Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok,köszönöm,majd próbálkozom.Még egy kérdés:azt miért csinálják egyesek,hogy saját "fajtám" (elf) és a kezdõhelyen azzal szórakozik,hogy megöl másokat (többek között engem is egy párszor).Ez mire jó?Lehet tenni ellene valamit?

phalanx
valszeg a spell-hez tartózó spell book-ra... amit a maigic shopban tudsz megvenni

Sziasztok!
Elf varázsló karakterrel játszom (lvl 12) és a gondom az,hogy ha varázslatot szeretnék tanulni,akkor a következõ üzenetet kapom:You have not enough items...Kérdésem az lenne,hogy mire van még szükségem egy varázslat megtanulásához?
Segítõkész válaszokat elõre is köszönöm!

Sámán
Ventrim is lesz ahogy veszünk nekem új gépet Szyllel! 😊
Miután persze végre sikerül kiverni a hitel utolsó részletét a rohadék bankból hogy átvehessük az új lakáskánk kulcsát végre! Holnap megyünk Szyllel -részemröl iszonyat hisztit fogok levágni, igazi premier jelenet lesz ha kötekedni mernek!!! 😄

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nyuszika 😊)))

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
<#hehe>Erre jó a ventrilló meg a TS nem kell tudni a másik játékos összes karakterének a nevét. Tutter könnyebb szervezni partyt, akár high akár low szinten.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
talán ha tudnám a tyrantod nevét.. 😊

gPROject
láttam

gPROject
Csak azért váltogatom a tõröket, mert a dark screamer focusos, a dark elven dagger pedig might mortalos.

Sámán
Nem tud valaki valami tuti helyet ahol az új (c2-be jött) mobokról korrekt infók vannak??? Szintjük/droppjaik érdekelnének föleg! <#kerdes>

FeketeVipera 77 SS

B@lu
Jol tudod, de irtam is a +4 witet

buffolva volt neki 2750 manaja ami eleg karcsu 70+ on

habar a bufokra eleg ~1000 mana, elvileg marad egy pvp re is buffolas utan

Sámán
De ha 45 körül leszel és kell healer/buffer akkor tényleg szólj!!! Viperával beállok melléd szivesen! 😊))

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
heh, frutti helyett csereberéled a +5-ös DS-t meg a +3-as DE daggert... 😄DDDD

én ugyanezt szoktam csinálni a +1-es katanámmal meg a chrono tamburinnal 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Sámán
Nekem meg 41es tyrantom van és sose hívsz partyzni!!! <#bee1>

FeketeVipera 77 SS

gPROject
amikor a mobok ultimate evasiont használnak:

és amikor nem:

Inferno
Úgyszint ezt véltem felfedezni 😊

PS3/X360 user: Infernohun

ez a link nálam nem megy,de amúgy köszi...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

ooo koszi

lineage2.amnesia.hu

Nethyrrea
grup moboknál jó, csak kicsit sok mana. barifoknál használtuk elõszeretettel

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

[Jakuza]
Spoil Festival - Throws multiple enemies into a state of Spoil.
Azaz nem csak egy enemyt Spoilozol le, hanem a korulotted levoket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lineage2.amnesi.hu

C1-ben nincs. egyébként mit csinál?

Köszi a választ, de most jól elbizonytalanodtam. Elõször is mi az a ventrillo? Gondolom valamilyen chat szoftver mint pl. az ICQ. Aztán, nem is tudtam, hogy van free rész is, ezt hogyan kell kipróbálni? Kitartónak éppen éppen kitartó vagyok, fõleg ha valamiben látok fantáziát, és eben a játékban ezrintem van bõven 😊))))))) Az, hogy mennyi idõt tudok rászánni az elég változó, ugyebár a család az elsõ, vagy mégsem? :-))))))))

