Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF

Vki aki forglalkozik dvd borito nyomtatassal vagy ilyesmivel segithetne😛

Az kene hogy hanyas felbontasra meretezzem a kepet, hogy kinyomtatva faszan ra lehessen tenni a tokra/be lehessen tenni
(a szelessege ilyen 900 es 1100 pixel kozott lehet kb.)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

phalanx
nem tom hanyas szintü vagy (és az se világos hol játszol) de sztem lvl40 alatt felesleges bármilyen klánba is belépni

ha igen szoljon rám privátban...
köszönöm...

jó éjt mindenkinek!

Brollyan
tud valaki segitani klánszerzésben?
re
gPROject
AL-ben 11 is esett már egyszerre
ma én is megkaptam az elsõ mold hardenerem

gPROject
hát figyelj..számolj utánna
30milla egy great sword, akkor hogy jön ki nekem ennyire vagy kevesebbre(craft ugye csak olcsóbb kellene, hogy legyen), ha 800k-ért veszem meg a 60db hardenert(és ez még csak a hardener)?

Sámán
Blazing S-ban is dobják stalkerek asszem -ilyen repkedö vízköpök -de marha ritkán! Ha naponta 2 esik akkor már nagyon mákostészta! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

valaki tudan segitani...

kellene egy klan...ill segitseg anyagiakabn...
de egy klán jobb lenne 😄

thnx

Brollyan<#wave>
Nethyrrea
IGE, ebay...vagy SKILL esetleg 😄DD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
egyébként a fizetõsön most a mold hardener a legkeresettebb és legritkább cucc. c2-es 100%-os receptekhez kell elég sok, és csak 3 helyen terem:

GC legmélyén, iszonyat kicsi eséllyel, 1 nap farmolás után TALÁN esik neked 1 drop (ami ugyan lehet többes is, klánnak 2x esett egyszer 7darabos, egyszer 9darabosban)

FG-nél valami kisebb fõnökboss dropolja

meg TOI 5-ik emelet a mul groupoktól, csak azok meg elég tömve vannak és a mobok fele ott AOE paralízist kasztol, ami 2 perces...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mivan..hogy -hogy senki nincs itt...se a játékban...

(valaki nem árul adenát, vagy nem tudtok valakit aki ad el??)

Brollyan
HI ALL!

mikor vagytok fönt? én a 2-es szerveren vagyok...

<#wave>
Manoooo
<#crazya>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

B@lu
ja ki irta ezt?😛

lol

Strahd_
vagy itt keres rá

http://lineage2.amnesia.hu/

Nethyrrea
WTB Mold Hardeners! I need 60 for my Great Sword, so I buy 100k each!

lolleráj 😄DD

ha 800k-ért tudsz venni akkor szerencsés vagy 😄

ZsZso
Nagyon szépen köszönöm ... nemsoká asszem én is küldeni fogom 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

B@lu
ja lehet

toltsd le a C1 es klienst, (1.4 giga) keress ra visszabb a forumban, majd a free forumban leirtak szerint patcheld meg

regelj be (keress vissza hogy hol kell) es mehet a gama

kb max 20 lapon belul megtalalod az osszes infot ami kell az indulashoz, es ahoz hogy akar magadtol is el tudd donteni milyen karit csinalj

ZsZso
Hi,

Lécci ne lõjetek le, mert ilyen alma vagyok a dologhoz, de szabadna megtudnom, hogy ezt a gammát lehet -e igyenesen küldeni ? Ha igen, akkor hogy ? Láttam free servereket, de nem tudom, hogy hogyan is kellene azokra fellépni ... jó -e az official kliens, ... szóval egy pici segítség kellene.

Köszike 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sámán
Na az pl lehet... 😊

FeketeVipera 77 SS

Strahd_
zubei

Sámán
Nemrég találkoztam még KogHu-val -bár öt igazából egyáltalán nem ismerem, csak annyit tudok róla hogy magyar és hogy egy nagyon szép b-s piros cuccban feszített 😄DD
Nem doom volt -mondta mi, de már nem emlékszem 😊

FeketeVipera 77 SS

B@lu

figyi Nethy

aruld el nekem hogy csinalja hogy mindene +4 es? mikor +3 folott mar szeteshet a dolog... nem +3 as velelen?(kiveve az egyreszes armor)

a masik : honnan szerzett 30 db (ha +3 as) vagy 40 db (ha +4 es) armor scrollt????? az kb 40* 700K = 28.000K azaz siman Doom setje lehetne nem zubei!!!!!!!!!!

