Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
C3 térkép, nem mintha túl sok újdonság lenne rajta ...

[Jakuza]
Innen is szedted le a cuccot ?
Ha nem akkor szedd le a 2. ill 3. fajlt. Es azokkal probalkozz.
2. L2_HS_patch.zip
3. L2_HS_update.zip

Vagy esetleg probalkozz a Forsaken szerveren. 😛
Persze ahhoz mas patch ill l2.ini kell.

http://forsakenl2.game-host.org/index.html

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sámán
Mi történt a logoddal???? Nyúdizájn?😊
Jah nekem is minden karinál tegnap belépésnél ezt írta ki, de azóta volt még 1 update -játék közbe beírták rendszerüziként hogy: pls restart and run the update -vagy valami hasonlót -nem tudom változott-e valami.
Olyasmi a lényeg hogy a szerdai ápdéttel elcsesztek valamit az inventpryval kapcsolatban és ez a questcuccokat befolyásolja -de hogy 80% helyet vagy max 80% telítettséget csinálj, a baj megelözésére, azt nem értem 😄DDD
Áh, a mail túl hosszú, azt majd valami perfektebb angol mondja má meg! 😄

FeketeVipera 77 SS

hosszupuska
mi a forum pontos cime?😊
vagy valaki nem adna egy müködö accot?😊 olyan is jo amit többen használnak vmiért, csak iprobálni a fájlok jolvannak e bemásolva
mert ha azon buktam el, akkor hiába regelem magam 10x

kösz

hosszupuska
ezt mind leszedtem és bemásoltam ahova kellet, de nemmegy😊

az oldalon regeltem magam, majd probáltam accountot csinálni, de lehet aznemsikerül sehogysem
nemláttam hogy visszajelzett volna valami sucess felirattal😄

gPROject
plz, ezt is fordítsa le valaki 😊)

gPROject
ja és itt a rencerüzenetet sem tudom mit jelent<#nemtudom>

gPROject
Ezt lefordítaná valaki:

Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.

If this issue is not resolved to your satisfaction, you may reopen it within the next 7 days.

Thank you for allowing us to be of service to you.

To update this question by email, please reply to this message in the designated space below. Text entered into any other part of this message will be discarded.

[===> Please enter your reply below this line <===]

[===> Please enter your reply above this line <===]

Subject
Lineage 2 Quest Recovery

Discussion Thread
Response (GM Kyleran) 02/04/2005 06:56 AM
Dear Sir,

Thank you for your report of your issue with the 2nd class transfer quests.

We reimbursed the Mark of Seeker, Mark of Fate, and the Mark of Searcher, which had previously been deleted. To finish the 2nd class transfer, you need to have all 3 of these marks and go speak to the High Priest in Giran, Oren, Aden, or Hunter's Village.

If you continue having issues with this quest, please contact us again by replying to this ticket and we will handle your issue immediately.

May your find fame and glory during your adventures in the Land of Aden!

GM XXXX

ncsoft-tól kaptam mailben

Sámán
Áááááá, honnan tudnánk, mi kicsik vagyunk még ilyenekhez... <#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

nem tudja vki ez hol van? - bartal (skyshadow meadow group mobs)

nagyon fontos lenne!!!!!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

C2ben mar elvileg spoilolja valami, a Thunder Wyrm -bol meg 2 fajta van, ugyan azzal a nevvel, es fogalmam sincs hogy nekem melyik kell.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
TY!!!! Elég használhatónak és reálisnak is tünik! 😊))

FeketeVipera 77 SS

[Jakuza]
Semmibol. A Thunder Wyrm dobja ha dobja 1 a 688hoz es nem spoil-al.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nem tudja vki mibol lehet spoilolni zubei leather shirt 100% recipet?

