Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
valaki itt valaki ott 😊

2 tört szerveren vagy sieghardon az "élesen"

VipJoco
Hy!

Van itt olyan személy aki tudna támodatni egy kis pénzel?

Ti meik szerveren nyomjátok? Tört szerver?

Nethyrrea
a kesznyû darabokat ma egyi klántársam 300k-ért árulta piacon....asszem van egy rakat boots partom, talán helm is nemtom, ami van, a tied ingyé.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szekijoe
4% és 51 vagyok BW setet akarok összerakni (legalább is annyit belõle amennyit a zsetonom kifut<#nevetes1>)Tehát BW materiálokat vennék vagy elfogadom ingyen is<#awink>)Meg valaki súgja meg ha képben van, hogy meiket mennyiért érdemes venni ja meg a receptek is érdekelnek. Fontossági sorrend: tunic, stockings, helmet, boots, gloves.(mivel a kesztû úgy tudom a legdrágább az egészben szerintem az lesz legutoljára) De ha más is akar összerakni legalább adjon kölcsön 1-1 materiált meg peceptet még ha valaki nem is akarja eladni, hogy tudjak venni.
+ egy kérdés mindenki szerint 100% osan érdemes kraftolni a BW cuccokat?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
Tényleg elég 1 híler a partyba vagyis elég voltam <#nevetes1>tegnap délután. Mondjuk a Tank-BD-SWS-Prophet mindegyike 56+os volt és így voltam elég.

Nethyrrea
JAJ! JAJ! OFFTOPIK!

JESSICA ALBA A FANTASZIKUS NÉGYES FILMBEN!! JAJ!!! MEG KELL NÉZNEM 😄D

http://www.fantasticfourmovie.com/

/istennõ.../

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Kabbee 😊) Nem idegesit csk leirtam, unatkoztam. De nmar megint leallt a server
ZsZso
Zavar ha veled egykorú gyerek is GM státuszt kap?
De télleg, ha nem teccik, akkor vedd meg a játékot, aztán küldjed az official szervereken ... az menõ. He he he. Vagy mondok mást ... csinálj egy jobb szervert ... sok sikert ! 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

csuzlee
Ilu gyere mar fel a szerverre! Kerestelek!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

phalanx
már nem <#circling>

gPROject
õ nyomi 😄

gPROject
hoppsz 😊
bocsi az elszólásért .)
amúgy mano nem sorcerer véletlen? nekem is prophet ugrott be elõször(ezért mondtam, amit mondtam mosquitoval kapcsolatban😊), de aztán gondolkoztam, és nekem úgy rémlik sorcerer

csuzlee
1.: Ki vagy te?
2.: Ha nem tetszik, nem kell jatszani!
3.: Kurvara nem erdekel a velemenyed 😄

csuzlee
Igen, en akarok, de meg nem akartam nagy dobra verni 😄 Most eloszor arulgatok, meg vasarolgatok, hala a Cuki csaladnak, es ha minden megvan, remelem ez 2-3 napon belul bekovetkezik, bar hetvegen nem leszunk otthon, akkor hetfon befizetem mano profetajat es indulhat a jatek 😄DD

gPROject
hát.. az én B grades receptjeim kb. 4-5 millába voltak, és jó ha 500k- visszajött craftból

gPROject
huh..megnyugodtam az aláírásod láttán, hogy tényleg Te szándékozol visszatérni 😊

Hali! Ez a HSC Server nagyon szar lett. Tudtátok? van egy alig 12 éves GM a serveren. Meg nagyon nem szeretik ott a magyarokat. Ja és laggol mind atom meg minden faszság. Tele van csiterekkel meg egy csomo nyalos kis fasszal
Nethyrrea
általában a tankot kell gyógyítani, mivel õ húzza a grupmobot, meg ha aoe sebzést tolt a mob, akkor csapathílt. egyébként pedig a shilien elderek vampire rageje elég jól gyógyít vissza ha nem téged üt a mob, szóval csapathíl se kell mindig.

Szekijoe
D-ss gyártásból?

ss-bol sztem sose lehetett meggazdagodni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

csuzlee
Valakinek nincs INFO-ja, hogy a free szerveren esetleg drop rate noveles volt, mert a botnak rendszeresen hullik a cucc... 😄

Szekijoe
/gmlist aztán whispelsz neki <#papakacsint> Ja meg van valami irc nevû mágikus telekomunikációs rendszer izé de hogy azzal hogyan és miképp azt nálam bölcsebbek (akik természetesen értenek eme tendszer mûködéséhez) talán megválaszolják <#vigyor5>De csak akkor ha szépen megkéred õket <#awink>

Szekijoe
Ha neked nem kell ss-t használni. az ok. De engem az érdekelne hogy nálatok a healernek kell-e, ha rátokmegy valami groupmob?