B@lu
Huu Manoooo nagyon veszelyes ez a logo😛

olyan ijeszto, hogy BRRRR...!

B@lu
Vazzeg nemtom mit csinaltak az XP rendszerrel, de tegnap AL ban 40% ot fejlodtem! ebbol kb 6 ora volt 5 -6 ora volt a tiszta jatekido

vajon ez azert van mert 52 lettem? eddig tul nagy volt az XP bunti?

B@lu
grat😛

😄DD

Kell az enchantoláshoz 😊))
Free szerveren az is gáz, hogy mivel mani jön rendesen és luxoryban lehet kapni D/C-grade enchant armor/weapon scrollokat (B-gradeset nem) ezért jobban megéri a C-grades armor enchantolva, mint szenvedni B-grade armorért.

GSXR
Ha nincs értelme a pénznek akkor hogy fogadhattál el annyi pénzt egy sapiért😊

gPROject
2-en karakter nevek:
Diniz
Iluvator
Shaere
ZitusHUN(?)
SzylHUN, Csobensult(1 ember)
FeketeVipera,.....+még pár kari 😊 (1 ember)
Gattaca, Cukipofa(1 ember)
Seferin, Chibico(1 ember)
Nethyrrea

sajnos már csak ennyien asszem, pedig voltunk kb. 50-en 😞

2esen: gPROject(Gattaca), najó+Sámán(Szyl), Jacky(Esztibaba), Nethyrrea(Nethyrrea), phalanx(Iluvator) jaccik, legalabbis en igy tudom.
Europain(Teon-on) meg csak mi jaccunk Zolee-val (Aimful a kari).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Fizetosrol nem dobnak ki senkit, nem tudom ezt honnan vetted. Max banoljak az illetot ha botozik, de ezt sztem nagyon helyesen is teszik.

elöre is nagyon köszönöm!!!<#wave><#wave>
lenne két kérdésem..
1. ki játszik a 2-es szerveren és ki az európain...
2. valaki nem árul adenát, vagy nem tudtok valakit aki ad el??

ha nem vagyok itt kérlek külgyetek nekem e-mailt: [email protected]
hi all
BIGbrothR
És hány magyart dobtak most k ia fizetõsrõl???

------
Husi1 - lvl34 Human Knight
PurciUr - lvl 18 Orc Mystic
http://lineage2.fpn.hu/

-- Üdv Nagy Tesó...

Meg meg sok minden. Csak feluletesen emlitettem nehany dolgok. Viszont kihagytad hogy normalisan at lehet menni a kuszobokon<#eplus2>

Fizetõs mellett még az is szól, hogy 10x annyian játszák, van értelme a pénznek, nagy a piac...

Kinek mi jon be. Aki sokat jaccik a jatekkal es hosszutavon tervezi, annak a fizetos. Aki betarol betara jar annak nyilvan a free😊
Meg fizetos mellett meg szol az hogy mar chronicle2-es, es megbizhato(pl nem torlik a karid 2 honap utan).

Nethyrrea
asszem 3ezer körül

nem én intézem, csak ha haver szól hogy lefogyott az accom akkor adok neki valamennyi pénzt 😊

phalanx
ezen folyik már a vita hónapok óta (szerény véleményem szerint jobb) de ebbe inkább ne menjünk bele <#nyes> az viszont kétségtelen, hogy a freen sokkal több magyar van

Holdpro
szerinted jobb mint a HSC ?
Köszönöm a választ <#worship>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Sztem mar 1000x valaszoltunk, ha visszakeresnel 100 hozzaszolast megtalalnad a valaszt, mer kb 100 hozzaszolasonkent megtalalhato. Mellesleg az 1 hozzaszolassal lentebb emlitett linken(http://www.lineage2.com/) is meg lehet talalni.
De azer valaszolok szamokban is. ha jol tom 14.95 dolcsi / 1 ho, es a tobbseg sztem otp-s webkartyaval fizet, vagy dombornyomasossal(sima netes fizetesi eszkozokkel).

Holdpro
komolyan mondom kis beütése van itt egyeseknek, mindent úgy kell kihúzni belõletek ? Kérdeztem mennyit fizettek havonta ? Hogy fizettek ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

phalanx
termeszetesen fizetos serveren.

Holdpro
de hol az az itt ?

ja itt csak 10 perces reroll van<#hehe>

Holdpro
Bonebreaker, Atuba Mace, Atuba Hammer, Yaksa Mace, Paagrio Axe kerestetik

Holdpro
Mennyit fizetsz havonta ?