Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi all...
valaki eltudná küldeni a C3 különlegességeit... köszi

Brollyan
gPROject
kizárt
1. hong még nincs 75
2. még csak ic-sek jártak eddig baium lairben(állítólag)
3. honnan tudod, hogy néz ki egy A grades dagger? 😛

hpzolee
De most érzitek a különbséget nem az a nagyszám hogy kitud jobbat mondani hanem a szerveren elsöként te kaptad a weapont,mondjuk pl.siegharton te kaptal volna 1 "A"grade daggert(ami tuti vanamar mert Hong-nál láttam).

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
mi klánunknak pl peril bow a TOI 6-ik emeleten pottyant egy... gyerek fel is vásárolta magát full +4-re belõle...mocsok <#nezze><#idiota>

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
Egész jólsikerült képek😊))))

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Mi meg sztem kb 2 hete farmoljuk, es a bowon kivul esett kb 20 shaft.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Uhh az nem semmi, nekunk is jo lenne 1 olyan😊 Miket farmoltatok erte?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

grat es gl (na meg hf<#hehe>) mindkettotoknek <#eljen><#taps>

Sámán
Szupi!!!! <#taps><#eljen><#taps>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hevy armorban bellion cestussal, iszonyat buffokkal, tyrant skillekkel nagyon állat lenne Gattaca -tyrantoknak va egy csomó passzív attakspeed növelöje -meg sem bírna fordulni a mob míg vagy 50et bele nem csapsz, utána meg már mindegy <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

HUNrricane
Grat. Sok boldogsagot kivanok nektek!

Majd felébredsz!

felistettem a galériaba a screenshotot rola😊
SDana
Grrr... Én Freen egy hétig (49tõl 55ig) farmoltam emit és egy se esett <#ijedt>

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Manoooo
Király!!!!
Gratula!!!
<#taps><#taps><#taps>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

grat nekedis😊habar majd megtudod...😄enmeg else vettem de mar tudom...😄D
grat😊nekunk Peril esett(mecha 4.peril dropja),most jarnek utana a penzemnek,de epp nincs bent a srác,lehet lelepek inkabb moziba😊
Az bizony! Szombat ota Eszti neni menyasszony!
Zolinak most esett 1 Emi drop <#hehe>

es vele a statsok:

Ezelott CIB volt, igy most 200al tobb a patk.
Mindez egy kevesebb mint 2 honapos szerveren, eddig asszem 6 embernek van emije Teonon, igy Aimful a 7.<#nyes>

GAthersw
272,300 mm*184,650 mm a számolgatás már a te dolgod 😊

01110000 01110010 00110000

gPROject
+3-as damascus 45 milla

az én TOP B-s bellion cestusomért(100% crafttal ua. mint bow of peril, damascus stb., kristályban is ugyanannyi) ami critical drain(legkeresettebb) sa-val enchantolt, nem adnak 36 millát
kiröhögnek amikor megmondom, hogy 35 milla az ára, én pedig nem fogom olcsóbban adni, amikor a többi top b-s sa nélkül 40 millától kezdõdik
meg amúgyis nekem tökéletesen megfelel, csak már unom 😊
a legnagyobb patkos fegyver a játékban
nem baj, ha nem kel el jó áron, megtartom c3-ra és tyrant skilleket veszek fel gattacával 😛

Manoooo
A csokoládé zöldség !

A csokoládét a kakaócserje babjából nyerik.
A bab zöldség.
A cukrot cukorrépából nyerik.

A répa és a bab is zöldség.
Tehát a csokoládé zöldség.

Hogy egy lépéssel továbbmenjünk - a csokoládéban tej is van, tehát a csokoládé egészséges.

A mazsola, meggy, barack és eper, amivel meg van töltve a csokoládé, a gyümölcsök közé tartoznak, úgy hogy egyél csak amennyi jólesik.
A csokoládé jó a stressz ellen :
Nézd meg : A "STRESSZED" visszafelé olvasva : "DESSZERT(S)"

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

gPROject
"500K ert szoktak kiulni vasarolni, a pofatlanok 300K ert, de 800K ert siman el lehet adni"

nem értem az ilyen felfogást
már ne is haragudj, de az mind pofátlan aki 100k-nál többet kér ezért a szarért
itt nem eladásról volt szó, hanem vételrõl!!!
szerinted ha a 30millás(16k-s b crystal áron számolva csak 27milla), fegyverhez 60 mold hardener kell, akkor a mold hardener reális ára 800-1000k vagy 100k? és az a pofátlan aki 800-1000k-ért adja darabját, vagy az aki 100k-ért venné?

Nethyrrea
pont ezzel tartják kordában a gazdaságot. nem akarják hogy mindenki túl hamar toppos cuccokban rohangáljon. meg gondolom ebayes barátaiknak is nagy örömet okoznak ezzel: drága és szükséges tárgy=EBAY RULZ....

sajna...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

phalanx
<#csodalk><#zavart2>

szerintem ma vipera is belép az Athanatosba,ahol most tömörülönk picit😊
ha jöttök ostomolni Orent vagy Gludiot,majd megküzdünk😊)
azirafael
A C2 nem valtoztattak ezen? Azt hinné az ember tesznek bele olyan mobot, ami normális eséllyel dobja a hardenert, hogy ne bassza szét a gazdaságot...

