Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BIGbrothR
Megdobna valaki egy install pack linkkel?

-- Üdv Nagy Tesó...

aha kosz

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
internyet explóderbõl megy csak, ha valamelyik képre rákattansz az oldalon helybõl fel fog ajánlani egy progit installra amivel megnézheted. streaming video, nem letölthetõ.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nálunk minden drop azé aki kapja.

de ha valakitõl segítséget kérek materialban vagy lóvéban, szokam kapni, és nem várják el, hogy "instantrögtönvisszaadjamamintmegvan"

elég sokminden esett már klán-partikon belül:

még c1-ben egyik gyereknek, pont amikor beléptem a rhapsodyba, ZSINÓRBAN random partyban esett 2 avadon light armor
-lance
-DARK ELVEN LONGBOW
-BOW OF PERIL
-doom shield
-nemtomhány BO éxer, abból nekem egy gyûrû esett
-meg még amirõl nemtok.

ezekkel mind az rendelkezett, akinek a drop esett. ha klánpartiban vagyok, nem várnak el semmi kötelezõt (kivéve monnyuk hogy tánciáljak folyton 😄), ott sosem használok ss-t. más partikban is igyexem csak akkor amikor vészhelyzet van, vagy ha képes vagyok fennmaradni ostromra. ígyis, össze kéne hoznom egy dual sls-t, ami JÓESETBEN 26 milla kb, és a katanáimon kívül most van 4 millám. ennyi. éxereim: 1 B gyûrû, 1 c, 2 c füles, 1 D nyaklánc. és ha pl nekem esne egy bow of peril, senki sem várná el, hogy adjak belõle. ha úgydöntök, úgydöntök. de ebben az ebay-orientált játékban ha követni akarom a szintet akkor ráleszek kényszerülve hogy felhasználjam a teljes összeget.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ezeket a pandora.tv-s videokat hogy lehet megenzni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
<#conf>Ti nem osztjátok a full droppokat? Én eddig azt hittem, hogy AL a "szegény" de gyors xp-zõsök helye, TOI a "gazdag" de kevesebb xp-t kapók helye. Nekem mindíg majdnem végig bsps-sel kell gyógyítanom ha nem akarom, hogy állandóan pihenjen a party, álltalában 60 alattiakkal szoktam partyzni. Azok még csak full ss-el tudnak túlélni itt. High level partyban(amikor a manám állandóan 3/4en van és bsps-t sem kell használni, csak a tankra kell healelni 1 max 2õt pytan groupponként) 2szer voltam 1sõn doom tunic eset kaptam 1/9-ed crystályt, tegnapelõtt a klánvezérem behívott egy IC groupba csak mi kellen voltunk nem IC-sek ott nekem esett doom stocking, most én szaladgálok a crystályokkal Giranban keresgélem azokat a partytagokat odaadni a részük<#nevetes1>.
Meg volt egy osztott damaszkus meg tegnap egy osztott heavy doom. Csak ezek a nagy droppok lendítettek elõre pénzügyileg amúgy az átlagos partyzásokból minuszosan jövök ki. (a sok bsps felhasználás miatt)
Ilu azt mondta, hogy amien partykba õ jár ott csak a 10 milla feletti droppokat osztják akkor a 9 millás Doom heavyvel nem tudom mit csináltak volna hirtelen.
Dinizék mindent osztanak ami kristályt ér.

Jah és némeik partyban bemondják asszem "spam ss" olyankor szoktam nevetni, hogy lol nekem mindíg úgy kell menni de van amikor meglepõdöm és tényleg erõs a party és alig kell használnom a bsps-t.

Nálatok, hogyan mûködik Nethy?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Nethyrrea
száradj el....lassan 2 hónapja az egyetlen dropom egy BO ring volt....nyakláncnak jobban örültem volna, az még mindig D-s...

Szekijoe
Utóbbi idõben olyan érzésem van mintha jobb lenne a dropp rate a Sieghardon mint a HSC-n a régi 5szörös idõkben. (vagy csak én vagyok drop hackos partykban <#hehe>)Tegnapelõtt Doom stockings esett pont hozzám azt cristályáron osztjuk, tegnap meg doom armour a partynak, kaptam is belõle 1 millát.<#taps>Csak így tovább iszonyat drága egy B-s staff.

GAthersw
mert hülyék.

01110000 01110010 00110000

[Jakuza]
Akkor meg nem ertem, miert van a fegyver tulajdonsagaiban a Consumed Soulshot x2 ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

GAthersw
hááát...

B@lu
igen, automatikusan megkapja.

viszont az a 7% attack speed novekedes egy kisse rohejes

B@lu
ezt most tolem kerded????

tudod hogy nekem csak ork saman szintre terjed ki a zagyam!

GAthersw
nem lehet

[Jakuza]
Valaki tudja hogy a Pet-ek, hogyan tudnak soulshotot hasznalni ?
A fegyveruk tulajdonsagaban szerepel, hogy SS 2x stb, de nem nagyon akar mukodni nekik.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Szekijoe
56 Végre<#bee1> idáig is eljutottam. És mindent megtanultam. Looking for bárki akivel kipróbálhatnám délután 5-6 körül a party recall 2-õt <#nyes> Nem tart sokáig csak kifutunk Giránból valamerre és már nyomom is<#papakacsint>utána kifutunk mégegyszer és bsps-sel jövünk vissza<#bee1>. Ki akarom próbálni, de egyedül nem az igazi, jah meg nem akkor akarom látni elõször, hogy mennyi idõ amikor 2 pytan group üti a fejemet.(Mondjuk nem gáz kapnak egy bsps-es állatszelídítést és békésen elsétálnak<#nevetes1>háromból kétszer eddig bejött<#nevetes2>)

lol asszem a PW eléggé dúrva lesz C3ban.

köszi

gPROject
gPROject
mármint ahol a PW harcol!