[Jakuza]
Van az. 😛
Spoil Festival es Bounty Hunter skill.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

itt a hatodik slot-ban milyen skill van, mert C1-ben még nincs 😄

Nethyrrea
a WC fõ fegyvere a steal essence: szinte egymás után tudja kasztolni azt az elég tápos kis life draint 😛 😊

gPROject
és megmondanád mennyi manaja van, mert szerintem nem sok lehet neki, hiába a rengeteg élet ha hamar elfogy a manaja és a mana regene is szar
én úgy tudom õ +wit -men tetkókat vett, bár nem értek a wc-hez, de ha jól tévedek a wc-k elsõsorban a varázslataikból élnek

Szekijoe
Az a fõ kérdés, hogy tudod-e mit válalsz? Van-e ventrillód? A free Lineage2-õt megnézted-e elõtte? Elég kockafejû vagy-e magas szintûként napi 1-2 órát várni amíg összejön a party és utána akár több órán keresztül nyomni a gamét? Esetleg alacsonyabb szintûként kalapálni egyedül a mobokat, hogy minél gyorsabban utolérd a középmezõnyt?

Körülbelül nap/hét mennyi idõt tudsz rászánni? És szerinted mennyire vagy kitartó?

Én nyomtam a fizetõsön, utána nyomtam együtt a freevel, most csak a fizetõsön fejlõdök. A freen támogattam pár embert, akiket én támogattam az mind kockafejû lett(hajnal 2-3kor amikor aludni megyek átnézek az õ ventrilló szobályukba és még nyomják lelkesen). <#nevetes1>Ha találok egy elég fanatikus játékost lehet támogatni fogom.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

phalanx
szvsz jobban jársz ha veszel egy félbehagyott accountot, mert akkor nem kell 0-ról kezdened, másrészt lehet olcsóbban kijössz

B@lu
LoL!

Most olvasgattam az orphuson, es belebotlottam j3ffcoatba.

Epp egy vita ment arrol hogy mi a legjobb felszereles egy high lvl WC nek, es o allitotta a sajat igazat. ezeket ajanlotta:

Doom heavy armor
Aoba/Deadman glory HEALTH SA val
+5 CON,
+4 WIT tattook

ppersze nem ertettek vele egyet, erre o belinkelt magarol egy screenshotot, amin gondolom BTB buff es SOV enek is volt rajta, de egeszen elkepeszto 9150 HP ja volt!!!!!!

Hozza kell tennem, hogy en meg tegnap kezdtem el itt orulgetni a 2560 HP nek amit tegnap ertem el... na erre egy BTB + SOV + HEALT SA = 5000HP

a legjob besetben!

a Song of Vitalita eddig meg csak 2x volt rajtam

BTB alapo dolog, de a HEALTH SA is messze van meg...

szerintem j3ffcoat megynyerte a vitat, legalabbis nalam.

ps.: kepzeljetek el ezeket egy Destroyeren, akinek alapban van 6000 hp je (~14.500 HP)

Gyerekek raid mobnak van 15K hp ja!

Üdv mindenkinek, Nincs sok tapasztalatom az mmorpg-k világában, most próbáltam ki a WoW beta-t, de a Lineage szerintem sokkal-sokkal jobban néz ki, ezért kérdezném, hogy hol lehet ezt a játékot megvenni és mennyibe kerül? Mo.-on is forgalmazza valaki, vagy csak neten lehet megrendelni?

B@lu
Jaja

tegnap en is ezt magyaraztam Ilunak, aki meg mindig SP hianyban szenved, hogy valoszinu azert ne merte utol magat, mert meg c1 ben elkoltotte az sp jet olyan alacsonyabb szintu skillekre, amik viszonylag dragak voltak. mivel en egy "szinttel" kisebb skilleket tanultam mint o, kevesebb sp ment ra. nekem, hogy c2 ben tanultam az 52, 56 os skilleket, mostanra sikerult utolernem magam. Neki, hogy meg c1 ben tobb SP tz baszott el, valszeg 58-60 ra eri utol magat. akik c1 ben 70 esek voltak, pl. dareyX hallottam hogy meg mindig SP hianyban szenvednek(mondjuk nem nagyon , mert 73 on hallottam hogy vmi 2 milla kellett neki amit 1 nap alatt ossze is szedett)

