Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sámán
Köszi! Na azért!!! Már azt hittem c1-be fel se tünt -azért nagyon sokat számít! 😊
Annyira utálom ezeket a második kasztváltó küldiket -minimum 1 nap..
Már nekem... 😊

FeketeVipera 77 SS

C2 ujitas hogy a powerbe beleszamit a loves mellett az ss is(c2 elott ugy volt hogy csak a power meg ss nelkuli loves szamitott bele, es ha power elott ss-eztel, akkor powerhasznalat utan aktivalodott csak az ss a kovetkezo loveshez, itt meg mar ugye a powerben van benne).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Akkor nekem eddig mákom volt, hogy csak jól megírt recikere kerestem rá...
Egyébként eddig is volt az hogy ss-el a harcosok skilljei erösebbek??? Pl monk ironpuch ss-el 407-t sebez, anélkül meg 300 alatt.. Lehet hogy ez is csak nekem nem tünt fel eddig??? 😄

FeketeVipera 77 SS

Baszkurátor
Jaja.Mint ahogy innen meg a SoP !!!!

Deluxe Fairy Stone
20 Toad Lord Back Skins (called incipio in the quest box)
10 coal
10 charcoal
1 c grade crystal
5 silver nuggets

Szekijoe
Eh megnéztem Warcry-on is valahogy kimaradt hogy kell még hozzá 100 metal hardener <#nemtudom>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Sikerülni fog, idö kérdése <#vigyor4>
Orphuson még nem nagyon nézelödtem, de még csak jót hallottam az ottani leírásokról... Nem stimmelnek a recik, hogy mihez mi kell???? Én warcry-n szoktam nézegetni -eddig nem találtam hibás reci leírást...

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Eh, mekkorát szívtam tegnap<#szomoru1> Legalább 3 órát pakolásztam a cuccaim a karaktereim között(Nagyon köszi Vipera a segítséget). Végén gondoltam megcraftolok egy whisperink Death kardot.(végre úgy mennék egy partyval, hogy ránézek a mobra és alszik <#crazya>) A pengéket felvásároltam délután melóhelyrõl, pakolás után orfusz oldal megnyit, nézem mi kell, átpakoltam Shaeréhez, Csöbensült megcraftolt mindent, a kard receptem valahol eladtam de gondoltam segond azért vagyunk Aliance-ban hogy lehessen segítséget kérni. Negyed óra alatt intéztem törpét mondom jöjjön gyorsan Giranba csak 1 klikk és kész a kardom. Amikor kraftolnám akkor ért a hidegzuhany, hogy kell még hozzá 100 Metal hardener 22k a piacon nézem a warém hát csak a felére elég cuccom van Stem-em meg nincs szinte semmi. Mérgemben elmentem spoilozni a 17es törpémmel stemet. Éjjel meg ma egész nap vásárolok remélem össze tudom hozni a cuccot.

Valaki tud valami C2 craft oldalt hogy mihez mibõl mennyi kell? Eddig minden Set kiegészítõt kraftoltam és megéri tuti csak ez kicsit kedvemet szegte<#szomoru1> Nem akarok szívni a B-s armorommal hogy odacsõdítek valakit aztán nincs meg a cucc ami kell a crafthoz.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Az is igaz hogy nemsokára indul a WOW free <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Szerintem egész más a hangulata mint a WOW-nak 😊
Jó, igaz hogy az összes ilyen mászkálós játék között lehet párhuzamot vonni (mindegyikben van egy válaszott fajú karid, lehet klánod, gyakni kell meg küldit csinálni és fejlödsz 😊))))
WOW bétába játszottam kicsit, gondolom az igazi már nem lagozik annyira 😄
L2-be pl ha 0-ról indulsz sokkal nehézkesebb a fejlödés -persze ha megdobnak ezzel-azzal akkor kicsit jobban megy 😄D
Szerintem WOW nagyon aranyos, de nekem pl ezek a "szép" karakterek l2-be jobban tetszenek (wow-ba inkább aranyos karakterek vannak😊
Két fizetösre sem idöm sem anyagi keretem nincs, L2-be meg sikerült eljutnom oda hogy ne akarjam abbahagyni 😊
WOW szerintem sajna ki fog maradni az életemböl -mire L2-t megunom biztos lesz valami új állatság! 😊)))

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Valamit túlértelmeztél, én a játék megjelenésére gondoltam 😊

01110000 01110010 00110000

ZsZso
Jah, most értelmezem a válaszod 😊 Mászkáltam a WOW topikban, és az is behalt ... vágom 😊 télleg a WOW nyert 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem tudom, csak a végén nehogy megint így döntsenek :
48 Hour Rollback ... akkor még karim se volt, most meg 17es 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

meddig szokott tartani egy ilyen server frissités? mikor tudok már ujjra játszani?

