829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
Realtibi #349 na kinyirtam mind a 4tankot de valami bombat kell rakni a 2 teherautóhoz hol talalok bombat? -
Realtibi #348 azon a palyan mit kell csinalni amikor berontanak a Reichtag(asszem igy irják sry ha nem) házához a tankok (3) hogy nyirjam ki öket mindig lelonek -
#347 Az esti Multi játék néhány pillanata!
-
Curtis #346 Na, jó volt így hárman is. Én tovább folytatom valamelyik angol szobában Slater néven :) (most pl.: a Salahurmaaja szobában) -
#345 Ja és az a repcsis pálya az jo volt
-
Gotty #344 addig nem enged ujat írni amíg a másik ott van, tehát ha eltünt amit írtál megen írhatsz:) -
#343 Na kérdésem hogy tudok irni?
Mert nem mindig irja be amit akarok!!! -
#342 Na itt vagyok !
Megyek a szobába!
Manoo néven lövök ! -
Gotty #341 Itali szoba:Gotty pass: sg.hu -
Gotty #340 Na emberek mehet? -
Curtis #339 Na asszem ennek megint lőttek. Én nem tudok szobát nyitni, mert a 192 kbit/s feltöltés ehhez szerintem kevés. mindenesetre még visszanézek. -
#338 Na akkor melyik szobában? -
#337 Én is itt vagyok! -
Gotty #336 Na urak én kb fél óra múlva itt vok és aztán tőllem mehet reggelig:)))) -
#335 Most itt vagyok és várom valami időpontot hogy mikor mehet a játék és hol ??!!! -
Curtis #334 Na 4-en már vagyunk -
#333 Szerintem 21:00 kor mehet a dolog. -
atwe #332 Hánykor lene nekem a 22 késö mert 5:30 kell kelnem de hétvégén lehet :)
-
#331 Én benne vagyok a multiba !
-----------------------------------------------------
A motoros pálya engem is érdekelne!
Leszedek egy motorost és utána vége a játéknak -
Gotty #330 Há remélem ma má leszünk elegen:D
-
Curtis #329 Na mi lesz azzal a multi partival? -
#328 Mégsem kell
-
#327 Valaki tudna adni cd kulcsot?
-
Torta #326 Én is kérdeznék egyet, azon a pályán, ahol a 3 motorost kell megállítani azt hogy lehet megcsinálni? -
Torta #325 Állítsd a bombákat 4 percre... -
#324 Hát pedig én is ugy csináltam ,leraktam 4 időzitett bombát és utána megint jöttek ezerrel azokat lemészároltam és máris ment tovább a játék. -
Árnyvadász #323 Igen, ezt tegnap tapasztaltam én is. :)) -
Curtis #322 Hi,
Ismét Single Playerben nyomom, éjszakai Fuel Dumpos pályát. K**va nehéz, szerintem még nehezebb, mind deathmeccselni a pályán :) Elég egy rossz mozdulat és bumm a fejbe. -
Gotty #321 Én sajnos nem tudok segíteni, mert csak az első missiont csináltam meg eddig. Ezért kivettem holnapra 1 szabadnapot, remélem tudom tolni végre 1 kicsit:)) -
mac83 #320 én problémámra vm gyógyír? hetek óta itt szopok:( -
Boros #319 Köszi, kipróbálom... -
#318 Én tnt-t raktam a tank mellé,aztán messziről belelőttem a tnt-be. -
V Carter #317 Hali!
Csak ma kezdtem el a játékot, és már a második küldetésnél megakadtam.A végén amikor a csapat pakolja a teherautót és egy ellenséges tank megtámadja őket.Hogyan lehet a tankot kilőni,akár mit próbálok nem sikerül,vagy nem is az a feladat?Ha valaki tud segítsen,előre is köszi. -
Gotty #316 Előveszed a gránátot bal gombot nyomva tartod akkor jelzi hogy merre és mekkorát fog dobni majd jobb gomb. Ha jól emléxem:))) -
Boros #315 Sziasztok.
Lenne egy elég láma kérdésem... Hogyan lehet elhajítani a kézigránátot? -
#314 Jóreggelt :)
Egyszerűen nagyon eltalálták az ízlésemet ezzel a gameval ... A legjobban az tetszett amikor (először csak ökörködtem ...) és olyan jól sikerült az ökörködésem, hogy 115 méterről sikerült egy sétáló őrt és a mögötte álló másikat egy lövésből fejbelőni :)
Tetszik ... kipróbáltam, meg lehet-e csinálni, hogy egy pályát csak fejlövésekkel, sebesülés nélkül (Marksman fokozat ...) ... meg lehet csinálni, de nem egyszerű, kell hozzá a kötélidegzet, fél doboz cigi, mind az 5 mentés és egy nyugis délután :) -
mac83 #313 ugy csinálom, de kiírja hogy túl sok civil halt meg...:( -
#312 KUrva jó ez a game:D
Asszem tömör volt és lényegretörő:D Tetszik nagyon a cucc:) -
#311 A pálya elején elmész abba az irányba amerre a zöld nyíl mutat, felveszed a cuccokat lesz nálad 4 timebomb, ha odaértél a fémajtókhoz (lent 2 fent 2) minden ajtó elé leraksz 1-1 bombát és vársz, hogy felrobbanjon. -
mac83 #310 hogyan csinááltad meg azt a részt? Help plíz mert énis itt a szopok...