Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
B.U.É.K.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

B.U.É.K.
<#integet2><#wave><#pias><#puszi>

phalanx
ilyen szar évzárásom még sose volt
karácsony: tönkremegy a gépem
szilveszter: meghackelik az accom
amúgy BUÉK <#buck>

SDana
BUÉK
<#taps>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

phalanx
Hi
Nagyon úgy tûnik, hogy a fizetõs szerveren meghackelték az accountomat és elvitték mindenem... <#rinya> írtam egy levelet magyarul amit szeretnék majd elküldeni az NCsoftnak. Örülnék ha valaki segítene nekem lefordítani a szöveget angolra.

thx

Sámán
BUÉK mindenkinek!!! <#pias><#pias><#pias>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Én szilveszterre vettem magamnak egy drake cipöt -Szyl tuti meg fog ölni <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
volt karácsonykor, most nem tudom van e

agyhalál
Boldog Újévet minden kedves versenyzõnek!

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

most éppen szarakodik a login szerver, soxor kell próbálkozni 😞

HSC - server status

Miert koreaban volt vmi event?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

raziel.
leszedtem 1.4 gigásat, feltettm...
feltettem most patchot, updatot, regeltem accot l2clan oldalán
és mégse enged be szal iylenkor mivan?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

<#worship><#taps><#wave>

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

agyhalál

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

raziel.
segitene valaki? vagy akkor mondjátok hogy no😊

gPROject
Very Lineage New Year!

We here at NCsoft wish everyone a very Happy New Year, with many great adventurous quests, glorious clan victories and climactic castle triumphs to come!

ennyire telett az NA brigádtól

Sámán
Kis karival Szyl partyjában is mindig majd leesek a székröl -és nem amiatt mert majd elalszom!!! 😄
Iszonyat mák ha rámjön egy mob és sikerül elfutni vagy valakinek leszedni rólam -föleg ha nem jön be a root ami 60+os moboknal elég gyakori 😄DD (44es vagyok 😊))
Jó ez a shillen elder bishop mellé empower meg 1-2 jó kis buffja miatt beveszik -csak aztán maradjon is életben 😄DD

FeketeVipera 77 SS

raziel.
hm nemtom merre kell accot csinálni mer l2clan oldalán csináltam de az nem jo oda szal nemvágom hol kell...

raziel.
haj mondjátok meg pls milyen oldalon kell accot cinálni mer már csak az kéne?

meg esetleg hogy hol van az a 2xx mb-s patch

thx

B@lu
Nekem siegeken meg AL/TOI pvp ken szopott olyanom lenni😊))

izgulok, majd leesek a szekrol!😛

B@lu
B.U.É.K!

csuzlee
Bakker , nekem is tok olyan feelingem volt 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

azirafael
Úgy buzzogot bennem az adrenalin a PVP party alatt, hogy utoljara CS alatt ereztem ilyet... tök jó volt.

Holdpro
sziasztok
Törpék segítségét kérném
Kovács törpe leszek és végigcsináltam mindent megkaptam egy Final Pass Certificate kék lapot, azzal mit kell csinálni ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

csuzlee
Jo volt a tegnapi PVP party, en nagyon elveztem 😄 Tobb ora telt el ugy hogy nem untam meg az l2-ot 😄 Ilyet mar regen ereztem 😄 GG, jo volt, mindenki ugyes volt 😄

Megnyertük! 😄
Mit kapunk?😊
Hazard?😛

Nethyrrea
nem saját szándékól általában, ha szólnak hogy kellek, akkor megyek, mivel a klánvezérünk haver a DS-el. meg amikor mentünk ic-seket ölni akkoris már partiban voltam csak elhatározták hogy "CBA a toronyban? helytelen. öljük le õket" és mentem.

tény hogy mindkét oldalon van elég barom, én ebbõl igyexem kihagyni magam.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ant queen raid lesz nem ez 😊

LOL!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

azirafael
Csuzzle ez most a sieghardt-ra vagy a HSC-re vonatkozik????

csuzlee
PVP VERSENY

Ma este 19.00-tól a Gludini Arenanál, PVP versenyt rendezünk

Tervezett versenyszámok: 2on2 és 5on5

Nyeremény jelképes, majd kitaláljuk 😄, MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

SDana
Ha ilyen kiélezett a helyzet a hivataloson nincs sok kedvem visszamenni 😞
Belépnék a kis 52es, alulfelszerelt bicskásommal, és kapásból nekem esik a fél szerver? Ha meg kilépnék ICbõl, akkor is? 😞

Nem is baj, most elvagyok jól freen, már 57es PRem van 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

gPROject
hát azokra a hülye videókra amit büszkén mutogatnak, közben 20-an üldözik linnevat rajta 😊
meg a nyitott topikok, amiben ebayezéssel meg minden szarral vádolják az ic-seket, miközben õk még a free szerveren is adenát/tárgyakat vesznek(igaz ez nem tuti, mert én nem játszom vele😊

érdekes topicok(Lineage 2 Orphus Forum -> Lineage 2 -> North American Discussion -> Server 2: Sieghardt):
I Fked Ur Mom ---- blueownsmydick
I Fked Ur Mom, Part 2 ---- blueownsmydick
Bing Kissin Sensei ---- blueownsmydick
Flame Towers --- Victis
Ic Pked Videos

"de amit ezek mûvelnek az orphuson"
Scammelesre vagy nyavajgasra gondolsz?

gPROject
Téged persze, hogy nem bántanak, hiszen velük szoktad ölni az ic-seket(mintha a múltkor ezt mondtad volna).
Engem ugyan nem érdekel egyik oldal sem, de amit ezek mûvelnek az orphuson is, az belõlelem is kihozott egy olyan ellenszenvet irántuk, hogy már nagyon akarok egy aw-t, amivel jól hátba baszhatom õket néha.