ZsZso
Oké, de most találtam rá, na 😛
Azaz halovány emlékeim vannak, hogy jáccottam vele a Koreai bétában is, csak akkor vmiért nem jött be ... talán még túl béta volt. Pff passz

GAthersw
Ez hamarabb volt mint WoW 😛PP

01110000 01110010 00110000

ZsZso
Nah, úgyse akartam sokat jáccani ... így most abszolúte nem nyomom sokáig 😊

Na, most így egy-két nap játék után a véleményem :
Tiszta WOW, csak nekem annak a grafikája, meg részletessége jobban bejött, VISZONT ... a közösség itt verhetetlen ... iszonyat rendesek voltak velem a magyarok, akikkel találkoztam. zShauni a nevem a gaméban, amúgy. Jah, és free -n küldöm ... na csak ennyit ... örülök, hogy rátaláltam a játékra 😊

Jah. Meg sokkal hatekonyabb(nagyonn az eselye) mint a sima stunnak.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
Shield stun ammi??? Bestunnolja a mobot a pajzsával??? 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sztem meg ott van peldaul a pdefnek nevezett dolog, amiert a tankok bekerulnek a partiba<#vigyor5>

En pvp-rol beszeltem, partiban valoban nincs tulsok ertelme a sok hp-nak, de en nem is mondtam azt hogy van. Pvp-be nem mindig jon be a root, amihez meg hozza jon hogy NAGYON keves vari van. Meg ha lerootolnak akkorcsak eloveszi a tank a hazard bowot es kesz😛

A +7MoveSpeed egyaltalan nem elhanyagolhato a LASSU MELEE gladinal. Meg doomba 6al kevesebb az str, gladi meg foled DD, partiba is ezer veszik be, neki str kell. HP-bol meg ugyis tele van, meg van hp novelo self buffja is, szal gladinak str fontosabb mint a hp. Es minek dye-ozni doomba, ha BW-vel dye nelkul megkapod u.azt. (Meg sztem gladinal +7movespeed > +320HP)

Akkor inkább Plated Leather set ha annyira kell az a Str 😊
Szar a defe de úgy se DD-nek kell tankolni....

phalanx
a shield stunt se felejtsd el <#crazya>

gPROject
na jó van majesty-je ami jelent jó pár +defet

gPROject
hát ez már a te bajod, mert a több hp-n kívûl semmi sem szól a da mellett az sk-val szemben

gPROject
pvp-ben talán jó, ha béna a vari és nincs anni esze, hogy lerootoljon, ha viszont van lehet neked 30k hp-d is, egy root alatt megöl egy ijjász vagy wizi
partyban is csak akkor jó a sok hp, ha láma a healer, vagy éppen szarul van összeállítva a csapat(kevés a dd, stb.)

gPROject
miért is? jah, mert neked olyan volt? <#eplus2><#nyes>
de komolyan, semmi értelme enek a setnek:
+7MoveSpeed
+5%HPregen <--ez jó dolog, de nem jelent még egy 1 hp-t se, fõleg úgy, hogy...
+3STR
-1CON <---ez vesz el a hp regenbõl, talán többet is, mint 5%
-2DEX (dex-et soha nem csökkentenék, semilyen karinál)

akkor mond meg mi értelme?? a +str miatt??

ha doomod van:
+320HP <---kapsz egy rakat hp-t..
+waterbreath
-3STR
+3CON <--és még egy rakat hp-t...
+24% Shield Defence (with Shield)

..amibõl úgy gazdálkodsz ahogy akarsz, simán csinálhatsz str dye-okat, úgy hogy hp-ból veszel el, és semmi károd nem származik belõle

amugy tök mind1, mindenki azt csinál amit akar, csak mondtam, hogy szerintem nem sok értelme van a bw heavy bónuszának

Nethyrrea
<#vigyor3><#alien2><#nyes><#nezze><#puszi><#puszis>

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Manoooo
Hogyne, ezt azért nem jegyeztem meg külön, mert ez evidens! <#crazya>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Nethyrrea
énis csini vagyok 😛PP

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
a kockák nem vesznek el XP-t, csak asszem valami 10-15 D kristályba kerül ecceri kocka ecceri megidézése, vagy mennyi, ez a skilleknél le van írva. tény hogy elég sokáig tart ehhez képest de állandóan kockákkal jáccani elég költséges, és nem feltétlenül kifizetõdõ móka, csak ha monnyuk volt elõtte egy über dropod 😄

nekem a black ore gyûrû drop kb 2 szintnyi szenvedést vett le a vállamról, hogy gyûjtögessek hozzá. hurrá. még hátravan 4...

