Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
VISZONT a BD egy nagyon keresett partitag fõleg TOI-ban, és a tapasztalat is azt mutatja (akár klánon belül is, a többiek mindig utánam sírnak), hogy BD/SWS buffokkal sokkalta jobb a parti, mint nélkülük. még akkoris ha a BD helyére egy nukert/tõröst raknak be.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
tudom hogy szar a BD buffok nélkül, ne sértõdöm meg ezen 😄D

viszont a PBD-t ne becsüld le. egy velem egyenlõ szintû tõrös DD-t majdnem kinyírtam vele 😄 nayo nem csak azzal, de mivel bejött rajta BSPS-el a PBD, maradt neki vagy 50 hp-ja mire meghaltam 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
szóval bd buffer dd, az sk meg mondjuk tank, de dd-nek sem rossz

gPROject
blade dancer buffok nélkül k@ki(bocs Nethy)
NINCS armor mastery-je lvl40 után!!

Heavy Armor Mastery 36(SK) 15(BD)

a táncokon kívül,
a BD-nek van:
Poison Blade Dance
Dual Weapon Mastery

SK-nak van:
Corpse Plague
Cubic Mastery(Summon Poltergeist Cubic,Summon Vampiric Cube,Summon Viper Cubic)
Hate Aura
Life Leech
Lightening Strike(790-es mdefem-re sebzett 390-et, +esély van a paralyzisre)

Sámán
Ma lett 20as a de fájter kislányom, vigyázz mert lesz konkurenciád!!!! 😄DDDD
Bár szerintem mire nekem lehet avadonom, addigra már meglesz a szép/egyedi a-s páncélod is 😄DD
Bd fickók nagyon állatul tartják a pengéiket, de talán csak a doom páncél áll nekik úgy ahogy már talán tetszene is... 😊
Hidrogénezett hajú elf fickók, feszülös páncélban -ök a legmenöbb csákók a játékban 😄DD
Kigyúrt állat ügyileg meg az orkok 😄D

FeketeVipera 77 SS

Tudom nem ide tartouik de megkérdezem: hol lehet hofi videókat letölteni?
Nethyrrea
azért annyira nem...
amikor bemegyek toi-ba, és elkiáltom magam hogy BD LFG, akkor nem kell sokat várni hogy akár egyszerre 2 partiba is hívjanak, mostmár jópáran felvettek a friendlistbe és amikor partizni mennek mindig üzennek hogy nem kell-e parti

Nethyrrea
ezért maradtam az egyszerû, de szerintem gyönyörû avadonnál. +294 HP bónusz, ha pajzsot is használnék akkor +25% shield defense. nekem ez elég. és mellesleg azóta akárhol megfordulok mindenki fel akar szedni 😄DD lassan elsõszámû szexximbólummá válok a játékban 😄DDD tény hogy én vagyok az egyetlen BD avadonban. sõt. talán az egyetlen DE csaj. eddig mást nem láttam ilyenben magamon kívül, hím DE-ket meg humanokat persze, de sztem ebbõl a szempontból juník vagyok. legalább megismernek 😊

Nethyrrea
a rakat buff mellé ahogy nézem egy paralyze-val is megbuffolták az ifjoncot 😄DD

Sámán
Nem db hanem bd 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Partyba miért jobb a shillen knight mint a bd???
Elvileg db-nek jó a pdefje mellé meg duálja van -egész jó támadásai vannak és buffolja a partyt (igaz hogy óceánt lehetne velük rekeszteni 😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
mit meg nem adnék egy Shillen Knightért, nagyon tetszik <#eljen>

gPROject
ja amúgy ezt akarom megcsinálni cukival is
neki is rengeteg hp-ja van, csinálok belõle egy ddorfot 😊