[Jakuza]
Nem tom C2-es e, de itt talalhato egy drop lista.
http://l2dc.onlinewelten.com/index.php

Sámán
Ha esetleg valaki megsúgja hol van ilyen szólj nekem is!!! <#wave>

FeketeVipera 77 SS

[Jakuza]
Nem kell a HSCn + meg egy kulon reg.
Eleg ha az oldalon regisztralsz.
Szerintem nem szedted le a HSC inijet es a kulonbozo tovabbi fajljait, azert nem tudsz belepni ra.
Innen leszedheted.
http://lineage2.tx.hu/

Kell neked a :
1. L2_C1_full.zip
2. L2_HS_patch.zip
3. L2_HS_update.zip

Persze ha mar megvannak akkor nem kell letoltened.

B@lu
ejnyebejnye😛

gPROject
csak c3-asat tudok<#szomoru1>
<#wink><#nevetes1>

B@lu
Lecci vmi olyat is ahol drop adatbazis van! /C2 es/

gPROject
Kerjel vkitol egy mukodo acc-ot, nekunk is ez volt. Asszem l2.amnesia.hu forumon
Sámán
Biztos van... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

hosszupuska
lehet faq😊 de megkérdem
a hsclan szerverre akarok felmenni

regeltem magam az oldalon
és elinditottam a felpachelt updaltelt l2.exe
ott a reget nem fogadja el, de egy haver mondta ottis megkell csinálni acc
de nemkem inaktiv a New Account gomb
csak az options aktiv

miért?
hlp plz😊

Szekijoe
És van valahol valami lista, hogy meik fegyóra mit lehet rakni?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Walkerbe set ini-t a szokásos USA protokollversionnál most 485-re kell átírni és müx 😄D

FeketeVipera 77 SS

Sámán
A kis inteligens! 😄DDDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Vagy csökkentenek ezt-azt 😊
Eminence bow-nál ha a cheap shot tulajdonságot választod, akkor kevesebb mana egy lövés! 😊

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Vannak fegyik amik +4es enchanttal kapják meg a plussz tulajdonságaikat (vagy porrá törnek ha nem jön össze...), van amiket a kovács kalapál tutira -egy +akárhányas kristályért (ingyen kapsz Giranba kristályokat, mindenféle színüt -adott fegyihez adott színü kell, aztán temetö 1-2 unded mobjának akármilyével manáért a megnyiffantás elötti uts utés/vari elött töltheted -egy top c-s fegyihez +8as kristály kell -marha nehéz megcsinálni mert 3-4fölött iszonyat gyakran összetörik -nekünk 1-te sikerült eddig összehozni) De mintha ez nem lenne elég, a kristály mellett még c-gemstonokat is be kell áldozni, nem keveset...
A might mortal meg haste meg critical poison meg ilyesmik plusz tulajdonságok, amik fegyihasználatkor jönnek ki -bizonyos %ban növelnek ezt-azt...
Legalábbis nekem így állt össze a kép -lehet javítgatni!!! 😄D

FeketeVipera 77 SS

ez mi ez a might mortal os enchant?

gPROject
lol...1024x768, low detail amikor rohangálok, ha megállok ölni valahol hosszabb idõre akkor full graf kivéve árnyék, azt nem szeretem és persze élsimítás meg ilyenek nincsennek bekapcsolba a winben
igaz van amikor nem akarja, de azért elég sûrûn tudom így hasznáni
amúgy, ha leveszitek a zenét akkor is jobban fut(bár ezt biztos tudjátok)

Akinek mar volt MM SA-ja, annak automatikusan le lesz "butitva" 40%-ra, szal elvileg a focus SA-t igy jobban megeri madj rarakni a fegyora.

[Jakuza]
Es Junoszty TVjen nezi ;P

Baszkurátor
LoL.És milyen grafikai beállítások mellett???Élsímítás miegymás???320*200....??

gPROject
nekem megy simán a mediaplayer, a dc++, a netscape a játék mellett/alatt, pedig csak 512 noname megám van, és a procim se acélos(2,4+)

Nethyrrea
nálam winamp nem, filmet meg ne akarjál nézni l2 közben 😄D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
az eddigi daggerek most szarrá fogják keresni magukat a jóelõre overenchantolt fegyóikkal...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
"The weapon enhancement Might Mortal is no longer available. Weapons previously enhanced with Might Mortal will remain in the game, but no new enhanced weapons can be created."