Nethyrrea
1. mennyiért tudnám vajon mostanában eladni a +1-es katanáimat

2. most gyûjtöttem 1 millát össze hogy odaadhassam klántársnak amiért kisegített az avadonomhoz, így most kvázi le vagyok égve

3. már elkezdtem venni sls blédeket, és mivel szinte állandóan partira vagyok utalva, ezért a sebzésem nem nyom annyit a latban

Manoooo
Csini vagy Ilu! <#eljen>

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Nethyrrea
én ezt alapból tudtam 😛PP
meg különbensem azt mondtam hogy most jöttem rá 😛

Sámán
Én nem igazán hiszek ezekbe a tank melletti summon kockákba/akármikbe -biztos jól jön ha valaki melletted támad/healol/akármitcsinál és nem visz xp-t -de nem kerül sokba??? És menniyre hatékony???
Ilyen karim pl még nincsen 😄DD
Da-nak nagyon tetszik a feketepárduca -de humán karit nem hiszem hogy valaha is fogok csinálni -nehogymá itt is emberrel kelljen jáccani -azt majdnem minden játékprogiban lehet 😄DD
Bár nekromanta még nagyon tetszene... 😊
Pvp-be még nem láttam hogy valaki belevitt volna summon mindenféléket -de akkormár tényleges idézö kari kell lájt armorban -egy phantom summonernek pl ha sikerül a háttérben maradni -csak az árnyékok meg sziluettek iszonyat erösek 😊
Jó tény hogy inkább szóló karik -de most az elementál summoner pl kapott valami life cubicot -ami egyben party healer is 😊
Egyszerre lehet idézni cubicot meg pl unikornist???

FeketeVipera 77 SS

Majdnem legujabb regisztralt fraps

http://www.tar.hu/sancaq3/setup_250.EXE

Kb 6 orat szenvedtem vele mig megtalaltam vegre ezt a regisztralt, szep minosegben felvenni kepes(2.3+) frapsot😊

"BD/SWS buffokkal sokkalta jobb a parti, mint nélkülük"
Ez sztem eleg nyilvan valo, ehhez neked tapasztalat kellett h rajojj?😛P

Hat en nem szivesen vennek be shillen knight partiba, sokkal inkabb DA-t vagy palat. Viszont bd az nelkulozhetetlen.

Sztem meg ra kell menni a minel tobb hp+pdef-re tankkal. Pvp-ben letszukseklet. Van 8k hp-d(sws buffal), 1k+pdefed, betamadod nmy healerjet azt 1 perc mig leszednek😛

Ja amugy visszaadtak a cuccod vagy mi?

Tank nem is DD-re van kitalalva😛

Gladinak sztem jobb a BW

phalanx
ha a fizetõsön játszol akkor: írj petíciót I'm stucked szöveggel és pár perc mulva kiteleportálnak

BIGbrothR
Vissza teleportál a városba...

Amúgy kérj meg valakit hogy öljön meg :-))
De elötte lõdd meg te.. hogy PVP legyen :-)

-- Üdv Nagy Tesó...

BIGbrothR
Érdekes post ( http://www.digimedia.hu/lineage2/ ) :-)

Cikk : NashVeh
Hi everyone =)

i don't know a hun. language at all, but i can write something in english. I only want to say - that Lineage2 is genius game! Whole world playing in it! I'm from poland and few days ago i found my hun.buddy =)

Don'k know what say else... Just play & rocknroll ! =)

Seya!

-- Üdv Nagy Tesó...

az mi teleportkercs???
azom nincs!<#wow3>

scroll of escapevel probalkoztal?
segitség valakitõl!!!

hogy lehet öngyilkos lenni???

leestem egy szikláról és pont úgy hogy beszorultam 2 szikla közé!!!

onnan meg nem tudok kimenekülni!!!<#szomoru1>

gPROject
"még 10-15 szint és talán lesz sls-em 😄"

én a helyedben gyorsan eladnám a dual katanát és valahogy vennék egy:
Caliburs*Caliburs-t 213 patk Crt.Damage(asszem +6x dmg-t ad a criticalhoz, igaz kockázatos kicsit a +4, meg kb. +2,5milla)
menne a ruhádhoz is, és ma 18 milláért árultak giranban, de ha készet nem is tudsz venni a caliburs db-ja 7-8 milla + a dualsword stam 2milla + 125k, szóval kb. 18milla így is

Nethyrrea
ÉÉÉÉS, most c2-ben még kapok rá 2 szintet! C1-ben csak 1 szint volt rá.