Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
viszont a PBD-t ne becsüld le. egy velem egyenlõ szintû tõrös DD-t majdnem kinyírtam vele 😄 nayo nem csak azzal, de mivel bejött rajta BSPS-el a PBD, maradt neki vagy 50 hp-ja mire meghaltam 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
NINCS armor mastery-je lvl40 után!!
Heavy Armor Mastery 36(SK) 15(BD)
a táncokon kívül,
a BD-nek van:
Poison Blade Dance
Dual Weapon Mastery
SK-nak van:
Corpse Plague
Cubic Mastery(Summon Poltergeist Cubic,Summon Vampiric Cube,Summon Viper Cubic)
Hate Aura
Life Leech
Lightening Strike(790-es mdefem-re sebzett 390-et, +esély van a paralyzisre)
Bár szerintem mire nekem lehet avadonom, addigra már meglesz a szép/egyedi a-s páncélod is 😄DD
Bd fickók nagyon állatul tartják a pengéiket, de talán csak a doom páncél áll nekik úgy ahogy már talán tetszene is... 😊
Hidrogénezett hajú elf fickók, feszülös páncélban -ök a legmenöbb csákók a játékban 😄DD
Kigyúrt állat ügyileg meg az orkok 😄D
FeketeVipera 77 SS
amikor bemegyek toi-ba, és elkiáltom magam hogy BD LFG, akkor nem kell sokat várni hogy akár egyszerre 2 partiba is hívjanak, mostmár jópáran felvettek a friendlistbe és amikor partizni mennek mindig üzennek hogy nem kell-e parti
Elvileg db-nek jó a pdefje mellé meg duálja van -egész jó támadásai vannak és buffolja a partyt (igaz hogy óceánt lehetne velük rekeszteni 😊
FeketeVipera 77 SS
neki is rengeteg hp-ja van, csinálok belõle egy ddorfot 😊
kell aoba, de inkább deadman's glory(az jobban megy a doomhoz 😊) healt sa-val, a doom is ad 320HP-t, a prophet is tud adni kb. 500HP-t, szóval azt a +3 con-t amit a doom set ad azt én biztos lecserélném tetkóval str-re vagy dex-re(ez jo pvp-ben, ijjász, tõrös elen), de inkább str-re
a humannak amúgy is nagy a con-ja, én csinálnék 1 +4str -4con, +1str -1con, +4dex -4con tetkokat, és ûber dd tank lennék 😊)
amúgy soxor nálunk Shillien Knight szokott tankolni, akinek majdnem hogy fele annyi hp-ja van, mint egy azonos szintû da-nek, és tökéletesen megoldja a dolgot,
egyáltalán nem kell rámenni annyira a hp-ra szerintem
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
FeketeVipera 77 SS
+7MoveSpeed
+5%HPregen
+3STR
-1CON
-2DEX
minden szempontból, mindenkinek jobb a doom
+320HP
+waterbreath
-3STR
+3CON
+24% Shield Defence (with Shield)
nem muszály craftolnod, ha tudod, hogy ami kell a karidnak kijön a pénzedbõl csak megveszed
én sajna nem tudok semmit venni, mert akkor egy csomó pénzt elszórok és nem marad a többi karira lóvé 😞
pedig sokkal egyszerûbb lenne most megvenni a végleges cuccokat gattacának aztán kész, ami marad vagy jön utánna lóvé az megy enchantra, tetkóra
csak sajna én még vagy 4 karit(cuki, mosq, hunnia, + a spoilosom) felakarok teljesen fejleszteni ezért takarékoskodnom kell 😞
Azok is biztos nagyon állatok lettek!!! <#vigyor4>#vigyor4>
FeketeVipera 77 SS
<#worship>#worship>
grat
mert nem nagyon akar komunikálni mostanában, párszor már összefutottunk, csak egy hi-ra futotta(lehet az én hibám is, én sem kezdeményeztem beszégetést, mivel elég idegenen viselkedett:/)
De mindent ellensúlyoz ha van ugye egy kedvenc karid, amit te nevelgettél, szereted ahogy kinéz, ki tudod rendesen használni minden képességét és van miért hajtanod vele <#vigyor4>#vigyor4>
Nekem sok-sok kari sok-sok szép ruhában az egyik álmom <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Viperának is azért van kevés manája mert a lájt armor sokkal jobban áll rajta mint a robe <#nevetes2>#nevetes2>
(de mondjuk nem is gyakja le fél mp alatt egy erösebb mob 😊
FeketeVipera 77 SS
bocsi, ha nem lightot használsz, de úgy láttam draked van
nameg kell neked egy paagrio axe vagy valami más(crystal staff, bár az nem állna neked túl jól) mana up-os fegyó
majdcsak kinö egy 50-es a repertoáromból elöbb-utóbb ugye <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeViperával már vagy 5 szint óta vanor silenosozok -ez alatt esett: csontok, vasak, pár stormbringer blade, 1db c-s felsö valami lájt mithrill (elsö c-s droppom, tökre örültem neki! 😊 és kb ennyi -ez tart nálam 5 hete biztos...
De legyen csak 52!!!! Akkor már talán pl nem fog elfogyni az össz manája 4-5 ember feluffolása után 😄DDD Szóval mehetek vele akár nagyobb partyba is <#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
tudtok mondani nekem egy jó, és egyszerû progit amivel videot tudok csinálni a játék(r/b)ól?
on
fellbuffolsz mindekit(target-10gomb-target-10gomb-target...)aztán pihensz(leülsz) amig le nem mentek a buffok, mert ha nem pihensz végig nem lesz elég manád a következõ körre, hogy mindenkit végigbuffolj
nem lehet makrot sem csinálni a buffokra, mert mindig akad különleges kívánság(de gyûlölöm) 😞
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
tegnap léptem 58-ra gattacaval és már 45% körül járok 😊
40 után, ha tudsz magadnak venni c-s cuccokat, simán elmehetsz egy partyba gibicnek 😊
hazudsz egy kicsit és már jön is az exp 😊
az a jó most c2-ben, hogy ha 45-ig elvitted utánna szerintem elég könnyû al-ban*, toi-ban*, gc-ben, fg-nél partyt találni, max kicsit füllenteni kell a szinteddel kapcsolatban, bár nem igen kérdezik 😊
velünk is soxor van 42-49-es player al-ban(igaz én nem szeretem az ilyen partykat, de másokat nem zavar 😊)
*klán/oldal függõ 😞
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Brollyan
sensei sztem még nincs 75...ahhoz túl gyakran irtják egymást DS-el. egy hónapja még alig volt aszem 70, és nincs az a powerlevel ami egy hónap alatt feltolja az emebrt 70-rõl 75-re....még bluetick is csak 72 😄 zat meg tharghan már lehet 75, azt elhiszem.
Nekem sem! <#nevetes1>#nevetes1>
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya