829
\"http://www.snipereliteonline.hu/images/se_logo.jpg\">
-
#389 na beszereztem a játékot...egy hülye kérdés...tört verzióval lehet-e multizni!? -
Action #388 Milyen kép? Hol?:)) -
Action #387 ok
addig remélem mások is jönnek.
majd szólj itt ha már ok és akkor inditom a szobát
ok? -
#386 Rendben ,nekem még dolgozik a gépem kb 20perc és végez utána löhetünk ezerrel!
------------------------------------------------------------------------------
Addig is egy két kép a ami játékomból!!! -
Action #385 OK
Akkor az englishben , Action szoba jelszó sg.hu
ok?
-
#384 Csinálj szobát mert nekem jelenleg kevés lenne a netem , és ha lehet egy apro kérés akkor vagy a repülöset vagy a pusztát!! -
Action #383 akkor csináljak szobát?
vagy csinálsz Te?
-
#382 Én itt vagyok!!! -
Action #381 Na lesz ma valami multi party? :)) -
Gotty #380 Szasztok!
Tudom, hogy kevés de ez a mai nap termése:)))repül a nehéz kő:))ujjab kavics193m171moving
Azt még nemtudom leszek e este de azért italit nyitottam mert ott voltak a legkevesebben. Amúgy még nagyon az elején vagy de igyexem!!!:))) -
#379 Csak sima duola sikerült valahol van is egy képem rola. -
Curtis #378 Nekem még csak Double sikerült egyszer, az is 40-50 méterről :) -
Action #377 Köszi szépen! Pedig nincs gondom az angollal de erre nem jöttem rá.:))Sikerült már triple vkinek? -
#376 Szerintem mindegy hogy játszunk ,de nekem nagyon bejött a repteres meg a sima terepes pálya.
Este 10 körül itt vagyok! -
#375 fedezékben áll 2 ember és egy lövéssel leszeded mindkettőt:) -
Action #374 Ja egy kérdés:a double és triple covert shot-ot hogy lehet előidézni? Mert nekem még csak sima sikerült. -
Action #373 Nekem mindegy én benne vagyok bármiben.Remélem más is tud jönni,és nem quakel mindenki.:) -
Curtis #372 oké. mit szólnátok a Team módhoz (persze, ha 3-nál többen leszünk) -
Action #371 Én is benne vagyok egy esti multiban!Majd irjátok meg mikor hol,és megyek!!!
-
#370 Na akkor este egy multiparty? 10 körül itt vagyok!!!!! -
Curtis #369 Oké, akkor kérjük a fórumnak a címét, ahol megdöntöttek 1014-gyel -
hihi8 #368 De a gyengébbek kedvéért!!!
Tehát, ha a kezünkben egy távcsövest kivéve bármilyen fegyó van és közben nyomunk egy space ill. jobb egér gombot akkor a célkereszt jelenik, meg és nem a ppsh távcsője, hanem a távcsövesé ami éppen nálunk van (hátunkon látható)!!!!
Valamint, ha már valakinek sikerült végig vinni és az uccsó pályán, már bevédte a repcsit és csak oda kell mennie akkor nem lárható semilyen ábra az iránytűn, mert annyira nyomorék nincs aki oda ne találna!!
Most pedig majd mindjár megpróbálom a G43-mal meglőni a távot, mert ez nagyon izgat!!! Remélem sokkal nehezebb lesz!!! A szél eddig is zavart, de így remélhetőleg jobban fog!!!
Jah és amúgy meg már megdöntöttek egy 1014 es lövéssel és ezt is megpróbálom überelni!! -
#367 Nagyon vártam már, hogy meglegyen!Nagyon bejön, hogy nem kell benne kapkodni és az enemy is ügyes.A Fuel Dumpot fejeztem be tegnap és itt összejött egy 196m-es headshoot mozgó célpontra,igaz nem elsőre.A szélirányall még vannak gondjaim,jó lenne egy kis műszer,ami mutatná,de talán így a jó.Remélem a témát még tovább fogják vinni a jövőben -
hihi8 #366 Egyébként pedig bucser rögtön jobb gombot nyomtam, és így lépett át ppsh-ra... -
hihi8 #365 Bucser mennyi a long shot rekordod eddig? :) -
Curtis #364 Multiban, az English részben volt egy MAGYAROK nevű szoba, tele volt! Érdemes este ránézni. (Az Italy részben nem érdemes szobát indítani szerintem) -
#363 6-szoros nagyítású M91-el nem kaland:) ugyanezt egy G43-al csináld aminek van kemény 2-szeres nagyítása:) Vele a rekord egy Double covert headshot:) 160 méterről:) képem nincs de asszem a második pályán cisnáltam mikor a német ellenállóknak kellett segíteni az Ammo dump elfoglalásánál.:) -
hihi8 #362 Curtis te ezt végig vitted már? -
#361 Ahha és miért a ppsh van a kezedben áruld el nekem pls:) -
Curtis #360 Aha. Szóval ez a kép Single Player-ből van? Akkor hol vannak a nyilak az iránytűről, amik mutatják a feladatot, okoska? Amúgy:
végigvitte - egybe kell írni
játsszatok - két s
-
hihi8 #359 Gondolom akkor mindenki végig vitte már a játékot, és ismeritek jól az utolsó pályát is! Bár ez nekem nem úgy tűnik... :) Ha jól szétnéztetek volna, a messze távolban akadnak bőven célpontok! :) Jól nézzetek szét! :) Vagy ne játszatok többet ilyen játékkal!!! :) -
moralosan #358 ez akkora fake bazzer mint a ház -
Curtis #357 Jó trükk. A gond az, hogy maga a játszható pálya nincs 400 méternél több. Legközelebb menj a render.hu-ra, ott díjazzák a Photoshopos alkotásokat. -
#356 Hát ha igau akkor szép lövés volt ha nem akkor meg .....
Én maradok a saját lövéseim növelésénél.
-
hihi8 #355 Az ember sajna elég hangyaszerű volt!! A célkereszt szélénél volt a feje asszem!!! :D
És most már 3-4 szer sikerült!!! Egynél több lövés kellett a bemérés miatt!!! :D
Dehát meglett és most keresem a távolabbi célpontot!!! :D -
CYbErX #354 LOL
mennyit lattal az emberbol?
1 km-s loves, biztos h nem fék ez? :) -
#353 Vazze odáig el se lehet látni ! -
hihi8 #352
Ez eddig a rekordom! :)
Valaki megdöntené nekem, hogy legyen miért küzdenem? :)
Blacious -
Gotty #351 Az inventoryba van időzített bomba meg tnt is. asszem:)) -
Realtibi #350 jó sokáig nézhetted hogy repöl a golyó