Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Külföldi fórumokon is sokan vannak, akiknek nem megy, de megoldás eddig nem nagyon van. Ami érdekes, hogy nem mindenkinek csinálja, akinek ilyen kártyája van. Drivert már cseréltem, ami csak van, de az sem segített.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Én a Marksman fokozaton nyomom és így is k*rva nehéz, állandóan kiszúrnak. Nekem eddig 161 méteres headshot - moving target volt a max. (Azóta még csak megközelíteni sem tudtam ezt a mázlit) <#vigyor3>#vigyor3>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
(német tolmács vagyok, pár éve)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kicsit sitti lengvizs, mindenesetre akármit tanul az ember életében, hasznára válik :)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
2: hangtompítóssal lazán le lehet lõni, csak közel kell kerülni hozzá és akkor a sziréna se szólal meg.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
a reichstagnál tartok, a külsõ örök németek ugye(én is), amikor pisztolyal rácélzok irja is hogy :ger, plusz nem lesz a célkesreszt piros...tehát kérdésem az hogy õket nem lenne szabad kinyirni, csak lopakodjak el mellettük? de ha odamegyek hozzájuk akkor meg lelõne...pedig én is német ruhába vagyok<#nemtudom>#nemtudom>
Mit is kéne akkor itt csinálni?
Ja egyébként én is benne lennék a multiba csak szoljatok hogy mikor!

Na sikerült szobát csinálni multiba 3an kaszaboltuk 1mást, naggyon fasza volt:)! Érdemes lenne szervezni mondjuk 4-4es wart:D!Persze csak ha mindenki betartja a sniper+silent pistol kombinációt. Na ennyit akartam hozzá tenni. Nekem a dvd-s van meg nagyon fasza minden. Remélem lessz még ilyen game, mondjuk valami SWAT-os :)))
Gotty
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Melyiket érdemes leszedni?
A 4 CD-t vagy a DVD-t?
Ti melyiekt használjátok?
http://epica.nl
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
No de hiába megyek az orra elé, le se szar, vagy ha mégis, akkor ott hold on-ozik, meg watch out-ozik jobbra-balra... Tudna valaki segíteni?
Én ma reggel próbáltam, nekem bejött bár el kellet jönnöm dolgozni és ezért tényleg csak belenéztem. 1 kérdésem azért már van:) Méghozzá a multi részhez. Hogyan tudok én lenni a szerver, vagy hogyan tudok csinálni 1 baráti zárt wart? Mert a multiba is belenéztem és nekem nem a szokványos host/join felület tünt fel, de mondom be kellet jönnöm melóba és ezért nem is próbálkoztam, csak láttam, hogy van néhány szerver. A game nem eredeti, de azt olvastam itt avalahol, hogy az nem számít.
Köszi
Gotty
Egyébként meglehet nézni valahol a játékban a legnagyobb távolságból leszedett ipsét??

Direkt Sniper Elite fokozaton viszem, lenne egy kérdésem: azt, hogy hogyan fúj a szél meg lehet valahol nézni? Vagy az az a kis biszbasz a távcsõ felsõ részénél?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Athlon 64 3000+(s754)procim van,ASUS 6800GT,1 GB ram.Mi lehet a gond?A readme-be is ír valamit az AMD-rõl.De a FAR CRY-ból is meg a KING KONG demoból is kilépked.Az Athlon 64 miatt leht vagy a videókártya miatt lehet.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
tulképp amit eddig itt hallotam róla az alapján asszem ki s eprobálom a multit mert nem sok teteje van :(