Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átb@sznak mindenkit ahol érnek.
pl kihasználják hogy két tárgynak hasonló az ikonja, és egy fillérekbe kerülõ cuccot árulnak meghírdetve egy nagyon ritka és drága cuccnak, mivel a két tárgy grafikailag ugyanazt a megjelenítést kapta a játékban így ha nem figyelsz beszopod.

szerk.:
Alapvetõen az különbözteti meg az exploittól, hogy itt nem a program hibáit használják ki, hanem az ember jóhiszemûségét/figyelmetlenségét.

Holdpro
Mennyibe kerül a DSS ?
Valakinek kell egy Scalpel ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

ReTeK
"scammelnek" ?
ez olyasmi mint az exploit ? <#wow2>

gPROject
tempestre jellemzõ, hogy állítólag teljesen új karikkal full top b-s cuccokkal megjelentek a free szerveren

gPROject
a szint csak egy dolog, és nem sokat számít pk-nál, szerintem a tempesnek és a ripnek is kb. 5x annyi lóvéja van, mint az ic-nek, ezért is merészebbek, ha harcról van szó
igaz az ic-ben is van 1-2 kibaszott gazdag, általában azok akik 2-3 vagy több accal nyomják, mint pl. snooper
viszont a rip/tempest még magas szintjük és kibaszott sok lóvéjuk ellenére is agyba-fõbe scammelnek, amibõl már eddig is "milliárdokat" szedtek össze

Nethyrrea
tudom, egyik ilyen balhén énis ottvoltam, de akkoris a CBA átlagszintje valahogy legalább 5-6-tal magasabb volt mint a DS-é. majd akkor megnézném IC-t amikor mi is beérjük õket szintben. bár ahogy nézem addigra megunják a game-t és nem adnak alkalmat hogy elkenjük a szájukat.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Kaptál valakitöl egy elven longswordot??? <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Holdpro
nagyon meglódultam 😊
csak kevés a magas számú szörny.. 26-28 asokat reggelire fogyasztom

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

ez elég kemény. hát lvl 75ön max felszerelésen már tényleg csak a taktikán van a hangsúly

Sámán
Szólsz egy klánvezérnek és ha elég szépen kéred bevesz <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Holdpro
hogy lehet jelentkezni klánba ? 21 esként 31 es szörnyet elverek

Sámán
Igen, de azokhoz is vár kell nem?😞

Miért mennyit lehet bevenni 1 accról???😊
A mostani klánunkba tuképp az összes karink benne volt mindkét accon amikkel játszunk -asszem 5- 😊 Az a baj hogy annak Hóvirág volt a fönöke és ö meg már nem játszik -se bevenni se fejleszteni nem tudunk így... Pedig ez a Triumph jó kis klán volt 😊))

Olyan izé hogy mindig rohangálni kell ha valamit át akarunk adni másik karinknak -klánware kell 😊))) Na meg ugye a kláncsati 😊))

FeketeVipera 77 SS

gPROject
gPROject
2 accról, hogy veszel be 9 embert? 😊
amúgy repülõ sárkányon kívül még vannak azok a futkosó izék is, amik elég kemények szintén és persze gyorsak 😊

Sámán
De majd megpróbáljuk!!!!! <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jah télleg..... Akkor csak annak lehet ilyen nagy dögje aki lever egy várat???? Mindegy hogy fölfejleszti vért izzadva a sárkiját 50-re???? Hatalmas klánunknak amit kb 1 hét múlva alapítuk Szyllel lesz vagy 9 tagja -de sajna mind 2accon -elég kevés esélyünk lesz várat szerezni... <#buck><#szomoru1><#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
egyikbõl se, hacsak nem vagy vár tulajdonos 😊

