829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • Realtibi
    na kinyirtam mind a 4tankot de valami bombat kell rakni a 2 teherautóhoz hol talalok bombat?
  • Realtibi
    azon a palyan mit kell csinalni amikor berontanak a Reichtag(asszem igy irják sry ha nem) házához a tankok (3) hogy nyirjam ki öket mindig lelonek
  • zsolti001
    Az esti Multi játék néhány pillanata!

• Curtis
    Na, jó volt így hárman is. Én tovább folytatom valamelyik angol szobában Slater néven :) (most pl.: a Salahurmaaja szobában)
  • zsolti001
    Ja és az a repcsis pálya az jo volt
  • Gotty
    addig nem enged ujat írni amíg a másik ott van, tehát ha eltünt amit írtál megen írhatsz:)
  • zsolti001
    Na kérdésem hogy tudok irni?
    Mert nem mindig irja be amit akarok!!!
  • zsolti001
    Na itt vagyok !
    Megyek a szobába!
    Manoo néven lövök !
  • Gotty
    Itali szoba:Gotty pass: sg.hu
  • Gotty
    Na emberek mehet?
  • Curtis
    Na asszem ennek megint lőttek. Én nem tudok szobát nyitni, mert a 192 kbit/s feltöltés ehhez szerintem kevés. mindenesetre még visszanézek.
  • zsolti001
    Na akkor melyik szobában?
  • zsolti001
    Én is itt vagyok!
  • Gotty
    Na urak én kb fél óra múlva itt vok és aztán tőllem mehet reggelig:))))
  • zsolti001
    Most itt vagyok és várom valami időpontot hogy mikor mehet a játék és hol ??!!!
  • Curtis
    Na 4-en már vagyunk
  • zsolti001
    Szerintem 21:00 kor mehet a dolog.
  • atwe
    Hánykor lene nekem a 22 késö mert 5:30 kell kelnem de hétvégén lehet :)

• zsolti001
    Én benne vagyok a multiba !

-----------------------------------------------------

A motoros pálya engem is érdekelne!
    Leszedek egy motorost és utána vége a játéknak
  • Gotty
    Há remélem ma má leszünk elegen:D
  • Curtis
    Na mi lesz azzal a multi partival?
  • kilyking
    Mégsem kell
  • kilyking
    Valaki tudna adni cd kulcsot?
  • Torta
    Én is kérdeznék egyet, azon a pályán, ahol a 3 motorost kell megállítani azt hogy lehet megcsinálni?
  • Torta
    Állítsd a bombákat 4 percre...
  • zsolti001
    Hát pedig én is ugy csináltam ,leraktam 4 időzitett bombát és utána megint jöttek ezerrel azokat lemészároltam és máris ment tovább a játék.
  • Árnyvadász
    Igen, ezt tegnap tapasztaltam én is. :))
  • Curtis
    Hi,

Ismét Single Playerben nyomom, éjszakai Fuel Dumpos pályát. K**va nehéz, szerintem még nehezebb, mind deathmeccselni a pályán :) Elég egy rossz mozdulat és bumm a fejbe.
  • Gotty
    Én sajnos nem tudok segíteni, mert csak az első missiont csináltam meg eddig. Ezért kivettem holnapra 1 szabadnapot, remélem tudom tolni végre 1 kicsit:))
  • mac83
    én problémámra vm gyógyír? hetek óta itt szopok:(
  • Boros
    Köszi, kipróbálom...
    Én tnt-t raktam a tank mellé,aztán messziről belelőttem a tnt-be.
  • V Carter
    Hali!

Csak ma kezdtem el a játékot, és már a második küldetésnél megakadtam.A végén amikor a csapat pakolja a teherautót és egy ellenséges tank megtámadja őket.Hogyan lehet a tankot kilőni,akár mit próbálok nem sikerül,vagy nem is az a feladat?Ha valaki tud segítsen,előre is köszi.
  • Gotty
    Előveszed a gránátot bal gombot nyomva tartod akkor jelzi hogy merre és mekkorát fog dobni majd jobb gomb. Ha jól emléxem:)))
  • Boros
    Sziasztok.
    Lenne egy elég láma kérdésem... Hogyan lehet elhajítani a kézigránátot?
  • DummyBoy
    Jóreggelt :)

Egyszerűen nagyon eltalálták az ízlésemet ezzel a gameval ... A legjobban az tetszett amikor (először csak ökörködtem ...) és olyan jól sikerült az ökörködésem, hogy 115 méterről sikerült egy sétáló őrt és a mögötte álló másikat egy lövésből fejbelőni :)

Tetszik ... kipróbáltam, meg lehet-e csinálni, hogy egy pályát csak fejlövésekkel, sebesülés nélkül (Marksman fokozat ...) ... meg lehet csinálni, de nem egyszerű, kell hozzá a kötélidegzet, fél doboz cigi, mind az 5 mentés és egy nyugis délután :)
  • mac83
    ugy csinálom, de kiírja hogy túl sok civil halt meg...:(
  • Bucser
    KUrva jó ez a game:D

Asszem tömör volt és lényegretörő:D Tetszik nagyon a cucc:)
  • spyderco
    A pálya elején elmész abba az irányba amerre a zöld nyíl mutat, felveszed a cuccokat lesz nálad 4 timebomb, ha odaértél a fémajtókhoz (lent 2 fent 2) minden ajtó elé leraksz 1-1 bombát és vársz, hogy felrobbanjon.
  • mac83
    hogyan csinááltad meg azt a részt? Help plíz mert énis itt a szopok...