Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
elég nehéz volt ráálnom dio, nwn (bár ahhoz hasonlit némileg), sacred stb után de majd belejövök
thx a segitséget meg a türelmet mégegyszer neked, meg aki még kibirta fáraszto kérdéseimet😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
a BW sethez a kesztyu project elhalasztva 400K / BW gloves lining tulkapasok miatt (13db kell)
7 misiert nem is dragan arultak a multkor ha utanaszamolok...lol
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
FeketeVipera 77 SS
lvl 22 Archer LF clan. 😊
Plz ha van ilyen alacsony szintünek is hely valamiféle magyar vagy félmagyar clanban azt privátban tudassátok velem. (ha megyek akkor tudok vinni magammal 2darab lvl 30+ magyar játékost is) köszönöm.<#integet2>#integet2>
1 acc kb 11k egyszeri díj aztán 3k körüli havidíj de asszem az elsö hó ingyenes -áh fogalmam sincs, én örököltem egy megkezdett accot, csak a havidíját fizetgetem tovább <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
jah, semmise egyszerü -ha elfböl ilyen oracle-t vagy mit csinálsz annak van ilyen windwalk-ja -attól gyorsabban fut a kari, kérhetsz másoktól is hogy rakjanak rád -ha kinyiffansz viszont minden buff lemegy rólad... Ha föleg inkább partyzgatsz mint egyedül jászogatsz akkor föleg jobb az oracle -ilyen healer/buffer kari -de nézd meg a skilljeit a wizardnak is!!! Te döntsd el melyik szimpi 😊 Na meg hogy 40 fölött mi lesz a végeredmény!!! Úgy válts 20. szinten kasztot hogy utána már nem lehet visszacsinálni, onnantól kényszerpálya! <#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy fizetösön játszol?
FeketeVipera 77 SS
na thx a srollt de akkor mégse powa mer a kérdésemre akkor mégiscsak a futás marad..kár érte hogy nem csinálták ezt meg
FeketeVipera 77 SS
Itt az üzik jobb alsó sarkában válasz akárkinek a beszólására...
Akinek nem inge sose vegye magára!!!! Te se! <#vigyor2>#vigyor2>
Scroll of resurrection -vagy valami hasonló nevü, boltban még én se láttam -asszem csak mobok dobják... Csak partytagokon tudod használni, és ha már meghót az illetö shifttel tudsz csak a nevére kattintani. <#smile>#smile>
FeketeVipera 77 SS
Sámán én neked is válaszoltam csak képpel...de beszélj akkor a falnak nekem mind1
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS
๏̯͡๏﴿
Mit is mondhatnék erre??? <#mf2>#mf2><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
7061hp / 1015pdef / 1204mdef...
HP for the most subtle weakest thing - DE mystic.
Without new skills yet. Fullbuffed but w/o berserk. With STR brought in victim and +8 top c duals (spirit swords) in my hands. Movement speed - walking with ww2
hogy lehet ilyen statja?
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Mi az a lámi? <#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
A feltámasztó skill neve Resurrection. Csak healer tud támasztani és persze csak mást, saját magát nem.
Amúgy orphuson tényleg várható a frissítés (konkrétan a mobok droppjai érdekelnének c2-ben) -vagy csak úgy oda van irogatva hogy mindjá jön? 😊
FeketeVipera 77 SS
még hogy stat pontokat hogy kell elosztani? dex, str stb vagy az automatice magátol csinálja? meg melyik az a feltámaszto skill mert az sztem megéri megtanulni akkor😊 najo eleget lámiztam😄
thx
lvl 20-on és lvl 35-tõl kell kasztváltó küldit csinálni. Pl most te elf mage vagy és ha wizárd akarsz lenni akkor lvl 19-en elkezdheted az elf wizardnak való küldit. Ha megcsináltad akkor el kell érned a lvl 20-at és egy fõpaphoz odamenni és az wizárddá avat. Utána lvl 40-tõl lehetsz Elemental Summoner vagy Spellsinger. Ehez a kasztváltáshoz 3 küldit kell megcsinálni, egyet lvl 35-ön másikat lvl 37-en harmadikat lvl 39-en.
Ha meghalsz és nincs aki feltámasszon akkor vissza kell gyalogolnod. Ha partyzol, meghalsz, de a partyban vkinek (aki él) van rez scrollja (magic shopban tudsz venni) akkor fel tud támasztani. Exp-t nem kaspz vissza ha scrollal támasztanak fel, de a legalább a helyszinen éledsz újra. Ha egy healer éleszt fel a saját skilljével akkor még exp-t is kapsz vissza (valamennyi %-ot).
Setek egy részét boltból meg lehet venni, de a többit vagy craftolnod kell vagy dropból szerezni.
Itt vannak a setek. Ha rákattintasz vmelyik set itemre akkor kiírja milyen mob dobja és mekkora eséllyel.
várjuk további kérdéseid! <#vigyor3>#vigyor3><#dumcsi>#dumcsi>
A kvesztek is a legegyszerübben vannak leírva, átlagban nem is kell érteni mit miért csak az említett városokban, az említett nevüeket, az említett sorrendben meg kell keresni kvesztre katt aztán adják/mondják stb.
lvl 22 Archer LF clan. 😊
Plz ha van ilyen alacsony szintünek is hely valamiféle magyar vagy félmagyar clanban azt privátban tudassátok velem. (ha megyek akkor tudok vinni magammal 2darab lvl 30+ magyar játékost is) köszönöm.<#integet2>#integet2>
Nem éppen ez a leggyakrabban frissített, legtutibb L2-s weblap, de nekem eddig ez volt a legérthetöbb -balra nézd kissé lefelé, skill -re kattints ott megnézegetheted miböl mi lehetsz. 20as szintü elsö kasztváltó küldik a quest-eknél elég jól le vannak írva. C2-s dolgok nem igazán lettek még bele iktatva -nem tudom freen vannak e már...
FeketeVipera 77 SS
Nekem se ártana néha <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
1. 2h blunt micsoda meg minek kell nekem?
2. "meg még egy valamit nem vágok most hogy nézem azt a linket szal elf mage vagyok az ok de ott van még 5 db a mágusok között anyi fajta
és azt hogy döntöm el hogy mittomén summoner akarok majd lenni vagy miittomén a másik 4?"
3. "meg vettem térképet hát lol mekkora terep jaaa meg az az idegesitõ hgyo pl vagyok egy partiba aztán mittomén megdöglök és utána visza kellfutnom oda najo az idegesito....nicns valami futás ellen?
meg weapon mastery minek? miyen fegyvert hordjak ezzel a karival,?"
4. ja meg set itemeket is hol találok? vagy hol dobják a szörnyek?
5. stat pontokat elosztása is hogy mûködik? magamnak kell vagy automatikus?
pls valaszolj😊
thx
+4 Str, -1 Con
vagy vmi más, mert lvl 75-ön low C-grades setben rohangálni....
Ezt en total nem ertem...
40 str, 35 dex, 35 con... mi a f*sz??? Ezt igy hogyan...... 36/35/36 a base stats elf fighternal, es ugy tudtam hogy csak annyit lehet +olni a statsokat mint -olni. Akkor ez most hogy csinalt 3al tobbet mint amennyinek lennie kene????