Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#integet2>#integet2><#wave>#wave><#pias>#pias><#puszi>#puszi>
karácsony: tönkremegy a gépem
szilveszter: meghackelik az accom
amúgy BUÉK <#buck>#buck>
<#taps>#taps>
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Nagyon úgy tûnik, hogy a fizetõs szerveren meghackelték az accountomat és elvitték mindenem... <#rinya>#rinya> írtam egy levelet magyarul amit szeretnék majd elküldeni az NCsoftnak. Örülnék ha valaki segítene nekem lefordítani a szöveget angolra.
thx
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
feltettem most patchot, updatot, regeltem accot l2clan oldalán
és mégse enged be szal iylenkor mivan?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
We here at NCsoft wish everyone a very Happy New Year, with many great adventurous quests, glorious clan victories and climactic castle triumphs to come!
ennyire telett az NA brigádtól
Iszonyat mák ha rámjön egy mob és sikerül elfutni vagy valakinek leszedni rólam -föleg ha nem jön be a root ami 60+os moboknal elég gyakori 😄DD (44es vagyok 😊))
Jó ez a shillen elder bishop mellé empower meg 1-2 jó kis buffja miatt beveszik -csak aztán maradjon is életben 😄DD
FeketeVipera 77 SS
meg esetleg hogy hol van az a 2xx mb-s patch
thx
Törpék segítségét kérném
Kovács törpe leszek és végigcsináltam mindent megkaptam egy Final Pass Certificate kék lapot, azzal mit kell csinálni ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Mit kapunk?😊
Hazard?😛
tény hogy mindkét oldalon van elég barom, én ebbõl igyexem kihagyni magam.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ma este 19.00-tól a Gludini Arenanál, PVP versenyt rendezünk
Tervezett versenyszámok: 2on2 és 5on5
Nyeremény jelképes, majd kitaláljuk 😄, MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Belépnék a kis 52es, alulfelszerelt bicskásommal, és kapásból nekem esik a fél szerver? Ha meg kilépnék ICbõl, akkor is? 😞
Nem is baj, most elvagyok jól freen, már 57es PRem van 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
meg a nyitott topikok, amiben ebayezéssel meg minden szarral vádolják az ic-seket, miközben õk még a free szerveren is adenát/tárgyakat vesznek(igaz ez nem tuti, mert én nem játszom vele😊
érdekes topicok(Lineage 2 Orphus Forum -> Lineage 2 -> North American Discussion -> Server 2: Sieghardt):
I Fked Ur Mom ---- blueownsmydick
I Fked Ur Mom, Part 2 ---- blueownsmydick
Bing Kissin Sensei ---- blueownsmydick
Flame Towers --- Victis
Ic Pked Videos
Scammelesre vagy nyavajgasra gondolsz?
Engem ugyan nem érdekel egyik oldal sem, de amit ezek mûvelnek az orphuson is, az belõlelem is kihozott egy olyan ellenszenvet irántuk, hogy már nagyon akarok egy aw-t, amivel jól hátba baszhatom õket néha.
FeketeVipera 77 SS
Ha még eddig nem privizett senki... <#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Jah van 2 zenéhez receptem <#nevetes1>#nevetes1>
1. Dion a teleporttól a városfelé jobbra a házak mögött kell felvenni és dionban kell futkározni össze vissza sokat és megvan
2. az húzósabb Dion közepén a piacon a fa mellett álló Bárdtól kell felvenni, és elmenni Adenba a woodroo nevû traderhez, onnan Giran kikötö a meszebbi rakparton, egy házmögött van a muki, és vissza dionba.
A magic shopban van egy muki aki ha van kottád akkor megcsinálja 200 adenáért a kristályt. A recept megmarad 😊 Ha zenélsz a kristály eltünik. Ja az elsõbõl 2 kottám van az elsõ jelentkezõnek odaadom, a második az iszonyat sok teleport vagy rohangálás de jó pénzért esetleg megcsinálom megint 😊 ha valakinek kell zenekristály szóljon <#vigyor2>#vigyor2>
Szerintem lehet harmadikat szerezni Dionban csak nem értettem a quesztet 😞
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Itt az volt még a nagyon izé hogy volt a partyban egy RIP-es és végig kussolt miközben az összes parytagot legyakták -aztán meg szépen elodalgott...
Nem tudom melyik a jobb klán nélkül/semleges klánban vagy valamelyik nagy klánban -utóbbinál már csupán a fejed fölötti felirat elég hogy legyakjanak ha épp egyedül mászkálsz, elöbbinél meg bármit csinálsz nem véd meg senki, de okuk se nagyon van rá hogy beléd kössenek...
Szylt meg pont a RIP még asszem nem de igen sokan akarták már bevenni -nem sok 58as bishop van. De egyikünk se azért játszik hogymásokat csesztessünk, nagy klánok meg lassacskán csak erröl szólnak...
FeketeVipera 77 SS
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
jött eccer egy DS csapat ki a vörös szobából, erre ezek elkezdtek hanyatt homlok menekülni. émmeg csak állltam ott és nyomtam egy "hiya guys"-t, visszaköszöntek, és mentek tovább. az egyetlen dolog amire egy kicsit sandítottam hogy az egyik DS íjászcsaj "valahogy" lelõtte az egyik csapattagunkat aki flagelt, vagy valahogy belilult. aztán az íjász priviben csak annyit mondott hogy "sorry, pressed next target..." bár volt több lila is a csapatban, nem bántottak mást.