Sámán
Nem azt mondtuk hogy ne gyere fel rá! <#beka3>

FeketeVipera 77 SS

Hmm, köszönöm, akkor nem megyek fel. Pedig érdekelne C2 😞

Sámán
El se hiszi az ember mekkora öröm mire összejön egy kicsi drop, nagy drop meg valóságos történelmi esemény <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Én kérem!!!! <#wave>
Ha még eddig nem privizett senki... <#buck>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
ami a kuporgatást illeti, abból a szempontból sokkal jobban megéri a free szerver. officialon mindent rohattdrágán adnak a farmerek, meg az "élõ" játékosok is. nekemis kb 2 hónap alatt jött össze az avadon armorom. ha nem több.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nemegészen siralmas...bár magas szint kell ahhoz hogy ne legyen siralmas az igaz. egy 60-65-ös full parti ha felmegy TOI 9-10-re, ott minden mobtól kb 2ezer adenát lehet kapni, még full partiban is, nembeszélve az eszement sok xpr-õl (15ezer xp, ezer feletti SP egyetlen mobtól, full 60+-os partiban is). épp ma mesélte az egyik ripes próféta hogy egyik nap lehúzott ott 15 órát szinte folyamatosan, összejött neki 3 milla.

Nethyrrea
semleges klánokat a DS szívbaj nélkül leveri ha olyanjuk van, IC asszem általában nem foglalkozik ilyesmivel, már csak azért sem mert õk leginkább olyan helyen partizgatnak ahová "átlag" földi halandó nemsûrûn megy (legalábbis én ToI 8-9 alatt nemsûrûn látom õket)

GSXR
síralmasak😊 8 fõs partyba AL-be párszáz adenát dob egy mob.....

hpzolee
Sanca menjél tolni a karit😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Az official C2-n milyenek a drop ratek? Mi hogy megy? Mennyire kell kuporgatniu a penzt meg ijenek... info kellene.

Szekijoe
Nah én is hozzászólok <#wave>Shaerét minden nap be akarjak venni valami klánba <#nevetes1>De nek tom hova lenne érdemes menni. Én nem partyztam még nagyokkal de muszály lesz már látom bekerulni egy klánba mert egyedul semmit nem tok megolni <#rinya>.

Jah van 2 zenéhez receptem <#nevetes1>

1. Dion a teleporttól a városfelé jobbra a házak mögött kell felvenni és dionban kell futkározni össze vissza sokat és megvan

2. az húzósabb Dion közepén a piacon a fa mellett álló Bárdtól kell felvenni, és elmenni Adenba a woodroo nevû traderhez, onnan Giran kikötö a meszebbi rakparton, egy házmögött van a muki, és vissza dionba.

A magic shopban van egy muki aki ha van kottád akkor megcsinálja 200 adenáért a kristályt. A recept megmarad 😊 Ha zenélsz a kristály eltünik. Ja az elsõbõl 2 kottám van az elsõ jelentkezõnek odaadom, a második az iszonyat sok teleport vagy rohangálás de jó pénzért esetleg megcsinálom megint 😊 ha valakinek kell zenekristály szóljon <#vigyor2>

Szerintem lehet harmadikat szerezni Dionban csak nem értettem a quesztet 😞

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
😄DD Király lehet olyanokkal partyzni akik szó nélkül otthagynak ha gáz van 😄DDD

Itt az volt még a nagyon izé hogy volt a partyban egy RIP-es és végig kussolt miközben az összes parytagot legyakták -aztán meg szépen elodalgott...

Nem tudom melyik a jobb klán nélkül/semleges klánban vagy valamelyik nagy klánban -utóbbinál már csupán a fejed fölötti felirat elég hogy legyakjanak ha épp egyedül mászkálsz, elöbbinél meg bármit csinálsz nem véd meg senki, de okuk se nagyon van rá hogy beléd kössenek...

Szylt meg pont a RIP még asszem nem de igen sokan akarták már bevenni -nem sok 58as bishop van. De egyikünk se azért játszik hogymásokat csesztessünk, nagy klánok meg lassacskán csak erröl szólnak...

FeketeVipera 77 SS

Holdpro
Nincs valakinek egy DSS gyártó Receptje ? Megvenném

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Nethyrrea
semleges klánokat minden lelkifurdalás nélkül basztatják. voltunk partizni az ötödiken javarészt semlegesekkel, egész idõ alatt ott fostak hogy õk bizony nem fognak flagelni ha valakit bealtatott a maid, merthogy itt ólálkodik biztos egy DS csapat és akkor mindenkit leszednek. próbáltam õket nyugtatgatni hogy semmi gáz.

jött eccer egy DS csapat ki a vörös szobából, erre ezek elkezdtek hanyatt homlok menekülni. émmeg csak állltam ott és nyomtam egy "hiya guys"-t, visszaköszöntek, és mentek tovább. az egyetlen dolog amire egy kicsit sandítottam hogy az egyik DS íjászcsaj "valahogy" lelõtte az egyik csapattagunkat aki flagelt, vagy valahogy belilult. aztán az íjász priviben csak annyit mondott hogy "sorry, pressed next target..." bár volt több lila is a csapatban, nem bántottak mást.

Nethyrrea
khm...nézd csak meg a title-jüket.

UTOPIA ONE MIND

lefogadom hogy a GC beli állandó 3 UTOPIA partit egyetlen ember irányítja egy gépterem közepén.