Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piedon
Szintúgy ilyen(Audigy 2) hangkártyám van. Vedd vissza a dxdiagban a hangkártya hardveres gyorsítását "None" vagy "Nincs"-re. Egyébként ez a játék readme-jében benne is van.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Nemtudom mert még csak a második pályán járok, de nekem nem lényeg mert megtanultam már ezzel is fejest lõni és célozni. Érdemes amúgy a statot megnézni ott le van írva miért kapod a legtöbb pontot. Pl.: 4on1 4000<#wow1><#hehe><#violent><#taps>

lalakov
A játék közben egyre jobb snipert kapsz??
És hogy sikerült megoldani? Sajna nekem is resetel a kék képernyõ után. 3 percnél többet nem tudok vele játszani. Valamiért az audigy 2-es kártyákkal nem nagyon jön ki a játék.
Külföldi fórumokon is sokan vannak, akiknek nem megy, de megoldás eddig nem nagyon van. Ami érdekes, hogy nem mindenkinek csinálja, akinek ilyen kártyája van. Drivert már cseréltem, ami csak van, de az sem segített.
nemtok képet betenni de volt 1 111méteres lövésem amit 1 résen keresztül tettem:D

Na ha valaki van itt az jelezze mert akkor csinálok én 1 szobát

Na jó akkor most menek nyomatom kicsit szinglibe, aztán ha nem jön Zsolti akkor csinálok én :D

McFrost
Elég jó ez a gém!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A következõ?<#conf> Még ez se van<#vigyor> Akkor 9re itt vok!!! Lehet hogy negyed 10 de igyexem!<#gun> Amúgy ha visszaolvasol kicsit akkor arról beszéltünk, hogy mindenki beírja mikor ér rá és mikor lessz!

Szeretnék én is nyomni muti ba de még nem jött le a játék mikor lesz a következö multi party?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

zsolti001
Na akkor este 9 re legyen itt mindenki és csinálunk egy szobát ahol lehet nyomulni.

Hi,

Én a Marksman fokozaton nyomom és így is k*rva nehéz, állandóan kiszúrnak. Nekem eddig 161 méteres headshot - moving target volt a max. (Azóta még csak megközelíteni sem tudtam ezt a mázlit) <#vigyor3>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

spyderco
Nekem ez volt az egyik legjobb lövésem (guggolásból)

http://www.o-store.hu

Szerintem beszéljük meg hogy ha valaki multizni akar akkor beírja ide az idõpontot amikor indítja a szobát, meg a szerver nevét és a jelszót akkor mindenki akit érdekel tudni fog rólla:)

nos az mégiscsak feind = ellenség, mivel ha egy õr elkiáltja magát mellettem kétlem hogy azt ordibálná: barát, barát...és tüzet nyit:)
(német tolmács vagyok, pár éve)
én meg 9+ évig tanultam és 3 szónál tuti nem tudok többet :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

amúgy németül nem feind az, hanem freund :D (7 és fél éve németet tanulok :D)
kicsit sitti lengvizs, mindenesetre akármit tanul az ember életében, hasznára válik :)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tudom ,csak német egyenruha van rajtam, ennek ellenére egybõl feind-nek neveznek a kollegák..pisztolyal meg azért nem lõttem rá ugye mert németet irt ha rátartottam meg zöld lett a célkereszt, de igy már világos ok, köszi
jah én eddig nem cipelgettem senki hulláját, ok igy már boldogulok, köszi szépen
Az elsõ õrt le birod lõni pisztollyal ha közel mész hozzá, amikor jobbra indul. Vidd el balra a hulláját az autóroncs mögé, feküdj le oda, amíg a második õr el nem indul a faltól az utca felé, ekkor pont be tudsz kúszni a lyukig.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Csuhai G
Valaki lécci! #194 !

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hmuda
1: nem vagy német, hanem egy "beépített ügynök".
2: hangtompítóssal lazán le lehet lõni, csak közel kell kerülni hozzá és akkor a sziréna se szólal meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ja azt észrevettem hogy lõni itt nem nagyon szabad, de a résen beosonni se könnyü mert az ott posztolo õr sose hagy annyi helyet hogy észrevétlenül beosonhatnék, szal mindenképpen brudergyilok lesz..de azért köszönöm
drop
csá
énis menék a multira ha lehet szoljatok légyszi

Piedon
Osonj el mellettük, mert ha lelövöd akkor megszólal a riasztó és tele lesz katonával a környék...bár akkor meg van a falon egy hasadék...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

hi
a reichstagnál tartok, a külsõ örök németek ugye(én is), amikor pisztolyal rácélzok irja is hogy :ger, plusz nem lesz a célkesreszt piros...tehát kérdésem az hogy õket nem lenne szabad kinyirni, csak lopakodjak el mellettük? de ha odamegyek hozzájuk akkor meg lelõne...pedig én is német ruhába vagyok<#nemtudom>
zsolti001
Na hát megint elkadtam ott vagyok a kijelölt helyen de nem történik semmi :-(
Mit is kéne akkor itt csinálni?