gPROject
dehogy nem
kell aoba, de inkább deadman's glory(az jobban megy a doomhoz 😊) healt sa-val, a doom is ad 320HP-t, a prophet is tud adni kb. 500HP-t, szóval azt a +3 con-t amit a doom set ad azt én biztos lecserélném tetkóval str-re vagy dex-re(ez jo pvp-ben, ijjász, tõrös elen), de inkább str-re
a humannak amúgy is nagy a con-ja, én csinálnék 1 +4str -4con, +1str -1con, +4dex -4con tetkokat, és ûber dd tank lennék 😊)
amúgy soxor nálunk Shillien Knight szokott tankolni, akinek majdnem hogy fele annyi hp-ja van, mint egy azonos szintû da-nek, és tökéletesen megoldja a dolgot,
egyáltalán nem kell rámenni annyira a hp-ra szerintem

hpzolee
Grats😊 statot is magmutatod?plz

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

phalanx
dehát ez van, nem lehetek tank és dd egyszerre <#alien>

phalanx
azokra sajna nem nagyon lehetek büszke <#sir> pattack-om nevetséges a war axe-al és még a doom is levesz belõle

Sámán
Egyikse túl nagy szám + ügyileg... Föleg hogy top b-s pácélok és ebböl-abból azért le is vonnak... De doom azért tényleg jobb 😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
amúgy szerintem a bw heavy set-nek semmi értelme
+7MoveSpeed
+5%HPregen
+3STR
-1CON
-2DEX

minden szempontból, mindenkinek jobb a doom
+320HP
+waterbreath
-3STR
+3CON
+24% Shield Defence (with Shield)

gPROject
hát ezért jó, ha csak egy karija van az embernek :/
nem muszály craftolnod, ha tudod, hogy ami kell a karidnak kijön a pénzedbõl csak megveszed
én sajna nem tudok semmit venni, mert akkor egy csomó pénzt elszórok és nem marad a többi karira lóvé 😞
pedig sokkal egyszerûbb lenne most megvenni a végleges cuccokat gattacának aztán kész, ami marad vagy jön utánna lóvé az megy enchantra, tetkóra
csak sajna én még vagy 4 karit(cuki, mosq, hunnia, + a spoilosom) felakarok teljesen fejleszteni ezért takarékoskodnom kell 😞

Sámán
van rajtad egy rakat kira buff, magadra kaptad a top b-s páncélod, de a tulajdonságaidat nem nyomtad volna még oda a karid mellé...
Azok is biztos nagyon állatok lettek!!! <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

woooow...nagyon jol néz ki 😄
<#worship>
grat
phalanx
nem, zitus az nem zitus jelenleg.... 😞 csak én szoktam néha piacolásra vagy buffolásra használni

phalanx
greedjom-tól vettem 8,25m-ért

gPROject
zitus még zitus?
mert nem nagyon akar komunikálni mostanában, párszor már összefutottunk, csak egy hi-ra futotta(lehet az én hibám is, én sem kezdeményeztem beszégetést, mivel elég idegenen viselkedett:/)

Sámán
Szupi lett!!!! <#taps>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Párszor partyztam orkmonkommal crumába (még 8% és 40es tyrant!!!!) és szerintem harcosokkal sem sokkal izgibb! Jön a mob, van 1-2 tuti támadásod, egyébként meg kiválasztod/támadod/kiválasztod/támadod -ha jók a healerek nem nagyon kell semmire se figyelned -healerrel eddig mindig jobban a monitorra ragadtam -föleg ha nem igazán erös partyval mentem -figyelni kell nehogy valaki megnyiffanjon, de úgy healolj/buffolj hogy ne menjen rád semmi mob, mert akkor 1-2 mp alatt legyak, ha berootolod fogy a manád, ha sleepelsz kiüthetik és megint rajtad van -szóval a fene tudja melyik az izgibb <#hehe>

De mindent ellensúlyoz ha van ugye egy kedvenc karid, amit te nevelgettél, szereted ahogy kinéz, ki tudod rendesen használni minden képességét és van miért hajtanod vele <#vigyor4>