Sámán
Sárkányok közül melyikkel lehet repülni??? Mármint melyik hatchinböl lesz ilyen röpképes dög? 😊))
Írja már le lécci valaki melyikböl m lesz! 😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
LII Battle Tournament:

video1
video2

mert kóreában ilyen is van 😊

phalanx
még jó hogy elhúztak onnan 18v9-nél én is azt csinálnám valszeg 😊
egy két DS gyõzelembõl még ne vonj le messzemenõ következtetéseket,
mi is rengetegszer lenyomjuk õket csak azt valahogy elfelejtik megemlíteni orphus-on meg alliance csatin
<#bee1>

Sámán
Dúúúlnak az indulatok! <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nekem igenis szükségem volna ilyesmire....amúgyis csak késõ este tudok partizni a klánnal, napközben meg nemtok mitkezdeni magammal, mert kevés partiban van hely ahova mehetek. tegnapis 2 partiba kerültem napközben, az egyik egy IC hajtóvadászat lett amit az elõbb írtam is, a másik meg szintén CBA barát gyakásba fulladt, amikor is keresztbecsaptuk az egész EVE klánt (9 fõbõl áll csupán...) meg WADS-ot, aki velük volt. ebbõl aztán Aden keleti kapunál szép kis tömegverekedés lett, a warcryerünket az egyik EVE-s hátba is pk-zta, de csak úgy, hogy a fegyvere éppen nem volt elöl, hanem puszta kézzel csapkodta éppen JIZAF striderét poénból. amikor meg rendesen flageltetni akartuk õket akkor meg csak ott vigyorogtak, de nemmertek visszatámadni egyszersem. pedig nem voltunk fölényben. csak arrafelé kószált pár DS-es is. még kiabáltak utánunk hogy gyávák vagyunk, de nemtom ki volt kettõnk közül a gyáva amikor otthagytuk õket....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
cáfolnám

tegnap is üldögéltem TOI-ban, bejött a death squad amúgy partizni, émmeg épp egy DS-es csókával beszélgettem, aztán mondom hogy "hmm, bejöt az IC.." rögtön össze s szedtünk 2 csapatnyi DS-t, és felmásztunk utánuk a 10-ik szintre. megláttak minket azonnal kilogoltak. tötymörögtünk ott félórát aztán meguntuk. pedig az összes legmagasabbszintû volt abban az IC partiban: zatutic, tharghan, sensei, wounds, digagad, deismere, meg még most mittoménki. aztán késõbb amikor meg a cba berontott kismillió emberrel a toronyba és kigakott onnan némi DS-est akkormeg ott járt a szájuk hogy mekkora lúzerek vagyunk. be is jelentettem woundsot káromkodásért. széép nagybetûkkel írta hogy "GET OUT YOU LOOSER BITCHES" namost akkor meg húzta magaalá a farkát amikor a DS csoport megjelent a 10-iken...szóval nemtom mire jár a szájuk....

Sámán
Persze velem nem is csináltál képet a temetöbe! <#beka3>

FeketeVipera 77 SS

Pár uj képecske(Galéria)
Tegnap sikerultek az elso criticalok a vadiuj botommal, a legnagyobb 4636-s volt😊hullottak 3lövéssel a doom izék deva castle körül,vipera empowerjenek hála😊
Jah es már van calculatorom is😊
Sámán
Viszont ha ennyinél totál föladod nem leszel hosszúéletü ebben a játékban! Azért annyira freen sem könnyü az élet -bár erröl sok tapasztalatom ugye nincs <#buck>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Kezdj egy új karit, add rá a páncélod (ha hevy akkor nehogy varázslóra add!!!), legalább arra se kell költeni egyellöre, aztán mire 20lesz megint lesz kessed! Kezdésnél 400k azért elég gáz veszteség... Remélem megjegyezted a nevét annak aki elcsórta!!!! Freen van elég magyar aki biztos bármikor megbosszulna!!!! <#vigyor3>
Ha meg valaki ad kölcsönbe kardot visszatérhetsz Fullmoon-hoz <#vigyor2>
De ököllel ne gyakj! Akkormár tényleg egyszerübb ha új karit indítasz -anyagilag, mindenhogy jobban megéri és addigis tudsz normálisan játszani! (7k-ból kezdönél icipicivel jobb fegyit azért tudsz venni új karidnak -ne legyen annyira gyengusz) 😊