Nethyrrea
c2-ben csökkentették az SP követelményt. 55-ön elsõre énis kb 2.1 milla SP-vel számoltam hogy kelleni fog orphus alapján, de elég volt kb 1.8 milla is. sõt, 58-on én is ki tudtam maxolni az összes skillt is amit eleddig csak halasztgattam, mert nem tartottam fontosnak (power break, hex, freezing strike)

B@lu
What the fakk!

LVL 56!

Az az erdekes, hogy meg a lvl 20 ota nem tanult skilleket is ki tudtam maxolni...

gPROject
sry, én megse próbáltam letölteni, csak gondoltam beszúrom, hátha más igényt tart rá

En nem tom letolteni az oldalrol.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
" gyüjtök hozzá 30 mold hardenert és már rakhatom is össze a B-s fegyót "

ezen vihogtam pár percig 😄DD

Nethyrrea
hmmm, account sharing? 😄

Inferno
Nem megy vagyis nekem nem jön hibás oldal(C3 kattrá)

PS3/X360 user: Infernohun

Sámán
Egyébként van egy magyar 30as cleric is! (lehet hogy már 31😊 Gwynda! Ö is bizta szivesen partyzna veled, ha mi éppen nem vagyunk fellelhetöek!😊 Elég gyakran online -még sose partyztam vele -nincs hozzá illö karim😞
De ha nagyobb lesz biztos jó kis partyk lesznek vele😊
Vipera asszem amíg Angyalka bh nem lesz semmit se fog fejlödni, de utána party! 😊
Ha akarod törösödet fejleszteni (nemtomhányas), jöhetsz akár azzal is! 😊))))

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Egyeztetünk és megyünk powa lv!
Viperával szoktam Szyl/Angyalka mögött nem partyba szaladgálni -heal/buff/manarec -mondanom se kell marha unalmas 😄DD (Tegnap óta 30as😊
Két törpével talán izgibb! 😊)))
Turman vagy milyen bugikat ütünk -azok spoilra d-wepon scrollt adnak, körülötte agrok varnisht, silvert meg mithrill ore-t -nekünk eddig 3szint/2nap alatt 3 d-wscroll esett😊
Szyl kedden jön haza, de nagyon-nagyon-nagyon remélem hogy keddre már lesz új lakásunk -akkor pár nap költözés+remélem lesz gyorsan netünk -különben mindketten megvonásba fogunk megnyiffanni 😄DD
Szóval addig tartalékold a törpid és megyünk szuperpartyba!!! 😄
(Most megpróbáltam húzni vele Ephedrát -de egyrészt az is marha unalmas volt, másrészt majd inkább 25töl talán meg is fogja érni! 😄
Ephedra ász szóló kari, és mondjuk 4óránként vagy szerverleállás után tud unikornist is csinálni 😄DD Bloody bee-ket ölöt, azok meg eddig 2 armor scrollt dobtak! 😄D
Igazán dobhatnának már dire wolfok is valamit 😄D

FeketeVipera 77 SS

gPROject
nekem is van 30-as scavim, de sose hívtok partyzni<#rinya>

Sámán
Hogy én mennyire sajnállak!!! 😄DDD
Grats!!!!<#awink>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
😄DDDD
Na kb ilyesmit érzek Viperával party közben!!! 😄DD
De akkor se lesz robe-ja!!!! Drake a cooooolan kinézö! 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Egy ari repkedö rák! 😊
[/img]

FeketeVipera 77 SS

phalanx
sztem annyira nem poénosak, de a rajzok nagyon jók <#eljen> van érzéke hozzá akárki is csinálta

gPROject
nem gyenge a c3-as zubei shield

gPROject
gPROject
a 008-as és a 012-es király 😄