Nekem sok-sok kari sok-sok szép ruhában az egyik álmom <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Viperának is azért van kevés manája mert a lájt armor sokkal jobban áll rajta mint a robe <#nevetes2>
(de mondjuk nem is gyakja le fél mp alatt egy erösebb mob 😊

FeketeVipera 77 SS

gPROject
grats, nice <#eljen>
a kesztyût honnan szedted??

gPROject
talán ha nem light armort használnál, több manája lenne 😊)
bocsi, ha nem lightot használsz, de úgy láttam draked van
nameg kell neked egy paagrio axe vagy valami más(crystal staff, bár az nem állna neked túl jól) mana up-os fegyó

gPROject
köszi, van egy olyan érzésem, hogy ez nagyon láma kérdés volt 😊)

phalanx
Végre DOOOOOOM <#taps>

Sámán
Nekem 50 felettieket kivéve gyakorlatilag minden szinten van pár karim, nekem nagyon muszáj, tekintve hogy egy idö után tényleg marha unalmas ugyanazokkal a skillekkel ugyanazokat a mobokat ütni -de szerintem nem vészes partyt találni 40 alatt sem -ahogy észrevettem sokan indítottak új karikat -csak utálok party közbe szótárazni (nem sok magyar van ugye...), és igazán partyba tényleg 50 fölöttiekkel jó játszani, azoknál már tényleg kialakulnak/felerösödnek karikra jellemzö speciális trükkök -addig inkább szólózok <#vigyor3>
majdcsak kinö egy 50-es a repertoáromból elöbb-utóbb ugye <#vigyor2>

FeketeViperával már vagy 5 szint óta vanor silenosozok -ez alatt esett: csontok, vasak, pár stormbringer blade, 1db c-s felsö valami lájt mithrill (elsö c-s droppom, tökre örültem neki! 😊 és kb ennyi -ez tart nálam 5 hete biztos...
De legyen csak 52!!!! Akkor már talán pl nem fog elfogyni az össz manája 4-5 ember feluffolása után 😄DDD Szóval mehetek vele akár nagyobb partyba is <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

phalanx
Fraps?!

gPROject
off
tudtok mondani nekem egy jó, és egyszerû progit amivel videot tudok csinálni a játék(r/b)ól?
on

magus
Hunricane akkor tudsz valami infot adni?😊

gPROject
nekem valahogy nem uncsi, pedig álítom a prophet a lagunalmasabb kari partyban 😞
fellbuffolsz mindekit(target-10gomb-target-10gomb-target...)aztán pihensz(leülsz) amig le nem mentek a buffok, mert ha nem pihensz végig nem lesz elég manád a következõ körre, hogy mindenkit végigbuffolj
nem lehet makrot sem csinálni a buffokra, mert mindig akad különleges kívánság(de gyûlölöm) 😞

