Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elf varázsló karakterrel játszom (lvl 12) és a gondom az,hogy ha varázslatot szeretnék tanulni,akkor a következõ üzenetet kapom:You have not enough items...Kérdésem az lenne,hogy mire van még szükségem egy varázslat megtanulásához?
Segítõkész válaszokat elõre is köszönöm!
Miután persze végre sikerül kiverni a hitel utolsó részletét a rohadék bankból hogy átvehessük az új lakáskánk kulcsát végre! Holnap megyünk Szyllel -részemröl iszonyat hisztit fogok levágni, igazi premier jelenet lesz ha kötekedni mernek!!! 😄
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
FeketeVipera 77 SS
http://www.l2orphus.com/forum/index.php?s=b6ae5c37ff3b8b00609782efb11386bb&showtopic=89401
buffolva volt neki 2750 manaja ami eleg karcsu 70+ on
habar a bufokra eleg ~1000 mana, elvileg marad egy pvp re is buffolas utan
FeketeVipera 77 SS
én ugyanezt szoktam csinálni a +1-es katanámmal meg a chrono tamburinnal 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
lineage2.amnesia.hu
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Azaz nem csak egy enemyt Spoilozol le, hanem a korulotted levoket.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Spoil Festival es Bounty Hunter skill.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
én úgy tudom õ +wit -men tetkókat vett, bár nem értek a wc-hez, de ha jól tévedek a wc-k elsõsorban a varázslataikból élnek
Körülbelül nap/hét mennyi idõt tudsz rászánni? És szerinted mennyire vagy kitartó?
Én nyomtam a fizetõsön, utána nyomtam együtt a freevel, most csak a fizetõsön fejlõdök. A freen támogattam pár embert, akiket én támogattam az mind kockafejû lett(hajnal 2-3kor amikor aludni megyek átnézek az õ ventrilló szobályukba és még nyomják lelkesen). <#nevetes1>#nevetes1>Ha találok egy elég fanatikus játékost lehet támogatni fogom.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Most olvasgattam az orphuson, es belebotlottam j3ffcoatba.
Epp egy vita ment arrol hogy mi a legjobb felszereles egy high lvl WC nek, es o allitotta a sajat igazat. ezeket ajanlotta:
Doom heavy armor
Aoba/Deadman glory HEALTH SA val
+5 CON,
+4 WIT tattook
ppersze nem ertettek vele egyet, erre o belinkelt magarol egy screenshotot, amin gondolom BTB buff es SOV enek is volt rajta, de egeszen elkepeszto 9150 HP ja volt!!!!!!
Hozza kell tennem, hogy en meg tegnap kezdtem el itt orulgetni a 2560 HP nek amit tegnap ertem el... na erre egy BTB + SOV + HEALT SA = 5000HP
a legjob besetben!
a Song of Vitalita eddig meg csak 2x volt rajtam
BTB alapo dolog, de a HEALTH SA is messze van meg...
szerintem j3ffcoat megynyerte a vitat, legalabbis nalam.
ps.: kepzeljetek el ezeket egy Destroyeren, akinek alapban van 6000 hp je (~14.500 HP)
Gyerekek raid mobnak van 15K hp ja!
tegnap en is ezt magyaraztam Ilunak, aki meg mindig SP hianyban szenved, hogy valoszinu azert ne merte utol magat, mert meg c1 ben elkoltotte az sp jet olyan alacsonyabb szintu skillekre, amik viszonylag dragak voltak. mivel en egy "szinttel" kisebb skilleket tanultam mint o, kevesebb sp ment ra. nekem, hogy c2 ben tanultam az 52, 56 os skilleket, mostanra sikerult utolernem magam. Neki, hogy meg c1 ben tobb SP tz baszott el, valszeg 58-60 ra eri utol magat. akik c1 ben 70 esek voltak, pl. dareyX hallottam hogy meg mindig SP hianyban szenvednek(mondjuk nem nagyon , mert 73 on hallottam hogy vmi 2 milla kellett neki amit 1 nap alatt ossze is szedett)
LVL 56!
Az az erdekes, hogy meg a lvl 20 ota nem tanult skilleket is ki tudtam maxolni...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
ezen vihogtam pár percig 😄DD
De ha nagyobb lesz biztos jó kis partyk lesznek vele😊
Vipera asszem amíg Angyalka bh nem lesz semmit se fog fejlödni, de utána party! 😊
Ha akarod törösödet fejleszteni (nemtomhányas), jöhetsz akár azzal is! 😊))))
FeketeVipera 77 SS
Viperával szoktam Szyl/Angyalka mögött nem partyba szaladgálni -heal/buff/manarec -mondanom se kell marha unalmas 😄DD (Tegnap óta 30as😊
Két törpével talán izgibb! 😊)))
Turman vagy milyen bugikat ütünk -azok spoilra d-wepon scrollt adnak, körülötte agrok varnisht, silvert meg mithrill ore-t -nekünk eddig 3szint/2nap alatt 3 d-wscroll esett😊
Szyl kedden jön haza, de nagyon-nagyon-nagyon remélem hogy keddre már lesz új lakásunk -akkor pár nap költözés+remélem lesz gyorsan netünk -különben mindketten megvonásba fogunk megnyiffanni 😄DD
Szóval addig tartalékold a törpid és megyünk szuperpartyba!!! 😄
(Most megpróbáltam húzni vele Ephedrát -de egyrészt az is marha unalmas volt, másrészt majd inkább 25töl talán meg is fogja érni! 😄
Ephedra ász szóló kari, és mondjuk 4óránként vagy szerverleállás után tud unikornist is csinálni 😄DD Bloody bee-ket ölöt, azok meg eddig 2 armor scrollt dobtak! 😄D
Igazán dobhatnának már dire wolfok is valamit 😄D
FeketeVipera 77 SS
Na kb ilyesmit érzek Viperával party közben!!! 😄DD
De akkor se lesz robe-ja!!!! Drake a cooooolan kinézö! 😄DD
FeketeVipera 77 SS