Vagy groupmobok legyakásakor is elég ha 1-2-õt gyógyít a tankon?

BIGbrothR
Hi

Van valami módszer a HSC-s GM-ek elérésére?

---------------
http://www.digimedia.hu/lineage2

-- Üdv Nagy Tesó...

Nethyrrea
már csak azért se mert az alapabb craftshopok már 1 adenáért mennek, de ha benyelsz pár B-s craftot az már summa.

nekem most jó a toi, partiban nemkell ss-t használni, pénz és materialok jól jönnek.

Szekijoe
Azt vágom, de legalább ebbõl tudja rendesen fedezni az ss/bsps használatot. Meggazdagodni a piacozáson és a bothadseregbõl lehet szerintem (esetleg még a farmolásból, de ahhoz kicsit robottá kell vállni)

gPROject
gratula a kardhoz 😊))

gPROject
hát elhiheted, hogy ebbõl nem fog senki meggazdagodni

Sámán
Akkor viszont akinek nincs túl sok játék ideje, de bekapcsolva tudja hagyni a gépét annak warsmith az ideális, aki inkább egész nap játszik annak bh! <#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Hát szerintem a crafter gazdagszik meg leghamarabb, most C2-ben meg pláne még mozdulnia sem kell. Csak kiül a receptjeivel és craftol. Régen az ss-bõl tudott meggazdagodni most szerintem bármivel kiülhet lelkesen, csak megnézi a többiek mennyiért csinálják és azon az áron vagy alatta, simán csak dõl a pénz amíg alszol.

Sámán
De azért neked is a milliomos jelölt scavi jött be jobban! <#awink><#vigyor2>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Jó, akkor csak azokat gyakják le akik tuti nem fognak tudni visszavágni -pl amíg Szylnek nem volt klánja öt -most hogy van klánja már be se mer menni -ilyen lógó helyett azt is írhatná feje fölé hogy Hey RIP member! Kill me pls! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Jaja tudom hogy van 1 spoilos törpike de amikor majdnem partyztam vele akkor ismét csak üldögélés volt próféta nélkül<#szomoru1> Amikor én játszanék általában Myxcraft nyüzsög és próbál partyt szervezni AL-ben.

gPROject
ez így van
egyszer volt asszem itt is egy screenshot(vagy acsak az orpuson) amin egy ws szedett ki armor b scrollt asszem egy crimson drakebõl

Sámán
Olyasmit! 😊))
De c1-ben nem volt ilyen -ott annyit privizhettem másokra amennyit akartam 😊
És még csak nem is ilyen 25432432549231549365483648937 -kat küldözgetek egymás után, hanem rendes szöveget...
Várom msn-s izét c3ba én is 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Sose voltam még TOI-ba 😄DD
vagyis egyszer megkiséreltünk körbenézni, de már az elöszobába leszedett minket a legbénább csontiból 1db! 😄

FeketeVipera 77 SS

Itt egy pici tevedes van szerintem. Warsmith meg artisan is tud spoilolni, de csak 1-es spoilja van, ezert kisebb esellyel sikerul neki. Ennyi. Ettol meg sikerulhet magas szintu mobokon is, ha o is eleg magas szintu!! Es nem csak 1. szintu cuccokat!!
gPROject
van spoilos törpénk(Rosette)

Szekijoe
Nocsak ^.^Akkor majd rugdosni fogom a klánban lévõ craftos törpéket hogy nyomják a spoilt<#nevetes1>Mert már kezdek nagyon deficites lenni. <#rinya>AL-ben is eshetnek spoilból alapmateriálok?

Nethyrrea
látszik hogy nemsokat járkáltál TOI-ban..

azért mennek oda hogy ott ledolgozzák a karmát. a toronyban 4-féle játékost találsz (vagyis lehet 5-öt)

