829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
  • DJ Skyline
    na beszereztem a játékot...egy hülye kérdés...tört verzióval lehet-e multizni!?
  • Action
    Milyen kép? Hol?:))
  • Action
    ok
    addig remélem mások is jönnek.
    majd szólj itt ha már ok és akkor inditom a szobát
    ok?
  • zsolti001
    Rendben ,nekem még dolgozik a gépem kb 20perc és végez utána löhetünk ezerrel!

------------------------------------------------------------------------------

Addig is egy két kép a ami játékomból!!!
  • Action
    OK
    Akkor az englishben , Action szoba jelszó sg.hu
    ok?
  • zsolti001
    Csinálj szobát mert nekem jelenleg kevés lenne a netem , és ha lehet egy apro kérés akkor vagy a repülöset vagy a pusztát!!
  • Action
    akkor csináljak szobát?
    vagy csinálsz Te?
  • zsolti001
    Én itt vagyok!!!
  • Action
    Na lesz ma valami multi party? :))
  • Gotty
    Szasztok!
    Tudom, hogy kevés de ez a mai nap termése:)))repül a nehéz kő:))ujjab kavics193m171moving
    Azt még nemtudom leszek e este de azért italit nyitottam mert ott voltak a legkevesebben. Amúgy még nagyon az elején vagy de igyexem!!!:)))
  • zsolti001
    Csak sima duola sikerült valahol van is egy képem rola.
  • Curtis
    Nekem még csak Double sikerült egyszer, az is 40-50 méterről :)
  • Action
    Köszi szépen! Pedig nincs gondom az angollal de erre nem jöttem rá.:))Sikerült már triple vkinek?
  • zsolti001
    Szerintem mindegy hogy játszunk ,de nekem nagyon bejött a repteres meg a sima terepes pálya.

Este 10 körül itt vagyok!
  • Bucser
    fedezékben áll 2 ember és egy lövéssel leszeded mindkettőt:)
  • Action
    Ja egy kérdés:a double és triple covert shot-ot hogy lehet előidézni? Mert nekem még csak sima sikerült.
  • Action
    Nekem mindegy én benne vagyok bármiben.Remélem más is tud jönni,és nem quakel mindenki.:)
  • Curtis
    oké. mit szólnátok a Team módhoz (persze, ha 3-nál többen leszünk)
  • Action
    Én is benne vagyok egy esti multiban!Majd irjátok meg mikor hol,és megyek!!!
  • zsolti001
    Na akkor este egy multiparty? 10 körül itt vagyok!!!!!
  • Curtis
    Oké, akkor kérjük a fórumnak a címét, ahol megdöntöttek 1014-gyel
  • hihi8
    De a gyengébbek kedvéért!!!

Tehát, ha a kezünkben egy távcsövest kivéve bármilyen fegyó van és közben nyomunk egy space ill. jobb egér gombot akkor a célkereszt jelenik, meg és nem a ppsh távcsője, hanem a távcsövesé ami éppen nálunk van (hátunkon látható)!!!!

Valamint, ha már valakinek sikerült végig vinni és az uccsó pályán, már bevédte a repcsit és csak oda kell mennie akkor nem lárható semilyen ábra az iránytűn, mert annyira nyomorék nincs aki oda ne találna!!

Most pedig majd mindjár megpróbálom a G43-mal meglőni a távot, mert ez nagyon izgat!!! Remélem sokkal nehezebb lesz!!! A szél eddig is zavart, de így remélhetőleg jobban fog!!!

Jah és amúgy meg már megdöntöttek egy 1014 es lövéssel és ezt is megpróbálom überelni!!
  • puy
    Nagyon vártam már, hogy meglegyen!Nagyon bejön, hogy nem kell benne kapkodni és az enemy is ügyes.A Fuel Dumpot fejeztem be tegnap és itt összejött egy 196m-es headshoot mozgó célpontra,igaz nem elsőre.A szélirányall még vannak gondjaim,jó lenne egy kis műszer,ami mutatná,de talán így a jó.Remélem a témát még tovább fogják vinni a jövőben
  • hihi8
    Egyébként pedig bucser rögtön jobb gombot nyomtam, és így lépett át ppsh-ra...
  • hihi8
    Bucser mennyi a long shot rekordod eddig? :)
  • Curtis
    Multiban, az English részben volt egy MAGYAROK nevű szoba, tele volt! Érdemes este ránézni. (Az Italy részben nem érdemes szobát indítani szerintem)
  • Bucser
    6-szoros nagyítású M91-el nem kaland:) ugyanezt egy G43-al csináld aminek van kemény 2-szeres nagyítása:) Vele a rekord egy Double covert headshot:) 160 méterről:) képem nincs de asszem a második pályán cisnáltam mikor a német ellenállóknak kellett segíteni az Ammo dump elfoglalásánál.:)
  • hihi8
    Curtis te ezt végig vitted már?
  • Bucser
    Ahha és miért a ppsh van a kezedben áruld el nekem pls:)
  • Curtis
    Aha. Szóval ez a kép Single Player-ből van? Akkor hol vannak a nyilak az iránytűről, amik mutatják a feladatot, okoska? Amúgy:

végigvitte - egybe kell írni
    játsszatok - két s
  • hihi8
    Gondolom akkor mindenki végig vitte már a játékot, és ismeritek jól az utolsó pályát is! Bár ez nekem nem úgy tűnik... :) Ha jól szétnéztetek volna, a messze távolban akadnak bőven célpontok! :) Jól nézzetek szét! :) Vagy ne játszatok többet ilyen játékkal!!! :)
  • moralosan
    ez akkora fake bazzer mint a ház
  • Curtis
    Jó trükk. A gond az, hogy maga a játszható pálya nincs 400 méternél több. Legközelebb menj a render.hu-ra, ott díjazzák a Photoshopos alkotásokat.
  • zsolti001
    Hát ha igau akkor szép lövés volt ha nem akkor meg .....

Én maradok a saját lövéseim növelésénél.

• hihi8
    Az ember sajna elég hangyaszerű volt!! A célkereszt szélénél volt a feje asszem!!! :D

És most már 3-4 szer sikerült!!! Egynél több lövés kellett a bemérés miatt!!! :D

Dehát meglett és most keresem a távolabbi célpontot!!! :D
  • CYbErX
    LOL
    mennyit lattal az emberbol?
    1 km-s loves, biztos h nem fék ez? :)
  • zsolti001
    Vazze odáig el se lehet látni !
  • hihi8

Ez eddig a rekordom! :)
    Valaki megdöntené nekem, hogy legyen miért küzdenem? :)

Blacious
  • Gotty
    Az inventoryba van időzített bomba meg tnt is. asszem:))
  • Realtibi
    jó sokáig nézhetted hogy repöl a golyó