Sniper Elite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mi lesz azzal a multi partival?<#vigyor2>

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

kilyking
Mégsem kell

!!!HALA MADRID!!!

kilyking
Valaki tudna adni cd kulcsot?
<#help>

!!!HALA MADRID!!!

Én is kérdeznék egyet, azon a pályán, ahol a 3 motorost kell megállítani azt hogy lehet megcsinálni?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

Állítsd a bombákat 4 percre...

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

zsolti001
Hát pedig én is ugy csináltam ,leraktam 4 idõzitett bombát és utána megint jöttek ezerrel azokat lemészároltam és máris ment tovább a játék.

Igen, ezt tegnap tapasztaltam én is. 😊)
Hi,

Ismét Single Playerben nyomom, éjszakai Fuel Dumpos pályát. K**va nehéz, szerintem még nehezebb, mind deathmeccselni a pályán 😊 Elég egy rossz mozdulat és bumm a fejbe. <#vigyor4>

Én sajnos nem tudok segíteni, mert csak az elsõ missiont csináltam meg eddig. Ezért kivettem holnapra 1 szabadnapot, remélem tudom tolni végre 1 kicsit😊)

én problémámra vm gyógyír? hetek óta itt szopok😞

Köszi, kipróbálom...

\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"

Törölt felhasználó
Én tnt-t raktam a tank mellé,aztán messzirõl belelõttem a tnt-be.
Hali!

Csak ma kezdtem el a játékot, és már a második küldetésnél megakadtam.A végén amikor a csapat pakolja a teherautót és egy ellenséges tank megtámadja õket.Hogyan lehet a tankot kilõni,akár mit próbálok nem sikerül,vagy nem is az a feladat?Ha valaki tud segítsen,elõre is köszi.
Elõveszed a gránátot bal gombot nyomva tartod akkor jelzi hogy merre és mekkorát fog dobni majd jobb gomb. Ha jól emléxem😊))

Sziasztok.
Lenne egy elég láma kérdésem... Hogyan lehet elhajítani a kézigránátot?

\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"

DummyBoy
Jóreggelt 😊

Egyszerûen nagyon eltalálták az ízlésemet ezzel a gameval ... A legjobban az tetszett amikor (elõször csak ökörködtem ...) és olyan jól sikerült az ökörködésem, hogy 115 méterrõl sikerült egy sétáló õrt és a mögötte álló másikat egy lövésbõl fejbelõni 😊

Tetszik ... kipróbáltam, meg lehet-e csinálni, hogy egy pályát csak fejlövésekkel, sebesülés nélkül (Marksman fokozat ...) ... meg lehet csinálni, de nem egyszerû, kell hozzá a kötélidegzet, fél doboz cigi, mind az 5 mentés és egy nyugis délután 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ugy csinálom, de kiírja hogy túl sok civil halt meg...😞

Bucser
KUrva jó ez a game😄

Asszem tömör volt és lényegretörõ😄 Tetszik nagyon a cucc😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

spyderco
A pálya elején elmész abba az irányba amerre a zöld nyíl mutat, felveszed a cuccokat lesz nálad 4 timebomb, ha odaértél a fémajtókhoz (lent 2 fent 2) minden ajtó elé leraksz 1-1 bombát és vársz, hogy felrobbanjon.

http://www.o-store.hu

hogyan csinááltad meg azt a részt? Help plíz mert énis itt a szopok...

Na mi van? Mindenki kvékel? <#violent>

Törölt felhasználó
bocsi és köszi<#guluszem1>
zsolti001
Na igen egyszer már leirtad és meg is kaptad rá a választ akkor !

De egyébként itt a válasz : #163

nah kérem ma viszont én és egy haver is vagyunk a játékra..ha indit vki szervert legyen olyan jo és irja le a paramétereket: hol, mikor, stb...köszike
Törölt felhasználó
hello!
már kérdeztem, de nem kaptam választ. Azon a pályán vagyok, ahol a tartályokat kell felrobbantani. Leraktam a dinamitot a nagy tartályoknál és a vezérlõpanelnál is, majd bementem a rádiós szobába, de egy idõ után mindig kiírja, hogy mission failed. Mit kell it csinálni.
Megköszönném a segítséget.<#vigyor2>
Hát ez a game sztem is istencsászár lett! Végre egy játék ahol nem a henten van a hangsúly,hanem a taktikán.Sniper Elite fokozaton nyomom,sztem csak igy élvezhetõ vagyis csak igy van értelme.Igy az igazi.Az AI elött meg le a kalappal,nemtudom hol találkoztam utoljára ilyen inteligens ellefelekkel.Amikor rálõsz és nem találod el elbújik a hátadba kerül,kivár,sohasem tudod honnan jön... hatalmas.

