Sniper Elite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon a pályán vagyok, ahol fel kell robbantani a nagy tartájokat. Leraktam a dinamitot a két tartáj közé, majd a vezérlõ panel elé is, majd bementem a rádiós szobába, de itt mindig kiírja, hogy elrontottam, vége a játéknak. Mi a megoldás?<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Én 'Slater' néven vagyok fent mindig (ha nem találsz, csak keresd mindig az elsõ helyezettet <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>)
Amúgy Slater, mint Jack Slater az utolsó akcióhõs <#violent>#violent>
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
lenne egy kérdésem a játékkal kapcs...
nagyon rambózós a játék?tehát csak egyedül vadászunk,vagy csapatban vagyunk mint pl a Brothers in Armsban...
mik a negatívumai ha vannak,és miben jobb mint a többi FPS szerintetek!?
azért kérdem,mert nem szeretnék potyára leszedni közel 4GB-t!:D
thx!
A Fuel Dump van a címében. Hatalmas nyílt terület (mezõ).
Új rekord. <#circling>#circling>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Kedvenc pályám a Fuel dump, ott lehet 200 méteres shotokat eregetni. <#vigyor3>#vigyor3> Amúgy egy FEAR, vagy SS2 találkához képest 180 fokos fordulatot kell venni, mert ez a játék teljesen másról szól, több múlik az ügyességen szerintem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem tudja valaki,hogy az mitõl van,hogy elindítom a játékot,fekete lesz a képernyõ mintha töltene,de aztán a kilép egy windowsos hibaüzenettel.Ezen mi segítehet?
a többit majd 9 körül
Nekem is (multiban)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

A "simán ment" alatt mit kell érteni? Hogy csak elindult, vagy azt, hogy akadásmentesen futott mindenkinek? <#merges2>#merges2>
Mi lehet az a minimális feltöltési seb., amivel szobát lehet indítani kb. 6 fõre? Nekem 2MBit van, (25KB/s feltöltés) gondolom ez túró. <#buck>#buck>
Na majd remélem ma este már haladunk valamit.
------------------------------------------------------
Egyébként senki sem tudja hogy mit kell csinálni #202 képeken ,mert már ujrakezdtem a pályát de egyszerüen nem jutok tovább ,jobra balra van 1-1 vaskapu azokat ha felrobbantom akkor kiirja hogy tul sok civil áldozat vagy valami hasonlót és vége a játéknak ! :-(
------------------------------------------------------
Gotty ,ITT tegyél fel képeket aztán linkeld be ide.