FeketeVipera 77 SS

Holdpro
ököllel verem a kissebb szörnyeket, ha valakinek van egy kölcsön kardfélesége kérem szóljon

Holdpro
felvettelek MSN-re

ventri tudod mi?
msn ?
na msnem : [email protected]

amiben tudok segitek!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Duozz 1 healerrel mondjuk?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Holdpro
kaptam egy Kardot kölcsön de már vissza is kérték, annyira volt elég hogy Warrior lehessek
Valami magyar oldal van arrol hogy mik ezek és kik használják ?

War cry
Stun Attack
Power Smash
Wild Sweep

Még egy gondom lenne, nagyon sokat kell relaxálnom ami percekbe is beletelhet.. valakinek van egy gyorsabb gyógyulási megoldása ami nem túl költséges ?

Holdpro
Igen HSC-n szenvedek egy gagyi bttal
FullMooN néven

GAthersw
HSCn vagy? Majd bekukkantok a WHba vagy valamerre biztos lesz valami <#vigyor5> nehogymár szarul érjen véget a karácsony, csak ezentúl okosabban! <#ejnye1>

01110000 01110010 00110000

Holdpro
Na asszem nekem a játék itt végetért
eladtam szó szerint minden ingóságomat, és 400 ezerért vettem egy kardot
erre véletlenül nem a Karakterre raktam hanem kihúztam a földre
Ott állt mellettem egy harcos aki azonnal felvette
persze semmi szóért nem adta vissza, most földönfutó lettem
7 ezrem van és nincs fegyverem 😞
alszom rá egyet de szerintem így abbahagyom a játékot.. <#szomoru1>

Lynx_TWL
küldetést kell csinálnod: beszélj master asmussal és õ feladja a további instrukciókat.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Holdpro
Gludioban vagyok Grandmasternél kiválasztottam Warriort
Adott egy szöveget valaki elmondja a lényeget ?

Ezt nem teljesen ertem.
Most c2vel 2 fajta fegyo specialitas lett. 1iknel ha mondjuk felenchantolod pl +4re(dual katana) akkor +% atk speedet ad. A masik pedig hogy ilyen weapon gem bizbaszt tapolsz, es beleteszed kesobb a fegyoba.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Na ezt most faszan megaszontad😊 Gondolom azer sejtetted hogy ez tovabbi kerdeseket vet fel majd, szal😊
dark seedet meg red seedet hogyan szerzek, meg kinel valtom at codara?😊

Holdpro
javítva

Sámán
Van már 2db 19es karid??? Vagy eddig is megvoltak csak nem figyeltem? 😊

FeketeVipera 77 SS

Holdpro
Igen most raktam be, de nem végleges változat

Sámán
nyem... Szóval +5s fegyi 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Vagy a fórum rossz???? +

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Mármint 35-s fegyi😊) Shift nem nyomódott meg😊))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Egyébként ilyen mindefélére felenchantolni a fegyiket csak a kovácsoknál lehet??? Csak mert van egy csomó pl 35-s fegyi amit árulnak és semmi extrát nem tud... De a kovácsoknál meg marha drága... Vagy nyugodjak bele hogy valamit valamiért??? <#buck>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szép új logo? <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
a dark coda a dark seed-bõl lesz, a red coda pedig a red seed-bõl 😊)

Kosz.

Quick Healing Potion: 160 x Dark Coda + 40 Red Coda + 1000a

Na ilyenbol kene nekem sok😊)
Ilyen coda dolgokat hogy lehet szerezni?

Holdpro
nekem totál kinai amirõl beszéltek <#wow1>