...) ? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Laza
Szvsz igy jo, hogy megmutatja, mert akkor mindenki beagyazna magat egy helyre, es kezdodne a hatalmas unalomjatek. Egyebkent meg + hozzajon, hogy ha lelotted az ellent fel kell vedd a dogcedulajat plusz pontokert, ez is kenyszerit a mozgasra. Azert egy multijatek hamar unalmassa valhat ha senkisem mozog.

zsolti001
Köszi ,meglátom sikerül e.

Ja, ez lemaradt:

<#worship>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hmm...

"lalakov", jövök neked egy sörrel! Az általad leírt módszerrel átkonvertáltam a tartalék vinyó egyik partícióját, és már telepítem is a játékot! Ezer köszönet a tippért!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ZaJanga
yoo a multi!
nekem bejött
csináltam Hun host-ot és páran jót nyomtuk
Érdekes,h a külföldi hostok szinte mind dm tdm alig van

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Hmuda
A hülye bedõlt a régi kõdobálós trükknek...

Jutalmul kap egy ilyet...

...a fejébe.

Végülis nem egy húdenagy lövés...

...de a célnak megfelel.

ZaJanga
leölsz mindenkit
Ldugod a hullákat
telepíted a bombát a tartályhoz majd a panelhez
L bújsz
megjön a parancsnok
leül elõveszi a kód könyvet leölöd könyv felvesz és tünsz

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Aha, köszi a tippet. Idõközben elõhalásztam a másik vinyómat, azon az egyik partíciót megcsinálom az általad írt módszerrel NTFS-re, de elõtte azért biztos, ami biztos, amit csak lehet, lementek róla.

Ami a "mentsd el máshová" dolgot illeti, szívesen megtettem volna, de ez minden elõzmény nélkül történt, mint derült égbõl villámcsapás, úgy jött. Nem vírus volt (tudtommal), egyszerûen elszállt az egész FAT-tábla...

zsolti001
Esetleg tudja valaki mit is kell csinálni ezen a pályán???
Egy pontos leirást kérnék!!!

Ez így van, de manapság már sok olyan van ami NTFS-rõl is visszaállít adatokat.
Ha meg nagyon fontos mentsd le máshová is!

nem si tudtam iylenrõl , mindig tanul valamit az ember 😊
mongyuk az alapján amit leirt igy se lesz neki jó 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SASboy
Így van.

nice legs. what time to open?

lalakov
Nem kell leformáznod! Adat vesztés nélkül át lehet alakítani.
"A konvertáláshoz kell a Start/Futtatás és: convert c: /fs:ntfs
Ez a parancs átkonvertálja."
háttetudod, akkor ez most kimarad, ez van, jobb 5letem nincs..., max még imádkozol hogy legyen cd-s verzió is de nem tartom túl valószinûnek :/

Azért van még mindig FAT32, mert a jómúltkor elszállt róla az összes adat. Gondolhatod, mennyire örültem neki. Viszont a FAT32-nek hála, vissza tudtuk hozni a 80 gigát az utolsó byte-ig. Hát ezért nem NTFS, mert a legtöbb data recovery progi, ami igazán hatásos, az DOS alatt fut, és azok nem "látják" az NTFS-t.

jah..., mongyuk nemtom eddig hol éltél, nem ez az elsõ game aminek nagyobb 4 gigánál az iso-ja...

Azt vágom, hogy NTFS-t "KÉNE" használni, de ha nem az van, akkor nem az van. Akkor most baxhatom, aztán kuka az egész? Marha jó....

honnét tudjam te mit gondolsz 😊 én csak egy toppet adtam 😛

Tényleg? Ki gondolta volna? Csak nem gondolod, hogy leformázom a 95 gigás partíciót egy játék miatt?!

használj ntfs filerendszert...

Valaki fogjon le.

Nagy nehezen lerimánkodtam a netrõl a maradék pár .rar fájlt is, elkezdem tömöríteni, erre azt a hibaüzit kapom, hogy 4 gigánál nagoybb fájlt csak NTFS fájlrendszer képes kezelni.

