Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vki aki forglalkozik dvd borito nyomtatassal vagy ilyesmivel segithetne😛
Az kene hogy hanyas felbontasra meretezzem a kepet, hogy kinyomtatva faszan ra lehessen tenni a tokra/be lehessen tenni
(a szelessege ilyen 900 es 1100 pixel kozott lehet kb.)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
köszönöm...
jó éjt mindenkinek!
Brollyan
30milla egy great sword, akkor hogy jön ki nekem ennyire vagy kevesebbre(craft ugye csak olcsóbb kellene, hogy legyen), ha 800k-ért veszem meg a 60db hardenert(és ez még csak a hardener)?
FeketeVipera 77 SS
kellene egy klan...ill segitseg anyagiakabn...
de egy klán jobb lenne 😄
thnx
Brollyan<#wave>#wave>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
GC legmélyén, iszonyat kicsi eséllyel, 1 nap farmolás után TALÁN esik neked 1 drop (ami ugyan lehet többes is, klánnak 2x esett egyszer 7darabos, egyszer 9darabosban)
FG-nél valami kisebb fõnökboss dropolja
meg TOI 5-ik emelet a mul groupoktól, csak azok meg elég tömve vannak és a mobok fele ott AOE paralízist kasztol, ami 2 perces...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
(valaki nem árul adenát, vagy nem tudtok valakit aki ad el??)
Brollyan
mikor vagytok fönt? én a 2-es szerveren vagyok...
<#wave>#wave>
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
lolleráj 😄DD
ha 800k-ért tudsz venni akkor szerencsés vagy 😄
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
toltsd le a C1 es klienst, (1.4 giga) keress ra visszabb a forumban, majd a free forumban leirtak szerint patcheld meg
regelj be (keress vissza hogy hol kell) es mehet a gama
kb max 20 lapon belul megtalalod az osszes infot ami kell az indulashoz, es ahoz hogy akar magadtol is el tudd donteni milyen karit csinalj
Lécci ne lõjetek le, mert ilyen alma vagyok a dologhoz, de szabadna megtudnom, hogy ezt a gammát lehet -e igyenesen küldeni ? Ha igen, akkor hogy ? Láttam free servereket, de nem tudom, hogy hogyan is kellene azokra fellépni ... jó -e az official kliens, ... szóval egy pici segítség kellene.
Köszike 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem doom volt -mondta mi, de már nem emlékszem 😊
FeketeVipera 77 SS
figyi Nethy
aruld el nekem hogy csinalja hogy mindene +4 es? mikor +3 folott mar szeteshet a dolog... nem +3 as velelen?(kiveve az egyreszes armor)
a masik : honnan szerzett 30 db (ha +3 as) vagy 40 db (ha +4 es) armor scrollt????? az kb 40* 700K = 28.000K azaz siman Doom setje lehetne nem zubei!!!!!!!!!!
vajon ez azert van mert 52 lettem? eddig tul nagy volt az XP bunti?
Kell az enchantoláshoz 😊))
Free szerveren az is gáz, hogy mivel mani jön rendesen és luxoryban lehet kapni D/C-grade enchant armor/weapon scrollokat (B-gradeset nem) ezért jobban megéri a C-grades armor enchantolva, mint szenvedni B-grade armorért.
Diniz
Iluvator
Shaere
ZitusHUN(?)
SzylHUN, Csobensult(1 ember)
FeketeVipera,.....+még pár kari 😊 (1 ember)
Gattaca, Cukipofa(1 ember)
Seferin, Chibico(1 ember)
Nethyrrea
sajnos már csak ennyien asszem, pedig voltunk kb. 50-en 😞
Europain(Teon-on) meg csak mi jaccunk Zolee-val (Aimful a kari).
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
1. ki játszik a 2-es szerveren és ki az európain...
2. valaki nem árul adenát, vagy nem tudtok valakit aki ad el??
ha nem vagyok itt kérlek külgyetek nekem e-mailt: [email protected]
------
Husi1 - lvl34 Human Knight
PurciUr - lvl 18 Orc Mystic
http://lineage2.fpn.hu/
-- Üdv Nagy Tesó...
Meg fizetos mellett meg szol az hogy mar chronicle2-es, es megbizhato(pl nem torlik a karid 2 honap utan).
nem én intézem, csak ha haver szól hogy lefogyott az accom akkor adok neki valamennyi pénzt 😊
Köszönöm a választ <#worship>#worship>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
De azer valaszolok szamokban is. ha jol tom 14.95 dolcsi / 1 ho, es a tobbseg sztem otp-s webkartyaval fizet, vagy dombornyomasossal(sima netes fizetesi eszkozokkel).
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..