Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Hat azert ez egy picit gaz.
Raadasul ha ranezek a taskmanager L2 CPU kihasznalasara, akkor az biza 98-99% .
Van hogy megallok futas kozben aztan ott rostokolok vagy 5mpig es ez nem a lag miatt van.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szekijoe
A probléma nálam is fennáll de szerintem ha nem vándorolsz össze-vissza és nem teleportálgatsz sokat akkor annyira nem vészes. (Ha már betöltötte magába a helyet ahol vagy utána már nem teker)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

[Jakuza]
Nem lehet a kliens memoriazabalasa ellen tenni valamit ?
Ez egy vicc hogy folfalja az osszes szabad memoriat egy ido utan.
1,5Gb memoria nem eleg neki.
Probalkoztam mar melle 2GB-s swapfilevel vagy mas ertekekkel, de olyan mint a halotnak a csok, mert barmekkorat ad az ember elobb utobb megzabalja es kezdodik a vinyoreszelgetes.
Nincs valakinek valami otlete, hogyan lehet megoldani ezt a problemat ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szekijoe
Free szerveres kép<#nyes> tuti a sok zseton a boltoló accounton van de inkább egy 3. raktáros acc-on mert már a boltoló törpéket is elõszeretettel bannolják a HSC-n de a comp armour még ha +5-ös is nem nagy veszteség szerintem az csak néhány milla.

gPROject
azta...

gPROject
ez ha nyakon vág valakit 😊

gPROject
hát ez...kegyetlen durva O.o

mi multkor klánostól/alliancestõl nem bírtunk 1 db lvl60-as raid bossal, ezek meg...

gPROject
ejnye ejnye..
mrszép dual revoval, malfuri d-s mage setben, pk is, ha jól látom, egyedül csak tarfa az aki "ellenfél" lehetett 😛PP

gPROject
szóval mindenki meghalt(általában senki se akar meghalni😊 😛

hpzolee
Result -on azt értem, hogy aki nem akartmeg halni, meghalt😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
Nah megvolt elsö kisebb nagyobb clanpvp:
Az egész ott kezdödött hogy 1 soon clantagunkat lepkzták(persze tudták hogy hozzánk fog csatlakozni).Aztán 4v2 be mertek flagelni, de még mielött nyeltek volna 1et, halott mind😊

Aztán DVC entrance-ban gyülekeztünk kb 3clan vs 3clan

CRITIKÁL^^

RESULT

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
hogyhogy csak ennyi lóvéd van 59-en? a többiektõl mindig azt hallottam hasonló szinteken hogy nemtudtak hovalenni a sok millájuktól.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
kék az ötödikre. nekem anno azt mondták hogy milla körül elviszik, de 3 napig shoutoltam adenben és giranban is, fenét se érdekelte

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Taptarap
szeretem az ilyet +5-ös volt. Röhej.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

hpzolee
Ezután ahogy elmentek xpelni,rám pm elt és ezt irta:
" TE CIGANY! " 😊))))))))

hpzolee
OWNEDDDDDDDDDDDDDDDDDD 😊)))))))))))))

Sámán
Na majd meglátod hétfötöl hol lesz a helyed!!!!! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

blablabla😊tökmindegy asszonynak amugyis konyhaba a helye😄Dd
Sámán
Jó lenne ha intéznéd azt a netet minél gyorsabban!!!! Heroes of might of magic IV-el nem fogom sokáig bírni -kelleni fog a Diablo2 új kiegészítöje is!!!!! 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nem volt semmi!!!! 😄DD
Olyan tartalmasra sikerült!!! 😄DDDD
De azér jó tudni hogy amcsi rokonok emlékeznek valamire madzsar nyelvböl -de az istennek se akarta megérteni hogy a buzy az sima i-vel van a végén -szal ilyesmikröl szólt a téma vagy 20percig 😄DDDDDDD

FeketeVipera 77 SS

jaja egy ucso projekt😊remélem sikerül kékképet csinálni még😊
mivel ma megjott a netcsekk,tuti 13-tól nincs netem,tehát mindenkinek good huntingot a visszatérésig😊
Sámán
Nem is tudtam hogy overhit kissé megdobja az xpt 😊)
Az elötte levöt egy simán (2varival) kinyírt ugyanilyen mobért kaptam 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Azt a criticalt is ezzel löttem -a kép utólag készült illusztráció -de a velem egyszintü vérfarkas hpján látszik mennyit sebez simán -kritikálba ugye 1 lövés 1 vérfarkas 😊)

FeketeVipera 77 SS

Sámán
SolarSpark!!! 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

Heh nekunk tegnap esett 1 piros kristaly, az az egesz partit felteleportalja a 10.re vagy csak 1 embert? Mondjuk annyira nem lenyeg, ugyis csak dvc-be expelunk.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
Szyl OMFG jó beszélgetés volt kora délután😊)))))))))))))) kékitsük be szyl akcio :😄😄😄😄😄

gPROject
5-re
nekem is van kék, meg egy szar zöld(az csak az 1-re visz, ahova simán lépcsõn feljut az ember lol)

gPROject
ááá az nagyon sok, én 1 milla körül szoktam látni
neukworst v. businessman v. valamelyik ilyen dúsgazdag warsmith vásárolt piros kavicsot 150-250k-ért, ha jól emléxem

B@lu
huhh ezt elneztem ...

osszesen van 2 db kek kovem...

az hova visz?