Most mi a jó #>%=/+!%"!%"+%"!/%= csináljak???

leslieboy
Kipróbáltam a multit!Nem lesz a kedvencem!Elõször elkezdtem lopakodni,a direkt sniperjátéknak jelzett mapen!De mikor lopakodtam,állandóan leszedtek!Újra és újra próbáltam,újra és újra megöltek!Hogyan?Egy snipermapen gépfegyverrel!Ez total LOL!A végén elegem lett nekem is,és én is azzal mentem!Egy szó mint száz,a single lopakodó feeling sehol..Helyette egy 2.világháborús Quake lett belõle!Kellett volna egy olyan sniper játékmód multiban,hogy csak valamilyen sniperpuskát,3gránátot,és egy pisztolyt vihetünk!Még reménykedek,hátha készül egy ilyen mod hozzá...<#szomoru1>

143# Azt megnézném,hogy a 2. világhban a mesterlövészek futkároznak az utcán!<#nyes>Akkor már hogy volt olyan,hogy pl 1-1 német egy egész hadosztályt is letudott szedni egy romos épületbõl,toronyból,stb..?Arról nem is beszélve,hogy gépfegyverrel..<#idiota>

Na mindegy...marad a single..Az legalább igazi sniper..A legjobban az tetszik,ha kilövöm a jármûvek tankját,vagy épp egy baka gránátját!<#nyes><#idiota> Az ám,amit még sehol se tudtál eddig!<#wow1>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

SASboy
Nekem simán megy. Nagyon szép a grafikája.<#eljen>

nice legs. what time to open?

Indításkor az alábbi hibával elszáll:
Az eljárás belépési pontja (RestoreLastError) nem található a DLL-ben (kernel32.dll)
Találkozott már ilyennel vki? <#wow1>
ott a pont, én csk a mozgást illetve mondtam 😊 amugy multit még nem probáltam majd meglesem valamikor énis 😊

Hmuda
Az lenne a jobb ha csak azt jelezné ki, hogy merrõl jött a lövés, de azt ne mutassa meg, hogy miliméterre pontosan hol az ellenség, ha már a valóságnál tartunk.

nem azért de a valóságban is egy lövés után mozognia kell a snipernek... 😊

dardevil

Egy rendes DVD-borítós linket tud valaki?
Hmuda
Kipróbáltam és eddig nagyon tetszik. Mindig is imádtam sniperkedni, itt aztán kiélhetem magam. A multi kicsit felemás, szvsz el lett rontva azzal, hogy lelövés után megmutatja hol az ellenfél. Így mindenki állandóan mozgásban van, elveszik az a jó kis settenkedõs/várakozós sniper feeling.

Oh, igazán kösz, hogy emlékeztetsz rá, mit is érdemlek meg, és mit nem. Kis híján már azt hittem, saját magam döntöm el, mit s hogyan csinálok. De persze mindig akad valaki, aki úgy véli, az életem egy telefon, és bele kell szólni.

nekem nincs még meg a game, de gondolom csak a misszió végén lévõ kiértékelõszázalékot befolyásolja, pl. Splinter Cell 3ban is, ha sokáig tökölsz egy misszión elég alacsony lesz az alapszázalék (nekem a bankoson elõször 11% <#idiota> lett, aztán újrajátszottam és lett 89% ).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

akkor megérdemled...

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

lalakov
Mire jók a pontok?
Fél óráért igen.

Mnidenféle hólye hibaüzenet jön, hogy szedjem le újra a torrent fájlt, na meg 1-2K-val jön, mikor van egy csomó seeder, nem csak leecher.

BitComet-et használok.

miért ne lehetne csak bizonyos fileokat elszedni torrentrõl??

MOst komolyan azt mondod hogy sajnálsz 160+Áfa-t??? <#nevetes1>

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Lehet menteni bárhol, bármikor, de ha túl sokat mentesz a pontjaid alakulása nem lesz annyira magasröptû.

Szerintem nagyon ott van a játék. Neten is élvezetes gyilkolászni.

Sziasztok!

Bocs, hogy ilyennel kapcs. írok ,de tudna vki adni fél órára egy SMS warez/FTP pass-t? Priviben. Délután elkezdtem letölteni a játékot, de pár .rar még hiányzik. Torrentrõl nem jön le így szegmensként, DC-n sincs fent, csak ISO-ban. Nem fogok újra nekiállni letölteni, mikor vagy 85% lent van.