Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira utálom ezeket a második kasztváltó küldiket -minimum 1 nap..
Már nekem... 😊
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Egyébként eddig is volt az hogy ss-el a harcosok skilljei erösebbek??? Pl monk ironpuch ss-el 407-t sebez, anélkül meg 300 alatt.. Lehet hogy ez is csak nekem nem tünt fel eddig??? 😄
FeketeVipera 77 SS
Deluxe Fairy Stone
20 Toad Lord Back Skins (called incipio in the quest box)
10 coal
10 charcoal
1 c grade crystal
5 silver nuggets
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Orphuson még nem nagyon nézelödtem, de még csak jót hallottam az ottani leírásokról... Nem stimmelnek a recik, hogy mihez mi kell???? Én warcry-n szoktam nézegetni -eddig nem találtam hibás reci leírást...
FeketeVipera 77 SS
Valaki tud valami C2 craft oldalt hogy mihez mibõl mennyi kell? Eddig minden Set kiegészítõt kraftoltam és megéri tuti csak ez kicsit kedvemet szegte<#szomoru1>#szomoru1> Nem akarok szívni a B-s armorommal hogy odacsõdítek valakit aztán nincs meg a cucc ami kell a crafthoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Jó, igaz hogy az összes ilyen mászkálós játék között lehet párhuzamot vonni (mindegyikben van egy válaszott fajú karid, lehet klánod, gyakni kell meg küldit csinálni és fejlödsz 😊))))
WOW bétába játszottam kicsit, gondolom az igazi már nem lagozik annyira 😄
L2-be pl ha 0-ról indulsz sokkal nehézkesebb a fejlödés -persze ha megdobnak ezzel-azzal akkor kicsit jobban megy 😄D
Szerintem WOW nagyon aranyos, de nekem pl ezek a "szép" karakterek l2-be jobban tetszenek (wow-ba inkább aranyos karakterek vannak😊
Két fizetösre sem idöm sem anyagi keretem nincs, L2-be meg sikerült eljutnom oda hogy ne akarjam abbahagyni 😊
WOW szerintem sajna ki fog maradni az életemböl -mire L2-t megunom biztos lesz valami új állatság! 😊)))
FeketeVipera 77 SS
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
48 Hour Rollback ... akkor még karim se volt, most meg 17es 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Azaz halovány emlékeim vannak, hogy jáccottam vele a Koreai bétában is, csak akkor vmiért nem jött be ... talán még túl béta volt. Pff passz
Na, most így egy-két nap játék után a véleményem :
Tiszta WOW, csak nekem annak a grafikája, meg részletessége jobban bejött, VISZONT ... a közösség itt verhetetlen ... iszonyat rendesek voltak velem a magyarok, akikkel találkoztam. zShauni a nevem a gaméban, amúgy. Jah, és free -n küldöm ... na csak ennyit ... örülök, hogy rátaláltam a játékra 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Szar a defe de úgy se DD-nek kell tankolni....
partyban is csak akkor jó a sok hp, ha láma a healer, vagy éppen szarul van összeállítva a csapat(kevés a dd, stb.)
de komolyan, semmi értelme enek a setnek:
+7MoveSpeed
+5%HPregen <--ez jó dolog, de nem jelent még egy 1 hp-t se, fõleg úgy, hogy...
+3STR
-1CON <---ez vesz el a hp regenbõl, talán többet is, mint 5%
-2DEX (dex-et soha nem csökkentenék, semilyen karinál)
akkor mond meg mi értelme?? a +str miatt??
ha doomod van:
+320HP <---kapsz egy rakat hp-t..
+waterbreath
-3STR
+3CON <--és még egy rakat hp-t...
+24% Shield Defence (with Shield)
..amibõl úgy gazdálkodsz ahogy akarsz, simán csinálhatsz str dye-okat, úgy hogy hp-ból veszel el, és semmi károd nem származik belõle
amugy tök mind1, mindenki azt csinál amit akar, csak mondtam, hogy szerintem nem sok értelme van a bw heavy bónuszának
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
nekem a black ore gyûrû drop kb 2 szintnyi szenvedést vett le a vállamról, hogy gyûjtögessek hozzá. hurrá. még hátravan 4...
2. most gyûjtöttem 1 millát össze hogy odaadhassam klántársnak amiért kisegített az avadonomhoz, így most kvázi le vagyok égve
3. már elkezdtem venni sls blédeket, és mivel szinte állandóan partira vagyok utalva, ezért a sebzésem nem nyom annyit a latban
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
meg különbensem azt mondtam hogy most jöttem rá 😛
Ilyen karim pl még nincsen 😄DD
Da-nak nagyon tetszik a feketepárduca -de humán karit nem hiszem hogy valaha is fogok csinálni -nehogymá itt is emberrel kelljen jáccani -azt majdnem minden játékprogiban lehet 😄DD
Bár nekromanta még nagyon tetszene... 😊
Pvp-be még nem láttam hogy valaki belevitt volna summon mindenféléket -de akkormár tényleges idézö kari kell lájt armorban -egy phantom summonernek pl ha sikerül a háttérben maradni -csak az árnyékok meg sziluettek iszonyat erösek 😊
Jó tény hogy inkább szóló karik -de most az elementál summoner pl kapott valami life cubicot -ami egyben party healer is 😊
Egyszerre lehet idézni cubicot meg pl unikornist???
FeketeVipera 77 SS
http://www.tar.hu/sancaq3/setup_250.EXE
Kb 6 orat szenvedtem vele mig megtalaltam vegre ezt a regisztralt, szep minosegben felvenni kepes(2.3+) frapsot😊
Ez sztem eleg nyilvan valo, ehhez neked tapasztalat kellett h rajojj?😛P
Amúgy kérj meg valakit hogy öljön meg :-))
De elötte lõdd meg te.. hogy PVP legyen :-)
-- Üdv Nagy Tesó...
Cikk : NashVeh
Hi everyone =)
i don't know a hun. language at all, but i can write something in english. I only want to say - that Lineage2 is genius game! Whole world playing in it! I'm from poland and few days ago i found my hun.buddy =)
Don'k know what say else... Just play & rocknroll ! =)
Seya!
-- Üdv Nagy Tesó...
azom nincs!<#wow3>#wow3>
hogy lehet öngyilkos lenni???
leestem egy szikláról és pont úgy hogy beszorultam 2 szikla közé!!!
onnan meg nem tudok kimenekülni!!!<#szomoru1>#szomoru1>
én a helyedben gyorsan eladnám a dual katanát és valahogy vennék egy:
Caliburs*Caliburs-t 213 patk Crt.Damage(asszem +6x dmg-t ad a criticalhoz, igaz kockázatos kicsit a +4, meg kb. +2,5milla)
menne a ruhádhoz is, és ma 18 milláért árultak giranban, de ha készet nem is tudsz venni a caliburs db-ja 7-8 milla + a dualsword stam 2milla + 125k, szóval kb. 18milla így is