Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
de ha valakitõl segítséget kérek materialban vagy lóvéban, szokam kapni, és nem várják el, hogy "instantrögtönvisszaadjamamintmegvan"
elég sokminden esett már klán-partikon belül:
még c1-ben egyik gyereknek, pont amikor beléptem a rhapsodyba, ZSINÓRBAN random partyban esett 2 avadon light armor
-lance
-DARK ELVEN LONGBOW
-BOW OF PERIL
-doom shield
-nemtomhány BO éxer, abból nekem egy gyûrû esett
-meg még amirõl nemtok.
ezekkel mind az rendelkezett, akinek a drop esett. ha klánpartiban vagyok, nem várnak el semmi kötelezõt (kivéve monnyuk hogy tánciáljak folyton 😄), ott sosem használok ss-t. más partikban is igyexem csak akkor amikor vészhelyzet van, vagy ha képes vagyok fennmaradni ostromra. ígyis, össze kéne hoznom egy dual sls-t, ami JÓESETBEN 26 milla kb, és a katanáimon kívül most van 4 millám. ennyi. éxereim: 1 B gyûrû, 1 c, 2 c füles, 1 D nyaklánc. és ha pl nekem esne egy bow of peril, senki sem várná el, hogy adjak belõle. ha úgydöntök, úgydöntök. de ebben az ebay-orientált játékban ha követni akarom a szintet akkor ráleszek kényszerülve hogy felhasználjam a teljes összeget.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Meg volt egy osztott damaszkus meg tegnap egy osztott heavy doom. Csak ezek a nagy droppok lendítettek elõre pénzügyileg amúgy az átlagos partyzásokból minuszosan jövök ki. (a sok bsps felhasználás miatt)
Ilu azt mondta, hogy amien partykba õ jár ott csak a 10 milla feletti droppokat osztják akkor a 9 millás Doom heavyvel nem tudom mit csináltak volna hirtelen.
Dinizék mindent osztanak ami kristályt ér.
Jah és némeik partyban bemondják asszem "spam ss" olyankor szoktam nevetni, hogy lol nekem mindíg úgy kell menni de van amikor meglepõdöm és tényleg erõs a party és alig kell használnom a bsps-t.
Nálatok, hogyan mûködik Nethy?
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A fegyveruk tulajdonsagaban szerepel, hogy SS 2x stb, de nem nagyon akar mukodni nekik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
01110000 01110010 00110000
Különben még cserélgetve is iszonyat nehezen lehet összeszedni a 225 feletti recommend pontot(az viszont igaz hogy utána már tiéd a világ mert csak a napi veszteséget kell visszakapnod)
Úgyhogy a rec továbbra is a bizalomról szól!
De a WC 1 on 1 ben nem rossz
ami tetszett még, hogy egy elf tõrös lenyomott elég simán egy destroyert
Diniz Kell rec?
az mas kerdes hogy Ol-t lehetetlen felhuzni addig mint egy WC t....
kivetel c3 (ott OL buffolja az allyt is ne mcsak a clant)
csinálgatok is hétközben egy warlordnak menõ altot, mivel akkor úgyis nehezebb partit találnom toiban arra a kis idõre míg jáccom, addig ezzel meg elszórakozgatok 😊
bár a helyedben ezt nem akarnám látni<#nyes>#nyes>