1. farmerek: 100% hogy nem fogják legyakni õket, akárhényan is vannak: elég bölcsek hozzá, hogy ha maradni szeretnének a toronyban akkor hagyják õket békén
2. darkstorm, és DS friendly klánok játékosai: õk tuti hogy békénhagyják õket, sõt, segítenek partizni hogy ledolgozzák a karmát.
3. IC : általában akkor mernek csak bejönni amikor a DS nagyrésze alszik/másholvan, lepkzzák az összes bennmaradt DS-est útközben, aztán meg verik a mellüket hogy a DS mekkora noob (bezzeg akkor hírük hamvuk sincs amikor a DS aktívan játszik; ezt nem szeretem csak az IC-ben, átvették õkis ezt a stílust hogy még csak nem is az hogy akkor pkznak amikor kevesen van az ellenség, hanem utána jártatják a szájukat hogy õk mekkora überek, a DS meg mekkora szar...nos, egy bõven 70+-os parti ha legyak egy közepes 50-es bandát abban nemértem mi az über....de mindegy)
4. semleges emberkék: õk a "feláldozható tömeg" , ha nemismerik a klánod, minden további nélkül átmennek rajtad.
5. egyéb ellenséges, nem DS-párti klánok mint pl MOT és a többiek: aki betéved, nemlesz túl hosszúéletû, bár vannak kivételek.

Nethyrrea
az a sok szöveg valszeg ideiglenes chatbant jelent számodra 😊

Nethyrrea
nemnem. sikerült neki a hallates maidból még crafted leathert is spoilolni. és warsmith volt. pont ezen röhögtünk hogy sikerült neki. meg scroll of escapet is meg coarse bone powdert is szedett belõlük. persze közel sem olyan sikerrel mint egy bounty hunter 😊

Sámán
Pvp meg pk is tud nagyon ász lenni, ha úgy mész oda hogy te is akarod! 😊
Azt rühellem amikor békésen játszogatsz -elörohan a semmiböl egy csomó piros, szó nélkül leölnek aztán meg rohannak tovább -na ezek az igazi köcsögök!!!! Ilyet szoktak igen gyakran a RIP-esek pl -nem mondom hogy mindegyik idióta, de nagyrészük 10000%. Aztán persze rohannak TOI-ba és ottis válogatás nélkül gyaknak le mindenkit, nehogy öket kapják el, mert ottmár talán sikerülne -föleg ha készül rá egy party... <#buck>

FeketeVipera 77 SS

hajnalban naon állat kis pvp-t nyomtam, igaz freen de akkor is fasza volt 😄
volt, hogy 7-8 ember kergetett mikor 150 hp-m volt, de SS-t nem csináltam mert akkor megáll a kép pár secre és behaltam volna 😄
L2 legnagyobb hibája, hogy rengeteg köcsög játszik 😞(
3v1-et nyomtunk (én voltam ölón) és még engem nooboztak le...LOL
nem baj szereztem kb 15-20 pvp pontot és egyszer sem haltam be 😄D
meg kb 1,5-2 millát kerestem PKsokon 😊))
+3 demon stockings, dragony tvájlát vagy mi (freen 800k-ért simán viszik 😊) stb stb

próbálkozz free server fórumon mert ezt sztem nem sokan látogatják a freesek közül...
C-SS receptet adok el neked 10 milláért...Booo <#crazya>

gPROject
na mi volt tegnap? berágtak rám, hogy leléptem?
kicsit szar estém volt, amikor kivágott a játék akkor láttam, hogy meghalt Kulcsár Anita(R.I.P.), ettõl aztán nagyon szar kedvem lett, és amikor visszamentem és felbuffoltam mindenkit, ezek lepkznak valakit, gyûlölöm a pk-t és este végképp nem tetszett
szóval ezért léptem le tegnap(amit mondtam az csak ürügy volt, bocs hogy hazudtam😊

Holdpro
Érdekelne 44es kesztyû és Csizma
Ruhából amit Heavyt tudtok, és Bluntból asszem a Heavy War Axe még elérhetõ
Végülis egy teljes menetfelszerelés érdekelne akkor 😊
Továbbra is vennék CSS receptet is

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

gPROject
jaja, van sok ilyen csoportos mob, de csak fél HP-juk van(a szintjükhöz képest) és csak fék exp-t kapsz értük

Sámán
Tök jó lett -ott ahol régen a bloody bee-k voltak csak, most ilyen 3as csoportban egymásra agrózó "hatu"-k vannak -egy hatuméhecske, egy hatumaci, meg egy hatufarkas vagy egy nagy hatuméhecskefönök és két kisebb dolgozó hatuméhecske -utóbbiak az erösebbek -healelik, buffolják egymást és a csapat egyik tagja mindig agr, ha megütöd megy rád az összes <#vigyor4>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Igen, föleg azt nem bírom c2-ben elviselni hogy ha túl sok privit küldesz egymás után valakinek, akkor kiír valami hosszú szöveget aminek a lényege kb: próbálkozz késöbb... Ez marha izgi ha pont valami lényeges dologról van szó és akivel dumálok meg irogat tovább hogy na mi van elaludtam?!... <#buck>

FeketeVipera 77 SS