csuzlee
Nah igen, Gattacaval mar konnyu partyt szerezni, de azert o elvezi a szint, a cast es lehet, ha meg klanban van es az jo, akkor a klan elonyeit is. De egy kisebb karival, mivel nem sok magyar jatszik mar eleg nehez partyt talalni. Szerintem legjobb modszer erre a klantalansag es akkor meg eleg nagy esellyel bevesznek akarmilyen partyba. Szamomra csak az a szomoru, hogyha jol akarsz fejlodni, elegge be kell magad kategorizalni. Gondolok en most itt olyanra hogy 30-40 kozott Cruma, 40 felett DV esetleg kicsit felette Cemetery, majd 50 es felette FG, AL es utann TOI. Mi pl. anno tok sokat "barangoltunk" megneztunk mindent a magyarokkal, foleg Semovel, Iluval, Zitussal es ez tok jo volt, nem volt unalmas. En mar kicsit unom heteken keresztul, minden nap ugyan ott ugyan arra a mobra vadaszni. Es akkor meg nem is beszeltem a penztelensegrol, mert sajnos az a rendes szerveren nagyon keves van. Segitseg nelkul, nagyon nehez megvenni a szintednek megfelelo felszerelest, amikkel meg jol is tudsz haladni. A free szerver ezeket az apro problemakat kuszobolte ki, amik sajnos a rendes szerveren valo "jatekot" tonkre teszik. Persze itt is van sok hatul uto, pl. "Az admin azt csinal amit akar" vagy a sok penz vs. keves kraft = keves a BS armor, es meg 57en is comp armorban rohangalok 😄 Viszont nem sajnalom az xp-t egy jo kis PVP-re , a cuccom egy jo kis PK-ra, ha esetleg droppolnam, es igy vegre elvezheto, jatszhato az L2, legalabbis szamomra. Bar en a rendes szerveren imadok uzletelni a piacon, ez nagyon hianyzik a free szerverrol. Viszont mar nem indulnek el sehova partyzni, vagy partyt keresni a rendes szerveren, nem eri meg, nincs benne jatek elvezet 😞

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

gPROject
én pl. szinte ugyanúgy fejlõdök gattacával(vl58), mint mosquito-val(lvl33, akarok egy aw-t ezért szoktam játszani vele)
tegnap léptem 58-ra gattacaval és már 45% körül járok 😊

gPROject
szerintem 30-tól 40-ig a legnehezebb, fõleg mostmár, hogy nem találsz megfelelõ partyt
40 után, ha tudsz magadnak venni c-s cuccokat, simán elmehetsz egy partyba gibicnek 😊
hazudsz egy kicsit és már jön is az exp 😊
az a jó most c2-ben, hogy ha 45-ig elvitted utánna szerintem elég könnyû al-ban*, toi-ban*, gc-ben, fg-nél partyt találni, max kicsit füllenteni kell a szinteddel kapcsolatban, bár nem igen kérdezik 😊
velünk is soxor van 42-49-es player al-ban(igaz én nem szeretem az ilyen partykat, de másokat nem zavar 😊)

*klán/oldal függõ 😞

csuzlee
20ig felhuzni egy karit, meg a rendes szerveren is max. 1 het 😄 Majd utanna amulj es bamulj. Mikor behuzod a 40-et, fellelegzel 😄 es 1-2 szint mulva rajossz milyen messze van meg a 50 es felette amivel mar erdemes is jatszani 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

BIGbrothR
Võleg 4-5 szinttõl a 20-ik :-) Semmi walker dolog....

-- Üdv Nagy Tesó...

Sámán
Vedd rá!!! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

csak érdekel...ismerösömet rá akarom venni hogy jöjjön és hogy legyen mivel csábitani
Nethyrrea
nemtom hova sietsz, legelõszr fél év múlva lehet amerikában c3, TALÁN 😊

Nethyrrea
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?showtopic=78238

Hi all..hol tudok utánazézni a c3-nak?

Brollyan
Nethyrrea
de efelõl megkérdezhetjük akár Dinizt is 😊

Nethyrrea
sztem sincs még senkinek A grade cucca a sieghardton... majd jaguár jól elkezdi farmolni baiumot és jó drágán majd árulják a különbözõ A grade dolgokat 😊)))

sensei sztem még nincs 75...ahhoz túl gyakran irtják egymást DS-el. egy hónapja még alig volt aszem 70, és nincs az a powerlevel ami egy hónap alatt feltolja az emebrt 70-rõl 75-re....még bluetick is csak 72 😄 zat meg tharghan már lehet 75, azt elhiszem.

Manoooo
Mi van Gather, elsõre nem sikerült leírni????😛PPP

Nekem sem! <#nevetes1>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

GAthersw
Nem érted? 😄DDDD
SG Karácsonyi V.I.P. POWAAA 😄

01110000 01110010 00110000