Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl kihasználják hogy két tárgynak hasonló az ikonja, és egy fillérekbe kerülõ cuccot árulnak meghírdetve egy nagyon ritka és drága cuccnak, mivel a két tárgy grafikailag ugyanazt a megjelenítést kapta a játékban így ha nem figyelsz beszopod.
szerk.:
Alapvetõen az különbözteti meg az exploittól, hogy itt nem a program hibáit használják ki, hanem az ember jóhiszemûségét/figyelmetlenségét.
Valakinek kell egy Scalpel ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
igaz az ic-ben is van 1-2 kibaszott gazdag, általában azok akik 2-3 vagy több accal nyomják, mint pl. snooper
viszont a rip/tempest még magas szintjük és kibaszott sok lóvéjuk ellenére is agyba-fõbe scammelnek, amibõl már eddig is "milliárdokat" szedtek össze
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
csak kevés a magas számú szörny.. 26-28 asokat reggelire fogyasztom
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Miért mennyit lehet bevenni 1 accról???😊
A mostani klánunkba tuképp az összes karink benne volt mindkét accon amikkel játszunk -asszem 5- 😊 Az a baj hogy annak Hóvirág volt a fönöke és ö meg már nem játszik -se bevenni se fejleszteni nem tudunk így... Pedig ez a Triumph jó kis klán volt 😊))
Olyan izé hogy mindig rohangálni kell ha valamit át akarunk adni másik karinknak -klánware kell 😊))) Na meg ugye a kláncsati 😊))
FeketeVipera 77 SS
amúgy repülõ sárkányon kívül még vannak azok a futkosó izék is, amik elég kemények szintén és persze gyorsak 😊
FeketeVipera 77 SS
Írja már le lécci valaki melyikböl m lesz! 😊
FeketeVipera 77 SS
egy két DS gyõzelembõl még ne vonj le messzemenõ következtetéseket,
mi is rengetegszer lenyomjuk õket csak azt valahogy elfelejtik megemlíteni orphus-on meg alliance csatin
<#bee1>#bee1>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
tegnap is üldögéltem TOI-ban, bejött a death squad amúgy partizni, émmeg épp egy DS-es csókával beszélgettem, aztán mondom hogy "hmm, bejöt az IC.." rögtön össze s szedtünk 2 csapatnyi DS-t, és felmásztunk utánuk a 10-ik szintre. megláttak minket azonnal kilogoltak. tötymörögtünk ott félórát aztán meguntuk. pedig az összes legmagasabbszintû volt abban az IC partiban: zatutic, tharghan, sensei, wounds, digagad, deismere, meg még most mittoménki. aztán késõbb amikor meg a cba berontott kismillió emberrel a toronyba és kigakott onnan némi DS-est akkormeg ott járt a szájuk hogy mekkora lúzerek vagyunk. be is jelentettem woundsot káromkodásért. széép nagybetûkkel írta hogy "GET OUT YOU LOOSER BITCHES" namost akkor meg húzta magaalá a farkát amikor a DS csoport megjelent a 10-iken...szóval nemtom mire jár a szájuk....
Tegnap sikerultek az elso criticalok a vadiuj botommal, a legnagyobb 4636-s volt😊hullottak 3lövéssel a doom izék deva castle körül,vipera empowerjenek hála😊
Jah es már van calculatorom is😊
FeketeVipera 77 SS
Ha meg valaki ad kölcsönbe kardot visszatérhetsz Fullmoon-hoz <#vigyor2>#vigyor2>
De ököllel ne gyakj! Akkormár tényleg egyszerübb ha új karit indítasz -anyagilag, mindenhogy jobban megéri és addigis tudsz normálisan játszani! (7k-ból kezdönél icipicivel jobb fegyit azért tudsz venni új karidnak -ne legyen annyira gyengusz) 😊
FeketeVipera 77 SS
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Valami magyar oldal van arrol hogy mik ezek és kik használják ?
War cry
Stun Attack
Power Smash
Wild Sweep
Még egy gondom lenne, nagyon sokat kell relaxálnom ami percekbe is beletelhet.. valakinek van egy gyorsabb gyógyulási megoldása ami nem túl költséges ?
FullMooN néven
01110000 01110010 00110000
eladtam szó szerint minden ingóságomat, és 400 ezerért vettem egy kardot
erre véletlenül nem a Karakterre raktam hanem kihúztam a földre
Ott állt mellettem egy harcos aki azonnal felvette
persze semmi szóért nem adta vissza, most földönfutó lettem
7 ezrem van és nincs fegyverem 😞
alszom rá egyet de szerintem így abbahagyom a játékot.. <#szomoru1>#szomoru1>
๏̯͡๏﴿
Adott egy szöveget valaki elmondja a lényeget ?

Most c2vel 2 fajta fegyo specialitas lett. 1iknel ha mondjuk felenchantolod pl +4re(dual katana) akkor +% atk speedet ad. A masik pedig hogy ilyen weapon gem bizbaszt tapolsz, es beleteszed kesobb a fegyoba.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
dark seedet meg red seedet hogyan szerzek, meg kinel valtom at codara?😊
FeketeVipera 77 SS
Quick Healing Potion: 160 x Dark Coda + 40 Red Coda + 1000a
Na ilyenbol kene nekem sok😊)
Ilyen coda dolgokat hogy lehet szerezni?