Ez de mókás... A hivatalos sszerver rávert hülyeségben minden magán szerveren kitalált marhaságra asszem ezzel. Milyen már, hogy akinek van, az marad és ezek után nem lehet új?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

....ma lesz a patch

During our maintenance period tomorrow (Thursday, February 10) between 10:00 a.m. and 11:00 a.m. PST, the following changes will be made:

Bug Fixes

Corrected an issue with operating a manor with insufficient funds.
Resolved some issues with Gameguard not recognizing alternate web browsers.

Changes

The weapon enhancement Might Mortal is no longer available. Weapons previously enhanced with Might Mortal will remain in the game, but no new enhanced weapons can be created.
Chrono Tambourine has been updated to Chrono Unitus.
The following seed names have been changed in the manor management lists:
Coda of Darkness are now referred to as Dark Coda
Coda of Icy Air are now referred to as Chilly Coda
Cobol of Icy Air are now referred to as Chilly Cobol
Imperial Cobol are now referred to as Great Cobol
Emperor Cobol are now referred to as Great Cobol
Emperor Codran are now referred to as Great Codran
Codran of Icy Air are now referred to as Chilly Codran
Bur Cobol are now referred to as Thorn Cobol
Bur Codran are now referred to as Thorn Codran
Bur Seed are now referred to as Thorn Seed

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

gPROject
milyen update?
nekem nem volt semmiféle updatem 😊

JA!

Szerdai update-vel a Mighty Mortalnak annyi >.<
Akinek a bicskajan szerda elott mar fent volt az MM annak csak butitjak(azt hiszem 40% ra megy le) akinek meg nem volt annak mar nem is lesz!

Abysswalkernak azt hiszem ezentul nem lessz arany elete pvp-be 😊))

Rivendyne lvl 6x PW-->Bartz IIRangRangII lvl 0x-(ninja) -->Teon R.I.P MrOzzio lvl 50 Gladiator

Akkor passz 😛

hpzolee
amugy pk58 nak spirit*spirit je van

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
well nem mi kötetkedtünk😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

B@lu
winamp, win media player rendszeresen kiakad tole!!!

Cobra.
Amikor írtam még nem látszott az üzeneted <#vigyor4>
És ez C1-nél van, tehát nem a GameGuard okozza a CPU terhelést (3200+ -om van)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

getright pl.befulladt legutobb mellette😊

Cobra.
Nekem csak városban akadozik ha sok az ember, illetve egy kicsit megakad ha más területet tölt be. De tényleg vicc, hogy 1Gb ram mellett használ 7-800Mb swap file-t. A processzorterhelés meg már a szerverválasztó képernyõnél is 99%

Hide and fear, Cobra Commander is here !

1. gondolom ezt mindenki tudja de nem art azert leirni HATHA valakinek ujj 😊.... szoval az NCsoft egy kicsit gagyin irta meg a jatekot es a jatek sosem dobja el a regi dolgokat a memcsibol...ez ahogy mondtak elottem ha sokat maszkalsz akkor ugye gyorsan megtelik a memcsi...megoldas? Amikor letelepedtel indicsad urjra a jatekot.

2.Miert megy a proci 1000L? Beraktak ezt az uj szart..(game guard) az nyomatja fel a procit olyan magasra ezzel azt probaljak elerni hogy ne tudjal mas progit futtatni mikozbe megy az l2 (ezzel probaljak megakadalyozni a botok es egyeb mas 3rd party programok hasznalatat....igaz a patch utan 5 percre ra mar megvolt a megoldas hogy hogyan lehet az l2walkert hasznalni normalisan 😉 ), de ez nem azt jelenti hogy semmifele program nem fog normalisan menni. PL a bongeszok , mp3 lejatszok stb azok siman dolgoznak de vannak programok (nem tudom melyikek nekem meg nem volt problemam) amik nem igen fognak menni mikozbe az L2 megy.