Manoooo
Gratula az enchantoláshoz! 😊)

Holdpro free szerveren játszik ahol az egész szerveren 1 db full plate van 😊
A 60+-os magyar tankok még comp armorban vannak...
Én hajnalban 13-15 millát költöttem enchantra 😊)
+5-ös theca felsõ +6-os theca gatya, +5-ös nyaki, +4-es gyûrû, +4/5-ös fülbevalóm van...

azt a 100k/mold hardenert nem kell ennyire komolyan venni és nem kell tesómat ennyire hülyének nézni 😄
Õ is tudja, hogy mi az ára egy ilyen sz*rnak 😊
De azért tényleg durva, hogy ennyibe kerül és hogy ilyen sok kell egy fegyverhez belõle.

Sámán
Remélem énis hogy az az a bizonyos gyürü!!! <#love11>
Good luck!!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

OFF

Kosz, de nekem baszakodni kell vele, mivel egy ceg fogja kinyomtatni nekem a boritokat, ok meg nem fognak szivozni a neroval(sztem fenn sincs nekik), ezer is kene hogy hany pixelre kell tenni. A neroban mellesleg sehol se talaltam hogy el lehetett volna menteni az atmeretezett kepeket, szal ezert sem jo😞

Manoooo
Egy kis munkakedv növelõ! <#nevetes1><#nevetes1>

Ha olyan "De utálom a munkámat" típusú napod van, ezt
próbáld ki:
Ha mész hazafelé utált munkahelyedrõl, menj be az elsõ
patikába, s menj a hõmérõk részlegére.
Kérj egy végbél-hõmérõt, amit a Johnson and Johnson
gyártott.
Fontos, hogy ezt a márkát vedd!
Mikor hazaérsz, zárd be az ajtót, húzd be a függönyöket,
kapcsold ki a telefont, hogy semmi se zavarjon a terápia
idején. Öltözz át valami kényelmes ruhába, például
melegítõbe, és feküdj le a kanapédra.
Bontsd fel a lázmérõ dobozát A lázmérõt tedd az éjjeli
szekrényre, vigyázva, nehogy eltörjön. Eztán vedd ki a
hõmérõ használati utasítását, s olvasd el a gyártó
megjegyzését: "A Johnson and Johnson minden
végbél-hõmérõjét személyesen
teszteli." Most hunyd be a szemedet, s hangosan ismételd el
ötször egymás
után: "Köszönöm, Istenem, hogy nem a Johnson and Johnson
minõségellenõre vagyok!" Ne feledd, mindig akad valaki,
akinek szörnyûbb a munkája a tiédnél is!

Manoooo
Hoppá! 😊)))
És ez az a bizonyos gyûrû?????? <#love11>

Sámán
Nem semmi drop! Mennyit gyilkolt érte???? <#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

Baratnomnek meg esett egy aranygyuru a valosagban 😊
Sámán
Nekem tegnap crumába esett egy sop meg egy oriore 😄DDDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jaaa.... <#hehe>
Akkor jó, mert mintha sls-re hajtanál 😄DD

FeketeVipera 77 SS

B@lu
500K ert szoktak kiulni vasarolni, a pofatlanok 300K ert, de 800K ert siman el lehet adni

tegnap esett amugy 3 GC ben(hardner), 1 B armor scroll, 3 Doom light recept, 1 DE long bow shaft, par glue es vagy 100 sop

B@lu
ha elered a lvl 50 et bevesznek azIC be

addig probald meg a Feketeviper a klánját😛

Nethyrrea
elvagyte tévedve, én cuki szignójáról beszélek 😄 vagy a tesójáéról vagy kiérõl

B@lu
lol en meg azt hittem eltevedtek😛

B@lu
siman a Full plate set (armor, sapka) kell neki a + 270 hp miatt

kabar a komp meg weight limitet emel

Holdpro
szerintetek egy Keresõ Törpének C-s cuccban a Composite set a legjobb ?
keresem ezeket:
Bonebreaker, Atuba Mace, Atuba Hammer, Yaksa Mace, Paagrio Axe , War Axe

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Sámán
Sieghardton vannak 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hm... amúgy lehet hogy tényleg csak kissé paranoid vagyok és tényleg van pár új magyar a fizetösön -és nem pár "öreg motoros" próbál scemmelni meg szórakozni másokkal (pl velem)... <#vigyor4>
Adni kölcsönbe -föleg 1-2 hónapja játszóknak- többet 100000% hogy nem fogok, de azért kezdetnek 1-2 utánpótlás se rossz -hátha hoznak haverokat is <#vigyor2>
Gwynda lvl 24cleric
Brollyan lvl 35 monk
Tuti nem egy ember mert együtt partyztak(tunk) <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Great sword az nem kétkezes? Úgytudom nem lehet duál... Te karidnak kell?????
Tény hogy marha jól néz ki <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
nézd, én tudom, én csak a jelenlegi piaci helyzetet mesélem a fizetõsön. bár nemtudom mostanában hol láttál te great swordot 30-ért amikor a damascus 50 felett van.

de ha buhyshopolsz se fogsz kapni 800k-nál olcsóbban hardenert hacsak le nem sz*pod a fél kínai farmertársadalmat...

GAthersw
Neroban van Cover Designer vagy miafos, ne vacakolj a felbontás állítással.

01110000 01110010 00110000

Itt keresgelj:

http://www.l2orphus.com/forum/index.php?s=308195150b7eac6cb3c10c425440ed1d&showforum=5

Sztem 20 utan siman erdemes belepni vmi klanba.