Nethyrrea
hallottam ilyesmi pletykákat is hogy a full kék vagy, akkor kisebb eséllyel dobsz el behaláskor cuccot...de szerintem ez csak népmese

Nethyrrea
focus SA-t szeretik még

linkeld be azt a videót!!

GAthersw
Most én vagyok a hülye vagy télleg ígyvan, hogyha egy dualt felenchantolsz +4re akkor rögtön rajta lesz az SA?

Szekijoe
Lényegében igazad van, de én úgy nézem inkább (a törpék kivételek) hogy aki kék annak sok ismerõse van, sok emberrel partyzott és ez AL ben sokat számít voltam benn szar partyval a partyból aki fehér névvel rendelkezett az tutter nem partyzott túl sokszor (elsõ szoba után próbáltuk a fejébe verni hogy assistáljon ne összevissza üssön<#nevetes1>, meg alap dolog hogy a healaerre támadó mobot nem kell egybõl elkezdeni ütni, pláne ha már altatva van). Az ál kékeket meg egy partyzás után ki lehet szúrni. Utolsó akit láttam egy orc destrolyer Cruma 2õn nagyhangal szervezte a partyt bementünk behaltunk, másnap még adtam neki magamban egy esélyt akkor hamarabb nyomtam a Recall-t azután valahogy mindíg találtunk mást hogy kilegyen a party.<#nevetes1>
Különben még cserélgetve is iszonyat nehezen lehet összeszedni a 225 feletti recommend pontot(az viszont igaz hogy utána már tiéd a világ mert csak a napi veszteséget kell visszakapnod)
Úgyhogy a rec továbbra is a bizalomról szól!

GAthersw
jah, eredetileg arra találták ki, hogyha partyzol és jó mittomén a healer akkor a végén rányomsz egyet és akkor inkább veszik be partyba a kék healert mint a fehéret, ha atörpének sok craftja sikerül, tuti kék ilyenek... De mivel mindenki kék akar lenni cserélgetik, ha te nyomsz rám, én is rád és így nem a célt szolgálja...

Strahd_
mi a jo abban ha kék a neve valakienk? valamivel jár + azon kivül hoyg vagizhat hoyg kék a neve?

GAthersw
És milyen tetkó jó egy Gladinak? 😄

GAthersw
Gladnak szerintetek melyik a legjobb SA? A mostani Dual SLSemre Hastet lehet rakni, valamelyik jobb lenne?

B@lu
hat az csak az overlord, mert neki vannak magas szintu AOE skilljei.

De a WC 1 on 1 ben nem rossz

GAthersw
Elf is

Nethyrrea
dark elf tõrös...és jah 😊

B@lu
kell persze

gPROject
jaja, az orc sámánok nagyon nagyon kemények, akár 2-3 embert is elintéz egyszerre

ami tetszett még, hogy egy elf tõrös lenyomott elég simán egy destroyert

gPROject
nem volt az olyan nagyon alázás(sajnos), a th-nál nem igen láttam egy bevitt mortal skill találatot sem

Szekijoe
<#wow1>Overlord És ha beraknák azt hogy ostromon buffolja az összes védõt vagy támadót. Tutter lenne a trónterem közepén és a támadók zászlójánál is egy overlord + 8 rechargos elder akik csak õt töltenék és állandóan csak buffolna<#nevetes2>

Diniz Kell rec?

B@lu
hmm mindig is tudtam hogy az Overlord kegyetlen jo magas szinten, de a WC ugy lattam szinten megallta a helyet

az mas kerdes hogy Ol-t lehetetlen felhuzni addig mint egy WC t....

kivetel c3 (ott OL buffolja az allyt is ne mcsak a clant)

Nethyrrea
nekem mégis az teccett a legjobban amikor a warlord bealázta a TH-t 😊

csinálgatok is hétközben egy warlordnak menõ altot, mivel akkor úgyis nehezebb partit találnom toiban arra a kis idõre míg jáccom, addig ezzel meg elszórakozgatok 😊

gPROject
néz ki*

gPROject
nagyon gázul ki a meteorshower 😞

gPROject
mégsem, az az elektromos animáció a stunos skillekhez van(és akkor az valszeg stunshot volt)

GAthersw
😄DD Csicska ez a Gladi, mire itt C3 lesz addigra nekem S Grade páncélom lesz meg Dual Damam 😄DD

GAthersw
jaja, az brutál 😊

gPROject
na ez már egy biztatóbb gladi video

gPROject
ezen a videon a csajszi sk?

gPROject
gPROject
gladi video
bár a helyedben ezt nem akarnám látni<#nyes>

gPROject
húú..ezen a videon kegyetlen a da egyik skilljének az animációja, üt minden eddigit

gPROject
ahogy nézem nagyon kemények az elfek
elf wizi übermegagigabrutal, elf törös agyonvágta a da-t parducostól, az sr-nek qrvajó(l néz ki😊 az új lövése aminek ilyen elektromos animációja van, ja és a summoner is nagyon brutál