Sámán
Jéééé.... Ebben az üzidben nem volt: "😛"
😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Igen olyan 10milla körül láttam árulni pirosakat -az visz a tizedikre 😊
De ez már jó pár hete volt, lehet hogy azóta lement az ára kicsit, talán már 9Mért is kapsz! 😊))

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
egypár? lol

a piros a legdrágább asszem

nekem kék van

hát ja, le se jönnék, partiban nemszoktam ss-t használni, néhány mindig van nálam emergency esetekre, amúgymeg minek menjek le. legfeljebb ha az inventorym már nem bírja a dropokat. meg azért se mart a daggerekkel ellentétben nekem nem túl könnyû átsunnyognom 9 emeletnyi aggro mob között 😄

Nethyrrea
van az ötödikre egy teleport kristályom, dropból kaptam, csak akit megbíztam hogy adja el, elég ritkán látom 😄

amúgy nem is tudta eladni...

Strahd_
nem nem nicns is jobb mint egy Fake Ügynök arcát beverni .) tudod

I Know Karate .-)

Jönnél inkább wowozni, fogadok, hogy sokkal jobban tetszene...

B@lu
miert?

le sem jossz vagy mi?

amugy van nekem egy par ilyen dimension kovem, mas mas szinu, mennyiert kene eladni?

Strahd_
csak inaktiv de ha MxO server down van akor valamivel nyomulni kell.) es Pk vadaszat fun 😊

Isendur véletlenül nem halott és inaktív? 😄

Sámán
Király lett elf varázsló nagyon! 20. szinten jött ugye az az energybolt vagy mi -új vari, végre 25 lettem tegnap és lön solarspark!!! Ilyen bazi nagy villámcsapás! 😊))
Kár hogy méhecskéket ott kell hagyni -teljes top ng ékszerkészlet volt bennük elrejtve meg 3 enchant armor scroll 😊))

FeketeVipera 77 SS

Strahd_
Isendur segit a kezdö helyek környékén a Free HSCn ha bent vagyok és valaki pkzgat a kezdö környékén szolj .)
800a fegyver devotion setben isednur szolgálatodra áll .)
megnézük milyen a pks...

Sámán
Vegyél telport kristályt, de csak ha a közeljövöben nem akarsz kijönni onnan, mert marha drága! 😄

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
vazz, valahogy fel kéne eccer jutnom TOI 10-ik emeletre...és akkor nemkéne órákig kiabálni adenben hogy partit keresek...

Sámán
Mindjá megyünk! És lesz!!!!! 😄
Remélem holnap reggel már az új lakásból megyek melóba -akkor amíg ki nem verjük a netet a mittoménmelyik szolgáltatóból, addig kicsit eltününk. Majd néha hazaugrom játszani 😊

FeketeVipera 77 SS

B@lu
Na mizu? Volt balhé?😛

Sámán
Na jó, kérdezhetsz még! De csak mert szépen megköszönted! 😄D

FeketeVipera 77 SS

Ok,értem.Köszönöm a segítségeteket.

Nethyrrea
egyes skillekhez varázskönyvet kell venni, amiket a magic shopokban tehetsz meg, esetedben az elf kezdõvárosban. a skillnél írja is hogy milyen könyvet kér. ha már írták mások is elõttem, akkor csak a hirtelen a válasz gombra kattintás miatt van 😄

Sámán
Jaaa... freen vagy?! Kár! 😞

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Kb szerintem minimum 40. szintig fõ szabály, hogy ne üss vissza sok láma csak pvp pontért megy viszza a kezdõhelyre és csak azt várják, hogy valaki visszaüssön utána 1 max 2 ütésbõl kinyírják!!!! Mivel látom a freen nyomod ha lila vagy piros nevû karaktert látsz érdemes egybõl a másik irányba futni. (kivéve ha nagyon érdekel mi van és beválalod a halált<#awink>) A shoutokból(narancssárga színnel jelenik meg neked a chat ablakba) álltalában lehet tudni hogy vörös vagy pvp gyanús karakter van a környéken. Szerencsére ezt a fizetõsön ezt a problémát kiküszöbölték <#nevetes1> ijjász bodyguardok állnak nyíllövésnyi távolságra a kezdõhelyek környékén 20. szintig nyugodtan lehet xp-zni tutira nem fognak levadászni mert akkor az NPC-k kinyírják gyorsan.

Sámán
Ez sajna nem csak a kezdö helyeken van -de ott a legkevesebb az esélye hogy ezeket az idiótákat valaki le bírja szedni. Egyetlen megoldás van! Fuss ha meglátsz egyet és ha jön utánad akkor futás közbe lépj ki! Ha van rá kis gyanú hogy alacsony szintü akkor meg ne sajnáld! nyírd ki!😊

FeketeVipera 77 SS