Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raadasul ha ranezek a taskmanager L2 CPU kihasznalasara, akkor az biza 98-99% .
Van hogy megallok futas kozben aztan ott rostokolok vagy 5mpig es ez nem a lag miatt van.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Ez egy vicc hogy folfalja az osszes szabad memoriat egy ido utan.
1,5Gb memoria nem eleg neki.
Probalkoztam mar melle 2GB-s swapfilevel vagy mas ertekekkel, de olyan mint a halotnak a csok, mert barmekkorat ad az ember elobb utobb megzabalja es kezdodik a vinyoreszelgetes.
Nincs valakinek valami otlete, hogyan lehet megoldani ezt a problemat ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
mi multkor klánostól/alliancestõl nem bírtunk 1 db lvl60-as raid bossal, ezek meg...
mrszép dual revoval, malfuri d-s mage setben, pk is, ha jól látom, egyedül csak tarfa az aki "ellenfél" lehetett 😛PP
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Az egész ott kezdödött hogy 1 soon clantagunkat lepkzták(persze tudták hogy hozzánk fog csatlakozni).Aztán 4v2 be mertek flagelni, de még mielött nyeltek volna 1et, halott mind😊
Aztán DVC entrance-ban gyülekeztünk kb 3clan vs 3clan
CRITIKÁL^^
RESULT
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
" TE CIGANY! " 😊))))))))
FeketeVipera 77 SS
Olyan tartalmasra sikerült!!! 😄DDDD
De azér jó tudni hogy amcsi rokonok emlékeznek valamire madzsar nyelvböl -de az istennek se akarta megérteni hogy a buzy az sima i-vel van a végén -szal ilyesmikröl szólt a téma vagy 20percig 😄DDDDDDD
FeketeVipera 77 SS
mivel ma megjott a netcsekk,tuti 13-tól nincs netem,tehát mindenkinek good huntingot a visszatérésig😊
Az elötte levöt egy simán (2varival) kinyírt ugyanilyen mobért kaptam 😊
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
nekem is van kék, meg egy szar zöld(az csak az 1-re visz, ahova simán lépcsõn feljut az ember lol)
neukworst v. businessman v. valamelyik ilyen dúsgazdag warsmith vásárolt piros kavicsot 150-250k-ért, ha jól emléxem
De ez már jó pár hete volt, lehet hogy azóta lement az ára kicsit, talán már 9Mért is kapsz! 😊))
FeketeVipera 77 SS
a piros a legdrágább asszem
nekem kék van
hát ja, le se jönnék, partiban nemszoktam ss-t használni, néhány mindig van nálam emergency esetekre, amúgymeg minek menjek le. legfeljebb ha az inventorym már nem bírja a dropokat. meg azért se mart a daggerekkel ellentétben nekem nem túl könnyû átsunnyognom 9 emeletnyi aggro mob között 😄
amúgy nem is tudta eladni...
le sem jossz vagy mi?
amugy van nekem egy par ilyen dimension kovem, mas mas szinu, mennyiert kene eladni?
Kár hogy méhecskéket ott kell hagyni -teljes top ng ékszerkészlet volt bennük elrejtve meg 3 enchant armor scroll 😊))
FeketeVipera 77 SS
800a fegyver devotion setben isednur szolgálatodra áll .)
megnézük milyen a pks...
FeketeVipera 77 SS
Remélem holnap reggel már az új lakásból megyek melóba -akkor amíg ki nem verjük a netet a mittoménmelyik szolgáltatóból, addig kicsit eltününk. Majd néha hazaugrom játszani 😊
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS