Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként valami panda wiewer programot le kell majd tölteni hozzá hogy nézhesd (az oldal automatán letölti neked), és csak IE alatt fog mûxeni.
majd késõbb pontosan belinkelem ha addig nemtalálod meg
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
bár igazán nemérdekel. a poén az hogy hiába van ennyi patkja, mégis egy dd class gyorsan ledarálja.
tegnap nézegettem orphuson C3-as pvp videókat, egy warlord bealázott egy TH-t 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
01110000 01110010 00110000
megjegyzés: becca88-at eccer kinyírni ezért 😄
trónolok:

eccer véletlen énis majdnem draineltelek de közben megláttam a neved a targetben és nyomtam egy escet 😄
végefelé már azért sikerült labdábarúgnom, asszem eightsint is hazavágtam, bár korántsem egyedül 😄
hát igen. elég vicces ostrom volt. voltunk a várban max 40-50-en, csak redemption emberkék. amikor hallottuk hogy jön IC is, leizzadtunk, de aszontuk hogy "b@sszák meg akkoris addig tartjuk míg lehet". aztán közben jött a drót hogy DS bevette orent, és jönnek segíteni. onnantól csak tartani kellett a belsõ ajtót ahogy tudtuk. tudtuk 😊
2 kép, sok lényeges nincs rajta, egyik még az eleje, amikor még a CBA oldal volt nagy túlerõben, aztán az utolsó félóra amikor vártuk hogy valaki visszajöjjön még, mivel az összes zászlót szétszedték, és kigyakutnk mindenkit a várból.
én magam 10%-ot vesztettem, annyiszor haltam. paráztam hogy vajon delevelelek-e, de végülis nem 😊

Szerintem aki ott volt azok közül senki nem gondolta, hogy ilyen sokan jöttök. Az tuti hogy az az oldal nyer ameik több embert tud mozgósítani. Az alliance felbomlása billentette felétek a mérleg nyelvét. Mert hogy közös terv az nem volt az biztos.
De Fun volt és nekem tetszett, ez a lényeg.
tok jo volt tegnap este a partybol warren kijelolt teged, raassistoltam, kezdtem volna az eletszivast , aztan latom incorrect target. Erre felnezek hogy kit olt le a party es es latom hogy Nini! egy Nethy!
Ezutan tok jo volt, idezem a beszelgetesunket:
"Diniz> Hello mizu? 😛"
"Nethyrrea> Kuss😛"
olyat rohogtem😛
egyebkent mint zaszlovedoknek az volt a feladatunk hogy ha vesztesre all a dolog menjunk ki a siege zonabol es ott haljunk, igy vesztettem 3 halallal 9 % ot. (egyszer a bezergelo Tempest bol HONG egybol engem lott ki ket 1900 as lovessel.
azt ecsetelte orphuson hogy "õk már eleve nem gondolták komolyan az egész várvádelmet, úgyis tudták hogy mivel a mecha felbomlott nem lehet esélyük, így inkább "hagyták hadd legyen a darkstormmé""...próbálta játszani a nagylelkû mártírt.
többi kommentárt meg 2 screenshotot amit nyomtam dion siegebõl majd melóhelyrõl 😄
Felejthetetlen élmény a várfalon tátongó lyuk. Vesztettem vagy 13-15%-ot hajnal 5-re de fél nyolcra már több volt mint ostrom elõtt<#bee1>#bee1>
Nem baj majd 2 hét múlva REVENGE<#gun>#gun> Legalább lesz elég SP-m 56-on <#nyes>#nyes>(ez az 55 iszonyat gáz, nagyon lassan fejlõdök 55-ön)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
FeketeVipera 77 SS