Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Darabig piszkált Szyl hogy játszak Csövivel hogy fejlödjön, de olyan béna kari... Azon kívül persze hogy lv7ig mindent összerak (mint kiderült metal hardenerhez 8as kraft kell 😞((
Semmi spec tulajdonsága nincs...
Inkább várom hogy majd lesz egy nagyobb igazi fájter karim 😊
Nyuszika 40es mindjá tyrant, nemsokára nagynehezen rászánom magam uts szaladgálós küldijére -de már most nagyon állat 😊
El tudom képzelni te is mit szenvedhettél! 😄
Ez a judgment of a duellist neked is kellett -de top c-s cuccokban se tudtam mindegyik mobot egyedül kinyírni... Pl kratorokat (3kellett) crumába. Többit sikerült, de csak így hogy ss-el duplát sebez minden spec tulajdonság -nem sokon múlott párszor..
Az a hurricane assault az nagyon állat -az most a legerösebb támadásom -Nyuszi szaltózik egyet közbe meg fejbe rúgja áldozatát 😄DD Már amennyire ki bírtam venni, mert marha gyorsan csinálja 😊
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amikor kinyírtam Nyuszika egyik csicskásokkal örzött questmobját nem csak a küldi tárgyat kaptam meg hanem valami törött kulcsot is, ekkor elöjött egy kincsesláda, dumálni kellett vele, aztán a kulccsal ki tudtam nyitni <#nevetes2>#nevetes2> -Jó, nem volt benne túl sok minden -valami jobb d-s varázskönyv egy lapja meg egy elven lánc rész <#vigyor2>#vigyor2>
Ezekbe a raidbossokba meg tényleg a legváratlanabb helyeken botlik az ember -elfek/delfek földjének határán a vizesés barlangjában is lett egy aranyos 45-ösnek van írva 😊
FeketeVipera 77 SS
<#vigyor2>#vigyor2>
Angyalkával segítenék, de még ö is csak 27... Ha egész nap játszanék vele -Vipera manarec-ével meg buffjaival- akkor jönne össze 200db kb.
De ha nagyobb lesz többé nem gond az alapanyag <#vigyor2>#vigyor2>
Mielött Hóvirág végleg kiszállt rengeteg alapanyagot gyüjtött nekünk nagyon gyorsan (52es vagy 53as volt) -még úgyis hogy csak felesbe ment sokszor -ami éppen kellett azt spoiloltuk -ha neki kellett akkor neki ha nekünk akkor nekünk -annyira kár hogy már nem játszik! <#shakehead>#shakehead>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
pl 40 magból 32-36 sikerült általában
2. drain BSPS-el még rajta is szívott párszázat
3. bejött BSPS-el a PBD, ami elég szépen lerendezi a HP-dat
4. SS spammal csépeltem az összes hasznos táncommal meg prophet buffokkal spékelve.
szerinted? 😊
Ha megnézed a hozzászólások jobb alsó sarkát láthatod kinek a melyik üzéjeére válaszol az a bizonyos ki <#vigyor2>#vigyor2>
Ha nincs ott senki akkor mindenkinek szól, vagy rá lehet jönni kinek <#vigyor2>#vigyor2>
FeketeVipera 77 SS
Mithril Alloy recept breca ork overlordbol Giran felett. Ha ez segit.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Crafted Leather
recepteket vennék
Nem igaz hogy nem bírod megjegyezni!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
FeketeVipera 77 SS
Hova lett a szép vörös haja??????
<#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#sir>#sir> <#whatever>#whatever><#vigyor3>#vigyor3>
Jól áll neki az a balta is! 😊
FeketeVipera 77 SS