Kérdés: ellehet bújni úgy hogy 100% legyen a mutató,ami a láthatóságot mutatja?Nekem max 75% volt eddig.Bár még nem játszottam végig.
Valamikor én is benne lennék egy jó kis multiban.Ma hajnalban kipróbáltam,és nagyon király az is.Bár egy kicsit zavar hogy mutatja az ellenfeleket,de sebaj.

Na peace

\"We are only slaves to our temptations\"\"

😊)) Sajna én fanatikus vagyok! 😊)) Jaja, valamikor biztos.
Szerintem meg tudnád állni hogy otthon csak kicsit néha!<#violent><#nevetes1>
Akkor azt az assasination módot is ki fogjuk próbálni valamikor😊)) Azt kõt vóna tennap😊))

Melóhelyen van csak netem... Otthon nincsen. Emiatt van ez. Mifelénk meg drága mulatság a net. Meg az az igazság ha be is vezettetném, akkor végem lenne 😊) Így is a gép elõtt ülök, mi lenne akkor? 😄 Kész halál az tuti, fõállású zombi lennék...
Hi,

Közben kiderítettem: Az Asassination módban adott egy VIP személy (egy helyben áll valahol), akit le kell lõni, odamenni és felvenni a céduláját, utána kivonulni a pályáról a megadott útvonalon át. Az ellenfél dolga pedig ezt megakadályozni, bármi módon.<#vigyor3>

Glpetyus

húúúúbaaaazz+ 😊)

Miért nincs lehetõséged multira??? Tegnap este ketten nyomtuk Slater-el alig találtuk meg 1mást, de 1szerûen zseniális volt😊))) Aztán bementem 1 angol szerverre és amit ott átéltem😊)))))<#violent>

Ennek a játéknak az AI-ja egyszerûen zseniális! 😊 Már a negyedik pályánál tartok, de amiket eddig átéltem az igen komoly. Asszem az újrajátszásra is bõven beérett nálam a progi. Kár, hogy multira nincs lehetõségem, az lenne csak hab a tortán, de hát egyenlõre ez van.
Köszönöm a segítséget
Hát emberek a mai nap sem jött össze a sniper dolog, kénytelen vagyok a külföldi kollégákkal vigasztalódni. Holnap újból megpróbálhatjuk 😊 Remélem nem veszi el az eszeteket a QUAKE 4 <#hawaii>

Csak baromi lassú 😞

ja 😊 SNIPER HEAVEN a szoba

hát ez jó móka volt még ketten is😄

Na csináltam Itali megint szoba Gotty pass sg.hu

Ja bots a gépem még dolgozik már csak 15perc ÁLLÍTÓLAG

Melyik szobában vagy?

zsolti001
Mi 25 perc????
Egyébként Manoo néven futok !

Hi,

Hogyan lehet üzenetet küldeni csak az egyik játékosnak?
Amúgy 'Slater' néven vagyok valamelyik English szobában (ha esetleg összefutnánk) Még visszanézek, hátha csinál valaki egy szervert. 😊

Sajnos azt írja hogy még 25 perc<#boxer> széjjel ver az ideg😊

zsolti001
Na én még mindig itt vagyok és várom a szobát hogy hová kusszak be!<#eplus2><#violent>

Na én nemtuom! Mihez ehez van ilyen mód? Asszem én mint HOMOKZSÁK fogok szerepelni<#confused>

Én is vagyok. Új rekord (de nem headshot)

Amúgy milyen ez a mód: Assassination? (mit kell csinálni?)

Nekem még van pici dolgom de félre itt vagyok!😊)

zsolti001
Na én már itt vagyok !

zsolti001
REndben ,megprobálok én is itt lenni 1/2 10 re.