Ja egyébként én is benne lennék a multiba csak szoljatok hogy mikor!

Szasztok!

Na sikerült szobát csinálni multiba 3an kaszaboltuk 1mást, naggyon fasza volt:)! Érdemes lenne szervezni mondjuk 4-4es wart:D!Persze csak ha mindenki betartja a sniper+silent pistol kombinációt. Na ennyit akartam hozzá tenni. Nekem a dvd-s van meg nagyon fasza minden. Remélem lessz még ilyen game, mondjuk valami SWAT-os :)))

Gotty

0ppika
Köszi

http://epica.nl

amelyik szimpatikusabb...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Én a DVD-t és mindem frankó

0ppika
Hi!
Melyiket érdemes leszedni?
A 4 CD-t vagy a DVD-t?
Ti melyiekt használjátok?

http://epica.nl

ZaJanga
183 m :-D

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját

lalakov
Hány pálya van?
Csuhai G
Legyen szíves írjon nekem egy privit az, aki el tudja küldeni nekem a mentéseit! Köszi! :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

GameCNN
Ja, hogy a sebesült bajtársat is oda kell vinni, szóval sikerült megoldanom, köszi. <#nevetes1>

GameCNN
Sziasztok! Nálam az elsõ pályánál megállt a tudomány. Az összes ellen le van szedve, a tank felrobbantva, alküldik teljesítve, amikor meg odamegyek a két pasashoz, akik elvileg rám várnak, nem történik semmi. Nézem a térképet, utca közepén egy nagy x, de ha odakolbászolok, akkor sem történik semmi. Bejártam már az egész pályát, és már csak két feladatom van, 1. talizni ezzel a két fogyatékossal, 2. elsöpörni a helyszinrõl.
No de hiába megyek az orra elé, le se szar, vagy ha mégis, akkor ott hold on-ozik, meg watch out-ozik jobbra-balra... Tudna valaki segíteni?

Piedon
Milyen hangkártyád van? Mert nekem az volt a gubanc. Nem az A64-es proci a bûnös.

Sziasztok!

Én ma reggel próbáltam, nekem bejött bár el kellet jönnöm dolgozni és ezért tényleg csak belenéztem. 1 kérdésem azért már van:) Méghozzá a multi részhez. Hogyan tudok én lenni a szerver, vagy hogyan tudok csinálni 1 baráti zárt wart? Mert a multiba is belenéztem és nekem nem a szokványos host/join felület tünt fel, de mondom be kellet jönnöm melóba és ezért nem is próbálkoztam, csak láttam, hogy van néhány szerver. A game nem eredeti, de azt olvastam itt avalahol, hogy az nem számít.
Köszi
Gotty

zsolti001
Nekem nem ez volt a legnagyobb lövésem de sajna csak ezt sikerült lekapni!
Egyébként meglehet nézni valahol a játékban a legnagyobb távolságból leszedett ipsét??

végre ma már én is játszhattam vele, nagyon nagyon bejön, multit még nem próbáltam.
Direkt Sniper Elite fokozaton viszem, lenne egy kérdésem: azt, hogy hogyan fúj a szél meg lehet valahol nézni? Vagy az az a kis biszbasz a távcsõ felsõ részénél?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

nagykispeter
Nem tudom nekem is AMD van de még egyszer sem lépett ki

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nekem a játékból kilépked mindig és nem tudom,hogy miért?(A kék képernyõt elõtte berakja.)
Athlon 64 3000+(s754)procim van,ASUS 6800GT,1 GB ram.Mi lehet a gond?A readme-be is ír valamit az AMD-rõl.De a FAR CRY-ból is meg a KING KONG demoból is kilépked.Az Athlon 64 miatt leht vagy a videókártya miatt lehet.
svani
Kösz!

Thx!<#worship>
ha meg mutliba akarok rmabozni ahoz megvárom q45et vagy mittomén..., bár ez a veszély nem nagyon fenyeget :D

tény, bár nekem a hangulata megvan, elütni az idõt jó :)

Hmuda
Nekem néha a szinglitõl is herótom van, mert állandóan scriptelt spawnokkal van tele a pálya (lásd tank a tréning pályán).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hát kérlek pedig a sniperkedés errõl szol..., ha nem ez a gmae lényege akkor nem tudom miér tnem nevezték el legalább rambo-nak vagy mittomén... :P a single eddig elég jól hozzá amit vártam tõle de a multit már nem merem kipróbálni emrt csak lelombozna :P

hát nem tom de szvsz ha elég sok +pont jár érte akkor oda KELL menned érte hogy emgszerezd mert különben nem leszel seholsem... :) ha emg nem az emg megint elég gáz :/
tulképp amit eddig itt hallotam róla az alapján asszem ki s eprobálom a multit mert nem sok teteje van :(