Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van itt olyan személy aki tudna támodatni egy kis pénzel?
Ti meik szerveren nyomjátok? Tört szerver?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
+ egy kérdés mindenki szerint 100% osan érdemes kraftolni a BW cuccokat?
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
JESSICA ALBA A FANTASZIKUS NÉGYES FILMBEN!! JAJ!!! MEG KELL NÉZNEM 😄D
http://www.fantasticfourmovie.com/
/istennõ.../
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
De télleg, ha nem teccik, akkor vedd meg a játékot, aztán küldjed az official szervereken ... az menõ. He he he. Vagy mondok mást ... csinálj egy jobb szervert ... sok sikert ! 😉
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
bocsi az elszólásért .)
amúgy mano nem sorcerer véletlen? nekem is prophet ugrott be elõször(ezért mondtam, amit mondtam mosquitoval kapcsolatban😊), de aztán gondolkoztam, és nekem úgy rémlik sorcerer
2.: Ha nem tetszik, nem kell jatszani!
3.: Kurvara nem erdekel a velemenyed 😄
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Vagy groupmobok legyakásakor is elég ha 1-2-õt gyógyít a tankon?
-- Üdv Nagy Tesó...
nekem most jó a toi, partiban nemkell ss-t használni, pénz és materialok jól jönnek.
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
egyszer volt asszem itt is egy screenshot(vagy acsak az orpuson) amin egy ws szedett ki armor b scrollt asszem egy crimson drakebõl
De c1-ben nem volt ilyen -ott annyit privizhettem másokra amennyit akartam 😊
És még csak nem is ilyen 25432432549231549365483648937 -kat küldözgetek egymás után, hanem rendes szöveget...
Várom msn-s izét c3ba én is 😄
FeketeVipera 77 SS
vagyis egyszer megkiséreltünk körbenézni, de már az elöszobába leszedett minket a legbénább csontiból 1db! 😄
FeketeVipera 77 SS
azért mennek oda hogy ott ledolgozzák a karmát. a toronyban 4-féle játékost találsz (vagyis lehet 5-öt)
1. farmerek: 100% hogy nem fogják legyakni õket, akárhényan is vannak: elég bölcsek hozzá, hogy ha maradni szeretnének a toronyban akkor hagyják õket békén
2. darkstorm, és DS friendly klánok játékosai: õk tuti hogy békénhagyják õket, sõt, segítenek partizni hogy ledolgozzák a karmát.
3. IC : általában akkor mernek csak bejönni amikor a DS nagyrésze alszik/másholvan, lepkzzák az összes bennmaradt DS-est útközben, aztán meg verik a mellüket hogy a DS mekkora noob (bezzeg akkor hírük hamvuk sincs amikor a DS aktívan játszik; ezt nem szeretem csak az IC-ben, átvették õkis ezt a stílust hogy még csak nem is az hogy akkor pkznak amikor kevesen van az ellenség, hanem utána jártatják a szájukat hogy õk mekkora überek, a DS meg mekkora szar...nos, egy bõven 70+-os parti ha legyak egy közepes 50-es bandát abban nemértem mi az über....de mindegy)
4. semleges emberkék: õk a "feláldozható tömeg" , ha nemismerik a klánod, minden további nélkül átmennek rajtad.
5. egyéb ellenséges, nem DS-párti klánok mint pl MOT és a többiek: aki betéved, nemlesz túl hosszúéletû, bár vannak kivételek.
Azt rühellem amikor békésen játszogatsz -elörohan a semmiböl egy csomó piros, szó nélkül leölnek aztán meg rohannak tovább -na ezek az igazi köcsögök!!!! Ilyet szoktak igen gyakran a RIP-esek pl -nem mondom hogy mindegyik idióta, de nagyrészük 10000%. Aztán persze rohannak TOI-ba és ottis válogatás nélkül gyaknak le mindenkit, nehogy öket kapják el, mert ottmár talán sikerülne -föleg ha készül rá egy party... <#buck>#buck>
FeketeVipera 77 SS
volt, hogy 7-8 ember kergetett mikor 150 hp-m volt, de SS-t nem csináltam mert akkor megáll a kép pár secre és behaltam volna 😄
L2 legnagyobb hibája, hogy rengeteg köcsög játszik 😞(
3v1-et nyomtunk (én voltam ölón) és még engem nooboztak le...LOL
nem baj szereztem kb 15-20 pvp pontot és egyszer sem haltam be 😄D
meg kb 1,5-2 millát kerestem PKsokon 😊))
+3 demon stockings, dragony tvájlát vagy mi (freen 800k-ért simán viszik 😊) stb stb
C-SS receptet adok el neked 10 milláért...Booo <#crazya>#crazya>
kicsit szar estém volt, amikor kivágott a játék akkor láttam, hogy meghalt Kulcsár Anita(R.I.P.), ettõl aztán nagyon szar kedvem lett, és amikor visszamentem és felbuffoltam mindenkit, ezek lepkznak valakit, gyûlölöm a pk-t és este végképp nem tetszett
szóval ezért léptem le tegnap(amit mondtam az csak ürügy volt, bocs hogy hazudtam😊
Ruhából amit Heavyt tudtok, és Bluntból asszem a Heavy War Axe még elérhetõ
Végülis egy teljes menetfelszerelés érdekelne akkor 😊
Továbbra is vennék CSS receptet is
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS